Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 01 04, 16:05)
Ar tai labai nekapsulinis daiktas g.gif

Labas vakaras, merginos,
Aš irgi turiu labai panašius batus ir deja bet man jie gražiai žiūrisi tik prie tiesių džinsų, todėl sakyčiau, kad klumpės yra net labai labai nekapsuliskas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 04, 16:38)
Labas vakaras, merginos,
Aš irgi turiu labai panašius batus ir deja bet man jie gražiai žiūrisi tik prie tiesių džinsų, todėl sakyčiau, kad klumpės yra net labai labai nekapsuliskas dalykas.

Na as turiu dar klumpes sviesiai rudas/camel ir kulnas tos pat spalvos, tai su tom nera problemu g.gif
Atsakyti
Net tingėjau skaityti viską doh.gif
Aš giliuose apmastymuose unsure.gif jau buvau susigalvojusi kapsulės spalvas, bet vis pamatau ryžą ir negaliu kaip jos užsimanau doh.gif bent jau rankinei, batams, kam nors.. unsure.gif pastebėjau, kad prie tamsiai mėlyno navy tam tikras tamsesnis ryžumas žiūrisi, prie tam tikros pilkos žiūrisi.. bet kažin kaip prie avietinės arba tokios rožinės/plytinės kaip nuotraukoje megztukas
user posted image
arba prie
user posted image
user posted image
ka pasakysit? g.gif
ryzumas mazdaug toks:
user posted image
O avietine tai mazdaug tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 04 sausio 2012 - 17:54
QUOTE(kumiko @ 2012 01 04, 13:48)
man donstop raudona pukine striuke ne paltas,o ilga pukine striuke,paltu medziaga ne tokia schmoll.gif

O kaip atrodo pūkinis paltas?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 04, 17:14)
Na as turiu dar klumpes sviesiai rudas/camel ir kulnas tos pat spalvos, tai su tom nera problemu g.gif

gal tada spalva 'kalta'? O dėl nekapsuliškumo tai dabar pagalvojau ir supratau, kad klumpių nebuvau apsiavusi prie jokios sukneles ar sijono man jos kazkaip gadina proporcijas prie neuzdengtų kojų.
Dabar priisminiau jūsų sarafana iš sijono ir man atrodo prie jo gerai atrodytu klumpes toks 'gėlių vaikų' stilius ax.gif

QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 17:51)
ryzumas mazdaug toks:
user posted image

Eilinį kartą maišalynė dėl spalvų padadinimo lotuliukas.gif Žiūriu žiūriu į posta ir nerandu rižos spalvos ax.gif tas rankinukas mano aplinkoje būtų vadinamas tieisog rudu. Riža tai kažkas tokio su nežymiom variacijom user posted image
O dėl derėjimo tai ruda - riža man nelabai dera pie rožinių - koralinių spalvų ir visiškai nesižiūri prie tokios tamsios avietinės.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 04, 18:42)
O dėl derėjimo tai ruda - riža man nelabai dera pie rožinių - koralinių spalvų ir visiškai nesižiūri prie tokios tamsios avietinės.

Sėdėjau prie kito kompo ir tik dabar pamačiau kokią nesamonę įkėliau unsure.gif (nors anas kompas rodė ryžą), čia aš irgi jau labiau matau rudą tik su polinkiu į ryžumą.
user posted image
Kažkas panašesnio, ir kaip minėjau tamsus ryžumas, rudas ryžumas. Tai net ir tamsesnė galėtų būti nei ši, gal kažkiek ir rudesnė tonu. Nors kita vertus pasižiūrėjau ir rudos tokios:
user posted image
gražu su navy, pilku. Žodžiu bet kokiu atveju kažin kaip jos atrodytų su nuslopintomis rožinėmis, plytinėmis, avietinėmis unsure.gif
Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 04 sausio 2012 - 18:59
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 04, 19:42)

Man irgi nei ruda, nei ryža nesiderina nei prie koralinės, nei prie rožinės, nei prie avietinės, nei prie pilkos. Aplamai, šilta derinasi prie šilto, šalta - prie šalto.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 19:06)
Man irgi nei ruda, nei ryža nesiderina nei prie koralinės, nei prie rožinės, nei prie avietinės, nei prie pilkos. Aplamai, šilta derinasi prie šilto, šalta - prie šalto.

Su pilku radau gražių derinių 4u.gif
o šiaip ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 21:30)
Paskutinis klausimas: mano veidas ovalo formos ar stačiakampio? blush2.gif

pagal mane veidas ar stačiakampis pagal skruostikaulio liniją sprendžiama, o pas jus nors smakriukas ir baigiasi tiesia linija ir pagal bendrą veido proporciją nėra mažas, bet skruostikaulis eina ovaliai... man jūsų veidas į sarah jessica parker panašiausias, tik veido bruožai tai ne tokie... tai kažin ar visai tiktų shanos pasiūlymas g.gif juolab kad ji garbanė.
...klausimas... kodėl ilgi kirpčiai jums atrodo šiuolaikiškesni? man jie hipster laikų... irgi tokie vintage sakyčiau... tipo grįžta į madą jau? iš savo patirties - sunkiausiai prižiūrimi iš visų turėtų.

Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 19:56)
gražu su navy, pilku. Žodžiu bet kokiu atveju kažin kaip jos atrodytų su nuslopintomis rožinėmis, plytinėmis, avietinėmis  unsure.gif
Ačiū už nuomonę  4u.gif

plytinė mano galva žiūrėtus, o su pilka žiūrint kokią... va nei rožinė, nei avietinė schmoll.gif ... ir šiaip prie vasaros šaltų spalvų sunkiai ryžą priderint
Atsakyti
Su pilka pastebėjau žiūrisi tik tamsiu ir labai šviesiu atspalviu. Aš turiu tokių, šviesių daugiau turbūt. Man tiesiog patiko:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O šiaip nužiūrėjau gatvėje.. nu gaila, kad prie rožinių sakote nesižiūri unsure.gif bet jaučiu vistiek nususivaldysiu, nes tašėms silpnybę turiu kaip ir suknelėms ir nežadu tos silpnybės gydytis lotuliukas.gif vistiek tiktų prie navy, pilkų ir smėlinio (turbūt) palto lotuliukas.gif ech.. reik tvardytis flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 18:28)
O kaip atrodo pūkinis paltas?

Pūkiniu paltų nebūna. Čia kažkas sugalvojo pavadinimą, kad neklaidintumėt žmonių su savo ilgu raudonu pūkiniu "paltu", kurio medžiaga visiškai striukinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 04, 20:42)

Pūkiniu paltų nebūna. Čia kažkas sugalvojo pavadinimą, kad neklaidintumėt žmonių su savo ilgu raudonu pūkiniu "paltu", kurio medžiaga visiškai striukinė  4u.gif

Tokį pavadinimą girdėjau ir anksčiau. Įdomu būtų kalbininkų nuomonė ax.gif
Atsakyti
apie paltą iš žodyno: viršutinis drabužis, apsiaustas (gali būti pamuštas vata ar kitu pamušalu)...
ir dar labai fainai... Sinonimai išskiriami tik pagal paltų tipus: storos šiltos medžiagos, be pamušalo: sermėga, rudinė, segutė, segutaitė, burnotas, jarmokas, burka, poveris; Su pamušalu ar vata: kaptonas, baronas, angerka, vingerka, ingerka, lengerka, pusungerka, žiponas, žiuponė, palitas, burnotas, bekešas, vatinis (-ė), vatinukas, mantelis, ploščius, benka, striukiai, segutės; Plonos vasarinės medžiagos: žiponėlis, trinyčiai, šiušponiai, šauliai, užšaučiau, burnosėliai, šerčka, balakonai - MASTONYTĖ, M. Drabužiai. Lietuvių etnografijos bruožai. Vilnius: Valstybinė politinės ir mokslinės literatūros leidykla, 1964, p. 357; Lietuvos nacionalinio muziejaus inventorinės knygos (EMO)
...remiantis tuo visi pūkiniai paltai ir striukės vadintini tiesiog pūkinis (-ė), pūkinukas biggrin.gif

..o striukė pasak lietuvių kalbos žodyno - lengvas puspaltis... o čia dabar suprask lengvas - nesunkus ar ne itin šiltas biggrin.gif

...vadinasi kaip kas kokioje aplinkoje kaip įpratę vadinti, taip ir yra teisinga. Man paltas prigludęs, ilgesnio ilgio, šiltesnis viršutinis rūbas. Gali būti vientisos medžiagos, gali būti su pamušalu, gali būti pūkinis ar poliesterinis... o jai visai trumpas ar neprigludusio silueto - striukė 4u.gif (mano "aliaska" tokio pat ilgio kaip ir mano vadinamas pūkinis paltas... beja kiek pamenu visos taip ir vadino juos paltais... iki donstop raudonojo, gal jis trumputis visoms pasirodė, nes donstop mažutė, ir visoms asociacijos su striukėm kilo mirksiukas.gif )
Atsakyti