QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 10:50)
Na remiantis ilga mados istorija tai su tais derinimais visaip buvo ir bus, nemanau kad bendroje istorijoje tas derinimo laikotarpis itin ilgas (jai turėt galvoja vieną odos spalvą ir siluetą) bet kuriuo atveju visas bendras vaizdas turi būti suderintas, nesvarbu ar rankinė - akcentas, ar priderinta labai...
taigi vistiek negalima brie ryžų storapadžių verstos odos batų dėtis lakinę klasikinę coco shanel tipo juodą rankinę, vistiek reik suderint batus su rankine, kaip ir visą kitą. Manau tai dar sunkiau, kai atseit nederintina, bet derėt turi.
Man is tikro labai i desimtuka pasirode mintis, kad derinti nereikia, bet turi dereti. As pvz spalviskai irgi nederinu, t.y. nesirenku tos pacios spalvos batu bei rankines, bet kazkoks siltumas/saltumas, stilius turi sutapti, turi sudaryti ansambli, o ne kazkaip padrikai
Anksciau apie tai negalvojau, viska kazkaip labiau intuityviai deliojau.
QUOTE(Babi* @ 2012 01 05, 11:28)
Jau bandžiusi esu, ir labai gražiai atrodė, bet kiekvieną kartą taip sukiotis nebūtų laiko
Jei tavo plaukai kaip mano, tai tas susukimas laikosi siaip sau, o kasdien neprisukinesi
As buvau 2 kart gyvenime susidejusi chemini, ta a lia siuolaikiska/lengva, bet vistiek kenkia
QUOTE(lauryna @ 2012 01 05, 11:40)
Merginos, patarkit kokios spalvos palaidines tiktu po tokiu svarkeliu. Va toki pat turiu, tik nezinau kaip su kuo derint.
O man atrodo kreminiai/beige turetu graziai ziuretis, salta koraline
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 05, 12:20)
O kaip vadinasi silto atspalvio taupe? Gal camel (kupranugario)?
Nea gal, man camel yra daugiau rudumo turinti, nei taupe
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 12:53)
šiaip esu labai labai dideliame pasimetime dėl stiliaus... nebežinau kaip noriu rengtis, kaip atrodyti, man tai košmaras... galutinai susipratau besimatuodama paltuką... paltukas patiko, spalva tiko, bet kilo įtarimas kad netiks prie mano stiliaus... paskui nusprendžiau kad nebeturiu stiliaus... noriu kažko lyg griežto, ne itin margo... ir tuo pačiu romantiško, kiek hipovo... makalynė. Senesni rūbai tokie berniokiški, bet noriu kažko moteriškesnio, ir nesugebu suderinti...
Cia tik asmeninis ispudis, bet man atrodo tavo stilius kazkiek "prie meno" traukia
Dontstop - faina liemene