Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 06, 22:54)
Dažniausiai net nuostolingas

Na nemėgstu parduotuvių, bet galvoju reikia normalia moterim pabūti ir pajausti malonumą ką nors nusiperkant. Deja. Turbūt nenormali aš doh.gif
Atsakyti
Labas. Buvau dingus is eterio savaitele, gulejau su mazium ligoninej doh.gif jau taip pastrigom su ligom kad pyp pyp pyp...I parads negaliu istrukt visiskai, nervas ima tik, negaliu rolleyes.gif

Permeciau biski ka priraset, o tai ziurekit military stilius dar vis madingas?
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 05, 19:45)
Vsio, nebegaliu:
kuria spalva vistik geriausia man imti prie savo garderobo?  biggrin.gif  (faktas, kad noriu ryzos  lotuliukas.gif )
Bet be jusu pagalbos nebegaliu apsispresti si karta  g.gif

Siaubiat "ebėjų"??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu tą tamsiai rudą rankinę, buvo mano pirmas bandymas pirkti iš 'ebėjaus". Rankinės pasiuvimo kokybė gana gera kaip tokiai kainai, už kirią pirkau, bet jau kvapas... pirmas porą dienų vėdinau balkone ir tai pirmą savaitę nešiojant jautėsi toks "klijonkes" kvapas. Pats rankinės pasiuvimas bent jau man nelabai patinka, kažkaip netinkamai istatytos rankenos, nugarinėje dalyje jos sumeta tokią raukšlę. Jei būtų poreikis galėčiau nufotografuoti.

QUOTE(Medėja25 @ 2012 01 06, 21:50)
Panašaus sukirpimo paltuką turiu, tinka kriaušėms.
------------
Šiandien kankynių diena man buvo-vaikščiojau po parduotuves, bet nieko pavasariukams tinkančio neradau. Pavargau, susinervinau. Sunkus darbas apsipirkinėti biggrin.gif

Vat pasivaikščiojus po akropolį man irgi susidarė įspūdis, kad pavasariukams nieko nėra, labai norėjau šviesiai gelsvai žalių marškinių, tokios spalvos nei vienoje parduotuvėje nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 07, 14:25)
Siaubiat "ebėjų"??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif susekė lotuliukas.gif
Šiaip neperku internetu, bet taip gundausi, taip gundausi.. lotuliukas.gif nes lygiai lygiai tokią pačią ryžą (modelis tip top) radau parduotuvėje už 299Lt blink.gif čia už ~70Lt + spalvų daugiau. O būtent tokios jau senai noriu už prieinamą kainą. Būtų labai malonu pamatyti nuotraukas tikrai, nes supratau, kad nepaisant kvapo dar kažkas negerai su klostėmis, o nenoriu apsišauti blush2.gif

Išsijuokė namuose vyras.. žinau ką ir čia pasakysit.. lotuliukas.gif sakiau, kad net ir laisvalaikio kapsulės formavimui stop, nes neaišku koks bus naujas darbas. Bet.. nusipirkau šiandien du daiktus ir dar abu ne iš sąrašo.. lotuliukas.gif
Pilka palaidinė ilgomis rankovėmis visiškai paprasta - 30Lt
Suknelė ilgomis rankovėmis juoda/pilka/oranžinė - 70Lt blush2.gif
Palaidinė bus nešiojama po mėlynu, rožiniu ir po kokiais 3 juodais kardiganais/megztukais/švarkeliais.
Suknelę planuoju nešioti vistik vieną, bet jeigu ką tai tiks juodi/pilki kardiganai, tai nemanyčiau, kad tokie jau nevykę pirkiniai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 07, 16:01)

Pilka palaidinė ilgomis rankovėmis visiškai paprasta - 30Lt
Suknelė ilgomis rankovėmis juoda/pilka/oranžinė - 70Lt  blush2.gif
Palaidinė bus nešiojama po mėlynu, rožiniu ir po kokiais 3 juodais kardiganais/megztukais/švarkeliais.
Suknelę planuoju nešioti vistik vieną, bet jeigu ką tai tiks juodi/pilki kardiganai, tai nemanyčiau, kad tokie jau nevykę pirkiniai  cool.gif

pasirodom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 07, 16:01)
lotuliukas.gif  susekė  lotuliukas.gif
Šiaip neperku internetu, bet taip gundausi, taip gundausi..  lotuliukas.gif  nes lygiai lygiai tokią pačią ryžą (modelis tip top) radau parduotuvėje už 299Lt  blink.gif  čia už ~70Lt + spalvų daugiau. O būtent tokios jau senai noriu už prieinamą kainą. Būtų labai malonu pamatyti nuotraukas tikrai, nes supratau, kad nepaisant kvapo dar kažkas negerai su klostėmis, o nenoriu apsišauti  blush2.gif

Gal rankinės už 299 buvo naturalios odos? Nes ši tai visiskai dermantininė. Ir ją sugavau už 26-27 litus (turiu sau nusistačiusi limitą dermantinines rankines pirkti ne daugiau kaip už 50 Lt).
user posted image
Čia dar kelios foto, man nepatinka kaip ji atrodo iš šono ir iš nugaros, bet atsižvelgiant į kainą, galiu ir užmerkti vieną akį į ta šoninį ir nugarinį vaizdą.
Nors kita vertus man apskritai patinka griežtos formos rankinės, kurios net būdamos tuščios išlaiko formą. Tokios kiap paskutinė Dontstop rodyta rankinė.
Realiai rankinė taip neblizga, čia dėl blico ir apšvietimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 07 sausio 2012 - 18:27
O mane tai psichologiskai nervina tokios rankines, kur uzsegimas uzmetamas, jei suprantat apie ka as cia biggrin.gif Man rankine turi buti virsuj uzsegama uztrauktuku, kad butu patogu greitai atsisegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 07, 18:37)
O mane tai psichologiskai nervina tokios rankines, kur uzsegimas uzmetamas, jei suprantat apie ka as cia  biggrin.gif Man rankine turi buti virsuj uzsegama uztrauktuku, kad butu patogu greitai atsisegt  biggrin.gif

Suprantu apie ka jūs smile.gif Mane irgi toks užsegimas nervintų jeigu jį reikėtų nuolat segioti smile.gif Bet šioje rankinėje yra tas užtrauktukas viršuje, o tą užmetimą tik šiaip dėl vaizdo užmetu. beveik nesegu juo, nes baisiai nepatogus tas užsegimas.
Atsakyti
Patiko spalvos:

user posted image
Atsakyti
Leticija, po paskutinio bandymo nufotografuoti drabuzi visiskai susipykau su fotoaparatu. Iskraipo spalvas biggrin.gif

Gute444,
dėl natūralios odos nežinau, aš tiesą sakant tokių dalykų neskiriu blush2.gif bet vyrui kilo abejonė. Bet kokiu atveju aš nekreipiu dėmesio į rankinių "odą", tik žiūriu, kad neatrodytų jau labai pigiai ir prastai, atlaikytų 1-2 sezonus. Nes vistiek apskritai rankines perku iki išskirtiniu atveju 130-150Lt. Dažniausiai už 100Lt ir žinoma iki. Už tokią kainą manau tikros odos nerasi. Daugiau negaliu sau leisti finansiškai. Žinoma gal ir apsimokėtų pirkti rankinę iš tikros odos ir nešioti ją n metų, bet aš mėgstu turėti kokias 2-3, o ir atsibostų man ta brangi greičiau, nei susidėvėtų rolleyes.gif net visų savo šitų gana piigų nespėju sudrožti per kokius 2-3 sezonus. Bet kiekvieną sezoną būtinai po vėl naują nusiperku, taip ir susikaupia. wub.gif Man užpakalys gal irgi nepatiko, bet man atrodo, jeigu ji būtų pakankamai pilna, tai atrodytų normaliai, bet va aš irgi ne visada prisikraunu "iki viršaus" g.gif vistiek turbūt pagalvosiu, gal dar reikėtų grįžti ir gerai apčiupinėti tą už 299Lt gyvą, bet nebepamenu kur mačiau, nes tai įvyko netyčia g.gif

O kas yra galanterinė oda? Čia tipo darmantinas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 08, 13:31)
O kas yra galanterinė oda? Čia tipo darmantinas?  rolleyes.gif

Na, 6it1 rankin4 turiu apie 2 mėnesius, kol kas nusidėvėjimo nesimato, nors aš ne iš tų, kurie atsargiai elgiasi su drabužiais ir aksesuarais, todėl manau, kad atlaikys sezoną - du ar net tris smile.gif Vet už 70 Lt nepirkčiau.
O kas yra galanterinė oda net neisivaizduoju.
Atsakyti
Iš nuotraukų kiek sprendžiu, tai man neatrodo, kad ji blogesnė už parduotuvines iki 150Lt. blush2.gif Tiksliau nemanyčiau, kad parduotuvinės iki 150Lt kokybe yra geresnės ir laikytų vienu sezonu ilgiau nei šita, tai vistiek apsimoka. Kita vertus.. gerai pasikuitus ebay mačiau ir už ~30Lt. Tik dažniausiai kažkodėl tai būdavo juoda, nepatikimas pardavėjas ir žinoma ne nauja, bent jau išpakuota. Tokių neimčiau. Bet man nepatiko ta raukšlė nugaroje g.gif reikia apgalvoti kaip atrodytų daug prikrauta ir ar daug krauciausi g.gif
Atsakyti