QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 11:29)
Tokia, tik tamsiai raudona suknelė, bandysiu prisiderint pilką diržą, juodų perlų auskariukus (jie tokie į pilkumą),batai ir delninukė juodi (nenoriu kol kas daugiau išlaidų, tai turės tikt), tik dėl pėdkelnių galvoju: pilkos ar juodos su kokiu raudonu akcentu ar geriau išvis vienspalvės
man čia pilkas diržas ne į temą, toks vienas pilkas išsišokėlia
nebent pėdkelnes kažkokias su pilku, nors šiaip būčiau labiau už juodas arba bent jau vienspalves
raštuotos labai kasdieniškai atrodys su viskuo ir suprastins šventiškesnį vaizdą
QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 11:32)
Na va sita blizgutine palaidine bobiska jusu manymu?
Čia detalės
va Shanos įkelti blizgalai panašesni jau į bobiškumą ir beskonybę. Čia jų mažiau, yra kaip detalės, bet iki 30 tokios tikrai neapsirengčiau. Po 30.. net nežinau.. nes pati nugara ir modelis jaunatviški, gražūs, bet tie blizgalai vistiek kažką atima
QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:38)
Dėl rankų darbo megztinių nė nebūčiau pagalvojus, kad kažkam atrodo bobiška
Nieko sau. O jei nesimato, kad tai rankų darbas?
Dažnai skiriasi rankų darbo ir pirktiniai. Dažnai nesiskiria, kai nesiskiria - tai negalioja
rankų darbo tai gal dar sakyčiau, kad dažnai dar tokius modelius tiesiog pasirenkama, kad bobiškumu ir namiškumu kvepia
QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 11:44)
Evai Longoriai 36 m., ar ji blogai atrodo su miniaku?
Man tai nėra blogesnio pavyzdžio kaip imimas įžymybių. Visur. Tiek spalvinių tipų nustatyme, tiek aprangoje. Dauguma jų tikrai nesirengia skoningai, bet įžymybė - reiškia gražu, madinga, stilinga, toks tas požiūris. O kuri iš jūsų vaikšto raudonais kilimais ir po tokius renginius, kad lyginatės? Kur pačios eitumetė su tokiu mineku ir atrodytumėt dailiai?
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 31, 12:16)
Prašysiu Jūsų pagalbos su aksesuarais. Suknelė labai paprasta "plain", prašos aksesuarų, bet jie itin silpna mano pusė
Labai geras pasiūlymas ir turbūt geriausias variantas: masyvūs, ryškesni, nu kažkokie įmantresni auskarai + apyrankė (derantis prie auskarų didesnis laikrodis). Man dar gražiai žiūrėtųsi apyrankė + papuošalas, kažkoks ilgas ant kaklo, bet tada auskarai jau minimalūs arba išvis be jų.