QUOTE(femme @ 2012 01 03, 18:26)
kažkodėl pirmiausia bandyčiau prie švarko, jei netinka boyfriend, galima kitokio tipo, kad ir įlemenuotą, turėtų gražiai atrodyt - kaip jau minėjau, man labai gražu minkštas tekstūras ir banguotas formas derinti su griežtu kirpimu ir standžiu audiniu.
reiktų "gyvai" bandyti visokius derinius.... Gal suskambėtų prie tokio pačio mezgimo ir spalvos apgludusio viršaus ir kontrastinės spalvos dirželio (vyšninio tarkim), dar matines pilkas pėdkelnes ir Jūsų tuos deichman aulinukus
Palaido kardigano tai nesivilkčiau prie šito sijono, palaida bala gautųsi formų atžvilgiu
čia irgi fainai suderinta, man labai patinka priderintos pėdkelnes:
tik pagal Jūsų sijono formą viršaus norėtųsi ne tokio palaido.
reiktų "gyvai" bandyti visokius derinius.... Gal suskambėtų prie tokio pačio mezgimo ir spalvos apgludusio viršaus ir kontrastinės spalvos dirželio (vyšninio tarkim), dar matines pilkas pėdkelnes ir Jūsų tuos deichman aulinukus
Palaido kardigano tai nesivilkčiau prie šito sijono, palaida bala gautųsi formų atžvilgiu
čia irgi fainai suderinta, man labai patinka priderintos pėdkelnes:
tik pagal Jūsų sijono formą viršaus norėtųsi ne tokio palaido.
Ačiū už idėjas Prie švarko (taip pat pilko) jau priderinau, o dėl pėdkelnių, tai sijonas man žemiau kelių ir praktiškai tarp batų ir sijono nėra tarpo, vaikštant pora cm pasimato, turbūt dėl tiek neverta investuoti į pėdkelnes?
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 18:30)
Gundziausi ir susigundziau, kaina labai gera, eksperimentams galimybiu n+k , dar radau ir lupoms palete
Youtubėj ligino kelias tokias paletes, tai sakė, kad blizgūs atspalviai geresnės kokybės, nei matiniai. Manojoj paletėj ir tokių, ir tokių yra, tai tikrai pastebėjau, kad blizgūs kur kas labiau pigmentuoti, geriau retušuojasi. Gal pravers info besirenkant konkrečią paletę