Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2012 01 05, 11:43)
Dažnai pagalvoju, kad garbanos turėtų gražiai atrodyt, bet unsure.gif

Namuose juk galit pati pasisukti eksperimento delei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 11:35)
Siaip vyresniame amziuje juoda tikrai nera pats geriausias pasirinkimas, sviesesnes spalvos "nuima" metu rolleyes.gif
Aplamai juoda ryskina odos trukumus - raukslytes, nelygumus etc.

ji mėgsta labai ryškias spalvas, ir visai nemoka jų derint, kartais kai apsirengia doh.gif . Tik nesuprantu ar ji nemato spalvų niuansų ar neturi suvokimo kas dera nedera... susiderina šiltą lašišinę su ryškia šalta rožine pavyzdžiui.
Kai ji taip rengiasi net negaliu suprast kokios jai spalvos tinka, kokios ne... įtariu kad yra tamsi soft summer iš prigimties, ir visos tos spalvos jai schmoll.gif ...
Atsakyti
bytte,
Bandžiau pasakyti, kad gali atitikti nebūtinai idealiai. Gali būti artimas tos pačios atspalvis, gali batuose ar rankinėje būti kažkokia maža bendros spalvos detalė ir t.t. Galų gale jeigu nėra nieko bendro, tai turi bent jau nesipjauti ir vistiek tikti prie dar kažkokio tos pačios spalvos akcento aprangoje tiek lauke, tiek patalpoje 4u.gif
Gali būti viena vienintelė ir nepakartojama spalva aprangoje, tik tuo atveju, jeigu apranga vienos/dviejų spalvų, o labai labai atitaikyta rankinė kaip trečia, tokių atveju gaila gatvėje tikrai atitaikytų matyti netenka 4u.gif
O man rankinė ir ta pati palto spalva atrodo baisiai, visiškai susilieja, tik vienas nykus susiliejęs vaizdas schmoll.gif nors šiuo atveju jeigu jau remiantis `stiliaus patarimais`, tai tos pačios spalvos rankinę galima nešioti tik tada, jei ta rankinė su ilga rankine. Jei su trumpa būtinai kitokios spalvos nei paltas.

Kas juokingiausia, tai būtent ryžų rankinių randu pilna gražių modelių lotuliukas.gif tai galvojau, gal kokius ryžus batelius, bet kažkaip man ta mintis šiaip sau unsure.gif
O šiaip kokius rekomenduotumėte dar batus šalia pilkų (greičiausiai tamsiai) ir tokių aprangos spalvų? 4u.gif

Taip ir galvojau, kad ji turi polinkį į pilkumą vos vos, ypač tos šviesiai pilkos sagos kėlė įtarimą biggrin.gif niekas nesakė, kad su juo atrodau labai gražiai, niekas nepeikė, kad man jis netinka. Mano akimis jis man netinka (gal kalta antipatija apskritai spalvai, nemėgstu tokių smėlinių ar `smėlinių`). Šiaip kuo labai stebėjausi, tai normaliai atrodė su juodais batais ir juoda rankine. Tiko su pilkais. Iš šalikėlių tiko su pilkais, teal, rudais, ryžais, rožiniu/koraliniu keistu, baklažaniniu.
Bet labai norėjau šiais metais rudos rankinės prie jo ir apskritai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 05, 12:08)
Namuose juk galit pati pasisukti eksperimento delei ax.gif

Jau bandžiusi esu, ir labai gražiai atrodė, bet kiekvieną kartą taip sukiotis nebūtų laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 08:53)
Ataskaita apie laidotuves - be manęs buvo dar viena ponia raudonu paltu, 2 - baltais, 1 sidabriniu ir 1 geltonu. Fuuh , nesijaučiau balta varna  karsta.gif Žinoma, didžioji dauguma buvo juodais, pilkais ir rudais paltais/striukėm/kailiniais, bet visgi be reikalo pergyvenau.

Tai ėjai vis dėlto su raudonu paltu, ne su kailiniais? Šiaip iš tikrųjų ką žmogus padarys, jei jo striukė ar paltas kitokios nei juodos spalvos, negi dabar visą gyveminą tik laidotuvėms ruošiesi. Svarbu nusirengus santūrūs drabužiai, ir tai nebūtinai viskas juoda nuo galvos iki kojų.
Atsakyti
Merginos, patarkit kokios spalvos palaidines tiktu po tokiu svarkeliu. Va toki pat turiu, tik nezinau kaip su kuo derint. Po apacia buvau pasirengusi baltos spalvos, atrodziau klaikiai. lotuliukas.gif Esu light summer.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 05, 11:34)
Tai ėjai vis dėlto su raudonu paltu, ne su kailiniais? Šiaip iš tikrųjų ką žmogus padarys, jei jo striukė ar paltas kitokios nei juodos spalvos, negi dabar visą gyveminą tik laidotuvėms ruošiesi. Svarbu nusirengus santūrūs drabužiai, ir tai nebūtinai viskas juoda nuo galvos iki kojų.

Na manau dontstop turėjo pasirinkimą, eiti su neutraliais kailiniais ar sena žiemine striuke, juk nesuplyšus ir ne kažkokia 4u.gif tik tiek, kad žmogus nėra labai artimas, tai dar dar.. bet vistiek kai yra galimybė apsirengti ne taip iššaukiančiai ir kukliai, reikėtų tai ir padaryti. Tai žinoma nesiruoši ir nepirksi paskutinė dieną specialiai tam tamsaus palto, bet ar pati sėdėtum prie vyro/tėčio/mamos/vaikų/senelių karsto su šviečiančiu, ryškiu ir visokiu? Tuo labiau, kad nusirengiama dažniausiai tik per pietus, nes pačiose salėse dar neteko būti, kur būtų prišildyta, visi nusirengę ir dėl labai suprantamų priežasčių. 4u.gif

Gavau dovanų. sokiai.gif labai nemėgstu tokių čekinių dovanų, bet kokia laimė, kad pagaliau prisiryžiu nusipirkti tą kardiganą ir dar liks kokiam nereikalingui daiktui lotuliukas.gif
O beje kaip su tais čekiais? Jeigu tai yra 100Lt Akropolio čekis, vienoje paduotuvėje nusiperku kardiganą už 50Lt. Kas toliau? Likusius 50Lt turiu būtinai išleisti toje pačioje parduotuvėje, o jeigu nenoriu nieko joje daugiau pirkti ir noriu kitur, kaip tada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 05, 11:51)
O beje kaip su tais čekiais? Jeigu tai yra 100Lt Akropolio čekis, vienoje paduotuvėje nusiperku kardiganą už 50Lt. Kas toliau? Likusius 50Lt turiu būtinai išleisti toje pačioje parduotuvėje, o jeigu nenoriu nieko joje daugiau pirkti ir noriu kitur, kaip tada?  biggrin.gif

Sistema su cekiais akre idiotine. Grazos neatiduoda. Tai reiskia kad pvz 100lt ceki reikia ir isleisti toje pat parduotuvej, nes nusipirkus uz 60lt ir padavus ceki, grazos nebus, 40lt padovanota akropoliui biggrin.gif
Bet galima nueit i informacija ir pasikeisti 100lt ceki i 2 po 50. Tada galima bent dvejose skirtingose parduotuves isleist.
Mano sesuo taip pasiekeite 200lt vertes i du po 100.
Atsakyti
Bet smeline soft vasarai juk tinka,ar ne? O kaip vadinasi silto atspalvio taupe? Gal camel (kupranugario)? ar prie tokios imanoma priderinti zydra, pilka,melyna?Jei ne,ka tada reiktu rinktis soft vasarai g.gif ?Tik dabar atradau kad mano vadinamosios taupe/rusvos yra skirtingos - siltos ir saltos ir tarpusavyje nesiderina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 05, 12:34)

Vis dėl to ėjau su raudonu, kailinių atsisakiau, nes +6 buvo ir lietus, ir prie sijono man netiko, ir bijojau nušalt uodegą, nes kailiniai iki vidurio šlaunų, o sijonas rudeninis, plonas blush2.gif
Į bažnyčią nėjau, šarvojimo salėj prie karsto nestovėjau, sėdėjau galiorkoj, paltą buvau nusivilkus. Be sijono ir golfo dar vilkausi ant viršaus megztą juodą liemenę, va tokią:

user posted image

Mano vyras ėjo atskirai, nemačiau namuose, kaip apsirengė, pamačius šarvojimo salėj vos aparpuolio negavau, išrašysiu velnių kurią dieną ax.gif Džinsai ir pilkas megztukas doh.gif Prie kostiumuotų vyrų nekaip žiūrėjosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 05, 11:51)
Na manau dontstop turėjo pasirinkimą, eiti su neutraliais kailiniais ar sena žiemine striuke, juk nesuplyšus ir ne kažkokia  4u.gif  tik tiek, kad žmogus nėra labai artimas, tai dar dar.. bet vistiek kai yra galimybė apsirengti ne taip iššaukiančiai ir kukliai, reikėtų tai ir padaryti.

Man atrodo, kad arba tikrai neskaitai atidžiai postų, arba tada jau aš. Kiek supratau, žmogus pakankamai artimas vyro giminaitis. Be to, palikime pačiai dontstop atsakyti į mano postą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 12:32)
Be sijono ir golfo dar vilkausi ant viršaus megztą juodą liemenę, va tokią:

user posted image

Faina liemenė 4u.gif
Atsakyti
Aš nesu buvusi tokiose šarvojimo salėse kur negalima striukės nusirengt... o bažnyčioje ne vien laidotuvių dalyviai sėdi, sėdi kur nori, gale bažnyčios dažniausiai aš... bo esu visai netikinti, be to komunijos nepriėmus... ir vaikas nekrikštas... tai kažkaip net nepadoru į priekį lyst, kai nei meldiesi, nei klaupiesi...

donstop o tokia liemenė kaip su rankų storumo problema? normaliai? vis dar ieškau modelio liemenei...

šiaip esu labai labai dideliame pasimetime dėl stiliaus... nebežinau kaip noriu rengtis, kaip atrodyti, man tai košmaras... galutinai susipratau besimatuodama paltuką... paltukas patiko, spalva tiko, bet kilo įtarimas kad netiks prie mano stiliaus... paskui nusprendžiau kad nebeturiu stiliaus... noriu kažko lyg griežto, ne itin margo... ir tuo pačiu romantiško, kiek hipovo... makalynė. Senesni rūbai tokie berniokiški, bet noriu kažko moteriškesnio, ir nesugebu suderinti...
Atsakyti