Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

laba ryta smile.gif
per savaitgali isimatavau save ir noriu dabar, kad patartumet koks figuros tipas pas mane yra: klubai-101,5cm, krutine-94cm, liemuo-77cm, o va peciai net 110cm. tai pagal bent pecius galvoju kad galiu but apverstas trikampis koks? g.gif

melynesne, tikrai ir as pastebejau, kad fotoaparatas kai kuriu spalvu visiskai nesupranta spalvu ir fotografuodamas padaro kitokia spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 06, 23:21)
Permeciau biski ka priraset, o tai ziurekit military stilius dar vis madingas?

Zinok kiek cia pavaikciojau per pardes, tai manau, kad tikrai taip g.gif nes bent jau paltai (daugumoj paltus ziurejau) tai daznai modeliu i military traukia rolleyes.gif
Man labai grazu, bet sunku priderinti, kadangi platina krutine doh.gif
O siaip man atrodo military toks stilius, kad kas ji nesioja tai nesioja visad, nelabai atsizvelgdamas i madas biggrin.gif cia kaip koks rokeriskas, pankiskas ar pan smile.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 08:06)
laba ryta smile.gif
per savaitgali isimatavau save ir noriu dabar, kad patartumet koks figuros tipas pas mane yra: klubai-101,5cm, krutine-94cm, liemuo-77cm, o va peciai net 110cm. tai pagal bent pecius galvoju kad galiu but apverstas trikampis koks? g.gif 

Pagal ismatavimus tai kriausyte, bet del peciu nzn unsure.gif O kaip tu pecius matuoji? Mano irgi platus, bet niekad nesugalvojau ju pamatuoti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 sausio 2012 - 10:28
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 10:01)
Pagal ismatavimus tai kriausyte, bet del peciu nzn unsure.gif O kaip tu pecius matuoji? Mano irgi platus, bet niekad nesugalvojau ju pamatuoti blush2.gif

as tai virs krutines bandziau pecius matuot, tikslei nei nezinau ar gerai matavau, bet jau nuo anksciau nuotraukose pastebejau, kuriose esu susirisus plaukus, tai ryskiai i akis peciai krenta, kad platus doh.gif

del kriauses net neturejau minciu biggrin.gif kazkaip visai nepanasi, nei uzpakalio nei papu tik pilvas atsikises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 10:41)
as tai virs krutines bandziau pecius matuot, tikslei nei nezinau ar gerai matavau, bet jau nuo anksciau nuotraukose pastebejau, kuriose esu susirisus plaukus, tai ryskiai i akis peciai krenta, kad platus doh.gif

del kriauses net neturejau minciu biggrin.gif  kazkaip visai nepanasi, nei uzpakalio nei papu tik pilvas atsikises biggrin.gif

g.gif Klubai platesni nei krutine, talija isreiksta, cia lyg kriausyte g.gif Na gal Dontstop tau ka daugiau pasakys g.gif

Pas mane tas pats, su maudymukais ir marskinukais ant petnesu plonu, ryskeja plaukines ivaizdis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 09:06)
laba ryta smile.gif
per savaitgali isimatavau save ir noriu dabar, kad patartumet koks figuros tipas pas mane yra

pagal mane apverstas trikampis, bet reikia žiūrėt kad būtų aprašomas trikampis pagal pečių liniją, o ne krūtinę. Nes vienur apverstą trikampį traktuoją kai didesnė krutinė už klubus, o kitur kai didesni pečiai už klubus... kitur dar toks tipas įvardijamas kaip atletiškas berots g.gif ...
čia kaip supratau pagal pečius
Bendrai plius minus tinka viskas, išskyrus kas platina pečių liniją 4u.gif Seniau buvo madingas figūros tipas, pamenu Burdoj buvo įvardytas kaip krevetės tipas (kodėl nepamenu). Tai buvo paminėta, kad labai geras tipas, nes nereikia petukų jokių dėt biggrin.gif (kažkaip įsiminiau, matyt dėl to pavadinimo ir kad buvo išskirtas kaip geriausias) . Reikėtų vengti laivelio formos apykaklių, sparnelių visokių... dar rašo kad kimono tipo rankovės optiškai pečius platina, bet man asmeniškai 3/4 kimono rankovės gražu ant plačių tiesių pečių... Nuo savęs dar - senovės egipto grožio etalono figūros tipas mirksiukas.gif .
Berots Gwyneth Paltrow įvardijama kaip tokios figūros savininkė, tik jos krutinė tai visai maža.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 11:08)
pagal mane apverstas trikampis, bet reikia žiūrėt kad būtų aprašomas trikampis pagal pečių liniją, o ne krūtinę. Nes vienur apverstą trikampį traktuoją kai didesnė krutinė už klubus, o kitur kai didesni pečiai už klubus... kitur dar toks tipas įvardijamas kaip atletiškas berots g.gif ...
čia kaip supratau pagal pečius

Tai as dabar pasimeciau, pagal ka reikia ziureti g.gif nes pagal pecius tai ir as gal buciau atletiskas g.gif Nesimatavau, bet nuotraukuose aiskiai matyt g.gif Siuveja kazkada sake, kad nugara plati (kai matuoja ties pazastu linija) unsure.gif
Bet pagal sita nuoroda tai Vilmukei reikia kurti platesniu klubu ivaizdi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 12:15)
Tai as dabar pasimeciau, pagal ka reikia ziureti g.gif nes pagal pecius tai ir as gal buciau atletiskas g.gif Nesimatavau, bet nuotraukuose aiskiai matyt g.gif Siuveja kazkada sake, kad nugara plati (kai matuoja ties pazastu linija) unsure.gif
Bet pagal sita nuoroda tai Vilmukei reikia kurti platesniu klubu ivaizdi unsure.gif

Kaip ir jo, bet mano galva prie šiuolaikinio grožio sampratų - nereikia. Va Madona super atletiško figūros tipo (raumenynas ta prasme kaip pas vaikiną išryškintas) laisvai sau leidžia vaikščiot su pieštuko formos sijonais ir dar su tokia viršutine dalimi, kuri pečius pabrėžia, na ir nieko - gražu. Čia manau viskas nuo asmens norų priklauso.
Bendrai normalu kad nugara plati prie didesnės krutinės, atvirkštinis atvejis žymiai retesnis, berots vienas iš retesnių figūros tipų pas vilmuke3. Juokais - galim didelius krutinės implantus įsidėt (kaip Demi Moor) tongue.gif
Atsakyti
na va kokia keista cia pas mane ta figura yra biggrin.gif pecius man tai paleisti plaukai labai paslepia,o krutine tikrai but nieko siektiek didesne biggrin.gif
suradau ir idejau i albuma viena nuotrauka kur suristais plaukais esu ir labai peciai matosi doh.gif galit pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 11:37)
na va kokia keista cia pas mane ta figura yra biggrin.gif pecius man tai paleisti plaukai labai paslepia,o krutine tikrai but nieko siektiek didesne biggrin.gif
suradau ir idejau i albuma viena nuotrauka kur suristais plaukais esu ir labai peciai matosi doh.gif galit pasiziuret.

mano figūra irgi šiek tiek vyrišką tualeto ženkliuką primena tongue.gif Pečiai tikrai platesni už klubus blush2.gif bet jei bandyčiau platinti vizualiai apatinę dalį, tai atrodyčiau gerokai stambesnė nei esu g.gif todėl nesuku galvos ir tiesiog nesidedu rūbų, kurie akivaizdžiai išplatina pečius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 11:26)
Kaip ir jo, bet mano galva prie šiuolaikinio grožio sampratų - nereikia. Va Madona super atletiško figūros tipo (raumenynas ta prasme kaip pas vaikiną išryškintas) laisvai sau leidžia vaikščiot su pieštuko formos sijonais ir dar su tokia viršutine dalimi, kuri pečius pabrėžia, na ir nieko - gražu. Čia manau viskas nuo asmens norų priklauso.

As va irgi pasiziuriu kaip pvz Jessica Biel neslepia savo atletisku peciu ir mastau, kad gal labai slepti nereik g.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 11:37)
na va kokia keista cia pas mane ta figura yra biggrin.gif

O kaip tu konkreciai juos pamatavai, kokioj vietoj, kur placiausia bandei? g.gif pabandysiu namie unsure.gif
Atsakyti
Aš nematau plačių pečių g.gif ...ir dar nuožulni pečių linija. O kaip visgi pamatavot tuos pečius?
Aš tai vis ruošiuosi nusifotkint ir pasidaryt figūros ala lelytę kontūrą, kad pasižaist su rūbais... čia pvz paimtas iš osinkos:
user posted image
tada tikrai matosi kokia figūra, ir kaip optiškai ji keičiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 13:26)
Aš nematau plačių pečių  g.gif   ...ir dar nuožulni pečių linija. O kaip visgi pamatavot tuos pečius?
Aš tai vis ruošiuosi nusifotkint ir pasidaryt figūros ala lelytę kontūrą, kad pasižaist su rūbais... čia pvz paimtas iš osinkos:
user posted image
tada tikrai matosi kokia figūra, ir kaip optiškai ji keičiasi rolleyes.gif

Idomiai bigsmile.gif
Na as ir be to savo pecius matau, kad platus g.gif tik dabar nzn kas busiu, turbut atletiskasis smelio laikrodis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 sausio 2012 - 13:42