QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 15:17)
Plaukus jau auginu, tokie jau poilgiai, kirpčiukai iki nosies galo
... bet čia bus laisvalaikio stiliukas (kur taip esiu nesušalsiu
, dėl to jis pas mane visiems metams tas pats turėtų būt)... kasdienai norisi paprasčiau, tai susigalvojau tokį hipovą kiek variantą ir užstrigau ties detalėm... jaučiu kad maišau būtent vieną su kitu pasirinktu įvaizdžiu... ir dar tiek daug neaiškumų su klaustukais.
Va timprės, skiny ok, o batai? vasara su skiny gavosi liašky kak ū mašky su skinį, o bootcut džinsam batai su stambia pakulne arba platforma turi būt... ar ne? ..ųitų nei vasarai nei rudeniui neradau dar... ieškau išsižiojus
o sijoną kokį rinktis? tą bobiško ilgio platėjantį? o batai ar tiks tie patys?
ir ką daryt kai šalta, tokia kaip donstop tiktų liemenė? ar būtinai kokia siūta ir velveto ar džinso? ar tik golfą po apačią tinka mautis?
ir koks turi būt paltas kad tiktų prie abiejų stilių? žinau kad nebūtina labai derint palto su apačioje vilkimais rūbais, bet prie kelnių/sijonų ir batų tai būtina... pasirodė kad klasikinio stiliaus paltukas visai nesižiūrės prie platformų ar grubių kulnų...
femme prašau gal kokių idėju turite
, jums labai puikiai kiek skirtingus stilius suderint sekas
ne kokia aš ekspertė, kai reikia kitiems patarti, galiu tik pasidalinti, kaip rengiuosi pati
sijonai platėjantys man nepatinka, dažniausiai renkuosi tiesaus silueto iki kelių, arba pieštuko formos, bet visą vaizdą sudaro pati medžiaga - jei ji vilnonė, džinsnė, zamšinė, žodžiu grubi, tai ir stilius ne ofisinis.
Liemenė man atrodo labai kaprizingas drabužis, kurį reiktų derinti prie figūros: jei rankos stambios, liemenė jas dar labiau paryškina, jei figūra kvadrato tipo, mano akimis griežto kirpimo liemenės dar labiau sukvadratina
Turiu dvi liemenes - vilnonę rudą, kurią nešioju prie visų marškinukų, golfų ir grynai juodą ofisinę, kurią apsivelku tik oficialiojoje darbinėje kapsulėje (mažutė ta mano kapsulytė, pora juodų sijonų, juodas sarafanas, juodos kelnės, juodas švarkelis, pilkas švarkelis juodi botiljonai - po švarkeliu ir sarafanu šioje kapsulėje nešioju daug ką iš įprastinės kapsulės, kur dominuoja žydri, mėlyni, balti marškinukai, pieno spalvos golfas).
Batus surasti tokius, kurie tiktų ir prie laisvalaikio grubesnio stiliaus ir prie ofisinės aprangos manau nelabai įmanoma
nebent darbinis stilius toks laisvesnis, kaip pas mus biure
Pati labai mėgstu "jojiko" batus, turiu dvejas poras - iki kelių ir aukščiau kelių. Taip pat turiu suvarstomus ant stambaus kabluko - tai visus juos (gal tik išskyrus tuos virš kelių, kurie man prie sijonų netinka) nešioju tiek prie sijonų, tiek prie tympų ir džinsų, tiek prie vilnonių kelnių (tik aišku tuomet į vidų nekišu
)
Dvigubų sagų, militaristinio stiliaus paltas man tinka ir prie skinny džinsų ir prie ofisinio stiliaus, jei kada būtina jau labai tvarkingai apsirengti:
Dėl stilių maišymo - man atrodo geriausia rinktis daugiau mažiau paprastenius, klasikinius daiktus ir juos pagyvinti kartkartėmis įsigyjant kokį įdomų drabužį - raštuotą pončą, platėjančius džinsus, gelėtas basutes ant platformos vienam sezonui, plačiabrylę skrybėlę, rankų darbo šilko šalį
O į išskirtinius daiktus investuoti pinigai mano nuomone gali būti tik turint gerokai neribotą biudžetą - mano pankiškoj jaunystėje tarp tokių kaprizų buvo beprotiškai brangūs batai, su kanopa vietoj kulno, kuriuos nešiojau tik vieną sezoną....., džinsai su daugybe užtrauktukų.... trintos plėšytos odos striukė, su kuria buvo smagu kokią savaitę, o po to jau gėda, kad vis su ta pačia...
Buvusi bendradarbė Briusely įsigijo laaabai brangų paltuką tokį ale gobeleninį raštuotą - na ir ką, pirmą savaitę visi aikčiojo, antrą savaitę jau tylėjo, po mėnesio ji su tuo paltuku visiems akyse pradėjo mirgėti
paieškojau tokių universalesnių "pankiškų" sijonų, tai išties kažką tokio labiau pritaikomo prie kapsulės rasti sunku, na gal toks:
o šiaip maxi ilgis man asocijuojasi su vakarine apranga ir kasdienai nelabai tinkamas atrodo, išskyrus jau grynai meno žmones, kurie tikrai įspūdingai apsirengia
pati norėčiau tokio maxi
paskutiniu metu svajoju apie tokį siluetą: