Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 17:24)
Man atrodo Groovy kalbininke 4u.gif

Na, aš ne visai lituanistė, bet štai kas pateikiama dabartinės lietuvių kalbos žodyne apie paltą: „ilgas viršutinis drabužis“, apie striukę: „lengvas puspaltis“. Jei žodyne neišskiriama, kokios paprastai būna medžiagos, gali būti bet kokios. Jei striukę vadina puspalčiu, tai ilgą striukę galima vadinti paltu biggrin.gif Tik man norisi, kad čia kalbėdamos prirašytumėte, jog tai striukės medžiagos paltas, nes aš jau dontstop paltą buvau įsivaizdavusi kap vilnonį kokį. Čia šiaip, dėl manęs lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:07)
zinau, kad neteisingai, bet nzn kaip sita spalva isversti biggrin.gif Jei Groovy paaiskins, tai vartosiu kita zodi tongue.gif

Pasimečiau, kurią, „teal“ ar „aquamarine“? biggrin.gif „Teal“ yra žalsvai mėlyna spalva, o „aquamarine“ – žalsvai melsva, žydra, akvamarino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 sausio 2012 - 21:18
QUOTE(groovy @ 2012 01 03, 22:16)
Tik man norisi, kad čia kalbėdamos prirašytumėte, jog tai striukės medžiagos paltas, nes aš jau dontstop paltą buvau įsivaizdavusi kap vilnonį kokį. Čia šiaip, dėl manęs lotuliukas.gif

As irgi pagalvojau,kad tai "tikras" paltas. Bet paltas is striukines medziagos - tai ilga striuke,bet ne paltas biggrin.gif
Atsakyti
Ai, vadinkit kaip norit, svarbu kuo aiškiau apibūdinti biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara, priraset kiek daug per diena, kol perskaiciau.... smile.gif kazka komentuot norejau, bet ai jau ir pamirsau biggrin.gif dontstop patiko sijonas ir rankine, paltas irgi patiko, nors man gal paciai netiktu toks modelis g.gif o ilga striuke as irgi paltu vadinu, bet kai pagalvojau tikrai klaidinga truputi susigaudyt kai kalbama ar paltas striukines medziagos ar paltines medziagos smile.gif

Babi, kirpciukai tai ir man per skysti pasirode, nes net kakta persisviecia g.gif
Atsakyti
Dontstop paltui tiktų apibūdinimas - pūkinis paltas smile.gif

Su tais atspalviais aš irgi jau "prašoviau" kartą. Pirkau rudą megstuka, bet nepataikiau atspalvio, tai su rudom kelnėm visai nesižiūri ir dar jaučiu kad šalto atspalvio, nors nesu tikra unsure.gif Reiks neštis kitą kartą patuotis.

Sakykit, jeigu kelnės rudos su gelvom juostelėm, tai ta gelsva jau savaime turėtų eiti kaip šviesi kapsulės spalva? g.gif
Atsakyti
radau savo naujaji kardigana:
http://www.promod.eu...3220053686.html
galutinai apsisprendziau kad del to blogo derejimo kaltas golfas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamparam:): 04 sausio 2012 - 00:35
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 01 03, 23:35)
Dontstop paltui tiktų apibūdinimas - pūkinis paltas smile.gif

Sakykit, jeigu kelnės rudos su gelvom juostelėm, tai ta gelsva jau savaime turėtų eiti kaip šviesi kapsulės spalva?  g.gif

Tai aš būtent taip ir rašiau, kad ieškau pirkti, o vėliau nusipirkau pūkinį paltą ax.gif

Visai nebūtinai 4u.gif

Pamparam, gražus kardiganas, atspalvis šaltas smile.gif Aš net išsaugojau foto blush2.gif , noriu sau pavasariui kažką panašaus modelio nusimegzti rolleyes.gif
Atkreipkit dėmesį, su kuo jį rekomenduoja derinti, abidvi palaidinukės atviros, prie tokio lengvo, plono, kiauraraštinio mezginio golfas vien dėl savo apykaklės, uždarumo gali atrodyti netinkamai, per sunkiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 sausio 2012 - 08:03
QUOTE(groovy @ 2012 01 03, 21:16)
biggrin.gif „Teal“ yra žalsvai mėlyna spalva, o „aquamarine“ – žalsvai melsva, žydra, akvamarino.

biggrin.gif
Gal as liksiu kol kas prie teal, bent bus aisku, apie ka kalbu tongue.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 22:04)
As irgi pagalvojau,kad tai "tikras" paltas. Bet paltas is striukines medziagos - tai ilga striuke,bet ne paltas biggrin.gif

O tada jei is paltines medziagos, bet svarkelio ilgio, kaip mano - kaip vadinasi? g.gif

Babi mane visai isvede is kelio, nes vakar sedau ziureti foto, ir paziurejus tas kur iskarpyta kaip Babi patiko, nusprendziau, kad grazu tongue.gif doh.gif Dabar ir man lyg prireike doh.gif tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 08:59)
Atkreipkit dėmesį, su kuo jį rekomenduoja derinti, abidvi palaidinukės atviros, prie tokio lengvo, plono, kiauraraštinio mezginio golfas vien dėl savo apykaklės, uždarumo gali atrodyti netinkamai, per sunkiai  g.gif

Man reikia kazkaip atrasti tokius zieminius "topus" kad butinai prie sito tiktu g.gif Jau kita nauja paprastuti kardigana perkeliau i vasara,nes nusprendziau kad per plonas (medvilninis) ir del to nesiziuri prie sukneliu (atrodo kaip uzmaukslintas). Taigi liko tik sitas vienintelis mano ziemos kapsulej...

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 04, 10:54)
O tada jei is paltines medziagos, bet svarkelio ilgio, kaip mano - kaip vadinasi? g.gif

Gal puspaltukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamparam:): 04 sausio 2012 - 11:35
man donstop raudona pukine striuke ne paltas,o ilga pukine striuke,paltu medziaga ne tokia schmoll.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Klausiu nuomones-
turiu tokius batukus
user posted image
Tik kulno medis kiek ryskesnis, rudas. Kazkaip anksciau man jie daugiau prie visko tiko, dabar pradejus labiau nagrineti derinius, vis dazniau man jie neisipaiso g.gif
Ar tai labai nekapsulinis daiktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 sausio 2012 - 16:05