Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 14:54)
dontstop,
Aš kuičiausi Reserved tarp sijonų ir suknelių. Viską išrausiau.  4u.gif
Mano ne bordo, pilka (tikiuosi parduotuvių nemaišau)  ax.gif
Aš siūlyčiau paltą iki kelių  4u.gif aš žiemą nebelįsčiau į trumpą nei už ką jau, tai čia patarimas iš mano varpinės dėl šiltumo, kurį aš mėgstu  biggrin.gif  ir šiaip man taip dailu platų, striukių, lietpalčių ilgiai iki kelių.. moteriška, seksualu, gražu..  rolleyes.gif

Aš šiandien irgi tikriausiai užbėgsiu į AKropolį, nes turėsiu laisvo laiko netoliese  4u.gif
Babi*,
kaip aš susidariau įspūdį, tai ilgų dabar visur daugiau  4u.gif

4u.gif Su paltu tikrai turėtų būti šilčiau, bet striukės man kažkodėl labiau patinka blush2.gif Na, parduotuvėse visgi nuspręsti teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:51)
Beje, kaip manai, ar dar verta laukti, kol daugiau nupigins? blush2.gif

Pas mane ta pati bėda drinks_cheers.gif O kurių didesnis pasirinkimas parduotuvėse? ax.gif

Nežinau blush2.gif Aš turbūt pirksiu jau šią savaitę, nes mano norimos spalvos nelabai yra, žydrų visai neradau (turbūt jų pilnos bazės - turgūs, bet ten ir kainos doh.gif ), šiaip ne taip radau porą raudonų, kaina man labiau nei priimtina, tai nelauksiu g.gif
Didesnis pasirinkimas ilgų, spalvos vyrauja juoda, pilka, tamsiai mėlyna.

QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 14:54)

Aš siūlyčiau paltą iki kelių  4u.gif aš žiemą nebelįsčiau į trumpą nei už ką jau, tai čia patarimas iš mano varpinės dėl šiltumo, kurį aš mėgstu  biggrin.gif  ir šiaip man taip dailu platų, striukių, lietpalčių ilgiai iki kelių.. moteriška, seksualu, gražu..  rolleyes.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 13:27)
Aš nusprendžiau susidaryti ir namuose nešiojamų rūbų kapsulę, tik dėl spalvų neapsisprendžiu. Kolkas išsirinkau tokias: pilka-žydra ir neapsisprendžiu, kokią imti trečią. Ką jūs patartumėt? blush2.gif

Gal tamsiai mėlyna?

beje, mano planas Naujiesiems rengtis tą mėlyną suknelę ir po apačia pasirengti juodą nėriniuotą maikutę žlugo biggrin.gif Nes tie juodi nėriniai ne tik kad nesulaiko seksualumo, bet dar labiau jį paryškina, be to, suknelė tokia grynai soft spalvos, priblukinta mėlyna, tad juoda ten nedera...

Dabar važiuosiu pasiimti siuntimuko iš HM, tikiuosi, kad atsiųsta suknelė tiks (nors siunčiausi su mintimis nešioti vasarą, bet gal ir baliuje bus gerai). Tik tada jai kitų aksesuarų reikės...
Atsakyti
Ilgas ilgam nelygu smile.gif Bet čia kalba apie šaltai šaltai žiemai skirtą šiltą šiltą (storoką) paltą?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:06)
4u.gif Su paltu tikrai turėtų būti šilčiau, bet striukės man kažkodėl labiau patinka blush2.gif Na, parduotuvėse visgi nuspręsti teks smile.gif

Norėjau pasakyti, kad labiau vyrauja viskas ilgiu iki kelių, tiek paltai, tiek striukės. Man irgi striukės labiau patinka, bet striukės iki kelių.. lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 14:18)
Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas  unsure.gif

Ilgio iki kelių aš įžvelgiu tik vieną minusą - nepatogu sėdant į mašiną. Ai dar vienas - su šuniu į laukus, miškus lotuliukas.gif Gal kažkam tai sukelia ir daugiau nepatogumo, bet toks ilgis kaip tik labiau tinka prie sijonų, suknelių nei trumpos juk 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
su šventėmis visas 4u.gif
Užkrėsta gero DontStop pavyzdžio susidariau ir aš savo pirkinių per išpardavimą galimą sąrašą:
1. Šilta suknutė
2. aukštakulniai
3. klasikinės kelnės (pilkos, rudos, tamsiai mėlynos imčiau net juodas bilia rasčiau)
4. rankinė (reikia pilkos, tamsiai mėlynos, raudonos) žinodama, kad iš pigių išsirenku puoselėjų viltį bent vieną sumedžioti ax.gif
5. marškinukai (raudoni, žydri,žalsvi ir t.t.)
6. Išeiginė bliuzelė - kokia alia šilkinė karališkos spalvos pvz. vyno raudonumo wub.gif
7. Išeiginis sijonas - bet deją neturiu jo vizijos g.gif
Na ir jei už labai gerą kainą pūkinis paltas ir šilti žieminia aukštakulniai.
Galvoju gal su tokiu sąrašu ir perkant rūbus ne po 20 lt, verta į kaimynų Lenkų išpardavimus nulėkti g.gif

Sąrašas sudarytas, beliko bent KĄ NORS sumedžioti, nes man tai oj kaip nesiseka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 27 gruodžio 2011 - 14:32
Aš vis suku galvą. Nukainuota mano graži suknelė, kurią būčiau ėmusi ir už pilną kainą (pavasarinė) bigsmile.gif ties spalva vis neapsistojau. Pilka ir bordo. Pilkos pas mane gal jau daugoka, tai turbūt linkstu prie bordo.. bet nusprendžiau nustoti nešioti kažką ant suknelių, o skleisti jų tikrąjį grožį. Tai realiai ji turbūt užtenka, kad derėtų prie batų ir rankinių. Lietpaltis vistiek iki kelių, spalva neišlys, trumpa striukė bus perkama juoda/pilkšva, tiks. Batelius ir rankinę turiu juodus. Planuose dar beige/šviesiai šviesiai pilki/tamsūs pilki/tamsiai rudi/ryži. Čia aišku ne visi, o tik viena spalva. biggrin.gif
Niekaip nesugalvoju kurią suknelę imti ir galų gale kuri batelių/rankinių spalva labiausiai iš šių tiktų prie pilkų/mėlynų/avietinių/baklažinių rūbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 27, 15:23)
Ilgas ilgam nelygu smile.gif Bet čia kalba apie šaltai šaltai žiemai skirtą šiltą šiltą (storoką) paltą?

Aš kalbėjau apie ilgį iki kelių ir pūkinį paltą. Pūkinę striukę (trumpą) aš nešiojau nuo +kelių laipsnių iki didelio minuso, bet jau prie -10 šaldavo uodega blush2.gif O storio didelio kaip tik nereikia, jei sudėty pūkai mirksiukas.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 15:26)

Ilgio iki kelių aš įžvelgiu tik vieną minusą - nepatogu sėdant į mašiną. Ai dar vienas - su šuniu į laukus, miškus  lotuliukas.gif 

Nepatogu sėdant į mašiną ir į roges smile.gif , o man kaip tik miškams - laukams ir reikia, į miestą vilksiuos kailinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 15:18)
Nežinau  blush2.gif  Aš turbūt pirksiu jau šią savaitę, nes mano norimos spalvos nelabai yra, žydrų visai neradau (turbūt jų pilnos bazės - turgūs, bet ten ir kainos  doh.gif ), šiaip ne taip radau porą raudonų, kaina man labiau nei priimtina, tai nelauksiu  g.gif
Didesnis pasirinkimas ilgų, spalvos vyrauja juoda, pilka, tamsiai mėlyna.
Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas  unsure.gif

O, ir spalvos turėtų būti „mano“, išskyrus juodą bigsmile.gif

O kodėl ilgas gali daug kur netikti? blush2.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 27, 15:21)
Gal tamsiai mėlyna?

Galvojau apie šitą spalvą, bet ar nebus per daug mėlynos? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 15:56)
Galvojau apie šitą spalvą, bet ar nebus per daug mėlynos? g.gif

Čia nuo skonio priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 15:42)
Nepatogu sėdant į mašiną ir į roges  smile.gif , o man kaip tik miškams - laukams ir reikia, į miestą vilksiuos kailinius  g.gif

Tada sakyčiau tik trumpą, nes aktyviam ir ypač žieminiam laisvalaikiui man trumpa patogiau, tiek su šuniu šėlti miškuose, laukuose, tiek su sūnėnu "pusnyse voliotis" biggrin.gif tada ir nešalta juk, nes judama 4u.gif
Papildyta:
O aš pagaliau noriu nenoriu turėsiu atsikratyti nenešiojamais, nemėgstamais, bet gailimais drabužiais, nes su tokiais maišais kraustytis tikrai neekonomiška lotuliukas.gif ir vasaros kapsulei jau spalvas sugalvojau, ir pavasariui. Ech, kiek laimės wub.gif ir sąrašą susidariau ką turiu, taip daug lengviau pamatyti ir ko trūksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 16:56)

O kodėl ilgas gali daug kur netikti? blush2.gif

Čia jau nuo gyvenimo būdo priklauso - man reikia tokio daikto pagrinde einant su vaiku į parką, čiuožinėti ant kalniuko, savaitgalį važiuojant į gamtą ir pan. Į prekybcentrius važinėjant (kad ir maisto pirkti) irgi patogiau trumpa striukė - lengviau nusirengti, patogiau nešti/vežti vežimėly (mažiau užima vietos). Dar vienas palto minusas man - atkrenta slidininko kelnės unsure.gif Na ir Mėlynesnė teisi - nepatogu važiuojant mašina. O kur aš visuomeniniu transportu važiuosiu, stilistiškai labiau tiks kailinukai ir vilnonis paltas.
Bet su striuke šalčiau, yra rizika nušalti uodegą.
Žodžiu, ir tas ir anas variantas turi savų pliusų ir minusų 4u.gif
Atsakyti