Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Babi, per skystus kirpčiukus nukirpo. man kartais irgi taip padaro. Kirpėjos kaltė, kad nemoka dirbti su plonais plaukais ar skonio neturi bash.gif
Kaip man tą patį padarė, ant kitos dienos ėjau pas kitą kirpėją ir ji man nukarpė dar sluoksnį kirpčiukų, nuo aukščiau nuo pakaušio paėmė ir viskas susitvarkė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 12:41)
Aj, ir dar: niekaip nesuprantu, vienur rašo, kad iškarpymai tinka ploniems plaukams, nes suteikia apimties, kiti sako, kad priešingai. Gal žinot kaip iš tiesų yra? ax.gif

as manau, kad esant ploniems plaukams iskarpymai labai i tema, bet velgi su iskarpymu reikia padirbeti kasdien norint gero vaizdo, dar tinka garbanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 11:41)
Aj, ir dar: niekaip nesuprantu, vienur rašo, kad iškarpymai tinka ploniems plaukams, nes suteikia apimties, kiti sako, kad priešingai. Gal žinot kaip iš tiesų yra? ax.gif

Ne tik nuo plonumo, storumo priklauso, bet ir nuo kitų plauko požymių ir nuo kirpėjo sugebėjimų. Net ir ploni plaukai skirtingi. Sakoma, kad ploniems plaukams netinka iškarpymas, iškarpyti jie atrodo dar plonesni, bet jei gerai iškarpo, tai tik priduoda purumo. Kaip ir su storais. Mano stori ir dar nepaklusnūs. Visos kirpėjos sako, kad nuo iškarpymo jie tik pūsis ir t.t. Tai nuo visų iškarpymo taip ir darydavos, išskyrus dvi mokančias kirpti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 11:41)
. Aj, ir dar: niekaip nesuprantu, vienur rašo, kad iškarpymai tinka ploniems plaukams, nes suteikia apimties, kiti sako, kad priešingai. Gal žinot kaip iš tiesų yra? ax.gif

Is tiesu yra skirtingu iskarpymu, yra tokiu, kurie mazina apimti, o yra tokie, po kuriu plaukai labiau "pasipute", atrodo ju daugiau. as su tuo skaudziai susiduriau, nes Ispanijoje dauguma moteru turi storus plaukus, ir kirpejai "atmuse" rankas butent tokius kirpti doh.gif Iskaprymas plonesniems plaukams turi but nenuimant daug plauku mases, o kazkaip taip irkarpo kaip virsutini sluoksni g.gif paaiskinti nelabai moku doh.gif
Man bent, jei GERAI iskarpyta, plauku tikrai dideja mase rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 12:41)
mano sesuo taip kerpasi - pagal filmuka is youtube, patenkinta, sake nei viena kirpeja jos taip nera gerai apkirpusi  biggrin.gif
Del jusu idetos Liv nuotraukos - atkreipkit demesi i plauku ilgi smile.gif, manau tik del trumpu plauku tokie kirpciukai gerai ziurisi.

Gal tikrai reikės kada pabandyt, nereikės ir į kirpyklą vaikštinėt, kai patrumpint reikės bigsmile.gif
Tikrai, prie manųjų jaučiu nekaip atrodytų. Kai ieškojau nuotraukos, apie plaukų ilgį net nepagalvojau, žiūrėjau tik kirpčius smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 03, 12:43)
Babi, per skystus kirpčiukus nukirpo. man kartais irgi taip padaro. Kirpėjos kaltė, kad nemoka dirbti su plonais plaukais ar skonio neturi  bash.gif
Kaip man tą patį padarė, ant kitos dienos ėjau pas kitą kirpėją ir ji man nukarpė dar sluoksnį kirpčiukų, nuo aukščiau nuo pakaušio paėmė ir viskas susitvarkė  mirksiukas.gif

Įžvelgiau ir teigiamą pusę šitame dalyke: bent žinosiu, kad pas tą kirpėją nereikia eit biggrin.gif

O nebus tada, kaip bytte rašė, galva kaiušiniška? blush2.gif

QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 12:44)
as manau, kad esant ploniems plaukams iskarpymai labai i tema, bet velgi su iskarpymu reikia padirbeti kasdien norint gero vaizdo, dar tinka garbanos smile.gif

Oj, kaip aš norėčiau, kad mano plaukai būtų bent truputį garbanoti blush2.gif Reikia susirast gerą kirpėją, kuri gražiai iškarpytų ax.gif

QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 12:45)
Ne tik nuo plonumo, storumo priklauso, bet ir nuo kitų plauko požymių ir nuo kirpėjo sugebėjimų. Net ir ploni plaukai skirtingi. Sakoma, kad ploniems plaukams netinka iškarpymas, iškarpyti jie atrodo dar plonesni, bet jei gerai iškarpo, tai tik priduoda purumo. Kaip ir su storais. Mano stori ir dar nepaklusnūs. Visos kirpėjos sako, kad nuo iškarpymo jie tik pūsis ir t.t. Tai nuo visų iškarpymo taip ir darydavos, išskyrus dvi mokančias kirpti.  4u.gif

Viskas: man reikia naujos kirpėjos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 12:48)
Is tiesu yra skirtingu iskarpymu, yra tokiu, kurie mazina apimti, o yra tokie, po kuriu plaukai labiau "pasipute", atrodo ju daugiau. as su tuo skaudziai susiduriau, nes Ispanijoje dauguma moteru turi storus plaukus, ir kirpejai "atmuse" rankas butent tokius kirpti doh.gif Iskaprymas plonesniems plaukams turi but nenuimant daug plauku mases, o kazkaip taip irkarpo kaip virsutini sluoksni g.gif paaiskinti nelabai moku doh.gif
Man bent, jei GERAI iskarpyta, plauku tikrai dideja mase rolleyes.gif

O plaukus karpei per visą ilgį? blush2.gif
Atsakyti
Sunray, manoji paletė iš buyincoins 120 spalvų 4u.gif

Mėlynesne, štai ideali mano akim kapsulės formulė:

13 daiktų, 31 deriniai.
3 spalvos: šviesi, tamsi, ryški.

2 sijonai: šviesus, tamsus
2 kelnės: šviesios, tamsios
3 palaidinės: šviesi, ryški, su printu
2 poros batų: šviesūs, tamsūs
2 megztiniai: ryškus (tinka po švarku), šviesus
1 švarkas: tamsus
1 suknelė: su printu

Jeigu reikės, įkelsiu visą tai iliustruojančias nuotraukas su visais drabužiais ir deriniais.

Savo pirkinius pabandysiu šiandien parodyti. Su tom laidotuvėm visai neturiu laiko

Maximoj 50 % nuolaida rūbams ir batams. Įsigijau juodą golfą (nebūčiau niekad pirkus tokį nykų rūbą, bet čia laidotuvėms), sudėtis 70 % bambukas, 30 % medvilnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 11:53)
Viskas: man reikia naujos kirpėjos 4u.gif

Aš turiu dvi gerai iškarpančias tik. Bet viena turi vieną minusą.. paprašius nukirpti pora centimetrų nuvaro čiut ne iki ausų (kad ir geru iškarpymu), bet su ilgiu ji problemų turi lotuliukas.gif o kita brangininkė.. unsure.gif irgi noriu naujos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 12:53)

O nebus tada, kaip bytte rašė, galva kaiušiniška? blush2.gif

Negarantuoju, nežinau blush2.gif Man tokio efekto nebuvo, bet mano visai kita veido ir galvos forma..

Dėl kirpimo namų sąlygomis pagal youtubę - aš bandžiau pagal šį video, pavyko puikiai. Ta pati stilistė turi dar vieną ar du video šia tema 4u.gif
Atsakyti
Babi, as turejau kazka tokio ilga laika, su visokiom varacijom - kiek trumpesni kirpciukai, kiek ilgesni ir tt, kai gerai iskarpo tai plauku oho bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
dontstop,
palauksiu po laidotuvių, savo visų neaiškumų paaiškinimų 4u.gif

O aš kaip tik aną dieną galvojau, kad man labai patiko kažkurios forumietės pasakymas, kad reikia turėti iš anksto tokių rūbų, kad jei prireiktų, nereikėtų bėti pirkti tai progai 4u.gif čia ir laidotuvėms, ir oficialūs, ir puošnūs, bet tikrai labai protinga mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 13:00)
Babi, as turejau kazka tokio ilga laika, su visokiom varacijom - kiek trumpesni kirpciukai, kiek ilgesni ir tt, kai gerai iskarpo tai plauku oho bigsmile.gif
user posted image

laaabai grazus kirpimas, man tokie labai labai wub.gif , gaila mano plaukas linkes siek tiek suktis
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 11:55)

Dabar daugybė klausimų:
1. Ar cool summer gali turėti šalto atspalvio, bet labai beveik juodus plaukus?
2. Pirmose temose pati dontstop buvo minėjus, kad vienintelė žiema negali turėti strazdanų, vėliau atrodo buvo sakyta, kad visi tipai gali, tai kaip iš tikrųjų?
3. Gal kas įsivaizduoja, žino ar bent nuspėja, kiek kainuotų kažkokio klasikinio sijono pasiuvimas (nutrumpinto pieštuko greičiausiai) su medžiaga? Nes esu nusivylusi parduotuvėmis, visi juodi.
4. Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Taigi, atsiverčiau užrašus, susirinktus iš senų temų. Rekomenduojama baziniams dalykams (tai kaip suprantu kelnės, sijonai ir pan.) imti tris spalvas. Kelnės, sijonai ir t.t. labiau rekomenduojami tų tamsių ir neutralių spalvų (o dar ir pagal sezoną, juk žiemą neisi su baltu ir kokiu akį rėžiančiu ryškiu), tai automatiškai jau trys spalvos gaunasi. Ir visos tamsios, pagrindinės. Vėliau sakoma, kad apskritai kapsulėje turi būti tik trys spalvos: tamsesnė, ryškesnė, šviesesnė. Bet vėl jei tai yra žiema, tai greičiausiai reiškia, kad sijonai/kelnės bus tik tos vienos tamsesnės spalvos. Tai kažko nebesuprantu apie spalvų kiekius?

Dar norėčiau patarimo. Neįsivaizduoju ką daryti.. šiuo metu spintoje yra viena didelė laisvalaiko kapsulė (nebaigta, tik su sudarytu sąrašiuku). Ji viena todėl, kad darbe nereikalauja kažkokios aprangos, o laisvalaikiu nesirengiu sportiškai, iššaukiančiai ar dar kažkaip. Tai kaip ir būtų proga pradėti pildyti spintą pagal sąrašą.. bet ieškau naujo darbo naujame mieste. Tai jeigu ten reikalaus kažkokio kodo, darbo kapsulę (oficialią) reikės sudarinėti nuo nulio, o laisvalaiko manau su vienu/dviem papildytais daiktais išsiversiu ir šita. bet vėl čia tik spėjimas.. gal ir toliau niekas nereikalaus ypač griežtos aprangos, ir nežinia kada tą naują susirasiu.. tai kažin ar verta dabar pirkti viską į tą numatytą vieną didelę laisvalaiko?  unsure.gif

1. Gali
2. Vėliau po Osinkos studijavimo priėjau išvados, kad visi tipai gali turėti strazdanas.
3. SM mamytės, kurios skelbiasi skelbimo lentoj, siuva ir už 20 lt. manodrabužiuose yra viena narė vilnietė (siunčia paštu), kuri siuva tiesiog meno kūrinius po 35 lt wub.gif Jei reikia, paieškosiu jos profilio.
4. Baziniai dalykai - tai šiek tiek kas kita. Tai yra neutralūs rūbai, perkami keliams sezonams. Tokie kaip golfai, džinsai, paprasti marškinėliai, klasikiniai paltai... ir jie papildomi trendiniais rūbais 4u.gif
5. Aš tokioj situacijoj buvau ir iš anksto nieko nepirkau. Pamenu, bendraminčių temoje manęs nesuprato ax.gif Mano argumentai butų tokie:
neaišku, koks bus darbe dress kodas (griežtas - juoda apačia - baltas viršus; nelabai griežtas - dalykinio stiliaus kostiumėliai, visai negriežtas, jokio dress kodo..)
neaišku, kokiom sąlygom reikės važiuoti į darbą (variantai - vaikščioti pėstute - vadinasi patogūs plokščiapadžiai, prie jų derančios kelnės ir tt; važinėti visuomeniniu - žiūrint koks atstumas iki stotelės, kiek nuo stotelės iki darbo)
neaišku, kiek šilta/šalta pačiam darbe
pagal darbo pobūdį galbūt reikės kažkokių specifinių rūbų daugiau
ir tt ir pan, daugybė niuansų, dėl kurių vėliau gali netikti pusė supirkto iš anksto garderobo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2012 01 03, 13:00)
dontstop,
palauksiu po laidotuvių, savo visų neaiškumų paaiškinimų  4u.gif 

O aš kaip tik aną dieną galvojau, kad man labai patiko kažkurios forumietės pasakymas, kad reikia turėti iš anksto tokių rūbų, kad jei prireiktų, nereikėtų bėti pirkti tai progai  4u.gif  čia ir laidotuvėms, ir oficialūs, ir puošnūs, bet tikrai labai protinga mintis  4u.gif

Laidotuvėms tinka tik juodi rūbai, kurie mano atveju daugiau niekur nenešiojami (tiesiog nekenčiu juodos spalvos, vos ne fiziškai blogai jaučiuosi apsirengusi juodai, tai..). Nežinau, ar yra prasmė laikyti tokius spintoje. Paskutinį kartą laidotuvėse dalyvavau prieš 4 metus, buvau nestuke.gif , kažkaip prasisukau.. Dar metai prieš tai spec pirkau komplektą (sijoną ir palaidinę) ir iškart po laidotuvių pardaviau. Dabar jie būtų netikę, ten buvo vasarinis variantas.
Atsakyti