Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 31, 13:16)
Suknelė labai paprasta "plain", prašos aksesuarų, bet jie itin silpna mano pusė  unsure.gif

Aš galvoju, jei ten viršus toks įdomus, tai gal geriau auskarai + apyrankė? smile.gif Iškirptė ne gyli ir kažko kabančio nereikalauja (galima pakabinti, bet ir nieko nekabinant netruks, bus ok), o va rankos nuogos - pats tas variantas apyrankei smile.gif
Atsakyti
Apie apyrankę, kadangi neturiu jų, net nepagalvojau. Dėkui smile.gif

Dar kažkaip šovė mintis apie perrišimą skarele. Gal kam įdomu bus
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.academich...ebruary-2010-2/
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:38)

Man tai labai graži, jaunatviška, madinga  smile.gif

cia as melynesnes klausiau, nes jai viskas su zvyneliais ir blizguciais bobiska, nebent tik koks krastelis ar detale, o sita palaidine beveik visa blizganti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 31, 01:28)

Man tai tik batelių forma (bet gal išsikraipė) ir rankinukas (ir tai gal čia klasika labiau) į bobiškus, o suknelė ir švarkas tikrai ne schmoll.gif

Bateliai tai is tikruju labai retro, na tokie is ManMen stiliaus, bet mane kazkaip labai jis siuo metu traukia biggrin.gif O rankinukas tai sakyciau grunai a lia i teatra klasika, nelabai kur kitur ji imciau - medziaginis, maziukas, pasiuvinetas g.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 11:29)
Shana, labai patiko kapsulė  thumbup.gif  Kada aš tokiais pasiekimais galėsiu pasigirt  unsure.gif  Taip pat "teatrinė" suknelė patiko  ax.gif

Aš atsižvelgdama į Bytte's pastabas, nutariau paprastesne, bet visgi suknele eiti su vaiku į teatrą pas kalėdų senį. Gal pakomentuosit? Tokia, tik tamsiai raudona suknelė, bandysiu prisiderint pilką diržą, juodų perlų auskariukus (jie tokie į pilkumą),batai ir delninukė juodi (nenoriu kol kas daugiau išlaidų, tai turės tikt), tik dėl pėdkelnių galvoju: pilkos  ar juodos su kokiu raudonu akcentu ar geriau išvis vienspalvės  g.gif

Na as ta kapsule per kazkur 3 menesius susikomplektavau, vasara is viso to arsenalo turejau turbut tik ruda svarkiuka g.gif Bet pas mane gal lengviau rasti ir kainos g.gif - tealinis megztukas kainavo 6 eurus, kokybe ot siaip, bet uz tokius pinigus smile.gif rudas megztukas isvis 3 eurus, ispardavinejo paskutinius dydzius turguje, ir sudetis/kokybe beje nieko g.gif Tealinis sijonas lyg 12 euru. Manau Lt kiek sudetingiau uz nedidelius pinigus nauja kapsule susideliot g.gif
Bet siaip svarbiausia, kad ismoksit, galvoje turesit ideja, gal kiek ilgiau uztruks, bet vistiek pasieksit 4u.gif

Man pedkelnes pilkos graziau ziuretusi nei bespalves rolleyes.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 31, 12:04)
Nu bet joms virš 30, tai jau nurašytos į vidutinio amžiaus moteriškes ir jokių miniakų joms negalima laugh.gif

drinks_cheers.gif Aha, pilna tokiu, visokios Shakiros ar Jesicos Albos irgi 30metes, ir kazkodel galima, kokia Kidman ar Demi Moore isvis virs 40, ir nesakykit, kad joms negraziai mini ziurisi biggrin.gif Aisku laiku ir vietoje smile.gif
Atsakyti
Blizguciai
user posted image

Ekonomskos idejos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 31 gruodžio 2011 - 14:01
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 11:29)
Tokia, tik tamsiai raudona suknelė, bandysiu prisiderint pilką diržą, juodų perlų auskariukus (jie tokie į pilkumą),batai ir delninukė juodi (nenoriu kol kas daugiau išlaidų, tai turės tikt), tik dėl pėdkelnių galvoju: pilkos  ar juodos su kokiu raudonu akcentu ar geriau išvis vienspalvės  g.gif 

man čia pilkas diržas ne į temą, toks vienas pilkas išsišokėlia g.gif nebent pėdkelnes kažkokias su pilku, nors šiaip būčiau labiau už juodas arba bent jau vienspalves ax.gif raštuotos labai kasdieniškai atrodys su viskuo ir suprastins šventiškesnį vaizdą ax.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 11:32)
Na va sita blizgutine palaidine bobiska jusu manymu?

Čia detalės tongue.gif va Shanos įkelti blizgalai panašesni jau į bobiškumą ir beskonybę. Čia jų mažiau, yra kaip detalės, bet iki 30 tokios tikrai neapsirengčiau. Po 30.. net nežinau.. nes pati nugara ir modelis jaunatviški, gražūs, bet tie blizgalai vistiek kažką atima tongue.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:38)
Dėl rankų darbo megztinių nė nebūčiau pagalvojus, kad kažkam atrodo bobiška  ohmy.gif Nieko sau. O jei nesimato, kad tai rankų darbas? g.gif

Dažnai skiriasi rankų darbo ir pirktiniai. Dažnai nesiskiria, kai nesiskiria - tai negalioja 4u.gif rankų darbo tai gal dar sakyčiau, kad dažnai dar tokius modelius tiesiog pasirenkama, kad bobiškumu ir namiškumu kvepia 4u.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 11:44)
Evai Longoriai 36 m., ar ji blogai atrodo su miniaku?

Man tai nėra blogesnio pavyzdžio kaip imimas įžymybių. Visur. Tiek spalvinių tipų nustatyme, tiek aprangoje. Dauguma jų tikrai nesirengia skoningai, bet įžymybė - reiškia gražu, madinga, stilinga, toks tas požiūris. O kuri iš jūsų vaikšto raudonais kilimais ir po tokius renginius, kad lyginatės? Kur pačios eitumetė su tokiu mineku ir atrodytumėt dailiai? 4u.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 31, 12:16)
Prašysiu Jūsų pagalbos su aksesuarais. Suknelė labai paprasta "plain", prašos aksesuarų, bet jie itin silpna mano pusė  unsure.gif

Labai geras pasiūlymas ir turbūt geriausias variantas: masyvūs, ryškesni, nu kažkokie įmantresni auskarai + apyrankė (derantis prie auskarų didesnis laikrodis). Man dar gražiai žiūrėtųsi apyrankė + papuošalas, kažkoks ilgas ant kaklo, bet tada auskarai jau minimalūs arba išvis be jų.
Atsakyti
Labas,
sveikinu visas išlydinčias senuosius metus 4u.gif ir bėgu į virtuvę biggrin.gif
Tik noriu informuoti, kad apžiūrėjau shanos kapsulę cool.gif Pagaliau sulaukėm rolleyes.gif
Ir dar norėdama apginti savo paaugliškai - bobišką stiliu įmetu pora paveiksliukų cool.gif
su bobišku sijonu iki vidurio blauzdų
user posted image
Ir su paauglišku miniaku:
user posted image
Kadangi man Victorios aprangos stilius dažnai imponuoja, aš irgi nevengiu abiejų iš šių ilgių. Ir nesijaučiu ištisai "ne pagal amžių" atrodantį tongue.gif
Gerų, draugiškų, stilingų, madingų metų visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 31 gruodžio 2011 - 15:57
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 31, 15:47)

Dažnai skiriasi rankų darbo ir pirktiniai. Dažnai nesiskiria, kai nesiskiria - tai negalioja  4u.gif  rankų darbo tai gal dar sakyčiau, kad dažnai dar tokius modelius tiesiog pasirenkama, kad bobiškumu ir namiškumu kvepia  4u.gif

Man tai nėra blogesnio pavyzdžio kaip imimas įžymybių. Visur. Tiek spalvinių tipų nustatyme, tiek aprangoje. Dauguma jų tikrai nesirengia skoningai, bet įžymybė - reiškia gražu, madinga, stilinga, toks tas požiūris. O kuri iš jūsų vaikšto raudonais kilimais ir po tokius renginius, kad lyginatės? Kur pačios eitumetė su tokiu mineku ir atrodytumėt dailiai?  4u.gif

Tai skiriasi ar nesiskiria, nieko nesupratau wacko.gif

Izymybes irgi zmones, ir nesvarbu aprengtos stilistu, ar pacios apsirengusios. Nebutinai grazu, jei jau devi izymybe, bet neatsaket i mano klausima, kaip jum sita 36m. moteris atrodo su miniaku? biggrin.gif Galima paieskot ir foto su miniaku ne ant raudono kilimo, nemanau, kad prasciau atrodys. As asmeniskai neinu i tokio auksto lygio vakarelius, bet jei eiciau ir figura leistu tikrai deveciau toki ar kitoki miniaka. Mano sijono ilgis yra iki keliu, trumpesnio as sau negaliu leist ne del amziaus (man 32 m. ir nebijau to pasakyti tongue.gif ), bet del figuros.
Papildyta:
Loxxy, tai kad Victoria pirmoj foto su sijonu ne iki blauzdu vidurio, o tik siek tiek zemiau keliu biggrin.gif Blauzda yra ta kojos dalis nuo kelio zemyn.
Atsakyti
Na va, gavau pūkinį puspaltį thumbup.gif Pirkau Aprangos galerijoje, mokėjau 199Lt (sena kaina 399Lt), tamsiai mėlynas. Gaila tik, kad nėra kapišono, bet visa kita labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 31, 19:16)
Na va, gavau pūkinį puspaltį thumbup.gif Pirkau Aprangos galerijoje, mokėjau 199Lt (sena kaina 399Lt), tamsiai mėlynas. Gaila tik, kad nėra kapišono, bet visa kita labai patiko bigsmile.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif Ką toliau ieškom? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įdomesnių kokybiškų palaidinių (ilgos ar trumpos rankovės) ir klasikinių sijonų bigsmile.gif
Na čia daiktai mano taikiklyje smile.gif
Atsakyti