Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 13:27)
dėl iškarpymo...
sunray pasiūlytas variantas mano akimis apvaliam veidui tinkamas  g.gif ...
Liv tinka ilgi kirpčiukai nes jos burna kaip ir išskirtinis bruožas, kurį verta pabrėžti... o va trumpesni iškart akytes pabrėžia (beja irgi neblogas). Nesuprantu kodėl norit antakiukus dengti? Jie gi horizantali linija dalinanti veiduką papildomai, vadinasi optiškai trumpina veidą, be to akys jūsų gražios... ir antakiai visai netragiški, kad juos reiktų slėpt?
nesutikčiau kad trumpi kirpčiukai tik prie trumpų plaukų... aš visokius esu turėjus... tiesa man kalbėt... kai ovalą turiu, galiu dergtis kiek noriu.
audrey turi neproporcingai aukštą kaktą,  ir dar pas ją smakras pagal veida trumpas... todėl visur su kirpčiukais ji... ir jos antakių linija man atrodo Babi* tiktų

4u.gif
Nežinau, ilgi kirpčiai kažkaip "šiuolaikiškiau" atrodo blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 14:17)
shanos iškarpytų plaukų variantas labai geras, tinkama kirpėja su tokiu kirpimu tiek ilgam, tiek kvadratiniam ar kokiam kitam veidui suformuos tinkamą kirpimą thumbup.gif

shana žinok labai brangu siūtis... juolab kad jai trumpas švarkelis, palaidinė ar sijonai problemų nebūna, tiesiog perku skirtingų dydžių... o va paltai, suknios ir tunikos  doh.gif ... siūtis paltą niekaip... vien medžiaga kainuoja brangiau ne "gatavą" perkant... o dar tektų tiek pat už pasiuvimą sumokėt... arba aš tik tokias brangininkes siuvėjas teradau verysad.gif

Tada nešiu kirpėjai tą Shanos įdėtą nuotrauką ar kokią panašią, tikiuosi susidoros bigsmile.gif

Aš turiu tokią labai gerą siuvėja, puspaltį pasiuvo už 50Lt (+50Lt medžiaga ir iki 30Lt pamušatas, sagos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 13:32)
Bet pas jus lyg tiesus kirpciai, ane g.gif

Pas mane būna visokie kirpčiai, nuolat kaitalioju, tai ilgesni, tai trumpesni, tai tiesūs, tai įstriži, tai ant vieno šono šukuoju, tai ant kito, tai ant abiejų biggrin.gif Turėjau nuo pat pakaušio, ir ne nuo pat, ir skystus, ir vidutinius, ir labai sunkius. Idealaus varianto dar neatradau, nuolat eksperimentuoju. Paskutinį pusmetį išvis buvau be kirpčiukų, prieš šventes nusikirpau pati kam įdėtam video ir taip esu kirpusi seniau keletą kartų. Po švenčių sugalvojau, kad noriu kažko kaip pas Byttę blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 14:28)

Dabar klausimas- ka toliau bandyti prisiderinti? ar viskas cia gerai smile.gif ? kokie pastebejimai? Pastebejau,kad kai apsirengiu tamsiai rudas sijonas, rudas golfas ir taupe kardiganas ar spanguolinis megztukas, kazkas ten atrodo ne taip. Gal ne tokio atspalvio tamsiai ruda pataikiau g.gif

Čia blogai tas, kad į vieną sumakaluota rūbai darbui ir laisvalaikiui. Reiktų formuoti 2 atskiras kapsules (ko gero skirtingų spalvų), nes jūsų atveju turbūt stilistiškai reikia skirtingų rūbų darbui ir laisvalaikiui. O visa kita gerai, ir spalvos tokiam tipui gerai pasirinktos, ir seni rūbai įkomponuoti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 14:34)
Aš turiu tokią labai gerą siuvėja, puspaltį pasiuvo už 50Lt (+50Lt medžiaga ir iki 30Lt pamušatas, sagos) smile.gif

o kaip ieškoti tokių pigių siuvėjų? aš net medžiagos už padorią kainą nerandu... visos virš 100 už metrą... žinau tik kelias parduotuves...
Papildyta:
donstop aš tai kaip tik kirpčiukus atsiauginau, noriu tiesių ilgų plaukų su šonais pakarpytais, kad galim būt už ausų užkišt ax.gif ruošiuosi visgi pas kirpėja šiam darbui, bent jau kad pradžiai viską suformuotų kiek ko kur palikt.
Atsakyti
Pamparam - pademonstruosit? bigsmile.gif
Skamba graziai ax.gif
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 13:34)
4u.gif
Nežinau, ilgi kirpčiai kažkaip "šiuolaikiškiau" atrodo blush2.gif
Tada nešiu kirpėjai tą Shanos įdėtą nuotrauką ar kokią panašią, tikiuosi susidoros bigsmile.gif

Jei nerasi kokios geros foto nete, as tau galesiu paieskoti savo, kad geriau plaukai matytusi mirksiukas.gif Bet manau tikrai rasi, kai zinai, ko ieskoti smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 13:40)
Paskutinį pusmetį išvis buvau be kirpčiukų, prieš šventes nusikirpau pati kam įdėtam video ir taip esu kirpusi seniau keletą kartų. Po švenčių sugalvojau, kad noriu kažko kaip pas Byttę  blush2.gif

Dontstop, jusu talentai begaliniai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 14:41)
o kaip ieškoti tokių pigių siuvėjų? aš net medžiagos už padorią kainą nerandu... visos virš 100 už metrą... žinau tik kelias parduotuves...

Aš tą siuvėją iš seniau žinojau, ji niekur nesiskelbia. Tikriausiai tokias siuvėjas per pažįstamus susirandama unsure.gif O medžiagos tai aš pirkau iš žmogaus, kuris siuvosi paltą ir liko. Dar žiūrėjau pavyzdėlius medžiagų tokių, kur iš užsidariusio fabriko galima gaut, tai kaina irgi tokia pat (arba keliai litais pigiau/brangiau). O populiaresnėse parduotuvėse vien pasiuvimas būtų kainavęs nuo 150Lt iki 250Lt smile.gif
Atsakyti
Na štai čia mano paskutiniai pirkiniai.

Štai su tokio ryškumo paltu teks šviesti per laidotuves blush2.gif Mirė artimas vyro giminaitis. Nežinau, nežinau, nejauku kažkaip blush2.gif Turiu juodą rudeninį paltą, bet jei su juo eiti, po laidotuvių iškart į ligoninę galima papult su plaučių uždegimu wacko.gif

user posted image

Juodas golfas, paprastas, nykiausias pasaulyje rūbas. Neįsivaizduoju, kur be laidotuvių galima tokiu "pasipuošti". Derinsiu prie juodo sijono.

user posted image

Vilnonis sijonukas, labai vykęs pirkinys wub.gif

user posted image

Rankinukas, spalva etiketėje pažymėta dark berry smile.gif Blizgus tik nuotraukose (nuo blico), gyvenime absoliučiai matinis

user posted image

user posted image

Kai atsidaro, tai jis toks kaip dėžė laugh.gif

user posted image

Kiek ne mano stiliaus daiktas - didelis, sunkus, kietas. Štai čia matosi visas įprastas turinys biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
dontstop, labai patiko striukė (o jei dar būtų ne tokia ryški) ir sijonas wub.gif
Papildyta:
Va, dar man labai gražūs tokie kirpimai:
user posted image
user posted image
bet mano plaukai tikriausiai taip nestovės unsure.gif

Visoms labai didelis AČIŪ už kantrybę ir pagalbą renkantis kirpimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 13:58)

Papildyta:
Va, dar man labai gražūs tokie kirpimai:
user posted image

Manau toks, su keliais kirpciukais i prieki/ant kaktos, ir su tinkamom formavimo priemonem (pvz tuo kelikliu nuo saknu) visai turetu gautis mirksiukas.gif
Atsakyti
dontstop, faini pirkinukai 4u.gif

Tik pagalvojau: rankinukas prie to palto raudono bus? Kažkaip man pjaunasi spalvos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 14:40)
Čia blogai tas, kad į vieną sumakaluota rūbai darbui ir laisvalaikiui. Reiktų formuoti 2 atskiras kapsules (ko gero skirtingų spalvų), nes jūsų atveju turbūt stilistiškai reikia skirtingų rūbų darbui ir laisvalaikiui. O visa kita gerai, ir spalvos tokiam tipui gerai pasirinktos, ir seni rūbai įkomponuoti  thumb_yello.gif

Man noretusi bendros su nedidelem isimtim,manau ekonomiskiau taip g.gif Tarkim visi sijonai,paltai,kelnes, topai butu nesiojami visur.per sezona butu priderinti tik 1-2 svarkeliai i darba, ir 1-2 megztukai tik laisvalaikiui.Kazkaip apsigalvojau kad man to uztektu.. Ta vienas sijonas kur likes tik darbui tiesiog per oficialus man laisvalaikiu,bet ateityje galvoju atsizvelgti i tai pirkdama kelnes ar sijona ar uzsidesiu juos ir siaip.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 14:58)
dontstop, labai patiko striukė (o jei dar būtų ne tokia ryški) ir sijonas wub.gif

Dėkui smile.gif
QUOTE(groovy @ 2012 01 03, 15:05)
dontstop, faini pirkinukai 4u.gif

Tik pagalvojau: rankinukas prie to palto raudono bus? Kažkaip man pjaunasi spalvos... blush2.gif

Tikrai pjaunasi, su paltu nenešiosiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 03, 15:06)
Man noretusi bendros su nedidelem isimtim,manau ekonomiskiau taip g.gif Tarkim visi sijonai,paltai,kelnes, topai butu nesiojami visur.per sezona butu priderinti tik 1-2 svarkeliai i darba, ir 1-2 megztukai tik laisvalaikiui.Kazkaip apsigalvojau kad man to uztektu.. Ta vienas sijonas kur likes tik darbui tiesiog per oficialus man laisvalaikiu,bet ateityje galvoju atsizvelgti i tai pirkdama kelnes ar sijona ar uzsidesiu juos ir siaip.

Na, jei dauguma rūbų tinka "ir ten, ir ten", tada gal tikrai gerai turėti vieną bendrą kapsulę. Antrą rekomenduočiau nebent dėl spalvų, kad neatsibostų tos pačios smile.gif Bet čia vėliau, su laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 14:07)
Tikrai pjaunasi, su paltu nenešiosiu  drinks_cheers.gif

Beje, šiap jis fainas 4u.gif
Atsakyti