Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 15:33)

Man striukė nepatinka. Blizgi ir su labai ryškiai išpūstais tais.. nežinau kaip apibūdinti, bet manau suprantam apie ką aš  blush2.gif
O jei per laidotuves po tuo plonesniu prisirengtum apačioje daug?  ax.gif

Juodas golfas pritaikomas daug kur, beveik po visokių spalvų megztiniais, kardiganais, švarkais, liemenėmis, sarafanais ir pan.

tik nemėgstu tokių bižuterinių diržų  smile.gif

Striukė nėra nei kiek blizgi. Ji absoliučiai matinė, aišku, keik gali būti matinė slidi striukinė medžiaga smile.gif Ir nėra ji labai pūsta, kaip tik viena ploniausių, keik teko matuoti. Plona ir lengva. Ir ne striukė biggrin.gif Paltas. Man žemiau kelių smile.gif

Netilps po paltu nieko storo, o ir nusirengt reikės per pietus g.gif Mano paltas storiu kaip švarkas, sirgt nežadu, geriau atrodysiu keistai blush2.gif

Niekur nepritaikomas, visur tik gadins vaizdą schmoll.gif

Kaip suprast bižuterinis diržas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 16:53)

Niekur nepritaikomas, visur tik gadins vaizdą  schmoll.gif

Dontstop, kiba jus ne lietuve biggrin.gif nes siaip gi visuotinai zinoma,umn.gif kad juodas golfas visiskai visur pritaikomas ir visiskai visada tinka, dar kuo mazesnis miestas ar kaimas, tuo daugiau visuotinai pritaikomu laikomas juodas golfas biggrin.gif Atsiprasau, nesusilaikiau. Jau ankciau taip pagalvojau, kai isreiskete nuomone apie juoda. blush2.gif 4u.gif
Jei ta palta desites, tai kazko ant virsaus butinai reikia, jusu atveju gal pilko, nes jus ziema g.gif Nes sutinku su Asamam, raudonu buna visokiu, bet sita raudona tokia labai gyvai-energinga g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones dėl palto ir laidotuvių. Sutinku, kad nekaip atrodo, bet kito varianto neturiu. Vienai dienai kito palto nepirksiu, skolintis neturiu iš ko, skara nemanau, kad ten derės, o ir šiaip juodos skaros nieks manęs nepriverstų ant savęs rištis blush2.gif Tikriausiai vilksiuos verstus kailinius, jie neutralios rusvai smėlinės spalvos.

QUOTE(Malena @ 2012 01 03, 16:51)

Labai uzkliuvo ceratinis sijono dirzas, kuris gerokai nupigina bendra vaizda, nors pats sijonukas fainas. Gal galima ji pakeist? Kokia sijono sudetis?

Taip, diržą galima pakeist, jis paprasčiausiai išsiima iš kilpų. Bet nekeisiu, man jis nerealiai gražus smile.gif
Viršutinis sluoksnis - pusvlinė, apatinis - medvilnė 4u.gif
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 17:35)
Donstop, iš Jūsų pirkinių priglausčiau vilnonį sijoną wub.gif derinčiau prie baltinukų su žabo ir "boy-friend" švarko. Diržą išverčiau blush2.gif

O kaip dar derintumėt? Boyfriend švarkas ne mano figūrai ax.gif
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 17:42)

dontstop, o toks ryškus paltas apskritai kapsuliškas?  4u.gif  atsimenu pati sakei, kad tokios spalvos kaip paltui ir panašiai netinka, nes paltas/striukė nešiojamas ilgai, ne vieną sezoną, o tokių ryškių spalvų greitai atsibosta, visi įsimena, atsimena ir t.t.?  tongue.gif

Kapsuliškas smile.gif . Turiu striukę raudoną (pavasariui - rudeniui), jai jau 7 sezonai, o dar nepabodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:02)
nes siaip gi visuotinai zinoma,umn.gif  kad juodas golfas visiskai visur pritaikomas

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 16:53)
Striukė nėra nei kiek blizgi. Ji absoliučiai matinė, aišku, keik gali būti matinė slidi striukinė medžiaga  smile.gif Ir nėra ji labai pūsta, kaip tik viena ploniausių, keik teko matuoti. Plona ir lengva. Ir ne striukė  biggrin.gif  Paltas. Man žemiau kelių  smile.gif

Netilps po paltu nieko storo, o ir nusirengt reikės per pietus  g.gif Mano paltas storiu kaip švarkas, sirgt nežadu, geriau atrodysiu keistai  blush2.gif

Kaip suprast bižuterinis diržas? smile.gif

Kaip tai paltas, o ne striukė? blink.gif kad tikrų tikriausia striukė čia, o ne paltas.
Gal blizgumą pridavė fotoaparatas, bet pats pūstumas.. aš ne apie striukės pūstumą pačios, o apie pūstumus, kuriuos labai išryškina siūlės. Palyginimui:
user posted image
user posted image
tai va antrasis vaizdelis viską atitinka ir man gadina vaizdą 4u.gif spalvos nekomentavau dėl šiokios tokios asmeninės antipatijos raudonai spalvai, bet vistiek kaip paltui/striukei man per ryšku 4u.gif

o kam žiemai perkama tokia striukė, po kuria niekas netelpa šiltesnio, storesnio apskritai čia? blush2.gif

Kaip ir kažkas minėjo, labai nupigina, prastina visą sijoną, sudaro turginio stiliaus vaizdą. Šiaip sijonas man labai gražus, jeigu nepaisant to diržo wub.gif
Atsakyti
melynesne, jus neatidziai skaitot postus, nes jau painiojates tarp dontstop paltu tongue.gif
dontstop,ar buyincoins uztenka tik registruotis ir jokiu jokiu mokesciu nepliusuoja? 4u.gif
Atsakyti
sunray, atsiverskite ansktesnius puslapius ir paskaitykite, kad dontstop šitą raudoną daiktą vadina paltu, aš nesipainioju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 17:16)
sunray, atsiverskite ansktesnius puslapius ir paskaitykite, kad dontstop šitą raudoną daiktą vadina paltu, aš nesipainioju  tongue.gif

Tai ir yra striukinis paltas 4u.gif Bet čia gal painiojai ne tai, o plonumą ir pasivilkimą po apačia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 sausio 2012 - 17:20
Mėlynesne, tai mano paltas (striukė?) ir yra kaip pirmoje jūsų įdėtoje foto, tiek pūstumu, tiek blizgumu mirksiukas.gif

Kuom skiriasi paltas nuo striukės? smile.gif Man rimtai įdomu. Pernai mano mama pirko tokį daiktą, aš net apsiputuodama įrodinėjau jai, kad tai striukė biggrin.gif Bet ji mane įtikino, kad jei ilgis iki kelių ir žemiau, tai jau paltas. Gal temoje yra kalbininkų ar kas nors tiksliai žino, kada skaitosi paltas, o kada striukė?

Paltas mano (juodas) rudeninis, plonas, aptemptas, po juo telpa palaidinukės, ploni megztukai. Žieminė striukė, žieminiai kailiniai ir naujas paltas (striukė? biggrin.gif ) yra platesni, po apačia galima pasivilkti net porą storų megztinių, jei reikia.
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 18:13)
dontstop,ar buyincoins uztenka tik registruotis ir jokiu jokiu mokesciu nepliusuoja? 4u.gif

Užtenka tik registruotis, siuntimo mokesčio nėra, atsiunčia per 2 - 3 savaites, aš jau trečio siuntinio laukiu, labai patenkinta šituo psl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 sausio 2012 - 17:22
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:20)
Mėlynesne, tai mano paltas (striukė?) ir yra kaip pirmoje jūsų įdėtoje foto, tiek pūstumu, tiek blizgumu  mirksiukas.gif

Na ties siūlėmis man tikrai nepanašu. Matosi tikrai didesni išpūtimai, tingėjau daugiau pavyzdžių ieškoti, bet svarbu jums gražu 4u.gif

Paltas tikrai ne pagal ilgį. tongue.gif tai yra tam tikros medžiagos. Kad striukė ilga, tai ji nepatampa paltu.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 03, 17:19)
Tai ir yra striukinis paltas 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:21)
Kuom skiriasi paltas nuo striukės? smile.gif  Man rimtai įdomu. Pernai mano mama pirko tokį daiktą, aš net apsiputuodama įrodinėjau jai, kad tai striukė  biggrin.gif Bet ji mane įtikino, kad jei ilgis iki kelių ir žemiau, tai jau paltas. Gal temoje yra kalbininkų ar kas nors tiksliai žino, kada skaitosi paltas, o kada striukė?

Man atrodo Groovy kalbininke 4u.gif

Man, asmeniskai, striuke iki puses slaunu, jei ilgesne jau kazkaip nelabai striuke g.gif

Sunray - pirksi ta didele palete?
As tai irgi Dontstop primokyta apsiprekinau, sedziu va dabar zaliom akim flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 sausio 2012 - 17:25
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 17:07)
O kaip dar derintumėt? Boyfriend švarkas ne mano figūrai  ax.gif

kažkodėl pirmiausia bandyčiau prie švarko, jei netinka boyfriend, galima kitokio tipo, kad ir įlemenuotą, turėtų gražiai atrodyt - kaip jau minėjau, man labai gražu minkštas tekstūras ir banguotas formas derinti su griežtu kirpimu ir standžiu audiniu.
reiktų "gyvai" bandyti visokius derinius.... Gal suskambėtų prie tokio pačio mezgimo ir spalvos apgludusio viršaus ir kontrastinės spalvos dirželio (vyšninio tarkim), dar matines pilkas pėdkelnes ir Jūsų tuos deichman aulinukus cool.gif
Palaido kardigano tai nesivilkčiau prie šito sijono, palaida bala gautųsi formų atžvilgiu unsure.gif

čia irgi fainai suderinta, man labai patinka priderintos pėdkelnes:
user posted image
tik pagal Jūsų sijono formą viršaus norėtųsi ne tokio palaido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 sausio 2012 - 17:27
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 18:24)
Sunray - pirksi ta didele palete?
As tai irgi Dontstop primokyta apsiprekinau, sedziu va dabar zaliom akim  flirt.gif

bigsmile.gif is sito psl? Ka pirkai?
Gundziausi ir susigundziau, kaina labai gera, eksperimentams galimybiu n+k biggrin.gif , dar radau ir lupoms palete ax.gif
Kas liecia seselius, mano favoritai artdeco, bet pardej nera galimybiu paeksperimentuoti su spalvom, o pilkos ir taupe variantai jau nusibode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 sausio 2012 - 17:37