QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 17:10)
Aš už tiesius, nes Asamos įdėtose foto (ypač paskutinėse 3 ) man vaizdas toks, lyg plaukai ne visai švarūs ir sulipę sruogomis
Taip ir norisi pašukuoti
Aš beje šį mėn irgi eisiu į kirpyklą, irgi svarstau, ką daryti su kirpčiukais
Man tinka tiesūs, bet juos sunku tokiais išlaikyti, bet va tokie kaip nuotraukose man yra labai nepageidautinas efektas, su kuriuo aš pastoviai kovoju, kai nešioju tiesius kirpčius
Man taip pasidaro nuo vėjo pvz, o taip tvarkingai, kaip antroj foto (J. Garner) deja guli tik trumpą laiką
O tiesūs taip "nesulimpa"?
QUOTE(Siurbelyte @ 2012 01 02, 17:30)
Del kirpciu, man labai patnka istrizi, vienam sone trumpesni, kitam ilgesni
Ačiū už pasiūlymą ir nuotraukas, bet tokie kirpčiai nelabai man
QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 17:43)
Cia kas ka turi tas tuo ir nepatenkintas. mano plaukai super tiesus, daznai klausia kuo tiesinu, o as gyvenime tiesintuvo rankoje neturejus. Turejau kazkada Kleopatros toki kirpima, labai graziai krito butent del to, kad visiskai tiesus. Zodziu jie graziai tiesiai tvarkingai sukrenta, o man patiktu, kad butu gal kiek banguoti
Aš irgi norėčiau šiek tiek pabanguotų plaukų, bet jie tiesut tiesutėliai.
Apie garbanas
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 02, 17:43)
Na va, o man tokios betvarkėlės labai patinka
Turbūt nuo charakterio "pareina", nes ir suguldyti kiekvienam plaukeliui kantrybės neturiu
Aha, man irgi taip pasirodė. Gal tiesiog tokias nuotraukas sukėlė, be šypsenos, bet noris įpūst kažkokio valiūkiškumo, nerūpestingumo katras man neatsiejamas nuo tokio amžiaus
QUOTE(manjana @ 2012 01 02, 17:52)
Aš tik už tiesius
Visų pirma man jie tokį prancūzišką stilių sukuria, kuris šiuo atveju kažkaip labai tiktų
Visų antra - norisi pabrėžti labai gražias ryškias akis, ir tiesi storų kirpčių linija, pakelta kokį centimetrą nuo antakių, labai gerai atkreiptų dėmesį į akių sritį
Aš kaip tik norėčiau, kad kirpčiai dengtų antakius, bet nekristų į akis, tokio tarpinio varianto
QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 18:39)
Mañana, tas a lia prancuziskas kirpimas labai grazu, bet
atsiprasau jei tik taip pasirode is foto, man atrodo pas Babi neuzteks plauku mases, kad ir tokius grazius storus kiprcius padaryti ir pakankamai plauku ilgu palikti
Gal taip del to atrodo, kad plaukai "suguldyti"
Nėra ko atsiprašinėt
ploni mano plaukai.
Gal kuri nors galit įkelti pavyzdžių, kaip atrodo tas prancūziškas kirpimas