bytte,Tašės šiuo metu nešiojamos dvi: juoda ir pilka. Pilka jau damušama, bus keičiama nauja pilka. Tai realiai turiu apibūdintą galimybę, įsigyti ryžą tik prie kažkokių derinių, o šiaip nešioti kitas. Su piniginėmis galimybėmis gal nevisai jau taip lengva ranka pirkčiau, bet tašės yra viena iš mano silpnybių, todėl turbūt geriau jau mėnesį nevalgyčiau bandelių ir nenusipirkčiau kokio vieno iš penkių pasibaigusių kremo, bet nusipirkčiau rankinę
Man rankinė turi būti derinama prie batų. Bent kažkuo. Visa batų spalva, kažkokia maža detale, galų gale blogiausiu atveju vistiek aprangoje turi būti kažkokia rankinės spalvos detalė, o rankinė bent jau nesipjauti tada su batais. Ir nemanau, kad tai yra stiliaus klaida, čia išliks šitas dalykas greičiau kaip klasika, nes rankinės nederinimas prie batų tik šviežiai atsiradusi mada, todėl šiuo atveju nemanau, kad dontstop yra teisi. Tuo labiau rankinė turi derėti prie bent jau kažko ir viršutiniuose rūbuose (lauke su paltais, striukėmis, šalikais) ir prie apatinių (patalpoje, nusirengus ir nusimuturiavus). Tai geriausia detalė, kuri išlieka ir yra batai. Bet va čia man ir iškyla klausimas.. su batų spalvomis man dar šiaip labai sunku apsispręsti, kokie derėtų prie tamsiai mėlynos/navy (tokios ir tamsesnės):
Prie pilkos, daugmaž tokios:
Prie tamsios avietinės rodytos ir rodytos plytinės/rožinės kardigano spalvos.
Planuoju vienus tai pirkti pilkus, gal tamsius. O dėl antros spalvos niekaip nesugalvoju (tarp kitko juodus visdar turiu ir jie man dar pasitarnaus prie daugelio kitų derinių ir prie kaikurių šitų, bet jų neskaičiuoju, juodus batus minėjau privalau turėti). Tai žodžiu antra batelių spalva turi tikti prie išvardintų spalvų drabužių, prie tokio smėlinio paltuko, prie anglies juodumo (tipo juoda, bet pilka) paltuko (su šituo manau mažiau problemų, daug kas tiks). Žinoma nebūtinai su viskuo, nes tam ir yra dvi poros batų, bet prie kuo daugiau, tuo geriau
Smėlinę aš irgi priskiriu prie rudų
Gal čia vėl bus nesusišnekėjimas.. smėlinė, beige.. nežinau (pripažįstu, spalvas skiriu, bet jų apibūdinti visiškai nemoku). Kažkas tokios panašaus, jei atmintis neapgauna:
Gal ir ne smėlinis, gal koks beige, nes turbūt labiau turi polinkį į pilkumą, nes ir sagos tokios pilškvos
O niekas nesakė, kad man jis ir tinka
aš pati sau asmeniškai su ta spalva atrodau šiaip sau, kodėl nežinau. Ar todėl, kad ji tikrai man netinka, ar todel, kad apskritai nemėgstu smėlinių
kodėl pirkau? Nežinojau dar nieko apie šią temą, todėl kaip visada pirkdavau viską iš eilės
parduotuvėje atrodė pilkesnis, lauke pasirodė gelsvesnis/smėlinis, žiauriai patiko modelis, daugiau nieko neradau. Bet dėl modelio ir šiaip nemesiu, nes naujas, geras, gražus daiktas. Rišuosi šalikėlius ir vaikštau, ką jau padarysi