QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:43)
O tinkamos bordo norisi ir man, bet kazkaip nieko nesugebejau rasti
Aha, sunku su norimomis spalvomis parduotuvėse
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 14:49)
juodas golfas po "viskuo" mano akimis absoliučiai nestilingas derinys
taip ir atsimenu pradines klases, kai žiemą tas vienintelis turimas golfas buvo privalomas rūbas "po visokių spalvų megztiniais"
esu pastebėjusi, kad apskritai nelabai stilingai atrodo megztas derinamas ant megzto. Po megztiniais ir kardiganais man labiausiai dera baltinukai
o jų yra visokių, nebūtinai standžių stiuardesinių, bet ir viskozinių, trikotažinių, nėriniuotų
Pataisymas:po daug kuo ir prie beveik visų spalvų. Nors pati nemėgstu golfo šiaip kaip drabužio (vieno nešioti neleidžia figūra ir man vistiek negražu vieni, nešioti po kažkuo nemėgstu šiaip, man nepatinka apskritai tas kaklas, nemėgstu nei tokių prigludusių, nei mvisko su kabančiomis apykaklėmis, dar dontstop įkalė į galvą, kad išryškina visus veido minusus). Bet čia eilinis nemėgstu, kai pati jaučiuosi nesmagiai, o ant kitų atrodo normaliai. Ir nėra jis nestilingas, tik reikia mokėti apsirengti kaip ir paprastą elementarią bliuskelę galima užsidėti po kažkuo "nestilingai".
Niekas nekalbėjo apie megzto derinimą prie megzto. Dontstop golfas paprastas medžiaginis, bambukinis. O visa kitka nebūtinai kaip taisyklė. Jeigu megztinis kažkoks storas, o marškinukai nėriniuoti ir panašiai, net jei ploni trikotažiniai, tai tikrai atrodys ne ką stilingiau ir panašių variantų daug. O aš nemėgstu asmeniškai išvis jokių, nei ten standžių, nei ten trikotažinių. Ant kitų gražu, man nepatinka jokie
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 14:55)
o man atrodo daugelis spalvų tinka vienos su kitom, reikia tik mokėti suderinti
Pirmasis paveiksliukas kai juodos ten vos vos ir ten man rodo labiau jau tą vos vos vos su ružavu atspalviu gražiai žiūrisi. Bet visi likusieji tai ne