Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2012 01 03, 18:26)
kažkodėl pirmiausia bandyčiau prie švarko, jei netinka boyfriend, galima kitokio tipo, kad ir įlemenuotą, turėtų gražiai atrodyt - kaip jau minėjau, man labai gražu minkštas tekstūras ir banguotas formas derinti su griežtu kirpimu ir standžiu audiniu.
reiktų "gyvai" bandyti visokius derinius.... Gal suskambėtų prie tokio pačio mezgimo ir spalvos apgludusio viršaus ir kontrastinės spalvos dirželio (vyšninio tarkim), dar matines pilkas pėdkelnes ir Jūsų tuos deichman aulinukus cool.gif
Palaido kardigano tai nesivilkčiau prie šito sijono, palaida bala gautųsi formų atžvilgiu unsure.gif

čia irgi fainai suderinta, man labai patinka priderintos pėdkelnes:

tik pagal Jūsų sijono formą viršaus norėtųsi ne tokio palaido.

Ačiū už idėjas 4u.gif Prie švarko (taip pat pilko) jau priderinau, o dėl pėdkelnių, tai sijonas man žemiau kelių ir praktiškai tarp batų ir sijono nėra tarpo, vaikštant pora cm pasimato, turbūt dėl tiek neverta investuoti į pėdkelnes? unsure.gif
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 18:30)

Gundziausi ir susigundziau, kaina labai gera, eksperimentams galimybiu n+k  biggrin.gif , dar radau ir lupoms palete  ax.gif

Youtubėj ligino kelias tokias paletes, tai sakė, kad blizgūs atspalviai geresnės kokybės, nei matiniai. Manojoj paletėj ir tokių, ir tokių yra, tai tikrai pastebėjau, kad blizgūs kur kas labiau pigmentuoti, geriau retušuojasi. Gal pravers info besirenkant konkrečią paletę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 17:02)
Dontstop, kiba jus ne lietuve biggrin.gif nes siaip gi visuotinai zinoma,umn.gif  kad juodas golfas visiskai visur pritaikomas ir visiskai visada tinka, dar kuo mazesnis miestas ar kaimas, tuo daugiau visuotinai pritaikomu laikomas juodas golfas biggrin.gif Atsiprasau, nesusilaikiau. Jau ankciau taip pagalvojau, kai isreiskete nuomone apie juoda. blush2.gif  4u.gif 
Jei ta palta desites, tai kazko ant virsaus butinai reikia, jusu atveju gal pilko, nes jus ziema g.gif Nes sutinku su Asamam, raudonu buna visokiu, bet sita raudona tokia labai gyvai-energinga g.gif

Taip taip, išsikraustėt iš didelio kaimo (Lietuvos), tai jau dabar tipo ir madas, ir derinius išmanote tongue.gif svarbu tais metais, koks nors stilistas pasakė, kad juoda nebetinka, tai ėmė ir patikėjo visi naivuoliai. smile.gif labai jau niežti man kaiką Shanai pasakyti, bet kadangi tai paliestų dar vieną žmogų, tai susilaikysiu, kad nekaltas nenukentėtų be reikalo lotuliukas.gif

dontstop gal ir neturi kur pritaikyti, pirmiausia ji tiesiog nemėgsta juodos spalvos apskritai, nejaukiai jaučiasi, tai kam save ir perlaužti. Nemėgsta apskritai golfų. Tas pats kas man lieptų dabar nešioti raudoną ar oranžinį drabužėlį ar kažką su bet kokia apykakle (net ir didele, nudribusia). Sluoksniuoti nemėgsta, nieko po apačia nesirengia, galų gale prie jos stiliaus gal ir netinka, nors jos žiemos kapsulės spalvų tai iš tikrųjų nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 17:30)
bigsmile.gif is sito psl? Ka pirkai?
Gundziausi ir susigundziau, kaina labai gera, eksperimentams galimybiu n+k  biggrin.gif , dar radau ir lupoms palete  ax.gif

Nea, as is WetNWild pirkau smile.gif Pirma kart tokiu labiau spalvotu blush2.gif

Femme, man irgi patinka toks derinys griezta+minsta. Kazkada buvau suderinus moteriska kostiumini smokinga su tokiais labai romantiskais kvarbatkiniais marskinukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:36)
Ačiū už idėjas  4u.gif  Prie švarko (taip pat pilko) jau priderinau, o dėl pėdkelnių, tai sijonas man žemiau kelių ir praktiškai tarp batų ir sijono nėra tarpo, vaikštant pora cm pasimato, turbūt dėl tiek neverta investuoti į pėdkelnes?  unsure.gif

Aš manau verta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 18:36)
Youtubėj ligino kelias tokias paletes, tai sakė, kad blizgūs atspalviai geresnės kokybės, nei matiniai. Manojoj paletėj ir tokių, ir tokių yra, tai tikrai pastebėjau, kad blizgūs kur kas labiau pigmentuoti, geriau retušuojasi. Gal pravers info besirenkant konkrečią paletę  4u.gif

O kuria jus turit? Galvoju apie sia http://www.buyincoin...oduct-5426.html
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:36)
Ačiū už idėjas  4u.gif  Prie švarko (taip pat pilko) jau priderinau, o dėl pėdkelnių, tai sijonas man žemiau kelių ir praktiškai tarp batų ir sijono nėra tarpo, vaikštant pora cm pasimato, turbūt dėl tiek neverta investuoti į pėdkelnes?  unsure.gif

juk pėdkelnes visvien perkat, o derėjimas labai pagerina stilių blush2.gif
VCUP'e visokių visokiausių spalvų pėdkelnių yra po 11 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 18:37)

dontstop gal ir neturi kur pritaikyti, pirmiausia ji tiesiog nemėgsta juodos spalvos apskritai, nejaukiai jaučiasi, tai kam save ir perlaužti. Nemėgsta apskritai golfų. Tas pats kas man lieptų dabar nešioti raudoną ar oranžinį drabužėlį ar kažką su bet kokia apykakle (net ir didele, nudribusia). Sluoksniuoti nemėgsta, nieko po apačia nesirengia, galų gale prie jos stiliaus gal ir netinka, nors jos žiemos kapsulės spalvų tai iš tikrųjų nepamenu  ax.gif

Visiškai tiksliai drinks_cheers.gif
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 18:41)
O kuria jus turit? Galvoju apie sia http://www.buyincoin...oduct-5426.html

Aš turiu šią. Pusę su natūralesniais atspalviais išbandžiau visą, labai prigijo ryški žalią, melsvai žalsvos kelios, bordo. Ten pat 10 violetinių atspalvių - beveik vienodi ir nedažnai judinami, 10 taupe atspalvių - pats tas kasdieniam makiažui, bet šitie atspalviai gan prastai pigmentuoti, tad ant vokų atrodo vienodai. Pora žalsvai rusvų dažnai naudojami, blizgūs bronziniai 3. Kelios šiltesnės persikinės - ochrinės nenaudojamos. O iš antros pusės naudoju tik baltą highlighterį, dėl manęs jos visos galėjo visai nedėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 17:37)
Taip taip, išsikraustėt iš didelio kaimo (Lietuvos), tai jau dabar tipo ir madas, ir derinius išmanote  tongue.gif  svarbu tais metais, koks nors stilistas pasakė, kad juoda nebetinka, tai ėmė ir patikėjo visi naivuoliai.  smile.gif  labai jau niežti man kaiką Shanai pasakyti, bet kadangi tai paliestų dar vieną žmogų, tai susilaikysiu, kad nekaltas nenukentėtų be reikalo  lotuliukas.gif

Siulau nusiraminti ir netaikyti sau to, kad ne jums rasyta. Posta parasiau Dontstop, ir ji teisingai sugebejo ji suprasti. O jei labai jau niezti kazka pasakyti "nieko daugiau nelieciant", tai prasom i AZ. cool.gif
O derinius, cia viesai esu pripazinus ne karta, ismokau matyti pernai, po dalyvavimo sitoj temoj ir ne be senbuviu pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:48)

Aš turiu šią. Pusę su natūralesniais atspalviais išbandžiau visą, labai prigijo ryški žalią, melsvai žalsvos kelios, bordo. Ten pat 10 violetinių atspalvių - beveik vienodi ir nedažnai judinami, 10 taupe atspalvių - pats tas kasdieniam makiažui, bet šitie atspalviai gan prastai pigmentuoti, tad ant vokų atrodo vienodai.

Va del to jusu apibudinimo, kad spalvos kasdieniam makiazui maziau pigmentuotos, ir nesiryzau pirkti g.gif vistiek jos einamiausios man g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 18:42)
juk pėdkelnes visvien perkat, o derėjimas labai pagerina stilių blush2.gif
VCUP'e visokių visokiausių spalvų pėdkelnių yra po 11 Lt 4u.gif

Aš iš Kauno. Klausiu dėl to, kad tik šiandien nusipirkau prie šio sijono juodas pėdkelnes (taikydama prie diržo), faktiškai man daugiau nereikia, turiu juodas, pilkas ir juodas su mėlynais raštais. Turimos pilkos kažkaip nedera prie sijono, matyt atspalvis ne tas g.gif Tai kaip ir pagal kiekį man turimų pėdkelnių per akis dviem žiemom į priekį (aš tokias storas megztas nešioju, jos neplyšta)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:53)
Aš iš Kauno. Klausiu dėl to, kad tik šiandien nusipirkau prie šio sijono juodas pėdkelnes (taikydama prie diržo), faktiškai man daugiau nereikia, turiu juodas, pilkas ir juodas su mėlynais raštais. Turimos pilkos kažkaip nedera prie sijono, matyt atspalvis ne tas  g.gif Tai kaip ir pagal kiekį man turimų pėdkelnių per akis dviem žiemom į priekį (aš tokias storas megztas nešioju, jos neplyšta)

ech visgi manau, kad pėdkelnės gali Jūsų derinukuose būti tas cinkelis, kuris ir sukuria šarmą wub.gif
O jei autis tuos žemučius aulinukus suvarstomus zamšinius, tai pėdkelnės dar ir kaip matyti blush2.gif
man asmeniškai paskutiniu metu labai "veža" idealiai sutampančios pėdkelnių ir rūbo spalvos - o juk toks derinimas optiškai aukština, nes nesuskaido silueto į dalis ax.gif
manau pėdkelnės labiau derintinos prie rūbų, o ne prie aksesuarų - jūsų atveju diržo... unsure.gif Nebent tie aksesuarai labai išsiskiriančios spalvos - tarkim pilkame derinyje teal'inis (išmokau spalvos pavadinimą iš Shanos tongue.gif ) arba vyšninis dirželis ir tokios pačios ryškios pėdkelnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 sausio 2012 - 17:58
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:52)

Va del to jusu apibudinimo, kad spalvos kasdieniam makiazui maziau pigmentuotos, ir nesiryzau pirkti g.gif vistiek jos einamiausios man g.gif

Verta pirkti nebent tam, kad būtų galima už nedidelę kainą išbandyti daugybę atspalvių, o paskui jau patikusius susipirkti kitų gamintojų. Kokybė visos paletės bendrai visgi nesulyginama su Wet n wild, tarkim ax.gif Aš džiaugiuosi ją pirkusi, kokius 1,5 mėn dažiausi vien šitais šešėliais ir kiekvieną makiažą fotografavau, paskui sukėliau į vieną papkę ir šiokių tokių atradimų padariau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 18:55)
ech visgi manau, kad pėdkelnės gali Jūsų derinukuose būti tas cinkelis, kuris ir sukuria šarmą wub.gif
O jei autis tuos žemučius aulinukus suvarstomus zamšinius, tai pėdkelnės dar ir kaip matyti blush2.gif
man asmeniškai paskutiniu metu labai "veža" idealiai sutampančios pėdkelnių ir rūbo spalvos - o juk toks derinimas optiškai aukština, nes nesuskaido silueto į dalis ax.gif
manau pėdkelnės labiau derintinos prie rūbų, o ne prie aksesuarų - jūsų atveju diržo... unsure.gif  Nebent tie aksesuarai labai išsiskiriančios spalvos - tarkim pilkame derinyje teal'inis (išmokau spalvos pavadinimą iš Shanos tongue.gif ) arba vyšninis dirželis ir tokios pačios ryškios pėdkelnės 4u.gif

Ne, tai aš ne prieš, jei reikia pirkti naujas pėdkelnes - pirksiu pioneer.gif Femme, aš jūsų skoniu pasitikiu 100 % smile.gif
Ar gerai supratau, pėdkelnes reikia ieškoti tokio pat atspalvio, kaip sijonas?
Ar žiūrėsis toks megztas sijonas pavasarį? unsure.gif Čia dėl tų botiljonų,. Aš juos tik prie +10 pradėsiu avėti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 sausio 2012 - 18:01
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 19:00)
Verta pirkti nebent tam, kad būtų galima už nedidelę kainą išbandyti daugybę atspalvių, o paskui jau patikusius susipirkti kitų gamintojų.

drinks_cheers.gif
toks ir mano planas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 sausio 2012 - 18:05