Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 19:22)
Nesulimpa kai švarūs  ax.gif

Nusprendžiau, kad kirpsiuos kirpčius, dabar klausimas kitas: tiesūs ar pakarpyti lotuliukas.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 02, 19:24)
va man cia irgi graziai atrodo kirpciukai, o visai tiesus lygus kazkaip grieztumo ispudi man sukelia smile.gif

4u.gif

O tokie pakarpyti gražiai atrodytų, jei būtų trumpesni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 02, 19:30)
Nusprendžiau, kad kirpsiuos kirpčius, dabar klausimas kitas: tiesūs ar pakarpyti lotuliukas.gif
4u.gif

As visad pasikliauju savo kirpeja, vis tik pagal plauka, Tavo veido bruozus gal geriau patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 02, 18:21)
Aš kaip tik norėčiau, kad kirpčiai dengtų antakius, bet nekristų į akis, tokio tarpinio varianto ax.gif
Nėra ko atsiprašinėt mirksiukas.gif ploni mano plaukai.

Gal kuri nors galit įkelti pavyzdžių, kaip atrodo tas prancūziškas kirpimas ax.gif

Esmė ta, kad kirpčiai iki antakių pabrėžia akis, o kirpčiai žemiau antakių - akiis jau maskuoja, o pabrėžia lūpas smile.gif O man kažkaip akis norėtūsi pabrėžti, tokios gyvos, ryškios. O ir patogiau, aš tai nekenčiu kai į akis lenda smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 02 sausio 2012 - 20:51
vis galvoju apie Babi sukuosena, man tai va tokia patinka dar sukuosena, tik plaukai ilgesni galetu but g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 19:22)
Nesulimpa kai švarūs  ax.gif

aha man irgi tokia problema, labai mėgstu ranką ant kaktos laikyti... tai problema su kirpčiukais.
manjana aš irgi ne vieną kart pagalvojau apie Audrey Hepburn įvaizdį kai Babi* apie ką nors klausdavo ax.gif

...po parduotuvių matavimosi eilinį kart pasijutau nenormali... ir nors MB sako kad aš paprasčiausiai išskirtinė, bet vis tiek nervas ima... visi rūbai ir dideli, ir maži tuo pačiu metu... neįsivaizduoju shopingo pakeliančio nuotaiką...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 00:06)
...po parduotuvių matavimosi eilinį kart pasijutau nenormali... ir nors MB sako kad aš paprasčiausiai išskirtinė, bet vis tiek nervas ima... visi rūbai ir dideli, ir maži tuo pačiu metu... neįsivaizduoju shopingo pakeliančio nuotaiką...

Man taip būna su džinsais. Vieną kartą, priaugusi svorio, tikrai pasijutai menkavertė doh.gif Virš kelių užstrigdavo, nors mačiau, kad per liemenį skęsiu doh.gif Ir šiaip daugiau perku internetu, nes mane vargina apsipirkimas. Paskutinį kartą gerai jaučiausi, kai pirkau tuos du pilkus megztinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 03, 00:06)
manjana aš irgi ne vieną kart pagalvojau apie Audrey Hepburn įvaizdį kai Babi* apie ką nors klausdavo ax.gif

Audrey stilius labai wub.gif

Bytte, isivaizduoju kaip sunku unsure.gif gal tavo atveju rimtai apie siuvima pagalvot? Na visko nepasisiusi, bet visgi g.gif

Babi, a lia prancuziska yra kazkas tokio
user posted image
Na is tikro daug variaciju, bet panasu.

Mireille Mathieu ir jos legendinis prancuziska bobas smile.gif
user posted image

As esu turejus toki kirpima, ant visiskai tiesiu plauku siaip graziai krenta
user posted image

Bet kaip kazkas pasake, dar reikia su savo kirpeja, jei gera turi aisku, pasitarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 sausio 2012 - 09:47
Grįžau iš kirpyklos ir nusivylusi. Kažkaip bobiškus man tuos kirpčius padarė doh.gif Dabar reikės paaugint ir bandyt pas kitą kirpėją eit, gal gražiau nukirps unsure.gif Įkėliau nuotrauką į albumą.
Atsakyti
Bytte, kaip Jus suprantu..

--

Babi, čia tiesaus kirpimo variantas?
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 03, 11:17)

Taip, sakė gražiau bus tiesūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 03, 10:17)

QUOTE(Babi* @ 2012 01 03, 10:21)
Taip, sakė gražiau bus tiesūs unsure.gif

Mes su Asamam balsavom uz pakarpyta blush2.gif
Babi, o su kitais plaukais ka padare, nelabai matosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 03, 11:23)
Mes su Asamam balsavom uz pakarpyta blush2.gif
Babi, o su kitais plaukais ka padare, nelabai matosi? g.gif

Daugiau nepasitikėsiu kirpėjom, nes va kas gaunasi doh.gif
Tik patrumpino nedaug, sakė gražūs, neverta kirpt.
Atsakyti