o del to derinio,kaip galvojat kas galetu buti ne taip, kur sakiau kad tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas arba spanguolinis megztukas- ar del to kad per tamsu, ar kad gal atspalviu neatitaikiau ?
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:28)
Kaledu senelis padovanojo prasiejima po parduotuves,taigi pradejo megztis kazkokios kapsules uzuomazgos Butu idomu pasirodyti,bet vargiai ar kada prisiruosiu fotografuoti,tai pabandysiu apibudinti:
Pasirinktos spalvos turetu buti tamsi salto atspalvio ruda, taupe-rusva (uz sviesia) ir spanguoline-bordo. (Esu soft summer)
1. Megzta suknele tamsi ruda (sita turejau is seniau,labai patinka,tai jos pagrindu ir nusprendziau toliau viska pildyti)
2. Megzta suknele sviesi kazkokia smelio spalvos (lyg ir iskrenta is triju pasirinktu spalvu,nes sviesesne uz pasirinkta taupe,bet nusprendem kad man tinka) pirkau lyg uz 69
3. Taupe spalvos kardiganas paprastutis (prie abieju sukneliu) - pirkau uz 29
4. Taupe,bet kitokio atspalvio kardiganas,puosnus (prie abieju sukneliu) - pirkau uz 90
5. Tamsiai rudas sijonas - pirkau uz 40
6. Taupe-rusvas sijonas (tik darbui)
7. Kolkas juodas sijonas
8. Kolkas juodos kelnes
9. Rusvas svarkelis, prie abieju sukneliu (tik darbui)
10. Kolkas tik juodas "top'as" - po kardiganais
11. Tamsiai rudas golfas
12. Spanguolinis megztukas (tik laisvalaikiui)
13. Spanguolines spalvos veltos vilnos karoliai (pastebejau kad kartais tiesiog butini) (tik laisvalaikiui)
Dabar klausimas- ka toliau bandyti prisiderinti? ar viskas cia gerai ? kokie pastebejimai? Pastebejau,kad kai apsirengiu tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas ar spanguolinis megztukas, kazkas ten atrodo ne taip. Gal ne tokio atspalvio tamsiai ruda pataikiau
Pasirinktos spalvos turetu buti tamsi salto atspalvio ruda, taupe-rusva (uz sviesia) ir spanguoline-bordo. (Esu soft summer)
1. Megzta suknele tamsi ruda (sita turejau is seniau,labai patinka,tai jos pagrindu ir nusprendziau toliau viska pildyti)
2. Megzta suknele sviesi kazkokia smelio spalvos (lyg ir iskrenta is triju pasirinktu spalvu,nes sviesesne uz pasirinkta taupe,bet nusprendem kad man tinka) pirkau lyg uz 69
3. Taupe spalvos kardiganas paprastutis (prie abieju sukneliu) - pirkau uz 29
4. Taupe,bet kitokio atspalvio kardiganas,puosnus (prie abieju sukneliu) - pirkau uz 90
5. Tamsiai rudas sijonas - pirkau uz 40
6. Taupe-rusvas sijonas (tik darbui)
7. Kolkas juodas sijonas
8. Kolkas juodos kelnes
9. Rusvas svarkelis, prie abieju sukneliu (tik darbui)
10. Kolkas tik juodas "top'as" - po kardiganais
11. Tamsiai rudas golfas
12. Spanguolinis megztukas (tik laisvalaikiui)
13. Spanguolines spalvos veltos vilnos karoliai (pastebejau kad kartais tiesiog butini) (tik laisvalaikiui)
Dabar klausimas- ka toliau bandyti prisiderinti? ar viskas cia gerai ? kokie pastebejimai? Pastebejau,kad kai apsirengiu tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas ar spanguolinis megztukas, kazkas ten atrodo ne taip. Gal ne tokio atspalvio tamsiai ruda pataikiau
Jeigu galima, dar prisikabinsiu
Pagal tokį "apačių" kiekį reikia daugiau "viršų". "Viršų" turėtų būti 2,5 karto daugiau. Jie ir labiau pastebimi (ypač dirbant sėdimą darbą, ir dažniau skalbiasi, todėl dažniau kaitaliojami. Taipogi jie įvairesnių spalvų ir raštų, negu "apačios". Topų po kardiganais (jei kardiganai "be nieko" nenešiojami) reikia kokį penketą nupirkt . Iš aksesuarų tik karoliai? Kas su batais?
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 15:09)
o del to derinio,kaip galvojat kas galetu buti ne taip, kur sakiau kad tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas arba spanguolinis megztukas- ar del to kad per tamsu, ar kad gal atspalviu neatitaikiau ?
tikriausiai pjaunasi atspalviai
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:09)
Man jau vien tai, kad golfas po kardiganu Taip buitiškai atrodo Dar dėl medžiagų gali būti, kad viskas megzta. Taip pat kad šviesesnis ant tamsesnio, jei atspalvia ne idealiai suderinti.
Aisku, as patarimu ir noriu,tad viskas gerai i darba dar neinu,negrizau dar is MA,tik pradejau rankioti tokia kapsule. Tad reikia daug top'u, o tai kokiu spalvu ?
Papildyta:
kolkas nezioju rudeninius (zieminiu prie sijono neturiu) - vieni ilgaauliai rudi, o kiti - violetiniai (tinka labai prie palto,nes jis melynai-violetinis). aksesuaru kolkas tik tie karoliai ir dar tamsiai raudonas salikas,kuri po paltu uzsegioju,kad vos vos matosi,nes kitaip netinka.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 15:15)
Iš aksesuarų tik karoliai? Kas su batais?
kolkas nezioju rudeninius (zieminiu prie sijono neturiu) - vieni ilgaauliai rudi, o kiti - violetiniai (tinka labai prie palto,nes jis melynai-violetinis). aksesuaru kolkas tik tie karoliai ir dar tamsiai raudonas salikas,kuri po paltu uzsegioju,kad vos vos matosi,nes kitaip netinka.
bytte,
Gal ir nėra reikalavimų striukėms/paltams, bet nevisada jų ir reikia, kad susiprasti. Todėl ir minėjau, jei tai nėra labai artimas žmogus, tai bėdos nematau, bet dalyvauti tėčio/mamos/vyro/vaiko ir t.t. laidotuvėse su raudona, geltona, salotine, kokia ryškia mėlyna..
Skaros man labai jau bobiškai atrodo..
aš dontstop vietoje tokiu oru ir su sijonu sušalčiau, turint omenyje, kad bažnyčioje ir salėse visada būna šalta, o reikia nemažai išbūti
Aš ir spalvotų nemėgstu ant kitų gražu, o man nelimpa..
bet tokio dalyko gyvenime netikėtai gali prisireikti ir gali tekti bėgti pirkti paskutinę minutę, todėl laikysiu
Man tai čia juoda ne juoda ir tamsiai ruda/smėlinė/taupe netinka. O šiaip jei vien tamsiai ruda/smėlinė, taupe/bordo manau gražu ir su rūbeliais atrodo viskas gerai, tik gal tikrai atspalvis koks nepataikytas, jei vistiek kažkas ne taip ir man tos bordo daugiau norisi
šitas tai nebent nėščiai tik.
Man striukė nepatinka. Blizgi ir su labai ryškiai išpūstais tais.. nežinau kaip apibūdinti, bet manau suprantam apie ką aš
O jei per laidotuves po tuo plonesniu prisirengtum apačioje daug?
Juodas golfas pritaikomas daug kur, beveik po visokių spalvų megztiniais, kardiganais, švarkais, liemenėmis, sarafanais ir pan.
Rankinukas man irgi ne. Nepatinka man tos spalvos ir tos tamsios derinys, ir pati
bet sijonukas gražus ir spalva fainia, tik nemėgstu tokių bižuterinių diržų
Gal ir nėra reikalavimų striukėms/paltams, bet nevisada jų ir reikia, kad susiprasti. Todėl ir minėjau, jei tai nėra labai artimas žmogus, tai bėdos nematau, bet dalyvauti tėčio/mamos/vyro/vaiko ir t.t. laidotuvėse su raudona, geltona, salotine, kokia ryškia mėlyna..
Skaros man labai jau bobiškai atrodo..
aš dontstop vietoje tokiu oru ir su sijonu sušalčiau, turint omenyje, kad bažnyčioje ir salėse visada būna šalta, o reikia nemažai išbūti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 13:27)
Aš baltų marškinių irgi labai labai nemėgstu. Ant kito žmogaus pažiūrėti jie gražu, bet pačiai vilktis, tai
bet tokio dalyko gyvenime netikėtai gali prisireikti ir gali tekti bėgti pirkti paskutinę minutę, todėl laikysiu
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 13:28)
Man tai čia juoda ne juoda ir tamsiai ruda/smėlinė/taupe netinka. O šiaip jei vien tamsiai ruda/smėlinė, taupe/bordo manau gražu ir su rūbeliais atrodo viskas gerai, tik gal tikrai atspalvis koks nepataikytas, jei vistiek kažkas ne taip ir man tos bordo daugiau norisi
šitas tai nebent nėščiai tik.
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 13:49)
Na štai čia mano paskutiniai pirkiniai.
Man striukė nepatinka. Blizgi ir su labai ryškiai išpūstais tais.. nežinau kaip apibūdinti, bet manau suprantam apie ką aš
O jei per laidotuves po tuo plonesniu prisirengtum apačioje daug?
Juodas golfas pritaikomas daug kur, beveik po visokių spalvų megztiniais, kardiganais, švarkais, liemenėmis, sarafanais ir pan.
Rankinukas man irgi ne. Nepatinka man tos spalvos ir tos tamsios derinys, ir pati
bet sijonukas gražus ir spalva fainia, tik nemėgstu tokių bižuterinių diržų
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 15:33)
Ot durnai parašiau : nemėgstu ir aš jokių marškinių, tik kalbėjom apie baltus, tai ir parašiau "baltų"
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 15:33)
Prie juodos,visur parasiau kad kolkas,tai reiskia,kad nieko kito neturiu kolkas O tinkamos bordo norisi ir man, bet kazkaip nieko nesugebejau rasti O del tu rudu,dar galvoju- tas golfas,tai taip, be rysio... bet dar gal nusipirkau kiek per silto atspalvio sijona, ta ruda tokia,kaip neseniai dontstop kele -tamsaus rudo sokolado...Bet man labai patiko tas sijonas
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 14:33)
juodas golfas po "viskuo" mano akimis absoliučiai nestilingas derinys taip ir atsimenu pradines klases, kai žiemą tas vienintelis turimas golfas buvo privalomas rūbas "po visokių spalvų megztiniais"
esu pastebėjusi, kad apskritai nelabai stilingai atrodo megztas derinamas ant megzto. Po megztiniais ir kardiganais man labiausiai dera baltinukai o jų yra visokių, nebūtinai standžių stiuardesinių, bet ir viskozinių, trikotažinių, nėriniuotų
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 14:48)
Pamparam - pademonstruosit?
Vargiai ar prisiruosiu, sunkiai prisedu prie kompo,ir su fotiku normaliai elgtis,kelti foto nemoku,dar deliotis rubus,fotkinti,kai aplink mazas vaikas laksto,sudetinga,ir laiko truksta
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 14:33)
o man atrodo daugelis spalvų tinka vienos su kitom, reikia tik mokėti suderinti
QUOTE(femme @ 2012 01 03, 15:49)
esu pastebėjusi, kad apskritai nelabai stilingai atrodo megztas derinamas ant megzto.
o gal del to,man nesiziuri tas derinys kaip minejau bet jau tada nebezinau visai,kokiu man reikia topu,kad tiktu po megztais kardiganais..as is saltmiriu,tai su marskinukais susalciau
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 15:02)
o gal del to,man nesiziuri tas derinys kaip minejau bet jau tada nebezinau visai,kokiu man reikia topu,kad tiktu po megztais kardiganais..as is saltmiriu,tai su marskinukais susalciau
na žiūrint kokie tie jūsų kardiganai - dar vienas variantas: vilktis labai labai artimos spalvos ir tekstūros abu sluoksnius, pvz. merinosinis golfas ir tokios pat spalvos merinosinis susagstomas megztukas. Tuomet gal ir suskambėtų Arba bandyti, kad golfo spalva idealiai atitiktų sijono-kelnių-tympių spalvą - tada tas apatinis sluoksnis susilietų ir kardiganas būtų kaip akcentas aš panašiai visai vykusiai buvau susiderinusi kremines storas megztas tympes - pilką megztą tuniką - kreminį merinosinį golfą kaip vyras pagyrė, labai žiemiškas, šiltas ir minkštas derinukas