bytte,Bandžiau pasakyti, kad gali atitikti nebūtinai idealiai. Gali būti artimas tos pačios atspalvis, gali batuose ar rankinėje būti kažkokia maža bendros spalvos detalė ir t.t. Galų gale jeigu nėra nieko bendro, tai turi bent jau nesipjauti ir vistiek tikti prie dar kažkokio tos pačios spalvos akcento aprangoje tiek lauke, tiek patalpoje
Gali būti viena vienintelė ir nepakartojama spalva aprangoje, tik tuo atveju, jeigu apranga vienos/dviejų spalvų, o labai labai atitaikyta rankinė kaip trečia, tokių atveju gaila gatvėje tikrai atitaikytų matyti netenka
O man rankinė ir ta pati palto spalva atrodo baisiai, visiškai susilieja, tik vienas nykus susiliejęs vaizdas
nors šiuo atveju jeigu jau remiantis `stiliaus patarimais`, tai tos pačios spalvos rankinę galima nešioti tik tada, jei ta rankinė su ilga rankine. Jei su trumpa būtinai kitokios spalvos nei paltas.
Kas juokingiausia, tai būtent ryžų rankinių randu pilna gražių modelių
tai galvojau, gal kokius ryžus batelius, bet kažkaip man ta mintis šiaip sau
O šiaip kokius rekomenduotumėte dar batus šalia pilkų (greičiausiai tamsiai) ir tokių aprangos spalvų?
Taip ir galvojau, kad ji turi polinkį į pilkumą vos vos, ypač tos šviesiai pilkos sagos kėlė įtarimą
niekas nesakė, kad su juo atrodau labai gražiai, niekas nepeikė, kad man jis netinka. Mano akimis jis man netinka (gal kalta antipatija apskritai spalvai, nemėgstu tokių smėlinių ar `smėlinių`). Šiaip kuo labai stebėjausi, tai normaliai atrodė su juodais batais ir juoda rankine. Tiko su pilkais. Iš šalikėlių tiko su pilkais, teal, rudais, ryžais, rožiniu/koraliniu keistu, baklažaniniu.
Bet labai norėjau šiais metais rudos rankinės prie jo ir apskritai