QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 13:46)
Asamam, nebutinai zinok raudonas is kart storina/platina, reikia dar ziureti koks raudonas, kaip, su kuo. Kartais sviesiai pilkas labiau platins, nei raudonas. Ir juodi batai man irgi
nelabai cia.
Nors raudona man šiaip ne labai prie širdies (tiksliau prie veido - pati mėgstu paraudonuot + kapiliarai), bet mano mintis buvo daugiau apie šviesius/tamsius drabužius, kad mano atveju šviesūs viršūs išdidina dar labiau
Nenoriu užsiciklint su tais batais, bet, deja, tai naujas ir, mano požiūriu, labai brangus pirkinys, kurį tikiuosi nešiot bent trejus metus.. Žodžiu reiks žiemai su jais skaitytis
QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 14:39)
Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau
Esmė ta, kad didelis plotas, nuspalvotas viena spalva, atrodo didesnis už tą, kuris nuspalvotas dviem spalvom. Todėl pvz ant palaidinės užsidėjus kitos spalvos liemenę, viršutinė kūno dalis atrodys vizualiai mažesnė negu vien tik su palaidine.
Dėkui už paaiškinimą
Mano iššūkis pavaizduotas apačioje (8 aštuntukas, su plačiausia vieta virš klubų), kiek suprantu turėtų padėt palaidinė + laisvai užmestas megztukėlis.
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 15:00)
Dabar reikia patarimo
Pvz tokio tipo suknele, ji kaip ir juoda, bet ne visai
. As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele
Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute
Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios
Man pirmoji mintis šovė, kaip Manjanai, - ryškus makiažas