Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 10:28)
Daugiau nepasitikėsiu kirpėjom, nes va kas gaunasi doh.gif
Tik patrumpino nedaug, sakė gražūs, neverta kirpt.

O pakarpe? nes man kazkaip atrodo, kad tavo plaukuciai i mano kazkiek panasus, tai jiems reikia kirpimo suteikiancio apimties unsure.gif
O kirpeju buna visokiu, as Vilniuje esu tokia turejus wub.gif vis dar jos pasiilgstu. Labai gerai ismane savo darba, ateidavau su kokia ideja ir is kart sakydavo pvz "ant tavo plauku nesigaus" g.gif ir visad pasirodydavo teisi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 10:28)

jei esate iš Vilniaus, galiu parekomenduoti gerą ir palyginti įkandamą kirpėją (vyruka)wink.gif Nesu sutikusi geriau plaukus iškarpančio meistro blush2.gif
Iš plonų nutysusių karčių padaro pilną galvą žavingai krentančių plaukų 4u.gif
Atsakyti
Babi, pabandykit dar pažaisti su plaukų formavimo priemonėmis. Gal kiek sušiaušti plaukus, jei Jums tas priimtina aišku.

Femme, ir man rekomenduokit bigsmile.gif Aš vis dar savosios paieškose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 11:28)

o nenorit kirpciu atsiauginti ir visus plaukus bendrai iskarpyti, nes veidas pailgas, o tiesus kirpciai tik dar labiau isryskina pailguma 4u.gif

sveikos merginos, su sventemis 4u.gif
Shana, grazus koliazas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 sausio 2012 - 10:48
Shanos paveikslėlio kremas jau toooks skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 10:47)
o nenorit kirpciu atsiauginti ir visus plaukus bendrai iskarpyti, nes veidas pailgas, o tiesus kirpciai tik dar labiau isryskina pailguma 4u.gif

sveikos merginos, su sventemis 4u.gif
Shana, grazus koliazas wub.gif

drinks_cheers.gif Na manau kirpciai galetu but, bet pakarpyti ir kt plaukai pakarpyti g.gif priduotu gyvumo rolleyes.gif

Labas prapuolele 4u.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 03, 10:49)
Shanos paveikslėlio kremas jau toooks skanus  wub.gif

4u.gif Bet pastebiu butent tokiu svelniu spalvu graziu atspalviu susirasti sunkiausiai, dauguma ju atrodo tai murzinai, tai nuskalbti, tai dar ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 08:14)
Kalėdų senis papildė mano garderobą rankinuku  wub.gif  Iki žiemos kapsulės užbaigimo beliko nusipirkti vilnones kelnes  smile.gif

Rodyk wub.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 12:49)
Jei pvz noretumet kapsules, kur viena is spalvu butu lasisine/koraline/oranzine - kaip komplektuotumet. Mano neseniai atrastas der¡nys pilkas/oranzinis man labai grazus, taip pat labai grazu oranzine/tamsiai melyna g.gif Ar tos 3 i kapsule kompektuojasi ar nelabai g.gif

Man labai gražu (nors oranžinės spalvos ir nemėgstu) wub.gif tik manyčiau pilka turi būti būtinai šviesesnė, o mėlyna tamsesnė 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 14:40)
Poryt einu į laidotuves, kažin, labai durnai atrodysiu su raudonu paltu? unsure.gif

Iš tikrųjų ryškoka, bet jeigu tai nėra kažkas labai artimo, tai ką padarysi ax.gif nebent gal pagal orą, eitų šiltai prisirengti ir užsidėti ne žieminį, o rudeninį tamsesnį. ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 00:06)
...po parduotuvių matavimosi eilinį kart pasijutau nenormali... ir nors MB sako kad aš paprasčiausiai išskirtinė, bet vis tiek nervas ima... visi rūbai ir dideli, ir maži tuo pačiu metu... neįsivaizduoju shopingo pakeliančio nuotaiką...

O kodėl netinka niekas? ax.gif

Dabar daugybė klausimų:
1. Ar cool summer gali turėti šalto atspalvio, bet labai beveik juodus plaukus?
2. Pirmose temose pati dontstop buvo minėjus, kad vienintelė žiema negali turėti strazdanų, vėliau atrodo buvo sakyta, kad visi tipai gali, tai kaip iš tikrųjų?
3. Gal kas įsivaizduoja, žino ar bent nuspėja, kiek kainuotų kažkokio klasikinio sijono pasiuvimas (nutrumpinto pieštuko greičiausiai) su medžiaga? Nes esu nusivylusi parduotuvėmis, visi juodi.
4. Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Taigi, atsiverčiau užrašus, susirinktus iš senų temų. Rekomenduojama baziniams dalykams (tai kaip suprantu kelnės, sijonai ir pan.) imti tris spalvas. Kelnės, sijonai ir t.t. labiau rekomenduojami tų tamsių ir neutralių spalvų (o dar ir pagal sezoną, juk žiemą neisi su baltu ir kokiu akį rėžiančiu ryškiu), tai automatiškai jau trys spalvos gaunasi. Ir visos tamsios, pagrindinės. Vėliau sakoma, kad apskritai kapsulėje turi būti tik trys spalvos: tamsesnė, ryškesnė, šviesesnė. Bet vėl jei tai yra žiema, tai greičiausiai reiškia, kad sijonai/kelnės bus tik tos vienos tamsesnės spalvos. Tai kažko nebesuprantu apie spalvų kiekius?

O aš tikiuosi šią savaitę atrasti laiko ir nuvažiuoti nusipirkti megztuką, už pilną kainą, 50Lt. Spalva - plytų, rožinė.. žinote kaip man sunku su apibūdinimais biggrin.gif

Dar norėčiau patarimo. Neįsivaizduoju ką daryti.. šiuo metu spintoje yra viena didelė laisvalaiko kapsulė (nebaigta, tik su sudarytu sąrašiuku). Ji viena todėl, kad darbe nereikalauja kažkokios aprangos, o laisvalaikiu nesirengiu sportiškai, iššaukiančiai ar dar kažkaip. Tai kaip ir būtų proga pradėti pildyti spintą pagal sąrašą.. bet ieškau naujo darbo naujame mieste. Tai jeigu ten reikalaus kažkokio kodo, darbo kapsulę (oficialią) reikės sudarinėti nuo nulio, o laisvalaiko manau su vienu/dviem papildytais daiktais išsiversiu ir šita. bet vėl čia tik spėjimas.. gal ir toliau niekas nereikalaus ypač griežtos aprangos, ir nežinia kada tą naują susirasiu.. tai kažin ar verta dabar pirkti viską į tą numatytą vieną didelę laisvalaiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 11:28)

aš tai daugumai kirpėjų dirbt neleisčiau... paskutinį kart tiek klausinėjaus ar apkirpsit tokius plaukus... jo jo... kai pradėjo kirpt ir pradėjo kalbėt kad ir tiesesnių būna (tiesesnių nebūna, būna plaukas storesnis, tada kitaip krenta, o mano ploni, tai kai pradeda kirpt, visos sako oi taigi paprastas plaukas)... supratau kad bus šnipštas. Pabaogoje ji pasakė kad mano plaukų negalima apkirpt tiesiu kirpimu (nu kažin kaip dar galima nukirpti visai tiesius plaukus lotuliukas.gif ), atseit išeitis - ilgi plaukai. Aš kirpčiukus pati kerpuosi, bet mano kirpėja juos žymiai geriau apkerpa, kažką pakarpo kad gražiai gultų, kad į sruogas nesukristų, bet pas ją eilės nežmoniškos doh.gif
...mano nuomone, tau apkirpo paliekant per "skystą grifką". Ir šiaip sakyčiau ne bobiškai, o nevalyvai kažkaip gavosi... Ilgis per ilgas manau g.gif , tokio ilgio kirpčiukams kad žiūrėtusi daug masės reikia, kažin ar pas jus jos užteks, pavyzdžiui kaip pas Liv turėtų būt...
user posted image
o jai teks vos ne nuo pakaušio kirpčiukus nuleist, pailgam veidui irgi nelabai...
šiaip kažkaip tokie ilgi kirpčiukai rimtai apatinę veido dalį labai jau išryškina... žvilksnis krenta į nosį, nes nėra ypatingų kažkokių lūpų... gal dėl to jums bobiškai atrodo... bet šiuo atveju šelmiškas iškarpymas nepadės schmoll.gif
kad gražiai kristų tiesūs kirpčiukai bet kuriuo atveju kirpt reikia kiek pakarpant, bet ne filiruojant, tiesiog kažkaip kad papurę kiek būtų, be to tikrai ne kaip leliukams čiak čiak ir viskas , o man toks vaizdas kad jus taip ir apkirpo... aš pati kai kerpuosi kirpčiukus, tai tokiais "dantukais", kad paskui tiesiai kristų (foto iš vestuvių patčios kirpimas priekį... gelbėjau profesionalo paliktą tragediją) siūlyčiau bėgt pas kitą kirpėja su Audrey ar Liv nuotrauka, kad taip kirpčiukus nukirptų (pradžiai bandykit su Liv, nes dar galima paskui nutrumpint kaip Audrey), o jai nenukirps, nors pasižadės, pinigus kad gražintų... iškarpytų variantų nesiūlau, jums netiks pagal plauką, kris netvarkingai, teks pastoviai fenuotis...
Atsakyti
As abejoju del Audrey sukuosenos tinkamumo Babi, Audrey visgi kitas veido tipas, as sakyciau, kad tokie kirpciai dar labiau isilgins veida. Del Liv sutinku, kad variantas gali nepasitvirtinti del paties plauko.
Man visai neblogas atrodo toks variantas, nebent nesinori radikaliu pokyciu smile.gif
user posted image
Klausimas: dontstop buvo idejusi 180 spalvu seselius popigiaja - maniau, kad nuoroda issaugojau, bet pasirodo ne. Gal kas pagelbes? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 11:54)
Labas prapuolele 4u.gif

uch mane dar prisimena karsta.gif lotuliukas.gif (vaikai sirgo istisai visa menesi, ligoninej gulejom, jau ne iki forumu buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 03 sausio 2012 - 11:30
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 11:09)
, tokio ilgio kirpčiukams kad žiūrėtusi daug masės reikia, kažin ar pas jus jos užteks, pavyzdžiui kaip pas Liv turėtų būt...
o jai teks vos ne nuo pakaušio kirpčiukus nuleist, pailgam veidui irgi nelabai...
šiaip kažkaip tokie ilgi kirpčiukai rimtai apatinę veido dalį labai jau išryškina... žvilksnis krenta į nosį, nes nėra ypatingų kažkokių lūpų... gal dėl to jums bobiškai atrodo... bet šiuo atveju šelmiškas iškarpymas nepadės schmoll.gif

Va as apie tai vakar ir snekejau, kad tokiai grifkai neuzteks plauku mases, nes nuo pakausio nekirpsi gi unsure.gif
O del pakarpymo - nzn, bet mano pacios tokie plaukai, labai tiesus, jei GERAI iskarpo, krenta labai graziai, nereik jokiu pastangu formuojant ir "padaugeja" plauku rolleyes.gif
Ir man atrodo pakarpymas kazkiek slepia veido pailguma g.gif

Sunray, jei neklystu seseliai is cia
http://www.buyincoins.com/

Sveikateles jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 sausio 2012 - 11:36
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 11:34)
O pakarpe? nes man kazkaip atrodo, kad tavo plaukuciai i mano kazkiek panasus, tai jiems reikia kirpimo suteikiancio apimties unsure.gif

Prašiau, kad pakirptų galus, bet ji ten kažką daugiau darė, tai įtariu ir pakarpė truputį smile.gif

QUOTE(femme @ 2012 01 03, 11:37)
jei esate iš Vilniaus, galiu parekomenduoti gerą ir palyginti įkandamą kirpėją (vyruka)wink.gif Nesu sutikusi geriau plaukus iškarpančio meistro blush2.gif
Iš plonų nutysusių karčių padaro pilną galvą žavingai krentančių plaukų 4u.gif

Labai gaila, bet ne iš Vilniaus sad.gif O eilės pas jį ilgos? Gali tekti keliauti į Vilnių, tai gal pavyktų suderinti laiką unsure.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 03, 11:46)
Babi, pabandykit dar pažaisti su plaukų formavimo priemonėmis. Gal kiek sušiaušti plaukus, jei Jums tas priimtina aišku.

4u.gif

QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 11:47)

Geras, net nepagalvojau, kad kirpčiai gali paryškinti pailgumą blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 12:09)
aš tai daugumai kirpėjų dirbt neleisčiau...

Ilgio tai aš kaip tik norėjau ilgesnio, kad truputį labiau dengtų antakius g.gif

Dėl pakaušio atsimenu kai anksčiau rašei (turiu sąsiuviny pasižymėjus), kad tada galva kiaušiniška atrodo, tai žiūrėjau, kad tik taip nenukirptų.

user posted image
Tokio ilgio kirpčiai man turėtų tikti? Ar tokie, kaip jūsų įdėta nuotrauka? blush2.gif

Dabar galvoju, reikėjo man pačiai pabandyt, youtubej ir video buvau suradus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 01 03, 12:33)
As abejoju del Audrey sukuosenos tinkamumo Babi, Audrey visgi kitas veido tipas, as sakyciau, kad tokie kirpciai dar labiau isilgins veida. Del Liv sutinku, kad variantas gali nepasitvirtinti del paties plauko.
Man visai neblogas atrodo toks variantas, nebent nesinori radikaliu pokyciu smile.gif

Tokie pokyčiai būtų jau per daug radikalūs blush2.gif

Dar galvojau kitos kirpėjos prašyt, kad pakarpytų, bet jei ir ta blogai iškarpys, tai tada kirpčiai dar trumpesni bus, taip? ax.gif Bet kuriuo atveju reikės ieškot naujos kirpėjos. Aj, ir dar: niekaip nesuprantu, vienur rašo, kad iškarpymai tinka ploniems plaukams, nes suteikia apimties, kiti sako, kad priešingai. Gal žinot kaip iš tiesų yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 12:36)
Dabar galvoju, reikėjo man pačiai pabandyt, youtubej ir video buvau suradus biggrin.gif

mano sesuo taip kerpasi - pagal filmuka is youtube, patenkinta, sake nei viena kirpeja jos taip nera gerai apkirpusi biggrin.gif
Del jusu idetos Liv nuotraukos - atkreipkit demesi i plauku ilgi smile.gif, manau tik del trumpu plauku tokie kirpciukai gerai ziurisi.
Atsakyti