QUOTE(Mamce @ 2011 12 30, 20:36)
Dar man bobiski yra ilgi, iki vidurio slaunu sijonai, ilgi svarkai, ranku darbo megztiniai.
Prateskit...
Prateskit...
su šitais sutinku. Dar pridėčiau visokius raštus, spalvas, modelius, kurių daugybė, tai apibūdinti sunku minėtus blizgaliukus, žvynelius ir t.t. (gali būti išimčių, kai kažkoks kraštelis ar detalė skoningai papuošta).
QUOTE(manjana @ 2011 12 30, 21:02)
Mano supratimu su gražiom kojom galima iki mirties su miniaku vaikščiot.
Papildyta:
Nors aišku, būna kai kurie drabužiai jau ant pakabos atrodo bobiški - su drunais raštais, idiotiškais blizgučiais, turgum dvelkiantys, maišo fasono
Papildyta:
Nors aišku, būna kai kurie drabužiai jau ant pakabos atrodo bobiški - su drunais raštais, idiotiškais blizgučiais, turgum dvelkiantys, maišo fasono
Tai nereikėtų sureikšminti kojų grožio, o atsiminti, kad tam tikrų dalykų tam tikrame amžiuje ir amžius nebeleidžia. Tai va manau ir nebeleidžia. Nepasakyčiau, kad trisdešimtmetė su mineku stilinga ir skoninga
Daugmaž šitiems irgi sutinku, tik dvelkiantys turgumi, tai nebūtinai iš turgaus pirkti, bet tai primenančio stiliaus
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 22:57)
O nuo 50 tada reik tik tokius maiso formos ir neaiskios spalvos drabuzius nesioti. O nuo 70 tai jau karstan ruostis Neseniai turejau reikalu su nuostabia kliente, virs 70 metu moteris, puikus kirpimas, stambus papuosalai, sviesus graziu spalvu nemaiso formos rubai, batukai su kulniuku, nu pasaka
Pvz tokio ilgio sarafano nesideciau prie aukstakulniu, nes man "per daug koju" gaunasi, bet prie kerzu visai kitoks pàveikslas susiformuoja Nors gal perzengus 30 ir kerzu negalima autis
Pvz tokio ilgio sarafano nesideciau prie aukstakulniu, nes man "per daug koju" gaunasi, bet prie kerzu visai kitoks pàveikslas susiformuoja Nors gal perzengus 30 ir kerzu negalima autis
Iš karto puolama į kraštutinumus. Tiesą sakant net vienetus matau vyresnių nei 50 metų su maišais. Labai atitinkamai žmonės gražiai pagal amžių apsirengia. Ir kostiumėliai, ir suknelės, ir megztinukai, ir ilgiai nebūtinai jau iki pusės blauzdų, jei tik kojos leidžia tai ir žemiau kelių, ir iki kelių. Man tai labiausiai užkliūna šito forumo mąstymas ir supratimas, jei jau su mineku ne, tai paverčia viską į bobas ir maišus. Tikrai ne, pasižiūrėkit kiek gražių pagyvenusių moterų susitvarkiusių ir gražiai apsirengusių, toli gražu dar iki bobiškumo, bet ir juokdario lygio nepasiekia. Tiek mamai, tiek anytai, kurioms virš 50 metų taip pat apsipirkinėjant dar tikrai pareiškiu neigiamą nuomonę, kai pamatau bobišką rūbą. Tikrai darosi panašu į krizę, nes puolama rengtis per daug jaunatviškai (miniaakai ir t.t.) ir atrodoma kvailai iš tos baimės atrodyti bobiškai.
Apie kerzus nesakysiu nieko, nes aš savo skoniui išvis juos išbraukčiau iš prekybos ir egzistavimo.
QUOTE(groovy @ 2011 12 31, 01:28)
Normaliai, aišku, išlendančios rankioės turi nors kiek derėti su likusia apranga, ne tik su paltuku, bet normaliai.
Man tai tik batelių forma (bet gal išsikraipė) ir rankinukas (ir tai gal čia klasika labiau) į bobiškus, o suknelė ir švarkas tikrai ne
Man tai tik batelių forma (bet gal išsikraipė) ir rankinukas (ir tai gal čia klasika labiau) į bobiškus, o suknelė ir švarkas tikrai ne
Bet kaip pasirinkti tokią spalvą, kad visos rankovės tiktų
sutinku. Bateliai ir rankinė bobiški, visa kitka visiškai ne ir labai gražu kaip į teatrą