Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 12:53)
Aš nesu buvusi tokiose šarvojimo salėse kur negalima striukės nusirengt...

Na buna tikrai, pries pora metu laidojom vasario menesi, sarvojimo saleje buvo taip pat salta kaip lauke, todel visi sedejo su striukem ar paltais
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 10:50)
Na remiantis ilga mados istorija tai su tais derinimais visaip buvo ir bus, nemanau kad bendroje istorijoje tas derinimo laikotarpis itin ilgas (jai turėt galvoja vieną odos spalvą ir siluetą) bet kuriuo atveju visas bendras vaizdas turi būti suderintas, nesvarbu ar rankinė - akcentas, ar priderinta labai...

taigi vistiek negalima brie ryžų storapadžių verstos odos batų dėtis lakinę klasikinę coco shanel tipo juodą rankinę, vistiek reik suderint batus su rankine, kaip ir visą kitą. Manau tai dar sunkiau, kai atseit nederintina, bet derėt turi.

Man is tikro labai i desimtuka pasirode mintis, kad derinti nereikia, bet turi dereti. As pvz spalviskai irgi nederinu, t.y. nesirenku tos pacios spalvos batu bei rankines, bet kazkoks siltumas/saltumas, stilius turi sutapti, turi sudaryti ansambli, o ne kazkaip padrikai rolleyes.gif Anksciau apie tai negalvojau, viska kazkaip labiau intuityviai deliojau.

QUOTE(Babi* @ 2012 01 05, 11:28)
Jau bandžiusi esu, ir labai gražiai atrodė, bet kiekvieną kartą taip sukiotis nebūtų laiko unsure.gif

Jei tavo plaukai kaip mano, tai tas susukimas laikosi siaip sau, o kasdien neprisukinesi doh.gif As buvau 2 kart gyvenime susidejusi chemini, ta a lia siuolaikiska/lengva, bet vistiek kenkia unsure.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 01 05, 11:40)
Merginos, patarkit kokios spalvos palaidines tiktu po tokiu svarkeliu. Va toki pat turiu, tik nezinau kaip su kuo derint.

O man atrodo kreminiai/beige turetu graziai ziuretis, salta koraline rolleyes.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 05, 12:20)
O kaip vadinasi silto atspalvio taupe? Gal camel (kupranugario)?  

Nea gal, man camel yra daugiau rudumo turinti, nei taupe g.gif

šiaip esu labai labai dideliame pasimetime dėl stiliaus... nebežinau kaip noriu rengtis, kaip atrodyti, man tai košmaras... galutinai susipratau besimatuodama paltuką... paltukas patiko, spalva tiko, bet kilo įtarimas kad netiks prie mano stiliaus... paskui nusprendžiau kad nebeturiu stiliaus... noriu kažko lyg griežto, ne itin margo... ir tuo pačiu romantiško, kiek hipovo... makalynė. Senesni rūbai tokie berniokiški, bet noriu kažko moteriškesnio, ir nesugebu suderinti...

Cia tik asmeninis ispudis, bet man atrodo tavo stilius kazkiek "prie meno" traukia 4u.gif

Dontstop - faina liemene ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 sausio 2012 - 13:21
QUOTE(lauryna @ 2012 01 05, 12:40)
Merginos, patarkit kokios spalvos palaidines tiktu po tokiu svarkeliu.

Jūs tokią rodėt persikinę - oranžinę - koralinę, va ji spalviškai tiktų smile.gif
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 13:53)
Aš nesu buvusi tokiose šarvojimo salėse kur negalima striukės nusirengt... o bažnyčioje ne vien laidotuvių dalyviai sėdi, sėdi kur nori, gale bažnyčios dažniausiai aš... bo esu visai netikinti, be to komunijos nepriėmus... ir vaikas nekrikštas... tai kažkaip net nepadoru į priekį lyst, kai nei meldiesi, nei klaupiesi...
donstop o tokia liemenė kaip su rankų storumo problema? normaliai? vis dar ieškau modelio liemenei...

Tas pats ir aš. Netikinti, nekrykštyta, tai į bažnyčią arba visai neinu, kaip šį kartą, arba kur pačiam gale prie įėjimo pastoviu, nes aš nei žegnojuosi, nei klaupiuosi, tai stengiuosi, kad manęs ten nesimatytų blush2.gif

Rankų nestorina, bet šiaip apimties prideda ax.gif
Atsakyti
bye1.gif

šiaip esu labai labai dideliame pasimetime dėl stiliaus... nebežinau kaip noriu rengtis, kaip atrodyti, man tai košmaras...

ir man daznai paskutiniu metu kyla tokiu minciu, kad neturiu stiliaus ir dabar vis galvoju kaip ta stiliu atrast, kad draugai, pazystami po kazkiek laiko pasakytu "va cia jos stilius" pamate koki ruba parduotuvej. biggrin.gif net kazkaip nemoku paaiskint zodziais ax.gif

dontstop, patiko labai labai liemene, net ir as tokios uzsimaniau wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras liemenei 4u.gif

Kaip manot, ar diržas turi būti būtinai tokio pločio, kaip kilpos? Negali būti siauresnis?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 13:32)
Be sijono ir golfo dar vilkausi ant viršaus megztą juodą liemenę, va tokią:

Labai labai graži liemenė wub.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 14:16)
Jei tavo plaukai kaip mano, tai tas susukimas laikosi siaip sau, o kasdien neprisukinesi doh.gif As buvau 2 kart gyvenime susidejusi chemini, ta a lia siuolaikiska/lengva, bet vistiek kenkia unsure.gif

Na, laikosi tai sakyčiau normaliai, vakare jau būna išsileidę, bet dieną tai išsilaiko. Pradėjau aš apie cheminį svajoti, bet kolkas baisoka, kad plaukai nepradėtų baisiai slinkti ar labai nenušiurtų unsure.gif
Atsakyti
susižavėjau tokiais siluetais... o dabar nežinau prie ko juos derint doh.gif
kokie sijonai, batai, kelnėws tiktų? be tympų ir skinį džinsų... Ar įmanomas sluoksniavimas? ar visai užmiršt tą variantą ir kažką ieškot dar, kad būtų patogu kasdienai?
šiaip norėčiau va taip dabar atrodyt wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Babi,
dariausi cheminį 4 ar 5 kartus, deja, labai gadina plaukus, daugiau nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 sausio 2012 - 14:18
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 13:54)
Kaip manot, ar diržas turi būti būtinai tokio pločio, kaip kilpos? Negali būti siauresnis?

Mano nuomone, tikrai galima. Ir esu mačiusi – gražiai atrodo 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 14:12)
susižavėjau tokiais siluetais... o dabar nežinau prie ko juos derint  doh.gif
kokie sijonai, batai, kelnėws tiktų? be tympų ir skinį džinsų... Ar įmanomas sluoksniavimas? ar visai užmiršt tą variantą ir kažką ieškot dar, kad būtų patogu kasdienai?
šiaip norėčiau va taip dabar atrodyt  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Faina, prie siauresnių džinsų, tamprių 4u.gif
Tai ką, pirma auginam plaukus, ane? biggrin.gif
Atsakyti
šiaip norėčiau va taip dabar atrodyt  wub.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visai fainai, patinka man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 13:54)

Aš tai nešioju ir siauresnį, bet į plačias kilpas įvertas labai siauras diržas tai man nesižiūri. Manau neperliankiant lazdos viskas gerai 4u.gif

Labai jau vasariškai, nesušalsi žiemą tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal 2ia dar aptariate kur galima pygiai pirkti rubelius sau ir vaikams? 4u.gif
Na ir batukus
Atsakyti