Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

femme aš ofise nedirbau niekad ir matyt nedirbsiu. Šiuo metu išvis nedirbu ir dirbt nenoriu, tai mano kasdienė kapsulė ne darbinė.
Aš niekad nepagalvojau kad maxi toks, visada nešiojau juos g.gif
Įsigijau kaip tik juodą kaip c variante ir tokio silueto dar visai ilgą. Bet man tokio silueto prie tų vyriškų ilgų ala marškinių netinka, ar tiktų jei būtų iš džinso kokio? O kitokio silueto sijonai man netinka... čia ir įuo pakastas matyt derinant g.gif

man amžiais - jei viršus ilgas tinka prie kelnių, tai netinka prie sijonų... neįsivaizduoju savęs su trumpu megztuku ar palaidine, ar vienu golfu ir džinsais... net bootcut kirpimas nepadeda... prie platėjančių mano akimis viskas trumpa viršuje dera g.gif bent jau neradau jokių pavyzdžių kad kitaip būtų.

Militaristinio stiliaus ieškau nuo pernai, kažkaip tada jų lyg ir daugiau buvo pardavime... bet turint mano figūrą, nei vienas netiko.

shana - kas yra shinelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 18:23)
f
kitokio silueto sijonai man netinka... čia ir įuo pakastas matyt derinant  g.gif

man amžiais - jei viršus ilgas tinka prie kelnių, tai netinka prie sijonų... neįsivaizduoju savęs su trumpu megztuku ar palaidine, ar vienu golfu ir džinsais... net bootcut kirpimas nepadeda... prie platėjančių mano akimis viskas trumpa viršuje dera g.gif  bent jau neradau jokių pavyzdžių kad kitaip būtų.

Militaristinio stiliaus ieškau nuo pernai, kažkaip tada jų lyg ir daugiau buvo pardavime... bet turint mano figūrą, nei vienas netiko.

shana - kas yra shinelis? blush2.gif

Na del silueto reik ziureti individualiai aisku.

Del ilgo tikimo/netikimo - manau reik pabandyti, nusifotkinti ir is sono paziureti g.gif nes esu tikrai macius variantu, kai tinka.

http://www.google.es...h...024&bih=677
Verstusi turbut kaip koks - karininko paltas (Шинель) g.gif
Cia ir butu militaristinis, tik dabar tas militaristinis tiek turi pakraipu ir modeliu, o as turejau omeny toki grynai labiau tikroviska/klasikini, nesubarbinta, kuris labai grazu derini sukuria su pvz sunkesniais batais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 sausio 2012 - 18:32
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 19:30)
Na del silueto reik ziureti individualiai aisku.

Del ilgo tikimo/netikimo - manau reik pabandyti, nusifotkinti ir is sono paziureti g.gif nes esu tikrai macius variantu, kai tinka.
Verstusi turbut kaip koks - karininko paltas (Шинель) g.gif
Cia ir butu militaristinis, tik dabar tas militaristinis tiek turi pakraipu ir modeliu, o as turejau omeny toki grynai labiau tikroviska/klasikini, nesubarbinta, kuris labai grazu derini sukuria su pvz sunkesniais batais rolleyes.gif

A, čia rusiškai, aš va angliškai maniau lotuliukas.gif
Jo čia ir yra militarisyinis, tik kartais va iš to militaristinio tik blizgančios sagos belieka...

Aha o kaip nusifotkint, jai reikia pirma pasisiūt, nes pirkt man sunkiai eina rast ilgiu su lig šikna, dydžiai jau skiriasi.
Mano akimis marškiniai žiūrisi prie tokių sijonų:
user posted image
O man tinka tarkim tokie:
user posted image
...o su tokia apranga matyt dirbčiau jai tektų ofise sedėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 09:53)
Daite, juk neseniai diskutavom, kokios spalvos tinka prie šokoladinės  4u.gif  Šaltų atspalvių mėlynos, žydros, žalios, geltonos, raudonos, rožinės, violetinės  mirksiukas.gif

Ačiū, man sklerozė. blush2.gif doh.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 10:53)
Teal/zydra, oranzine ir violetine man graziausiai ziurisi rolleyes.gif

Su violetine man labai gražiai žiūrėjosi (parduotuvėj sudėjau spalvas), su tamsia teal irgi įdomiai. Ar cool winter tiktų dark teal (tokia pusiau žalia/ pusiau mėlyna)? Parduotuvėj žiūrėjau megztuką, įdomiai ant manęs atrodė. mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 14:54)
Ačiū visoms už pagyras liemenei  4u.gif

Kaip manot, ar diržas turi būti būtinai tokio pločio, kaip kilpos? Negali būti siauresnis?

Man irgi graži liemenė. 4u.gif

Sutapimas - man irgi toks klausimas iškilo, aktualu man išsirinkti diržą. Net nusijuokiau perskaičiusi. biggrin.gif Manau, diržo siaurumas/ platumas priklauso nuo pačių kelnių modelio. mirksiukas.gif Tad einat pirkti diržą reiks kelnes visur nešiotis... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 12:53)
...o bažnyčioje ne vien laidotuvių dalyviai sėdi, sėdi kur nori, gale bažnyčios dažniausiai aš...

Kažkaip nemanyčiau, kad mamos/tėčio/vyro/vaiko/sesers laidotuvėse būtų gražu būti salės/bažnyčios gale/gilumoje.
O va, groovy, atidžiai skaičiau, bet dontstop atveju būtent manau tuo galima naudotis tongue.gif

Vsio, nebegaliu:
user posted image
kuria spalva vistik geriausia man imti prie savo garderobo? biggrin.gif (faktas, kad noriu ryzos lotuliukas.gif )
Bet be jusu pagalbos nebegaliu apsispresti si karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 05, 07:54)

O šioje nuotraukoje golfas juodas? Man nepanašu.

Bet kokiu atveju - gražus derinukas smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus dėl diržo pločio 4u.gif . Bandau pritaikyt ką prie savo naujo megzto sijono (dauguma parašėt, kad diržas einantis į komplektą negražus). Nusižiūrėjau gražius savo akiai dirželius Reserved parduotuvėj, tik kad ploni jie, man be šio sijono daugiau niekur nepritaikomi (kažkaip su suknelėm gražiau žiūrisi platesni diržai, maskuoja lašiakus)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 18:55)

...o su tokia apranga matyt dirbčiau jai tektų ofise sedėt rolleyes.gif

Cia batai pagal mane toks susvelnintas kovbojkiu variantas, as tokius turiu, daug prie ko tinka smile.gif

QUOTE(daite @ 2012 01 05, 19:28)

Ar cool winter tiktų dark teal (tokia pusiau žalia/ pusiau mėlyna)? Parduotuvėj žiūrėjau megztuką, įdomiai ant manęs atrodė.  mirksiukas.gif

Mano nuomone tikrai taip rolleyes.gif ir isvis teal tokia nebloga spalva, visi joje atspalviu galim sau surasti smile.gif aisku jei patinka smile.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 05, 20:09)
O šioje nuotraukoje golfas juodas? Man nepanašu.

Man rodo tokia asfaltine labiau, nei juoda. Derinys nieko, bet virsus siek tiek "negyvas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 21:17)
Mano nuomone tikrai taip rolleyes.gif ir isvis teal tokia nebloga spalva, visi joje atspalviu galim sau surasti smile.gif aisku jei patinka smile.gif

Ačiū už nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 05, 20:45)
Kažkaip nemanyčiau, kad mamos/tėčio/vyro/vaiko/sesers laidotuvėse būtų gražu būti salės/bažnyčios gale/gilumoje.
Vsio, nebegaliu:
user posted image
kuria spalva vistik geriausia man imti prie savo garderobo?  biggrin.gif  (faktas, kad noriu ryzos  lotuliukas.gif )
Bet be jusu pagalbos nebegaliu apsispresti si karta  g.gif

jei savo šeimos - neitume išvis į bažnyčią gal g.gif (močiutė griežtai prieš visas laidojimo ceremonijas ir kunigus buvo, nėjom į jokią bažnyčią ir prie karsto net neteko stovėt), netikintys jie pas mane. O vyro... neįsivaizduoju. Jau pasakiau kad neturiu jokio supratimo, tai moko anyta dabar kaip turėčiau elgtis jos mirties atveju. Vis tiek kažkaip prie altoriaus sedėt netikinčiam mano akimis nedera... nebent vykdant velionio valę. Nematau reikalo apsimest prieš pasaulį tikinčia, ne viduramžiai, savo pažiūrų nesigėdiju.

labiau tamsioji tiktų... bet gražiausia tai vidurinė drinks_cheers.gif .

cool winter kažkaip kitaip vadinasi žaliai mėlyna... tik nežinau kaip blush2.gif
Atsakyti
Sokoladas
user posted image

Deap teal
user posted image

user posted image

2012 hitas
user posted image

cia turbut ziemiskos spalvos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 21:51)
cool winter kažkaip kitaip vadinasi žaliai mėlyna... tik nežinau kaip blush2.gif

Su tais spalvų pavadinimais tai sunku. doh.gif

Shana, nusižiūrėto megztuko atspalvis lyg ir šaltas, o deep teal man visgi į šiltumą neša. O gal visgi šaltas? Man tokia apgaulinga spalva. Nors, jeigu nėra geltono atspalvio šitoj spalvoj, tai gal visgi šalta.

Man trijų spalvų interjeras gražus. wub.gif
Iš žiemiškų spalvų man tikrai tinka Navy ir Fuchsia. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 05 sausio 2012 - 21:53