Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nieko nėra baisiau kaip moteris apsivilkusi netinkamo ilgio sijoną, bet sijono ilgis tikrai nematuojamas amžiumi. 30-ties manęs į naktinį klubą kartą nenorėjo leisti... o va pažįstu kur ir aštuoniolikos atrodė solidi persona, o 25-kių jau visa moteriškė, ir miniakai jai nei prie veido, nei prie kojų. Niekur neparašyta kiek žmogui metų, jai gerai atrodo, tai ir ilgis geras... beja shana vaikų jai neklystu neturi, ir 30-ties neperkopė, tai gali vadinasi drožti ir su miniaku biggrin.gif . Man gražu miniakai, aišku ne tuomet kai vaizdas, kad sijono jau trūksta, bet tas vaizdas net nebūtinai nuo ilgio sijono, kartais ir nuo to kas viršuje. Va shanos sarafano aš nelabai ir įsivaizduoju ne su kokiais kerzais, toks craizy variantas.
mano kojos žiūrisi tik su maxi arba mini, maxi imant super maxi ir beveik iki midi... vadinamas bobiškas iki pusės blauzdos. Visi kiek žemiau kelių ar ties keliais, ar keli pirštai virš kelių ant manęs atrodo bobiškai, ir visada taip atrodė, nesvarbu ar man buvo 16-lika ar dabar jau kai 35-ki. Vat be pėdkelnių kažkaip mini kiek pošlai dabar atrodo, tokia kiek per daug drebanti liaška, bet čia dėl storumo, ne dėl amžiaus. O va pamenu tokią paną vos 21-nų... ir kūda pakankamai, bet jai, negražiai kalbant, išsilygint buvo neprošal, o ji itin trumpus šortus pastoviai dėvėdavo arba miniakus su lig šikna..., ir su raukšlėm ties šikna... amžius čia ne prie ko.

Man rankų darbo megztiniai, rūbai ir visa kita labai gražu ir ne bobiška... jai bobos mezga be supratimo kaip megzti, tai ir megztinis bobiškas, o jai mezginys skoningas, tai vienetinis, unikalus ir mano galva žymiai aukštesnės vertės rūbas, nei megztas mašina Kinijoje.

...man bobiškos beretės megztos kabliuku ir dar ne vienspalvės jai doh.gif ... bet ir tai tarkim rastamanų spalvingos nertos beretės jau nebesiskaito... todėl sutikčiau su nuomone kad bobiškumą apsprendžia kažkas ne visai įvardijamo.
Atsakyti
Kalėdų senis papildė mano garderobą rankinuku wub.gif Iki žiemos kapsulės užbaigimo beliko nusipirkti vilnones kelnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 19:22)
Sveikinu su pirkiniu  4u.gif  Ką toliau ieškom? ax.gif  biggrin.gif

4u.gif O dabar reikės susidaryti sąrašą, ko trūksta tiksliai, nes vis nukėlinėju šitą darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 17:15)
Izymybes irgi zmones, ir nesvarbu aprengtos stilistu, ar pacios apsirengusios.  biggrin.gif Galima paieskot ir foto su miniaku ne ant raudono kilimo, nemanau, kad prasciau atrodys.
Loxxy, tai kad Victoria pirmoj foto su sijonu ne iki blauzdu vidurio, o tik siek tiek zemiau keliu  biggrin.gif Blauzda yra ta kojos dalis nuo kelio zemyn.

drinks_cheers.gif Pvz pirma ateina i galva Kate Moss, jai jau turbut virs 35, daug foto casual apsirengus, ir tikrai nemanau, akd turetu vengti miniako biggrin.gif
O toks keli cm zemiau keliu sijonas kaip Victorios yra labai sexovas tongue.gif man patinka, tik prie jo reikia kulniuka aukstesni detis smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 01, 21:45)
... beja shana vaikų jai neklystu neturi, ir 30-ties neperkopė, tai gali vadinasi drožti ir su miniaku  biggrin.gif . Man gražu miniakai, aišku ne tuomet kai vaizdas, kad sijono jau trūksta, bet tas vaizdas net nebūtinai nuo ilgio sijono, kartais ir nuo to kas viršuje. Va shanos sarafano aš nelabai ir įsivaizduoju ne su kokiais kerzais, toks craizy variantas.

Neklysti del pirmo, bet del perkopimo- tai jau perkope biggrin.gif bet vistiek aciu uz komplimenta. Ir vistiek jauciuosi galinti drozti su miniaku biggrin.gif
Beje man asmeniski, cia aisku skonio klausimas, net gerokai trumpi miniakai su kerzais ar kokiais kitais "nemergaitisko" stiliaus batais, labai pakeicia vaizda g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 08:14)
Kalėdų senis papildė mano garderobą rankinuku  wub.gif  Iki žiemos kapsulės užbaigimo beliko nusipirkti vilnones kelnes  smile.gif

Rodom.

O manaja kapsule papilde nuostabia rusiska tradicine vilnone su silku skara, tamsiai ruda su baklazano gaidele, rastuota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 sausio 2012 - 10:09
Noreciau nuomoniu
Jei pvz noretumet kapsules, kur viena is spalvu butu lasisine/koraline/oranzine - kaip komplektuotumet. Mano neseniai atrastas der¡nys pilkas/oranzinis man labai grazus, taip pat labai grazu oranzine/tamsiai melyna g.gif Ar tos 3 i kapsule kompektuojasi ar nelabai g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Reikia jūsų patarimų (ne apie drabužius, tad gal albume po kuria nors nuotrauka geriau būtų rašyti g.gif ): rytoj einu į kirpyklą ir dabar sprendžiu ar daryti kirpčius, jei taip, tai kokius ir ar kirpti plaukus maždaug iki pečių (įdėjau kelias naujas nuotraukas, taip plaukai atrodo dabar)? 4u.gif
Atsakyti
Shana, man trečios foto nerodo, pirmos dvi tarpusavy gerai dera 4u.gif
Savo pirkinius rodysiu gal ryt, ryt planuoju dar papirkti kai ką ax.gif

Babi, nejau dar yra abejonių - būtinai kirpčiukus, kaip pirmam foto 4u.gif

Poryt einu į laidotuves, kažin, labai durnai atrodysiu su raudonu paltu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 02, 14:13)
Reikia jūsų patarimų (ne apie drabužius, tad gal albume po kuria nors nuotrauka geriau būtų rašyti g.gif ): rytoj einu į kirpyklą ir dabar sprendžiu ar daryti kirpčius, jei taip, tai kokius ir ar kirpti plaukus maždaug iki pečių (įdėjau kelias naujas nuotraukas, taip plaukai atrodo dabar)? 4u.gif

Jei ir vel balsavimas tai as uz kirpcius biggrin.gif
Tik ne tokius tiesius, o kokius pakarpytus labiau rolleyes.gif
Del ilgio busiu saliska, nes pati auginuosi dabar plaukus (teko kirpti trumpokai), as, jei plaukai geroj bukleje, labai drastiskai nekirpciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 14:40)
Shana, man trečios foto nerodo, pirmos dvi tarpusavy gerai dera  4u.gif
Savo pirkinius rodysiu gal ryt, ryt planuoju dar papirkti kai ką  ax.gif

Poryt einu į laidotuves, kažin, labai durnai atrodysiu su raudonu paltu? unsure.gif

Aha, negaliu ikelti trecios.
Bet kaip manai del tu 3 derinio - ryza/melyna/pilka? Tada pilka turetu but is tokiu sviesesniu g.gif ?

Neturit kokio didelio salio/skaros, tamsios spalvos, kad "prigesinti" palta?

Beje, apie paltus - maciau visai grazu teal'ini, bet galvoju, ar toks gan ryzkus neatsibos man greiciau, nei kokios ramesnes spalvos g.gif Nors dabar turiu oranzini paltuka, tai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 sausio 2012 - 14:48
QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 15:44)

Bet kaip manai del tu 3 derinio - ryza/melyna/pilka? Tada pilka turetu but is tokiu sviesesniu g.gif ?

Neturit kokio didelio salio/skaros, tamsios spalvos, kad "prigesinti" palta?

Žiūrisi gerai, o pilka turėtų būti šilta g.gif

Vat neturiu tamsių šalikų unsure.gif
Atsakyti
Ot Bytte dėjo kalbos, po naujų smile.gif

Shana, man tos spalvos labai dera, bet aš galiu būt neobjektyvi, nes man atrodo, kad ne tik dera, bet ir baisiai gražu biggrin.gif

Babi, aš irgi už kirpčius ir plaukučių trumpinimą smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais visas 4u.gif Linkiu susiformuoti gražias kapsules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 02, 15:40)
Babi, nejau dar yra abejonių - būtinai kirpčiukus, kaip pirmam foto  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 02, 15:44)
Jei ir vel balsavimas tai as uz kirpcius biggrin.gif
Tik ne tokius tiesius, o kokius pakarpytus labiau rolleyes.gif
Del ilgio busiu saliska, nes pati auginuosi dabar plaukus (teko kirpti trumpokai), as, jei plaukai geroj bukleje, labai drastiskai nekirpciau blush2.gif

4u.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 02, 16:12)
Babi, aš irgi už kirpčius ir plaukučių trumpinimą smile.gif

O kokius kirpčius siūlytum: tiesius ar kaip Shana rašė, pakarpytus? O gal dar kokius kitokius? ax.gif
Atsakyti