Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 14:49)
Štai su tokio ryškumo paltu teks šviesti per laidotuves  blush2.gif

Nelabai gerai man rodos.ir vyresnes kartos zmones nesupras to,pasipiktins.Gal is kokios drauges galima pasiskolinti,tik laidotuvems?
Atsakyti
Dontstop, kad cia net ne paltas, o desrine striuke, na tikrai ne i laidotuves su tokia schmoll.gif
Eiciau su rudeniniu paltu plius megztiniais po apacia.
Labai uzkliuvo ceratinis sijono dirzas, kuris gerokai nupigina bendra vaizda, nors pats sijonukas fainas. Gal galima ji pakeist? Kokia sijono sudetis?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:43)
O tinkamos bordo norisi ir man, bet kazkaip nieko nesugebejau rasti unsure.gif

Aha, sunku su norimomis spalvomis parduotuvėse 4u.gif

QUOTE(femme @ 2012 01 03, 14:49)
juodas golfas po "viskuo" mano akimis absoliučiai nestilingas derinys schmoll.gif taip ir atsimenu pradines klases, kai žiemą tas vienintelis turimas golfas buvo privalomas rūbas "po visokių spalvų megztiniais" doh.gif

esu pastebėjusi, kad apskritai nelabai stilingai atrodo megztas derinamas ant megzto. Po megztiniais ir kardiganais man labiausiai dera baltinukai  cool.gif o jų yra visokių, nebūtinai standžių stiuardesinių, bet ir viskozinių, trikotažinių, nėriniuotų ax.gif

Pataisymas:po daug kuo ir prie beveik visų spalvų. Nors pati nemėgstu golfo šiaip kaip drabužio (vieno nešioti neleidžia figūra ir man vistiek negražu vieni, nešioti po kažkuo nemėgstu šiaip, man nepatinka apskritai tas kaklas, nemėgstu nei tokių prigludusių, nei mvisko su kabančiomis apykaklėmis, dar dontstop įkalė į galvą, kad išryškina visus veido minusus). Bet čia eilinis nemėgstu, kai pati jaučiuosi nesmagiai, o ant kitų atrodo normaliai. Ir nėra jis nestilingas, tik reikia mokėti apsirengti kaip ir paprastą elementarią bliuskelę galima užsidėti po kažkuo "nestilingai".

Niekas nekalbėjo apie megzto derinimą prie megzto. Dontstop golfas paprastas medžiaginis, bambukinis. O visa kitka nebūtinai kaip taisyklė. Jeigu megztinis kažkoks storas, o marškinukai nėriniuoti ir panašiai, net jei ploni trikotažiniai, tai tikrai atrodys ne ką stilingiau ir panašių variantų daug. O aš nemėgstu asmeniškai išvis jokių, nei ten standžių, nei ten trikotažinių. Ant kitų gražu, man nepatinka jokie smile.gif

QUOTE(femme @ 2012 01 03, 14:55)
o man atrodo daugelis spalvų tinka vienos su kitom, reikia tik mokėti suderinti wink.gif

Pirmasis paveiksliukas kai juodos ten vos vos ir ten man rodo labiau jau tą vos vos vos su ružavu atspalviu gražiai žiūrisi. Bet visi likusieji tai ne smile.gif
Atsakyti
Babi*, kirpėja nevykus schmoll.gif Kirpčių mažokai (reikia arba daugiau, arba juos pakarpyt dantukais, kad graažiau stovėtų); man tai jie ir per ilgi, nu netinka tas šiuolaikinis ilgis prie veido smile.gif Pačių plaukų norisi trumpesnių, ne ilgesnių nei iki pečių (tobula būtų iki smakro) - veidas atrodys trumpesnis.

Dontstop, man striukė ir sijonas patinka, bet į laidotuves g.gif Nu aš taip neičiau, nejaukiai labai jausčiausi. Gal tikrai išeitų pasiskolint striukę vienam kartui? (galiu juodą pūkinę paskolint, tik kad per didelė bus biggrin.gif)

QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:09)
o del to derinio,kaip galvojat kas galetu buti ne taip, kur sakiau kad tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas arba spanguolinis megztukas- ar del to kad per tamsu, ar kad gal atspalviu neatitaikiau blush2.gif ?

Man ta pati problema. Susiperku, atrodo viskas turėtų tikt, apsirengiu - nu "neskamba" g.gif Bet dar neįkirtau kame šaknys. Bandysiu žiūrėtis, jei nesuprasiu, teks fotografuotis ir kartu šaknų ieškot, kas čia negerai gaunassi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 15:56)
Jeigu megztinis kažkoks storas, o marškinukai nėriniuoti ir panašiai, net jei ploni trikotažiniai, tai tikrai atrodys ne ką stilingiau ir panašių variantų daug.

o man šitas aprašytasis absoliučiai stilingas variantas ax.gif
Šiaip jau paskutinės mados tendencijos ragina derinti tokias iš pirmo žvilgsnio nesuderinamas medžiagas ir tekstūras: "boy-friend" švarką ant plonos nėriniuotos suknelės ar bliuzelės, nėriniuotą glaustinukę po vilnoniu kardiganu wub.gif man be proto gražu cool.gif

o paprasta ale vyriška medvilninė maikutė po susiaučiamu megztiniu man labai patinka tongue.gif
iš šito pasiimčiau viršutinę dalį, derinčiau prie šviesių "jojiko" kelnių ir odinių batų virš kelių:
user posted image
nerealu wub.gif pasiimčiau viską (gal tik batus paderinčiau šiek tiek elegantiškesnius) tik duokit kas nors wub.gif
user posted image
Ralf Lauren (čia daugiau iliustracija, pati kažin ar taip apsirengčiau g.gif nors esu mačiusi nerealią Escada suknelę kur šilkiniame viršuje buvo IŠMEGZTOS moherinės pynės wub.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 03 sausio 2012 - 16:32
QUOTE(manjana @ 2012 01 03, 16:00)
Babi*,   .....Pačių plaukų norisi trumpesnių, ne ilgesnių nei iki pečių (tobula būtų iki smakro) - veidas atrodys trumpesnis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Femme, labai grazus derinukai, kaip visad labai skoningi wub.gif man jusu toks subtilus skonis visad patinka bigsmile.gif nors kartais truksta spalvu, kaip man, bet vistiek labai skoninga ir stilinga 4u.gif

Dontstop, man atrodo panos teisios, labai ryzkus jusu paltas, susiveikti is ko nors arba pirkti skara/sali, kuri veliau nesiotumet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 sausio 2012 - 16:33
[quote=Shana,2012 01 03, 13:30]

2. Rudeniui, nes ziemai Lt gal per salta, toks svarkelis kaip as dabar turiu, paltinis
user posted image
Baigiasi biski zemiau juosmens.

Grazu. thumbup.gif fainas oranzinis paltukas, o batai ten juodi ? gal geriau rudi tiktu ?
Atsakyti
Donstop, iš Jūsų pirkinių priglausčiau vilnonį sijoną wub.gif derinčiau prie baltinukų su žabo ir "boy-friend" švarko. Diržą išverčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 16:30)

Femme, labai grazus derinukai, kaip visad labai skoningi wub.gif man jusu toks subtilus skonis visad patinka bigsmile.gif nors kartais truksta spalvu, kaip man, bet vistiek labai skoninga ir stilinga 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 03, 17:00)
Man ta pati problema. Susiperku, atrodo viskas turėtų tikt, apsirengiu - nu "neskamba"  g.gif  Bet dar neįkirtau kame šaknys. Bandysiu žiūrėtis, jei nesuprasiu, teks fotografuotis ir kartu šaknų ieškot, kas čia negerai gaunassi smile.gif

Manau kad vis delto su tais atspalviais reikia labai ziureti,nepasikliauti atmintimi,kad tiks,o matuotis. Mano atveju galvoju, jei jau apacia tamsiai ruda,ir nori imti tamsiai ruda virsu,tai atspalviai turi sutapti idealiai,o sijono ruda tokia su siltumu, kitaip nei golfo,tad del to gal ir nesiziuri.Siaip ar taip,tas golfas yra keistinas, ir pirkdama sijona nesistengiau jo butinai priderinti prie golfo,o visa kita ziuresiu prie sijono.Bet jau matyt kazkoki tamsiai ruda virsu prie jo priderinti nebebus galima,reiks turbut imti tik sviesesnius...
Atsakyti
man Shanos rankinė kažkur matyta, bet niekaip neatsimenu kur lotuliukas.gif

dontstop, o toks ryškus paltas apskritai kapsuliškas? 4u.gif atsimenu pati sakei, kad tokios spalvos kaip paltui ir panašiai netinka, nes paltas/striukė nešiojamas ilgai, ne vieną sezoną, o tokių ryškių spalvų greitai atsibosta, visi įsimena, atsimena ir t.t.? tongue.gif
Atsakyti
[quote=lauryna,2012 01 03, 16:33]
[quote=Shana,2012 01 03, 13:30]
2. Rudeniui, nes ziemai Lt gal per salta, toks svarkelis kaip as dabar turiu, paltinis
user posted image
Baigiasi biski zemiau juosmens.
Grazu. thumbup.gif fainas oranzinis paltukas, o batai ten juodi ? gal geriau rudi tiktu ?
[/quote]
4u.gif
Nea, jie tokie kaip tamsesne taupe/ruda
Kaip virsutineje eileje paskutiniai panasu

user posted image

[quote=pamparam:),2012 01 03, 16:37]
Manau kad vis delto su tais atspalviais reikia labai ziureti,nepasikliauti atmintimi,kad tiks,o matuotis.
[/quote]
As del to nesiryztu pirkiniu, kuriu nedemonstruoja komentuoti. Nes spalvos aprasymas zodziais toks nepatikimas dalykas, menkas atspalvio pakeitimas daug ka lemia g.gif
O as is atminties jau ismokau derinti, dazniausiai pataikau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 sausio 2012 - 16:47
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 13:49)
Štai su tokio ryškumo paltu teks šviesti per laidotuves  blush2.gif

Vilnonis sijonukas, labai vykęs pirkinys  wub.gif

Į laidotuves nelabai jis (jei būtų kiek elegntiškesnis, pritarčiau kažkieno išreikštam pasiūlymui dėl skaros), bet šiaip, jei spalva tinka - fainutis smile.gif

Labai labai wub.gif

---

Šiandien perbridau Panoramą, nėr norimų batų, paieškos tęsiasi.
Atsakyti