Vilmuke, aš irgi plačių pečių nepamačiau Jei jau palaidinė ant petnešėlių tinka, tai viskas gerai su pečiais. Figūra pagal išmatavimus panaši į kriaušytę.
Aš šiandien turėjau galimybę kelias val praleisti Akropoly, savaitgalį dar kartą apėjau Megą ir Molą. Viskas, iki fanalinių išpardavimų galiu šiek tiek pailsėti
Kokia graži nauja Mohito kolekcija (Reserved), tiesiog Pagaliau mano spalvos - navy, hot pink, daug pilkos, laisvalaikio kolekcijoje nemažai citrininės Šį bei tą nusižiūrėjau Seppaloj iš naujos kolekcijos. Aš jau planuojuosi pirkinukus pavasariui, turbūt per Jamam reikės prasieit
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 13:26)
pabandysiu pailiustruoti, parinkau nuotraukas, kur tas pečių platumas ypač išryškėjęs - vienoje tiesiog labai nevykusiai pozuoju kitoje jau kaip yra taip
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 13:19)
O kaip tu konkreciai juos pamatavai, kokioj vietoj, kur placiausia bandei? pabandysiu namie
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 13:26)
Aš nematau plačių pečių ...ir dar nuožulni pečių linija. O kaip visgi pamatavot tuos pečius?
as mazdaug sitoj vietoj matavausi kaip nupiesiau pasinaudojus byttes ikeltu paveiksliuku
o pas mane tikrai man atrodo, kad platus peciai, o gal galva maza, uztai toks ispudis
femme pas jus tai tikrai vadinamas atletiškas sudėjimas, net abejonių nekyla.
Aš osinkoi irgi radau kad reikia matuot pečius, bet perverčiau kelis kartus kaip ir kurioje vietoje, ir vistiek neradau. Tik radau kad kiek žemiau to raumens kur petį dengia.
...kiek pavalgiusių moteriškių figūrų tipai:
smulkiau čia
Man vilmuke3 iš foto panaši į šią, bet tik nelabai aš čia perskaitau kas parašyta, tai gal ir nusišneku.
Šiaip bendrai pagal skirstymą turėtų būt pilnas H ar kaip ten osinkoje merginos įvardijo nebepamenu, nes nors ir krutinė mažesnė, bet klubai irgi nelabai išreikšti, o pečiai klubų atžvilgiu nors ir nemaži, bet nuožulnūs, vadinasi galim sakyt apimtis susidaro bendrai su rankom. Jos man pasirodė ne liaunos.
Aš osinkoi irgi radau kad reikia matuot pečius, bet perverčiau kelis kartus kaip ir kurioje vietoje, ir vistiek neradau. Tik radau kad kiek žemiau to raumens kur petį dengia.
smulkiau čia
Man vilmuke3 iš foto panaši į šią, bet tik nelabai aš čia perskaitau kas parašyta, tai gal ir nusišneku.
Šiaip bendrai pagal skirstymą turėtų būt pilnas H ar kaip ten osinkoje merginos įvardijo nebepamenu, nes nors ir krutinė mažesnė, bet klubai irgi nelabai išreikšti, o pečiai klubų atžvilgiu nors ir nemaži, bet nuožulnūs, vadinasi galim sakyt apimtis susidaro bendrai su rankom. Jos man pasirodė ne liaunos.
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 13:48)
as mazdaug sitoj vietoj matavausi kaip nupiesiau pasinaudojus byttes ikeltu paveiksliuku
o pas mane tikrai man atrodo, kad platus peciai, o gal galva maza, uztai toks ispudis
Man atrodo, kad viskas normaliai. Mano išmatavimai (klubai - 91, krūtinė - 89, liemuo - 66, pečiai - 101 cm). Tai irgi pečių plotis apie 10 cm didesnis nei klubų.
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 14:10)
smulkiau čia
smulkiau čia
Pastudijavau, reik namie pasimatuoti, bet vistiek neaisku kur tiksliai matuot
Isbandysiu skaiciuokle
Na bet pas mane maziau isreksta nei pas Femme, visgi turbut placiapetis smelio laikrodis
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 14:41)
Idomiai
Na as ir be to savo pecius matau, kad platus tik dabar nzn kas busiu, turbut atletiskasis smelio laikrodis
Na as ir be to savo pecius matau, kad platus tik dabar nzn kas busiu, turbut atletiskasis smelio laikrodis
Shana, man atrodo, pas tave peciu linija lygi klubams, peciai tikrai ne platesni
QUOTE(sunray @ 2012 01 09, 14:57)
Shana, man atrodo, pas tave peciu linija lygi klubams, peciai tikrai ne platesni
Tikrai platesni, ypac matosi su maudymke, maikutem ant petneseniu, bet nera taip ryskiai kaip Femmes. As sau leidziu ir klostuotus sijonus ir prie vasariniu topu cargo tipo kelnes (su daug kiseniu) tada susibalansuoja su peciais vaizdelis, kaip raso tuose patarimuose, kur Bytte ikele. Bet velgi kaip Bytte sake prie dideles krutines tai labiau budinga
Mano peciai su klubais vienoj linijoj, taciau pastebejau, kad horizontaliai dryzuotu maikiu negaliu nesioti, iskart paplatina visa virsu
Kad jau prakalbom apie figuras, gal kas turite info apie tai kokio dydzio printus rinktis ir kokius konkreciai - gelytes, taskelius ar kazkokias abstrakcias firguras
Kad jau prakalbom apie figuras, gal kas turite info apie tai kokio dydzio printus rinktis ir kokius konkreciai - gelytes, taskelius ar kazkokias abstrakcias firguras
QUOTE(sunray @ 2012 01 09, 15:15)
Mano peciai su klubais vienoj linijoj, taciau pastebejau, kad horizontaliai dryzuotu maikiu negaliu nesioti, iskart paplatina visa virsu
Tai cia idealus tavo variantas
Stambus printai stambina, man atrodo
As jau keli metai esu zirneliu myletoju fazeje
Kolege buvo per pietus pas kirpeja, kai grizo, man vel isaugo baime eiti issikarpyti nes ji norejo nusikirpti kokius 3 cm o nukirpo bent 6
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 14:10)
O paskutinė tai čia "pavalgęs smėlio laikrodis" ar kas?
Tai senai aišku, kad neužtenka krūtinės, liemens, klubų apimties. Reikia ir pečių pločio, statumo ir rankų, kojų storumo, ir liemens, kojų ilgumo ir t.t.
Šiandien mačiau merginą gyvai su mano svajota ryža taše.. dar būtent atkreipiau dėmesį į tą raukšlę nugaroje, akis bado nebegaliu o ir nešėsi ji ją mano akimis išvis tuščią vos ne, tai atrodė išvis negražiai, atšoko fantazija geriau jau pasiimsiu tada savo nukainuotą iki 70-80Lt, tik Akropolyje nebeliko, tikiuosi Megoje dar rasiu
Reserved sijonai mačiau yra po 50-80Lt. Pagal kainą imčiau.. bet kokybė, tik vienas geros medžiagos sijonas tekabėjo (42 dydis ir kaina 90Lt), o šiaip tragedija. Geriau jau sumokėsiu 100Lt, bet bent normalų pasiimsiu, o ne tokius..
Užtat New Yorker nusižiūrėjau bliuskutę, bet dar gerai apgalvosiu dėl modelio
Ir nepamenu kur nusižiūrėjau megztuką už 36Lt, tik spalvų galėtų būti daugiau, o savo rūžavu irgi suabejojau, kažkaip pakabintas kitoje vietoje pakeitė spalvą
Paskutinis pavalgęs 8-tas. Nuo X skiriasi kad ne toje vietoje lašiakai kaupiasi, ta prasme kiek aukščiau ties klubais žiūrint. Jei imt iš lieknų tai jai neapsirinku Sofi Loren yra X, o Merlyn Monro - 8... berots dėl to dažniausiai 8-to talija trumpa, o X - ne, ir kiek kitokius rūbus jiems siūlo.
bet man bendrai toks skirstymas ne prie širdies, paprasčiau nusistatai svorio centrą, pastumi optiškai ten kur reik + maskuoji trūkumus ir pabrėži privalumus. Antraip tų tipų daugiau nei dvyliką turėtų būt. Kiek skaičiau visai neradau kur kišti tarkim moteriškes su maža krutine, plačiais pečiais, ryškiai išreikšta talija ir klubais kaip pas Sofi Loren ...
Rankų ir kojų svoriai manau nelabai įtakoja figūrinį tipą.Tarkim pas mane svoris auga tolygiai, sustorėjus ir rankos, ir nugara, ir pečiai, kaip ir apatinė dalis sustorėja, todėl mano rankos dabar - storos, o kai buvau plona ir kojos buvo plonos, bet vistiek visada lieku kriaušė gi ...ir vis tiek man įdomu kodėl jums kriaušės tipas patinka...
bet man bendrai toks skirstymas ne prie širdies, paprasčiau nusistatai svorio centrą, pastumi optiškai ten kur reik + maskuoji trūkumus ir pabrėži privalumus. Antraip tų tipų daugiau nei dvyliką turėtų būt. Kiek skaičiau visai neradau kur kišti tarkim moteriškes su maža krutine, plačiais pečiais, ryškiai išreikšta talija ir klubais kaip pas Sofi Loren ...
Rankų ir kojų svoriai manau nelabai įtakoja figūrinį tipą.Tarkim pas mane svoris auga tolygiai, sustorėjus ir rankos, ir nugara, ir pečiai, kaip ir apatinė dalis sustorėja, todėl mano rankos dabar - storos, o kai buvau plona ir kojos buvo plonos, bet vistiek visada lieku kriaušė gi ...ir vis tiek man įdomu kodėl jums kriaušės tipas patinka...