Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 14:12)
susižavėjau tokiais siluetais... o dabar nežinau prie ko juos derint  doh.gif
kokie sijonai, batai, kelnėws tiktų? be tympų ir skinį džinsų... Ar įmanomas sluoksniavimas? ar visai užmiršt tą variantą ir kažką ieškot dar, kad būtų patogu kasdienai?
šiaip norėčiau va taip dabar atrodyt  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Esu macius deriniu ir su platejanciom kelnem, visai graziai, tik dabar nerandu doh.gif Kadangi platejancios palengva matosi grizta i mada, gali pabandyti g.gif Hipovai tai gaunasi biggrin.gif
O tas ivaizdis toks rokeriskas sakyciau bigsmile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 14:18)
Babi,
dariausi cheminį 4 ar 5 kartus, deja, labai gadina plaukus, daugiau nedarysiu  schmoll.gif

As dejausi ta kazkoki naujoviska, nesakyciau, kad labai sugadino, gal ne daugiau negu intensyvesnis dazymas, bet vistiek g.gif Dabar ant chnos nzn kaip reaguotu plaukai unsure.gif

As padejau pagrinda naujai ryzai/melynai/pilkai kapsulei - nusipirkau lasisiniai/koralini megztuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 05, 15:22)
Tai ką, pirma auginam plaukus, ane? biggrin.gif

pirma metam svorį biggrin.gif
...nusprendžiau kad reik grįžt į protą, laikysiuos minus 60 ar kaip tos sistemos... nes MB irgi perlipo į didesnį dydį po švenčių ir irgi nori kažko imtis, dviese bus smagiau.

Plaukus jau auginu, tokie jau poilgiai, kirpčiukai iki nosies galo blush2.gif ... bet čia bus laisvalaikio stiliukas (kur taip esiu nesušalsiu biggrin.gif , dėl to jis pas mane visiems metams tas pats turėtų būt)... kasdienai norisi paprasčiau, tai susigalvojau tokį hipovą kiek variantą ir užstrigau ties detalėm... jaučiu kad maišau būtent vieną su kitu pasirinktu įvaizdžiu... ir dar tiek daug neaiškumų su klaustukais.

Va timprės, skiny ok, o batai? vasara su skiny gavosi liašky kak ū mašky su skinį, o bootcut džinsam batai su stambia pakulne arba platforma turi būt... ar ne? ..ųitų nei vasarai nei rudeniui neradau dar... ieškau išsižiojus karsta.gif
o sijoną kokį rinktis? tą bobiško ilgio platėjantį? o batai ar tiks tie patys?
ir ką daryt kai šalta, tokia kaip donstop tiktų liemenė? ar būtinai kokia siūta ir velveto ar džinso? ar tik golfą po apačią tinka mautis?

ir koks turi būt paltas kad tiktų prie abiejų stilių? žinau kad nebūtina labai derint palto su apačioje vilkimais rūbais, bet prie kelnių/sijonų ir batų tai būtina... pasirodė kad klasikinio stiliaus paltukas visai nesižiūrės prie platformų ar grubių kulnų...

femme prašau gal kokių idėju turite blush2.gif , jums labai puikiai kiek skirtingus stilius suderint sekas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 16:10)
O tas ivaizdis toks rokeriskas sakyciau bigsmile.gif

truputuka prijaučiu rokui ir dar kiek sunkesnei muzikai
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 10:24)
aš kaip super kriaušė

biggrin.gif

--

Kaip man patinka šita tema blush2.gif Žiū ~5 psl prirašyta ir taip apsidžiaugiau. Einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 15:17)
pirma metam svorį  biggrin.gif
... bet čia bus laisvalaikio stiliukas (kur taip esiu nesušalsiu biggrin.gif , dėl to jis pas mane visiems metams tas pats turėtų būt)... kasdienai norisi paprasčiau, tai susigalvojau tokį hipovą kiek variantą ir užstrigau ties detalėm...  jaučiu kad maišau būtent vieną su kitu pasirinktu įvaizdžiu... ir dar tiek daug neaiškumų su klaustukais.

Va timprės, skiny ok, o batai? vasara su skiny gavosi liašky kak ū mašky su skinį, o bootcut džinsam batai su stambia pakulne arba platforma turi būt... ar ne? ..ųitų nei vasarai nei rudeniui neradau dar... ieškau išsižiojus karsta.gif
ir ką daryt kai šalta, tokia kaip donstop tiktų liemenė? ar būtinai kokia siūta ir velveto ar džinso? ar tik golfą po apačią tinka mautis?

ir koks turi būt paltas kad tiktų prie abiejų stilių? žinau kad nebūtina labai derint palto su apačioje vilkimais rūbais, bet prie kelnių/sijonų ir batų tai būtina... pasirodė kad klasikinio stiliaus paltukas visai nesižiūrės prie platformų ar grubių kulnų...

truputuka prijaučiu rokui ir dar kiek sunkesnei muzikai

Jei jau hipovai, tai sijonas gal maxi (jei mini nesinori), na toks kazkoks
user posted image
user posted image
ne konkreciai sitie, bet ideja. Nes prie tokiu tinka grubesni batai, kaip ir prie bootcut dzinsu, stambesni hipovi papuosalai wub.gif
Juolab sakei, kad maxi tau tinka g.gif
Klasikinis paltas cia nei pro kur, prie rubu su tokiu "polekiu" jis netinka g.gif Labai graziai ziuretusi ilgas shinelis, nzn kaip teisingai vadinasi, stambiom sagom, bet del patogumo jau cia individualu g.gif (jetau kaip noreciau ilgo shinelio) blush2.gif

Del prijautimo tai kazkaip tai ir galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 sausio 2012 - 15:30
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 16:17)
pirma metam svorį  biggrin.gif
...nusprendžiau kad reik grįžt į protą, laikysiuos minus 60 ar kaip tos sistemos... nes MB irgi perlipo į didesnį dydį po švenčių ir irgi nori kažko imtis, dviese bus smagiau.

Paofftopinsiu blush2.gif
Aš irgi metu svorį, jau apie mėnesį, su pertraukom šventėm blush2.gif Pasirinkau kalorijų skaičiavimo metodą, susiradau internete info, pasiskaičiavau pagal formulę, kiek man reikia suvartoti kalorijų tam, kad palaikyčiau esamą svorį ir kiek tam, kad numesčiau kažkiek. Ir dabar rašausi kiekvieną suvalgytą kąsnį o gale dienos skaičiuoju. Labai lengva, pasirodo smile.gif Svoris po truputį krenta, atsikratyta jau 2 kg. Gal nedaug, bet man labai daug ir labai greitai mesti nereikia ax.gif Nustebau, kad kai kuriom dienom suvartoju ~1300 kcal, o kitom ~3600 kcal, o maisto kiekį suvalgau vienodą ir sotumą jaučiu vienodą blink.gif Priėjau išvados, kad visiškai negaliu gerti alkoholio, nes išgerti taurę aš nemoku, aš geriu alų ir ne mažiau kaip litrą ant karto blush2.gif , ir prašau, nieko daug nesuvalgai, o kalorijų jau dvigubai daugiau nei reikia suvartota gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 15:43)
Paofftopinsiu  blush2.gif
Aš irgi metu svorį, jau apie mėnesį, su pertraukom šventėm  blush2.gif  Pasirinkau kalorijų skaičiavimo metodą, susiradau internete info, pasiskaičiavau pagal formulę, kiek man reikia suvartoti kalorijų tam, kad palaikyčiau esamą svorį ir kiek tam, kad numesčiau kažkiek. Ir dabar rašausi kiekvieną suvalgytą kąsnį o gale dienos skaičiuoju. Labai lengva, pasirodo  smile.gif  Svoris po truputį krenta, atsikratyta jau 2 kg. Gal nedaug, bet man labai daug ir labai greitai mesti nereikia  ax.gif  Nustebau, kad kai kuriom dienom suvartoju ~1300 kcal, o kitom ~3600 kcal, o maisto kiekį suvalgau vienodą ir sotumą jaučiu vienodą  blink.gif Priėjau išvados, kad visiškai negaliu gerti alkoholio, nes išgerti taurę aš nemoku, aš geriu alų ir ne mažiau kaip litrą ant karto  blush2.gif , ir prašau, nieko daug nesuvalgai, o kalorijų jau dvigubai daugiau nei reikia suvartota  gun_bandana.gif

Aš ir, jei metu svorį, skaičiuoju kalorijas. Ir ne tik, riebalus taip pat. Kalorijų neviršyti dar ne taip sunku, bet riebalų doh.gif O alkoholio nebijau, jame bent riebalų nėra. Bet ir nepersistengiu. Sausas vynas nelabai daug turi. O kad amistas maistui nelygu, tas tiesa. Kai numečiau 10 kg, mesdama valgiau nemažai, bet liesai.
Dar vienas mano patikrintas būdas neskaičiuojant – valgyti kas 2 valandas po mažai ir liesesnių produktų. Irgi veikia.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 04, 16:05)
Klausiu nuomones-
turiu tokius batukus

Tik kulno medis kiek ryskesnis, rudas. Kazkaip anksciau man jie daugiau prie visko tiko, dabar pradejus labiau nagrineti derinius, vis dazniau man jie neisipaiso g.gif
Ar tai labai nekapsulinis daiktas g.gif

Man atrodo, kad pakankamai kapsulinis, jei dera prie kapsulėje esančių daiktų. Va toks teorinis išvedžiojimas, bet tikrai - atsižvelgiant į turimus ir planuojamus drabužius, jie gali būti ir tokie ir tokie.

QUOTE(manjana @ 2012 01 04, 20:36)
Dėl striukės / palto - man pavadinimas "paltas" automatiškai asocijuojasi su paltine medžiaga smile.gif Nu bet jau sakykit ką norit, o pavadinimas "pūkinis paltas" tai jau tikrai nieko neklaidina. O kadangi žodynas leidžia ilgas striukes vadint paltais, tai ir valio smile.gif

Va man irgi suvokiama taip, kad paltas - ilgesnis ir paltinės medžiagos. Pūkinis paltas - pūkų ilgesnis (gana elegantiškas). Striukė - bet kokia laisvalaikio stiliui tinkanti striukė (ilga ar trumpa).

QUOTE(bytte @ 2012 01 04, 22:03)
...ir nors rankinė (kažkaip supratau kad rankinę radot kurios užsimanėt) nederinama prie batų, bet vis tiek batai su rankine negali nederėti, apsvarstyčiau kaip bus prie avalynės spalvos. Mano avalynė visa cool spalvų (taupe, tamsiai ruda), tai jau ryža nei pro kur būtu... mano akimis nieko nėr baisiau kaip nederančios rudos derinyje (smėlinė irgi kaip ir prie rudų... tik nesikabinėkit kad smėlinė yra smėlinė).

O kokias spalvas dėvite su tamsiai rudais batais?
Kaip tik tokius esu nusižiūrėjusi, tačiau iki šiol net džiaugiaus jos būsimu derėjimu su smėliniu megztuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 05, 15:48)
Aš ir, jei metu svorį, skaičiuoju kalorijas. Ir ne tik, riebalus taip pat.

Kad jau offtopinam - manau cia irgi individualus reikalas, nes man asmeniskai ziauriai veiksminga atsisakyti miltiniu, kai tik ju nevalgau is kart svori metu smile.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 05, 16:02)
O kokias spalvas dėvite su tamsiai rudais batais?
Kaip tik tokius esu nusižiūrėjusi, tačiau iki šiol net džiaugiaus jos būsimu derėjimu su smėliniu megztuku  unsure.gif

Tai kad cia priklauso nuo viso derinuko, nors raudona nors melyna, bet turi derini sudaryti smile.gif

Del mano batuku su mediniu padu kapsuliskumo - man juoda pradeda trukdyti, vis dazniau nesiziuri g.gif Nors prie dzinsu jie visad OK smile.gif

Bytte:
Диффузный стиль
Смешение разных стилей, например, элегантное платье в бельевом стиле в сочетании с кожаным жилетом, украшенным бахромой в духе "вестерн". Или деловой пиджак поверх романтического платья. Еще вариант: брюки спортивного характера с блузкой в фольклорном стиле.
Благодаря открытию новых чистых цветовых пигментов представление об основных цветах расширилось. Раньше их было три: красный, желтый и синий, а теперь стало пять: красный, желтый, синий, зеленый и фиолетовый.
Тремя промежуточными, или дополнительными, цветами, которые считались результатом смешения основных, оказались следующие: оранжевый, зеленый и фиолетовый. Теперь их появилось пять: желто-оранжевый, зелено-желтый, сине-зеленый, фиолетово-синий и красно-фиолетовый.
Итого получается десять цветов: пять основных и пять промежуточных. Среди них и надо выбрать те, которые больше всего идут определенному человеку.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 sausio 2012 - 16:12
Reikės pasikeisti į du tada, nes daugiau nieko iš tos parduotuvės nenoriu 4u.gif ir apskritai retai kada randu du daiktus vienoje parduotuvėje, o vieno net ir su čekiu, bet už 100Lt neleisčiau sau pirkti. Striukės (jeigu primokant man nereikia), batų (dar nežinau ko noriu, vadinasi nereikia). Kelnių, bliuskelių, suknelių ir t.t. po tiek neperku.

Dabar norėčiau nuomonės apie striukes, kurių ilgis iki ~pusės blauzdų. Ką apie tokias manote moterims, kurioms jau yra 50? Ar gražu prie kelnių tokie? Kažkaip galvojame ką pirkti anytai. Aš vistik esu už trumpesnę, kaip dontstop, tokią žemiau kelių čiut. Ji abejonėse, bet tie ilgesni man asmeniškai negražu su sijonais ir apskritai jau truputį kvepia `bobiškumu`, o tokiame amžiuje dar tikrai nemanau, kad reikia `nusibobinti` jau. Kaip jums tokio ilgio striukės (pūkiniai paltai biggrin.gif )?

Kita dovana: šalikas, spalva man kelia abejonių dėl `bobiškumo` ir nesu tikra ar ta spalva man tinka prie nors vienos striukės/palto unsure.gif įtariu, kad bus atiduotas mamai. Žinokit po šitos temos pradedu nekęsti tokių dovanų kaip šalikai, drabužiai, rankinės ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 05 sausio 2012 - 16:31
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 15:17)
Plaukus jau auginu, tokie jau poilgiai, kirpčiukai iki nosies galo blush2.gif ... bet čia bus laisvalaikio stiliukas (kur taip esiu nesušalsiu biggrin.gif , dėl to jis pas mane visiems metams tas pats turėtų būt)... kasdienai norisi paprasčiau, tai susigalvojau tokį hipovą kiek variantą ir užstrigau ties detalėm...  jaučiu kad maišau būtent vieną su kitu pasirinktu įvaizdžiu... ir dar tiek daug neaiškumų su klaustukais.

femme prašau gal kokių idėju turite  blush2.gif , jums labai puikiai kiek skirtingus stilius suderint sekas unsure.gif

ne kokia aš ekspertė, kai reikia kitiems patarti, galiu tik pasidalinti, kaip rengiuosi pati blush2.gif

sijonai platėjantys man nepatinka, dažniausiai renkuosi tiesaus silueto iki kelių, arba pieštuko formos, bet visą vaizdą sudaro pati medžiaga - jei ji vilnonė, džinsnė, zamšinė, žodžiu grubi, tai ir stilius ne ofisinis.

Liemenė man atrodo labai kaprizingas drabužis, kurį reiktų derinti prie figūros: jei rankos stambios, liemenė jas dar labiau paryškina, jei figūra kvadrato tipo, mano akimis griežto kirpimo liemenės dar labiau sukvadratina g.gif Turiu dvi liemenes - vilnonę rudą, kurią nešioju prie visų marškinukų, golfų ir grynai juodą ofisinę, kurią apsivelku tik oficialiojoje darbinėje kapsulėje (mažutė ta mano kapsulytė, pora juodų sijonų, juodas sarafanas, juodos kelnės, juodas švarkelis, pilkas švarkelis juodi botiljonai - po švarkeliu ir sarafanu šioje kapsulėje nešioju daug ką iš įprastinės kapsulės, kur dominuoja žydri, mėlyni, balti marškinukai, pieno spalvos golfas).

Batus surasti tokius, kurie tiktų ir prie laisvalaikio grubesnio stiliaus ir prie ofisinės aprangos manau nelabai įmanoma g.gif nebent darbinis stilius toks laisvesnis, kaip pas mus biure blush2.gif Pati labai mėgstu "jojiko" batus, turiu dvejas poras - iki kelių ir aukščiau kelių. Taip pat turiu suvarstomus ant stambaus kabluko - tai visus juos (gal tik išskyrus tuos virš kelių, kurie man prie sijonų netinka) nešioju tiek prie sijonų, tiek prie tympų ir džinsų, tiek prie vilnonių kelnių (tik aišku tuomet į vidų nekišu tongue.gif )

Dvigubų sagų, militaristinio stiliaus paltas man tinka ir prie skinny džinsų ir prie ofisinio stiliaus, jei kada būtina jau labai tvarkingai apsirengti:
user posted image
user posted image

Dėl stilių maišymo - man atrodo geriausia rinktis daugiau mažiau paprastenius, klasikinius daiktus ir juos pagyvinti kartkartėmis įsigyjant kokį įdomų drabužį - raštuotą pončą, platėjančius džinsus, gelėtas basutes ant platformos vienam sezonui, plačiabrylę skrybėlę, rankų darbo šilko šalį wub.gif
O į išskirtinius daiktus investuoti pinigai mano nuomone gali būti tik turint gerokai neribotą biudžetą - mano pankiškoj jaunystėje tarp tokių kaprizų buvo beprotiškai brangūs batai, su kanopa vietoj kulno, kuriuos nešiojau tik vieną sezoną....., džinsai su daugybe užtrauktukų.... trintos plėšytos odos striukė, su kuria buvo smagu kokią savaitę, o po to jau gėda, kad vis su ta pačia...
Buvusi bendradarbė Briusely įsigijo laaabai brangų paltuką tokį ale gobeleninį raštuotą - na ir ką, pirmą savaitę visi aikčiojo, antrą savaitę jau tylėjo, po mėnesio ji su tuo paltuku visiems akyse pradėjo mirgėti unsure.gif

paieškojau tokių universalesnių "pankiškų" sijonų, tai išties kažką tokio labiau pritaikomo prie kapsulės rasti sunku, na gal toks:
user posted image

o šiaip maxi ilgis man asocijuojasi su vakarine apranga ir kasdienai nelabai tinkamas atrodo, išskyrus jau grynai meno žmones, kurie tikrai įspūdingai apsirengia blush2.gif
pati norėčiau tokio maxi wub.gif
user posted image

paskutiniu metu svajoju apie tokį siluetą:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 sausio 2012 - 16:28
QUOTE(femme @ 2012 01 05, 16:13)
Buvusi bendradarbė Briusely įsigijo laaabai brangų paltuką tokį ale gobeleninį raštuotą - na ir ką, pirmą savaitę visi aikčiojo, antrą savaitę jau tylėjo, po mėnesio ji su tuo paltuku visiems akyse pradėjo mirgėti unsure.gif

lotuliukas.gif

dontstop,
manyčiau tikrai nieko tokio kai skiriasi kilpučių ir diržo plotis, žinoma ne itin kažkokiu dideliu ir akivaizdžiu skirtumu 4u.gif
Atsakyti
Femme, labai grazus pankiskas sijonas wub.gif

Ir is paskutiniuju labai grazus tas per viduri, tik man deja netiktu smile.gif
Atsakyti