QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 08:14)
Kalėdų senis papildė mano garderobą rankinuku
Iki žiemos kapsulės užbaigimo beliko nusipirkti vilnones kelnes
Rodyk
QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 12:49)
Jei pvz noretumet kapsules, kur viena is spalvu butu lasisine/koraline/oranzine - kaip komplektuotumet. Mano neseniai atrastas der¡nys pilkas/oranzinis man labai grazus, taip pat labai grazu oranzine/tamsiai melyna
Ar tos 3 i kapsule kompektuojasi ar nelabai
Man labai gražu (nors oranžinės spalvos ir nemėgstu)
tik manyčiau pilka turi būti būtinai šviesesnė, o mėlyna tamsesnė
QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 14:40)
Poryt einu į laidotuves, kažin, labai durnai atrodysiu su raudonu paltu?
Iš tikrųjų ryškoka, bet jeigu tai nėra kažkas labai artimo, tai ką padarysi
nebent gal pagal orą, eitų šiltai prisirengti ir užsidėti ne žieminį, o rudeninį tamsesnį.
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 00:06)
...po parduotuvių matavimosi eilinį kart pasijutau nenormali... ir nors MB sako kad aš paprasčiausiai išskirtinė, bet vis tiek nervas ima... visi rūbai ir dideli, ir maži tuo pačiu metu... neįsivaizduoju shopingo pakeliančio nuotaiką...
O kodėl netinka niekas?
Dabar daugybė klausimų:
1. Ar cool summer gali turėti šalto atspalvio, bet labai beveik juodus plaukus?
2. Pirmose temose pati dontstop buvo minėjus, kad vienintelė žiema negali turėti strazdanų, vėliau atrodo buvo sakyta, kad visi tipai gali, tai kaip iš tikrųjų?
3. Gal kas įsivaizduoja, žino ar bent nuspėja, kiek kainuotų kažkokio klasikinio sijono pasiuvimas (nutrumpinto pieštuko greičiausiai) su medžiaga? Nes esu nusivylusi parduotuvėmis, visi juodi.
4. Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Taigi, atsiverčiau užrašus, susirinktus iš senų temų. Rekomenduojama baziniams dalykams (tai kaip suprantu kelnės, sijonai ir pan.) imti tris spalvas. Kelnės, sijonai ir t.t. labiau rekomenduojami tų tamsių ir neutralių spalvų (o dar ir pagal sezoną, juk žiemą neisi su baltu ir kokiu akį rėžiančiu ryškiu), tai automatiškai jau trys spalvos gaunasi. Ir visos tamsios, pagrindinės. Vėliau sakoma, kad apskritai kapsulėje turi būti tik trys spalvos: tamsesnė, ryškesnė, šviesesnė. Bet vėl jei tai yra žiema, tai greičiausiai reiškia, kad sijonai/kelnės bus tik tos vienos tamsesnės spalvos. Tai kažko nebesuprantu apie spalvų kiekius?
O aš tikiuosi šią savaitę atrasti laiko ir nuvažiuoti nusipirkti megztuką, už pilną kainą, 50Lt. Spalva - plytų, rožinė.. žinote kaip man sunku su apibūdinimais
Dar norėčiau patarimo. Neįsivaizduoju ką daryti.. šiuo metu spintoje yra viena didelė laisvalaiko kapsulė (nebaigta, tik su sudarytu sąrašiuku). Ji viena todėl, kad darbe nereikalauja kažkokios aprangos, o laisvalaikiu nesirengiu sportiškai, iššaukiančiai ar dar kažkaip. Tai kaip ir būtų proga pradėti pildyti spintą pagal sąrašą.. bet ieškau naujo darbo naujame mieste. Tai jeigu ten reikalaus kažkokio kodo, darbo kapsulę (oficialią) reikės sudarinėti nuo nulio, o laisvalaiko manau su vienu/dviem papildytais daiktais išsiversiu ir šita. bet vėl čia tik spėjimas.. gal ir toliau niekas nereikalaus ypač griežtos aprangos, ir nežinia kada tą naują susirasiu.. tai kažin ar verta dabar pirkti viską į tą numatytą vieną didelę laisvalaiko?