Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(daite @ 2012 01 04, 23:58)
Beje, merginos, ką manote apie tokį modelį:
http://public.fotki..../siuvimas6.html
bet dydis M-L, o čia S,
ir spalva tokia:
http://public.fotki....106c101327.html?

Reikia žiūrėti pagal figūros tipą, o spalva juoda ten? Tik žiemoms tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 05, 01:23)
Reikia žiūrėti pagal figūros tipą, o spalva juoda ten? Tik žiemoms tinka g.gif

Ne juoda, kažin ala "kriaušei" tiktų? Su kimono panašų esu turėjusi, man patiko.
Spalva- tamsi šokoladinė.
Atsakyti
Man tai cia apie golfus truputi uzkliuvo, kateogoriskai teigti, kad niekur nepritaikomas yra nesamone. Nu nebent yra va taip, kad kaip sutverimas juodas golfas ne per kur.
Pvz
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dėl golfų - čia aš taip kategoriškai teigiau blush2.gif , žiūrėdama iš savo varpinės. Ant manęs tokie variantai, kaip Soy parodė, žiūrėtųsi, švelniai sakykim, prastai. Nes golfas, deja, pabrėžia gelbėjimosi ratą. Man būtina ant viršaus kažką mautis - švarką, liemenę. Antras golfo trūkumas (vėlgi, mano atveju), jau nepataisomas - aukšta apykaklė pabrėžia labai netobulą (kvadratinę) veido formą. Su tokia apykakle veidas atrodo kvadratiškesnis, platesnis ir net pagurklis atsiranda, ko nesimato prie (bet kokios) iškirpties. Trečias minusiukas, vėlgi subjektyvia mano nuomone - labai nykiai atrodo tokie derinukai, taip ir norisi kokius stambius karolius bent pakabint smile.gif Aš taip kažkaip nemoku ir nemėgstu rengtis, man trūksta kažko - raštų, detalių. Todėl būtent mano konkrečiu atveju dulkės tas golfas lentynoje arba iki kitų laidotuvių, arba kol rasiu jam naują šeimininkę ax.gif

Ataskaita apie laidotuves - be manęs buvo dar viena ponia raudonu paltu, 2 - baltais, 1 sidabriniu ir 1 geltonu. Fuuh , nesijaučiau balta varna karsta.gif Žinoma, didžioji dauguma buvo juodais, pilkais ir rudais paltais/striukėm/kailiniais, bet visgi be reikalo pergyvenau.

Daite, juk neseniai diskutavom, kokios spalvos tinka prie šokoladinės 4u.gif Šaltų atspalvių mėlynos, žydros, žalios, geltonos, raudonos, rožinės, violetinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 04, 22:03)
...ir nors rankinė (...) nederinama prie batų, bet vis tiek batai su rankine negali nederėti,

Idomi mintis.

QUOTE(groovy @ 2012 01 04, 22:32)
Šiaip nesu lituanistė konkrečiai, bet galima parašyti į VLKK ir paklausti biggrin.gif

Na vistiek tu gal arciausiai prie profu butum tongue.gif

QUOTE(daite @ 2012 01 04, 23:14)
Ekspertės, kokios spalvos tinka su tamsiai šokoladine?  mirksiukas.gif

Teal/zydra, oranzine ir violetine man graziausiai ziurisi rolleyes.gif

Soy - kategoriskai kazka teigti isvis yra dazniausiai nesamone smile.gif Ar kad visur tinka ar kad visiskai niekur netinka. Dontstop konkreciai apie save sake. Yra visad labai daug individualiu faktoriu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 sausio 2012 - 10:08
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 09:53)
Soy - kategoriskai kazka teigti isvis yra dazniausiai nesamone smile.gif Ar kad visur tinka ar kad visiskai niekur netinka. Dontstop konkreciai apie save sake. Yra visad labai daug individualiu faktoriu smile.gif

Nu taip taip, gali nepatikt kazkoks rubas isvis kaip zanras, nepatikt, netikt - buna. Tiesiog man skaitant susidare toks ispudis, kad juodas golfas apskritai niekur nepritaikomas.
Beje tame koliaze kur jis pakistas po violetine suknele - klaikuva biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 01 05, 01:26)
Ne juoda, kažin ala "kriaušei" tiktų? Su kimono panašų esu turėjusi, man patiko.
Spalva- tamsi šokoladinė.

aš kaip super kriaušė galiu pasisakyt - kriaušėms jokiu būdu negalima tamsaus viršaus, tik tamsi apačia... nu arba jums patinka pabrėžti smulkesnį viršų. Šiaip viršus šviesus, apačia tamsi labai gerai subalansuoja, optiškai paplonina... ir nors esu tokia kriaušė kad apačia šiuo metu 42-46, o viršus 38-to dydžio, niekas to skirtumo totalaus nemato jai teisingai apsirengiu 4u.gif
Dėl šokoladinės derinimo pritariu donstop
QUOTE(dontstop @ 2012 01 05, 09:53)
Ataskaita apie laidotuves - be manęs buvo dar viena ponia raudonu paltu, 2 - baltais, 1 sidabriniu ir 1 geltonu. Fuuh , nesijaučiau balta varna  karsta.gif Žinoma, didžioji dauguma buvo juodais, pilkais ir rudais paltais/striukėm/kailiniais, bet visgi be reikalo pergyvenau.

Aš gi sakiau... jau mano anyta tokia besilaikanti "kaip turi būt" ir dar žinanti (giminė didelė, ji jauniausia) ...pati nemėgsta juodos spalvos, todėl paltai josios gan ryškių spalvų ir visada jais rengiasi per laidotuves, net ir gan artimų žmonių.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 01 04, 23:58)
Beje, merginos, ką manote apie tokį modelį.

Modelis labai gražus. Tik jokių būdu ne su tokiomis kelnėmis schmoll.gif spalva taip pat graži, matau labai dailią rudą.
Dar žiūrint kokia ta kriaušė, didelė ar maža, tikra ar maišyta biggrin.gif šiaip manyčiau tinka, jeigu nėra didelė kriaušė, nes toks modelis platina viršų, tai palygintų proporcijas su apačia, bet stambi kriaušė manau pataptų tik stambiu maišu ir dviems dydžiais didesnė. Modelis slepia viršaus trūkumus, lašinius, mažą krūtinę ir t.t. Aš šiaip labai prijaučiu tokiems apkarusiems kaip ir neščių rūbams lotuliukas.gif

Shanos pavyzdžiuose man ruda su violetine schmoll.gif o antroje nuotraukoje išvis matau vyšnine/bordo/vyno.. unsure.gif
Su mėlyna, geltona, oranžine, visokiomis smėlinėmis ir kitomis rudomis, žalia. Nors vistiek nuo atspalvio priklauso tų spalvų 4u.gif bet dėl rožinių, raudonų tai man šiaip sau, todėl nedrįsčiau įtraukti į sąrašą schmoll.gif esu mačiusi tik konkrečius kelis derinius, bet tik KELIS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 10:24)
...pati nemėgsta juodos spalvos, todėl paltai josios gan ryškių spalvų ir visada jais rengiasi per laidotuves, net ir gan artimų žmonių.

Koks kieno supratimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 01 05, 10:22)
Tiesiog man skaitant susidare toks ispudis, kad juodas golfas apskritai niekur nepritaikomas.
Beje tame koliaze kur jis pakistas po violetine suknele - klaikuva biggrin.gif  smile.gif

g.gif Na manau ziemoms ir jei patinka kazkiek pritaikomas g.gif Bet Dontstop nors ziema juodos nemegsta visai smile.gif

Sutinku del klaikuvos, rodziau spalva ne modelius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 01 05, 10:24)

Aš gi sakiau... jau mano anyta tokia besilaikanti "kaip turi būt" ir dar žinanti (giminė didelė, ji jauniausia) ...pati nemėgsta juodos spalvos, todėl paltai josios gan ryškių spalvų ir visada jais rengiasi per laidotuves, net ir gan artimų žmonių.

Siaip vyresniame amziuje juoda tikrai nera pats geriausias pasirinkimas, sviesesnes spalvos "nuima" metu rolleyes.gif
Aplamai juoda ryskina odos trukumus - raukslytes, nelygumus etc.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 04, 23:03)
ta prasme shana siųlė pasirinkt panašiausią veidą ir pasianalizuot kas tinka, o kas ne... tai mano akimis būtų Sarah, o ji garbanė 4u.gif

A - šelmiškesnė ta prasme  4u.gif

A, ne taip buvau perskaičiusi doh.gif blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 04, 23:28)
Del Babi sukuosenos- manau jai garbanos tikrai tiktu, bet kadangi neduota, reikia verstis su tuo kuo yra, bet noretusi kazkokio plauku judesio, valiukiskumo rolleyes.gif

Dažnai pagalvoju, kad garbanos turėtų gražiai atrodyt, bet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 23:47)
bytte,
Man rankinė turi būti derinama prie batų. Bent kažkuo. Visa batų spalva, kažkokia maža detale, galų gale blogiausiu atveju vistiek aprangoje turi būti kažkokia rankinės spalvos detalė, o rankinė bent jau nesipjauti tada su batais. Ir nemanau, kad tai yra stiliaus klaida, čia išliks šitas dalykas greičiau kaip klasika, nes rankinės nederinimas prie batų tik šviežiai atsiradusi mada, todėl šiuo atveju nemanau, kad dontstop yra teisi. Tuo labiau rankinė turi derėti prie bent jau kažko ir viršutiniuose rūbuose (lauke su paltais, striukėmis, šalikais) ir prie apatinių (patalpoje, nusirengus ir nusimuturiavus). Tai geriausia detalė, kuri išlieka ir yra batai. Bet va čia man ir iškyla klausimas.. su batų spalvomis man dar šiaip labai sunku apsispręsti, kokie derėtų prie tamsiai mėlynos/navy (tokios ir tamsesnės):

Prie pilkos, daugmaž tokios:

Prie tamsios avietinės rodytos ir rodytos plytinės/rožinės kardigano spalvos.
Planuoju vienus tai pirkti pilkus, gal tamsius. O dėl antros spalvos niekaip nesugalvoju (tarp kitko juodus visdar turiu ir jie man dar pasitarnaus prie daugelio kitų derinių ir prie kaikurių šitų, bet jų neskaičiuoju, juodus batus minėjau privalau turėti). Tai žodžiu antra batelių spalva turi tikti prie išvardintų spalvų drabužių, prie tokio smėlinio paltuko, prie anglies juodumo (tipo juoda, bet pilka) paltuko (su šituo manau mažiau problemų, daug kas tiks). Žinoma nebūtinai su viskuo, nes tam ir yra dvi poros batų, bet prie kuo daugiau, tuo geriau  4u.gif

Smėlinę aš irgi priskiriu prie rudų  4u.gif 
Gal čia vėl bus nesusišnekėjimas.. smėlinė, beige.. nežinau (pripažįstu, spalvas skiriu, bet jų apibūdinti visiškai nemoku). Kažkas tokios panašaus, jei atmintis neapgauna:

Gal ir ne smėlinis, gal koks beige, nes turbūt labiau turi polinkį į pilkumą, nes ir sagos tokios pilškvos  rolleyes.gif

Na remiantis ilga mados istorija tai su tais derinimais visaip buvo ir bus, nemanau kad bendroje istorijoje tas derinimo laikotarpis itin ilgas (jai turėt galvoja vieną odos spalvą ir siluetą) bet kuriuo atveju visas bendras vaizdas turi būti suderintas, nesvarbu ar rankinė - akcentas, ar priderinta labai... paskutinį kart kai žiūrinėjau madas, pastebėjau kad daugelyje atveju rankinės derinamos prie palto, striukės ar dar ko, kartais atkartojant viršutinio rūbo net raštus, nekalbant apie spalvas. Manau toks rankinių derinimas trunka ilgiausiai atsižvelgiant į avalynės dėvėjimo seniau įpatumus.
Būtent dėl derinimo ryžų rankinių net nesidarau, o užmačius tokių nukainuotų naturalios odos dailių esu... eh...
Aš navy čia matau šiltą... (šiaip bijau ką ir komentuot dėl spalvų, monitorius ai... niekaip nenureguliuoju doh.gif ) ...pilką beja irgi. Plytinė tai iš esmės manau tik šilta būna g.gif , rudens tipo spalva... bent kiek plytų esu mačius.
o jūsų smėlinę vadinu light taupe (bent jau tokę matau), nes lietuviško atitikmens diskutuojant taip ir neradom. Ji lyg ir šalta, bet labiau sakyčiau neutrali, tipo prie visko ir visiems tinka.
Aš tokią irgi turiu vasarinę ilgą striukę (nusprendžiau kad taip turėtų vadintis nors medžiaga kaip ir lietpaltinė, bet pasiuvimas vyriškų marškinių tipo biggrin.gif ) Man ji labai tinka prie veido, bet irgi nieks nesakė kad gražiai atrodau, matyt kad visai nekliūvanti į akis spalva nes ax.gif
Prie vardytų spalvų įsivaizduoju tik pilkus batus arba paprastus rudus (kaip dėjot foto prieš tai, kokia jums tiesiog ruda)...
Vizgi iš jūsų postų susidaro įspūdis kad su spalvomis spintoja po kol kas makalynė 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2012 01 05, 10:53)
Idomi mintis.

taigi vistiek negalima brie ryžų storapadžių verstos odos batų dėtis lakinę klasikinę coco shanel tipo juodą rankinę, vistiek reik suderint batus su rankine, kaip ir visą kitą. Manau tai dar sunkiau, kai atseit nederintina, bet derėt turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 05 sausio 2012 - 10:57
Trumpai tariant rankine ir batai tikrai neturi buti tos pacios spalvos. Svarbiausia, kad deretu stilistiskai.
Atsakyti