Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 14:39)

Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau biggrin.gif

Dėkui, turėsiu omeny smile.gif Ale geroj vietoj gyveni  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Apie sita kazkada Dontstop buvo idejus kazkoki straipsni atrodo.

biggrin.gif Nesiskundziu.

Dabar reikia patarimo
user posted image
Pvz tokio tipo suknele, ji kaip ir juoda, bet ne visai g.gif . As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 15:00)
Pvz tokio tipo suknele, ji kaip ir juoda, bet ne visai g.gif . As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif

Žiūrint kiek juodos prie veido g.gif Ir kiek makiažo ant veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 15:30)
Žiūrint kiek juodos prie veido  g.gif  Ir kiek makiažo ant veido biggrin.gif

user posted image
Virsus panasaus tipo, kaip ant placiu petnesu, po apacia deciausi palaidinuke g.gif medziAga juoda, tolygiai didelem spalvotom gelem rastuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 gruodžio 2011 - 16:41
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 16:00)
As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif

Labai didelis kontrastas ir dar juoda - žiemai ax.gif Tada jau gal geriau palaidinukę tinkamos spalvos ir kad sutaptų su viena iš gėlių spalvų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 23, 17:25)
Labai didelis kontrastas ir dar juoda - žiemai  ax.gif Tada jau gal geriau palaidinukę tinkamos spalvos ir kad sutaptų su viena iš gėlių spalvų  g.gif

Vat ir man atrodo, kad kontrastas didokas, bet su makiazu ir palaidinuke tinkamos spalvos - raudonos? g.gif greiciausiai g.gif
Reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 13:46)
drinks_cheers.gif Asamam, nebutinai zinok raudonas is kart storina/platina, reikia dar ziureti koks raudonas, kaip, su kuo. Kartais sviesiai pilkas labiau platins, nei raudonas. Ir juodi batai man irgi  schmoll.gif nelabai cia.

Nors raudona man šiaip ne labai prie širdies (tiksliau prie veido - pati mėgstu paraudonuot + kapiliarai), bet mano mintis buvo daugiau apie šviesius/tamsius drabužius, kad mano atveju šviesūs viršūs išdidina dar labiau smile.gif

Nenoriu užsiciklint su tais batais, bet, deja, tai naujas ir, mano požiūriu, labai brangus pirkinys, kurį tikiuosi nešiot bent trejus metus.. Žodžiu reiks žiemai su jais skaitytis smile.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 14:39)
Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau biggrin.gif Esmė ta, kad didelis plotas, nuspalvotas viena spalva, atrodo didesnis už tą, kuris nuspalvotas dviem spalvom. Todėl pvz ant palaidinės užsidėjus kitos spalvos liemenę, viršutinė kūno dalis atrodys vizualiai mažesnė negu vien tik su palaidine.

Dėkui už paaiškinimą smile.gif

Mano iššūkis pavaizduotas apačioje (8 aštuntukas, su plačiausia vieta virš klubų), kiek suprantu turėtų padėt palaidinė + laisvai užmestas megztukėlis.

user posted image

QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 15:00)
Dabar reikia patarimo

Man pirmoji mintis šovė, kaip Manjanai, - ryškus makiažas smile.gif
Atsakyti
o, jau nauja vėl tema biggrin.gif
Aš prisipirkau lapatyne juodų ilgų sijonų biggrin.gif vienas klasikinis platėjantis, labai gerai sukirptas (1-2-3), nežinau nei kur eisiu, nei prie ko, bet dėl kokybės ėmiau. Kitas labai pretenzingas, didelis labai, tai mama sakė jai tilps pasims, arba teks taisyt. Pirkau laisvalaikio kapsulei, ir trečią irgi iki žemės platėjantį biggrin.gif . Irgi nežinau prie ko nešiosiu, nes nusprendėm su mama kad prie mano pūkinio palto joks sijonas nesižiūri... o vasarinė lietpalčio tipo striukė lygiai tokia pat... nusprendžiau visgi kad teks griebti ką randu, o tada bandyt kažką kombinuot. Antraip... nieko nerandu ką mintyse konkrečiau jai nusipaišau. Be to vis labiau noriu palto... nepatinku aš sau su pukaviku. Visgi problema suderinti viršus kad tiktų tiek prie kelnių, tiek prie sijonų man lieka g.gif ...nenoriu atsisakyt aptempiančių kelnių, o prie jų tinkantys viršai... niekai nesiderina su man patinkančiais ir tinkančiais sijonais... nesumąstau ko atsisakyt g.gif
Atsakyti
Gražių, jaukių Kūčių 4u.gif

Man jos asocijuojasi su minkštais, jaukiais megztiniais smile.gif
Atsakyti
user posted image

Gražių Švenčių visom 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif taip atitrūkusi buvau, kad kelias dienas vijausi doh.gif
Kol perskaičiau, pusė pasimiršo, bet labai patiko diskusija apie drabužių parduotuves, akcijas. Dontstop vėl atskiras pagiriamasis žodelis už atkaklumą, informaciją ir visa kita 4u.gif Aš jaučiu, kad drabužių kainos nelogiškos (ne išpardavimų metu), bet visos draugės mane išbrokyja, nes 60-100lt už tuoj pat nusiburbuliuojantį megztuką yra "norma" unsure.gif Tai gera bent čia atrasti bendraminčių, nesvarbu, kad pati nerandu tokių pigių rūbų, nebent lenkiškų iš pirmų-antrų rankų, kurių mažiausias dydis-per didelis lotuliukas.gif

Aš trumpai paklausiu dėl šventinių aprėdų, tų klasikinių, tikamų visiems metams. Juodos morališkai niekaip negaliu atsisakyti doh.gif vis tiek kai šventė, tai jau ir pasidažai, pasidegini, pasipudruoji. Nors ir summer tipažas, bet gal nėra didelė nuodėmė turėti komplektą iš little black dress, dailių batelių ir pnš.? g.gif

Beje, dėl papuošalų tinkamumo kiekvienam tipui. Taip pat labiau mėgstu auksą, nors teoriškai man reikėtų nešioti sidabrą. Kadangi, kiek susidariau nuomonę, soft summer tipažas leidžia varijuoti į šiltumą-šaltumą, pagalvojau, kad galima sužaisti ir papuošalų spalvomis. Neatsisakant mėgstamo geltono aukso, bet kažkiek pasiderinant ir balto. Va toks iliustruojantis neblogas pavyzdys + su rusišku auksu:
user posted image

Na, ir
Linksmų švenčių visoms! 000054.gif wink_3.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 24, 15:07)
Aš trumpai paklausiu dėl šventinių aprėdų, tų klasikinių, tikamų visiems metams. Juodos morališkai niekaip negaliu atsisakyti doh.gif  vis tiek kai šventė, tai jau ir pasidažai, pasidegini, pasipudruoji. Nors ir summer tipažas, bet gal nėra didelė nuodėmė turėti komplektą iš little black dress, dailių batelių ir pnš.? g.gif

Beje, dėl papuošalų tinkamumo kiekvienam tipui. Taip pat labiau mėgstu auksą, nors teoriškai man reikėtų nešioti sidabrą. Kadangi, kiek susidariau nuomonę, soft summer tipažas leidžia varijuoti į šiltumą-šaltumą, pagalvojau, kad galima sužaisti ir papuošalų spalvomis. Neatsisakant mėgstamo geltono aukso, bet kažkiek pasiderinant ir balto.

Man ne nuodėmė. Juoda spalva vistiek tinka prie daugiausiai spalvų, o juoda maža suknelė nugali visas savo elegantiškumu ir puošnumu, o ir pasitarnauja visur, kur įmanoma. Ir tikrai juk per šventes dažomės, paišomės. 4u.gif

Dėl papuošalų tinkamumo tai aš ne visai sutinku, kad būtinai reikia žiūrėti pagal tipą. Čia gal kaip ir su makiažu. Dabar vistik dauguma labiau nešioja sidabrą ir tikrai tokie dalykai jų išvaizdai didelės įtakos neturi. Su tipais aš išvis nesutinku, tikrai akivaizdu, kad yra daug maišytų ir galų gale tikrai ne visos spalvos tinka/netinka iš konkrečios paletės. Prijaučiu tik tiek, kad tikrai žmogui netinka visos spalvos. Todėl siūlyčiau ir toliau nešioti auksą, jeigu tik jis patinka. Bet papuošalai maišyti sidabras+auksas ar baltas auksas+kitoks auksas man baisiausi.. blush2.gif

Pagaliau aprimo ir beveik praėjo pas mane šventės rolleyes.gif
Apturėjau didelį stresą, nes pagal planus šventės turėjo būti namuose, tai puoštis daug neteko, paprastos, patogios ir simpatiškos kelnės, šilta, patogi palaidinė, tačiau netikėtai buvo pakviesti į svečius ir te tau.. kapsulės neturiu, visi simpatiškesni rūbai išskalbti, kiti simpatiškieji per ploni, nes svečių namuose gana vėsu.. unsure.gif
Atsakyti
melynesne, tai gal vis tik reikia tau tos ziemos kapsules? biggrin.gif
Atsakyti