Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2012 01 03, 17:55)
ech visgi manau, kad pėdkelnės gali Jūsų derinukuose būti tas cinkelis, kuris ir sukuria šarmą wub.gif

Graziai ziurisi tokie deriniai, kai visi rubai labai ramios spalvos, paprastesni, o tada idomios pedkelnes ir kokia dar viena detale - apyranke, pakabukas, kas susigroja su pedkelnem smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 18:00)
Verta pirkti nebent tam, kad būtų galima už nedidelę kainą išbandyti daugybę atspalvių, o paskui jau patikusius susipirkti kitų gamintojų. Kokybė visos paletės bendrai visgi nesulyginama su Wet n wild, tarkim  ax.gif Aš džiaugiuosi ją pirkusi, kokius 1,5 mėn dažiausi vien šitais šešėliais ir kiekvieną makiažą fotografavau, paskui sukėliau į vieną papkę ir šiokių tokių atradimų padariau  smile.gif

Na zinokit kazi ar iprasciau prie "spalvotu" akiu g.gif nors jusu deka nemazai atradimu padariau tongue.gif Siandien su zalsvai/pistaciniais nusispalvinau, prie teal'inio sijono, tai jau cia man ziauriai ryzku biggrin.gif Ryzkius drabuzius megstu, bet su akim dar problema g.gif
Beje, nzn kaip taip gali but, bet kai pradejau dazytis po jusu pamoku, seseliai "geriau laiko" blink.gif cia gal tiesiog del to, kad teisingai dazausi g.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 17:55)
- tarkim pilkame derinyje teal'inis (išmokau spalvos pavadinimą iš Shanos tongue.gif ) arba vyšninis dirželis ir tokios pačios ryškios pėdkelnės 4u.gif

zinau, kad neteisingai, bet nzn kaip sita spalva isversti biggrin.gif Jei Groovy paaiskins, tai vartosiu kita zodi tongue.gif
Atsakyti
Ne, tai aš ne prieš, jei reikia pirkti naujas pėdkelnes - pirksiu  pioneer.gif Femme, aš jūsų skoniu pasitikiu 100 %  smile.gif
Ar gerai supratau, pėdkelnes reikia ieškoti tokio pat atspalvio, kaip sijonas?
Ar žiūrėsis toks megztas sijonas pavasarį? unsure.gif Čia dėl tų botiljonų,. Aš juos tik prie +10 pradėsiu avėti  unsure.gif

lotuliukas.gif aš derinčiau atspalvius idealiai, jei jau derinti ax.gif
O dėl botiljonų, tai g.gif jūs nedirbate? aš tai žiemą mėgstu ofise persiauti, tai man Jūsiškiai tokie idealūs atrodo būtent prie žieminio antsamblio 4u.gif
O dėl sijono pavasarį - net nežinau, psichologiškai labiau man jis tiktų rudenį tongue.gif nors temperatūra gi panaši būna lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:05)
1. Graziai ziurisi tokie deriniai, kai visi rubai labai ramios spalvos, paprastesni, o tada idomios pedkelnes ir kokia dar viena detale - apyranke, pakabukas, kas susigroja su pedkelnem smile.gif
2. Na zinokit kazi ar iprasciau prie "spalvotu" akiu g.gif nors jusu deka nemazai atradimu padariau tongue.gif Siandien su zalsvai/pistaciniais nusispalvinau, prie teal'inio sijono, tai jau cia man ziauriai ryzku biggrin.gif  Ryzkius drabuzius megstu, bet su akim dar problema g.gif

1. per Naujuosius kokius 2008-uosius buvau prisiderinusi juodą glaustinukę, teal'inį saulės kliošo sijoną dviejų sluoksnių (vienas kaip medvilnės, viršutinis, tinkliuko) žemiau kelių prie juodų lakinių balerinų ir idealiai tokios pačios tealinės spalvos pėdkelnių tongue.gif Vyras dar dabar prisimena - jam kažkodėl šita spalva alergiją varo, o man atvirkščiai ji labai graži wub.gif aš net vieną kambarį ištapetavau pilkais tapetais su tokios spalvos lelijomis lotuliukas.gif
2. šiaip gi nebūtina ir gal net draudžiama nusispalvoti visą voką iki antakio tokia kokia ryškia spalva biggrin.gif užtenka vos-vos pravedimo ties išoriniu kampu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 17:42)
juk pėdkelnes visvien perkat, o derėjimas labai pagerina stilių blush2.gif
VCUP'e visokių visokiausių spalvų pėdkelnių yra po 11 Lt 4u.gif

bigsmile.gif
Eisiu ieškot smile.gif

Aš džiaugiuosi ją pirkusi, kokius 1,5 mėn dažiausi vien šitais šešėliais ir kiekvieną makiažą fotografavau, paskui sukėliau į vieną papkę ir šiokių tokių atradimų padariau  smile.gif

Wow smile.gif Žaviuos.

---

Shana, būkit gera, "ryški" su š rašykit smile.gif Arba s, arba sh biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:07)

zinau, kad neteisingai, bet nzn kaip sita spalva isversti biggrin.gif Jei Groovy paaiskins, tai vartosiu kita zodi tongue.gif

aš iki šiol ją vadindavau "juros bangos", pagal pavadinima "aquamarine" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 18:14)

2. šiaip gi nebūtina ir gal net draudžiama nusispalvoti visą voką iki antakio tokia kokia ryškia spalva biggrin.gif  užtenka vos-vos pravedimo ties išoriniu kampu blush2.gif

Oi ne visa voka doh.gif ten tokia 3 spalvu palete, sviesi ir tamsi zalia ir tokia beige, tai as pagal ta technika, kur Dontstop parode, tom 3 spalvom dazau, bet ne visa voka zaliai biggrin.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 03, 18:15)
Shana, būkit gera, "ryški" su š rašykit smile.gif Arba s, arba sh biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif Aciu. Su pauksteliu deja nesigaus, darbe kalbos isivedus neturiu tongue.gif

Femme - aquamarine irgi taip nevisai lietuviskai gal tongue.gif ir dar zodis ilgesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 19:07)

Na zinokit kazi ar iprasciau prie "spalvotu" akiu

Aš kasdienai labai jau spalvotai ir nesidažau ax.gif Jei žalia, tai kokia chaki/alyvuogių, bet ne salotinė/smaragdinė smile.gif
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 19:14)

O dėl botiljonų, tai  g.gif jūs nedirbate? aš tai žiemą mėgstu ofise persiauti, tai man Jūsiškiai tokie idealūs atrodo būtent prie žieminio antsamblio 4u.gif

O dėl sijono pavasarį - net nežinau, psichologiškai labiau man jis tiktų rudenį tongue.gif  nors temperatūra gi panaši būna lotuliukas.gif

Šiuo metu nedirbu, bet kai dirbsiu, ofise keisiu avalynę (jei vėl nepataikysiu į +15 doh.gif ). Bet aš nežinau, kada dirbsiu, niekaip neišsprendžiam vaiko sveikatos problemų, tai gali būti, kad aš ilgam užstrigsiu namuose unsure.gif

Ir aš taip manau. Ką gi, derinsiu prie botiljonų rudenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 18:29)
Aš kasdienai labai jau spalvotai ir nesidažau  ax.gif  Jei žalia, tai kokia chaki/alyvuogių, bet ne salotinė/smaragdinė  smile.gif

Mano palete tokia
user posted image
Nesakyciau, kad labai spalvota, bet kaip man neipratusiai, tai vistiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 19:34)
Mano palete tokia

Nesakyciau, kad labai spalvota, bet kaip man neipratusiai, tai vistiek tongue.gif

Man dienai tiktų, nešokiruojančios spalvos smile.gif
Atsakyti
...aš donstop raudoną irgi vadinčiau paltu, ne striuke... man kažkaip atrodo striukė nuo žodžio striukas - trumpas... o tai kokie būna pūkiniai paltai? aš kažką panašaus įsivaizduodavau blush2.gif

...aš kažkodėl įsivaizdavau kad bus tokios raudonos spalvos paltas, nes donstop clear winter, tai ten raudona tokia skaisti. Bet vis tiek, kažkaip jai šalta manau nepadoru eiti ir šalti net per laidotuves, o laidotuvėms tikrai kažkaip palto naujo pirkt nepriimtina... nes gi nežinai kada kas gali mirti, o laidojama ne po mėnesio... juolab kad grabo neteks nešt... be to gėles raudonas nešti galim... jau mano anyta labai gerai laidotuvių etiketa vietinį išmano... nu ir ėjo su salotine striuke... pagal oro sąlygas. Šiaip mano aplinkoje nepadoru moterims palaidais plaukais į laidotuves eiti (pridengt pplaukus reikia skrybele ar skara ar dar kuom), o paltams nu nieks jokių reikalavimų... faktas kad toks raudonas švies, nes visi pas mus ir be laidotuvių juodais paltais mūvi.
Atsakyti
Paskutinis klausimas: mano veidas ovalo formos ar stačiakampio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 18:47)
man kažkaip atrodo striukė nuo žodžio striukas - trumpas...

Geras bigsmile.gif nepagalvojau.

QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 20:30)
Paskutinis klausimas: mano veidas ovalo formos ar stačiakampio? blush2.gif

Pailgas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 21:51)

Galutinai susimaišiau biggrin.gif Dabar peržiūrėjau užrašus, bytte rašė, kad ištemptas ovalas. Piešiau veidrody su lūpdažiu veido formą, tai lyg ir ovalas, bet nesu tikra doh.gif

Dėl tų ilgių, tai žemiau kelių esantį drabužį aš jau vadinu paltu (nepriklausomai nuo medžiagos) ax.gif
Atsakyti