Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, Labai patiko man daiktai savaitgaliui, išsisaugojau, pravers kada nors 4u.gif

Klumpės man savaime negražus daiktas, tai kažkaip rpei nieko netinka, nebent gal kokio ilgo sijono g.gif

melynesne, aš nelabai ten ryžumo matau daugumoj pavyzdžių g.gif Jei tikrai ryža, tai nesiderina prie avietinės. O ruda tai jau derinasi mano supratimu (aišku nuo atspalvio priklauso), išvis man ruda kažkaip labai universali spalva, prie visko beveik derinasi smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 19:06)
Man irgi nei ruda, nei ryža nesiderina nei prie koralinės, nei prie rožinės, nei prie avietinės, nei prie pilkos. Aplamai, šilta derinasi prie šilto, šalta - prie šalto.

O koralinė nėra šilta? g.gif

Dėl striukės / palto - man pavadinimas "paltas" automatiškai asocijuojasi su paltine medžiaga smile.gif Nu bet jau sakykit ką norit, o pavadinimas "pūkinis paltas" tai jau tikrai nieko neklaidina. O kadangi žodynas leidžia ilgas striukes vadint paltais, tai ir valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 04, 21:36)

O koralinė nėra šilta?  g.gif 

Žiūrint kokia ta koralinė smile.gif (mano tėvas - laivo kapitonas. Mano vaikystės metu visas mūsų butas buvo apstatytas koralais visokių spalvų, kriauklėm ir pan)

Aš pirmiausia įsivaizduoju tokią

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 04, 20:36)
melynesne, aš nelabai ten ryžumo matau daugumoj pavyzdžių g.gif  Jei tikrai ryža, tai nesiderina prie avietinės. O ruda tai jau derinasi mano supratimu (aišku nuo atspalvio priklauso), išvis man ruda kažkaip labai universali spalva, prie visko beveik derinasi smile.gif

Ruda su juodu schmoll.gif ruda su mėlynu man asmeniškai vistiek ne, bet čia jau asmeninė antipatija. O šiaip nesakyčiau, kad su viskuo tikrai, ji prie išrankesnių.
Yra pavyzdžiuose ir tikrų ryžų, ir tamsių ryžų į rudumą. Prie keltų rankinių minėjau, kad turbūt labiau ir imčiau vistik tą rudą su polinkiu į ryžumą, tamsią. schmoll.gif nes tikra ruda, tai man:
user posted image
user posted image
user posted image
Anuose nuotraukuose tik 2/5 buvo rudos. Kitos manau daugiau mažiau ryžos, tamsesnės ryžos.
Koralinės/rožinės ne tokios kaip dontstop įkėlė, rodžiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 04 sausio 2012 - 21:14
Va batelių ruda tai ir prie koralų, ir dar daug prie ko smile.gif
Atsakyti
O va tokia man prie mėlyno, pilko ne. Ir prie dar daug ko 4u.gif beto man nereikia prie koralinių, rodžiau visokias rausvas, plytines, avietines 4u.gif
Noriu tik tamsiai ryžos, ir tik tos man gražiai žiūrisi su navy, pilku, smėliniu. O su rožinėmis velniai nematę, reiškia nepirksiu arba nenešiosiu prie rožinių, dar apgalvosiu kurį variantą rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 04 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(bytte @ 2012 01 04, 20:14)
pagal mane veidas ar stačiakampis pagal skruostikaulio liniją sprendžiama, o pas jus nors smakriukas ir baigiasi tiesia linija ir pagal bendrą veido proporciją nėra mažas, bet skruostikaulis eina ovaliai... man jūsų veidas į sarah jessica parker panašiausias, tik veido bruožai tai ne tokie... tai kažin ar visai tiktų shanos pasiūlymas  g.gif  juolab kad ji garbanė.
...klausimas... kodėl ilgi kirpčiai jums atrodo šiuolaikiškesni? man jie hipster laikų... irgi tokie vintage sakyčiau... tipo grįžta į madą jau?  iš savo patirties - sunkiausiai prižiūrimi iš visų turėtų.

Peržiūrėjus youtube'j daug video ir prisiskaičius visokių straipsnių jau buvau nusprendus, kad mano veidas stačiakampis/pailgas unsure.gif O apie Sarah irgi rašo, kad jos veidas stačiakampis/pailgas. Aj, visai susimaišiau, rytoj reikės šviesesne galva viską peržiūrėt 4u.gif

Nuotraukose Shana lyg ir tiesiaplaukė g.gif

Gal ne kiek šiuolaikiškesni, kiek jaunatviškesni. Net nežinau kodėl unsure.gif O apie madas tai nelabai ką nusimanau, niekada jų nesekiau-nei drabužių, nei plaukų kirpimų smile.gif
Atsakyti
navy cool summer
user posted image...
...pas mane lyg ryžą rodo... bet šiuo monitoriu žiauriai nepasitikiu... derinukas su ryža rankine:
user posted image
...prie mano turimo pilko palto nelabai derantis variantas... g.gif ...sudėtingas derinimas šiltos ryžai rudos spalvos su vasaros paletės spalvomis, bet įmanomas...
aš šiuo metu nepirkčiau tokios rankinės, net jai labai patiktų, nes neturiu jų tiek, kad kažkuri gulėtų veik nenešiojama... pirkčiau tik jai pakankamai jau turėčiau rankinių, tada kad ir prie vieno derinio, aišku tik jai labai patiktų ir piniginė nenukentėtų...
...ir nors rankinė (kažkaip supratau kad rankinę radot kurios užsimanėt) nederinama prie batų, bet vis tiek batai su rankine negali nederėti, apsvarstyčiau kaip bus prie avalynės spalvos. Mano avalynė visa cool spalvų (taupe, tamsiai ruda), tai jau ryža nei pro kur būtu... mano akimis nieko nėr baisiau kaip nederančios rudos derinyje (smėlinė irgi kaip ir prie rudų... tik nesikabinėkit kad smėlinė yra smėlinė).
Beja kažkada donstop yra minėjusi, kad priėjo išvados kad visos smėlinės šiltos... aš beja irgi tokios nuomonės kažkodėl... bent neradau dar sau tinkančios. jai jums tinka smėlinė, gal jūs ne šaltas potipis?
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 01 04, 22:38)
Peržiūrėjus youtube'j daug video ir prisiskaičius visokių straipsnių jau buvau nusprendus, kad mano veidas stačiakampis/pailgas unsure.gif O apie Sarah irgi rašo, kad jos veidas stačiakampis/pailgas. Aj, visai susimaišiau, rytoj reikės šviesesne galva viską peržiūrėt 4u.gif

Nuotraukose Shana lyg ir tiesiaplaukė g.gif

Gal ne kiek šiuolaikiškesni, kiek jaunatviškesni. Net nežinau kodėl unsure.gif O apie madas tai nelabai ką nusimanau, niekada jų nesekiau-nei drabužių, nei plaukų kirpimų smile.gif

ta prasme shana siųlė pasirinkt panašiausią veidą ir pasianalizuot kas tinka, o kas ne... tai mano akimis būtų Sarah, o ji garbanė 4u.gif

A - šelmiškesnė ta prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 03, 21:16)
Na, aš ne visai lituanistė, bet štai kas pateikiama dabartinės lietuvių kalbos žodyne apie paltą: „ilgas viršutinis drabužis“, apie striukę: „lengvas puspaltis“. Jei žodyne neišskiriama, kokios paprastai būna medžiagos, gali būti bet kokios. Jei striukę vadina puspalčiu, tai ilgą striukę galima vadinti paltu biggrin.gif

Apie paltus ir nepaltus - mano pagal sita Groovy, kaip profesionales, paaiskinima matyti, kad pagrindinis kriterijus yra ilgis, ne medziaga.

Del Babi sukuosenos- manau jai garbanos tikrai tiktu, bet kadangi neduota, reikia verstis su tuo kuo yra, bet noretusi kazkokio plauku judesio, valiukiskumo rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip nesu lituanistė konkrečiai, bet galima parašyti į VLKK ir paklausti biggrin.gif
Atsakyti
bytte,
Tašės šiuo metu nešiojamos dvi: juoda ir pilka. Pilka jau damušama, bus keičiama nauja pilka. Tai realiai turiu apibūdintą galimybę, įsigyti ryžą tik prie kažkokių derinių, o šiaip nešioti kitas. Su piniginėmis galimybėmis gal nevisai jau taip lengva ranka pirkčiau, bet tašės yra viena iš mano silpnybių, todėl turbūt geriau jau mėnesį nevalgyčiau bandelių ir nenusipirkčiau kokio vieno iš penkių pasibaigusių kremo, bet nusipirkčiau rankinę lotuliukas.gif

Man rankinė turi būti derinama prie batų. Bent kažkuo. Visa batų spalva, kažkokia maža detale, galų gale blogiausiu atveju vistiek aprangoje turi būti kažkokia rankinės spalvos detalė, o rankinė bent jau nesipjauti tada su batais. Ir nemanau, kad tai yra stiliaus klaida, čia išliks šitas dalykas greičiau kaip klasika, nes rankinės nederinimas prie batų tik šviežiai atsiradusi mada, todėl šiuo atveju nemanau, kad dontstop yra teisi. Tuo labiau rankinė turi derėti prie bent jau kažko ir viršutiniuose rūbuose (lauke su paltais, striukėmis, šalikais) ir prie apatinių (patalpoje, nusirengus ir nusimuturiavus). Tai geriausia detalė, kuri išlieka ir yra batai. Bet va čia man ir iškyla klausimas.. su batų spalvomis man dar šiaip labai sunku apsispręsti, kokie derėtų prie tamsiai mėlynos/navy (tokios ir tamsesnės):
user posted image
Prie pilkos, daugmaž tokios:
user posted image
Prie tamsios avietinės rodytos ir rodytos plytinės/rožinės kardigano spalvos.
Planuoju vienus tai pirkti pilkus, gal tamsius. O dėl antros spalvos niekaip nesugalvoju (tarp kitko juodus visdar turiu ir jie man dar pasitarnaus prie daugelio kitų derinių ir prie kaikurių šitų, bet jų neskaičiuoju, juodus batus minėjau privalau turėti). Tai žodžiu antra batelių spalva turi tikti prie išvardintų spalvų drabužių, prie tokio smėlinio paltuko, prie anglies juodumo (tipo juoda, bet pilka) paltuko (su šituo manau mažiau problemų, daug kas tiks). Žinoma nebūtinai su viskuo, nes tam ir yra dvi poros batų, bet prie kuo daugiau, tuo geriau 4u.gif

Smėlinę aš irgi priskiriu prie rudų 4u.gif
Gal čia vėl bus nesusišnekėjimas.. smėlinė, beige.. nežinau (pripažįstu, spalvas skiriu, bet jų apibūdinti visiškai nemoku). Kažkas tokios panašaus, jei atmintis neapgauna:
user posted image
Gal ir ne smėlinis, gal koks beige, nes turbūt labiau turi polinkį į pilkumą, nes ir sagos tokios pilškvos rolleyes.gif
O niekas nesakė, kad man jis ir tinka biggrin.gif aš pati sau asmeniškai su ta spalva atrodau šiaip sau, kodėl nežinau. Ar todėl, kad ji tikrai man netinka, ar todel, kad apskritai nemėgstu smėlinių schmoll.gif kodėl pirkau? Nežinojau dar nieko apie šią temą, todėl kaip visada pirkdavau viską iš eilės lotuliukas.gif parduotuvėje atrodė pilkesnis, lauke pasirodė gelsvesnis/smėlinis, žiauriai patiko modelis, daugiau nieko neradau. Bet dėl modelio ir šiaip nemesiu, nes naujas, geras, gražus daiktas. Rišuosi šalikėlius ir vaikštau, ką jau padarysi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 04 sausio 2012 - 22:57
Ekspertės, kokios spalvos tinka su tamsiai šokoladine? mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, merginos, ką manote apie tokį modelį:
http://public.fotki..../siuvimas6.html
bet dydis M-L, o čia S,
ir spalva tokia:
http://public.fotki....106c101327.html?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 04 sausio 2012 - 23:59