Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Mamce @ 2011 12 30, 20:36)
Dar man bobiski yra ilgi, iki vidurio slaunu sijonai, ilgi svarkai, ranku darbo megztiniai.
Prateskit...

drinks_cheers.gif su šitais sutinku. Dar pridėčiau visokius raštus, spalvas, modelius, kurių daugybė, tai apibūdinti sunku rolleyes.gif minėtus blizgaliukus, žvynelius ir t.t. (gali būti išimčių, kai kažkoks kraštelis ar detalė skoningai papuošta).

QUOTE(manjana @ 2011 12 30, 21:02)
Mano supratimu su gražiom kojom galima iki mirties su miniaku vaikščiot.
Papildyta:
Nors aišku, būna kai kurie drabužiai jau ant pakabos atrodo bobiški - su drunais raštais, idiotiškais blizgučiais, turgum dvelkiantys, maišo fasono smile.gif

Tai nereikėtų sureikšminti kojų grožio, o atsiminti, kad tam tikrų dalykų tam tikrame amžiuje ir amžius nebeleidžia. Tai va manau ir nebeleidžia. Nepasakyčiau, kad trisdešimtmetė su mineku stilinga ir skoninga 4u.gif

Daugmaž šitiems irgi sutinku, tik dvelkiantys turgumi, tai nebūtinai iš turgaus pirkti, bet tai primenančio stiliaus 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 22:57)
O nuo 50 tada reik tik tokius maiso formos ir neaiskios spalvos drabuzius nesioti. O nuo 70 tai jau karstan ruostis doh.gif Neseniai turejau reikalu su nuostabia kliente, virs 70 metu moteris, puikus kirpimas, stambus papuosalai, sviesus graziu spalvu nemaiso formos rubai, batukai su kulniuku, nu pasaka bigsmile.gif

Pvz tokio ilgio sarafano nesideciau prie aukstakulniu, nes man "per daug koju" gaunasi, bet prie kerzu visai kitoks pàveikslas susiformuoja g.gif Nors gal perzengus 30 ir kerzu negalima autis g.gif  biggrin.gif

Iš karto puolama į kraštutinumus. Tiesą sakant net vienetus matau vyresnių nei 50 metų su maišais. Labai atitinkamai žmonės gražiai pagal amžių apsirengia. Ir kostiumėliai, ir suknelės, ir megztinukai, ir ilgiai nebūtinai jau iki pusės blauzdų, jei tik kojos leidžia tai ir žemiau kelių, ir iki kelių. Man tai labiausiai užkliūna šito forumo mąstymas ir supratimas, jei jau su mineku ne, tai paverčia viską į bobas ir maišus. Tikrai ne, pasižiūrėkit kiek gražių pagyvenusių moterų susitvarkiusių ir gražiai apsirengusių, toli gražu dar iki bobiškumo, bet ir juokdario lygio nepasiekia. Tiek mamai, tiek anytai, kurioms virš 50 metų taip pat apsipirkinėjant dar tikrai pareiškiu neigiamą nuomonę, kai pamatau bobišką rūbą. Tikrai darosi panašu į krizę, nes puolama rengtis per daug jaunatviškai (miniaakai ir t.t.) ir atrodoma kvailai iš tos baimės atrodyti bobiškai.
Apie kerzus nesakysiu nieko, nes aš savo skoniui išvis juos išbraukčiau iš prekybos ir egzistavimo. tongue.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 31, 01:28)
Normaliai, aišku, išlendančios rankioės turi nors kiek derėti su likusia apranga, ne tik su paltuku, bet normaliai.

Man tai tik batelių forma (bet gal išsikraipė) ir rankinukas (ir tai gal čia klasika labiau) į bobiškus, o suknelė ir švarkas tikrai ne schmoll.gif

Bet kaip pasirinkti tokią spalvą, kad visos rankovės tiktų unsure.gif

drinks_cheers.gif sutinku. Bateliai ir rankinė bobiški, visa kitka visiškai ne ir labai gražu kaip į teatrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 31, 10:59)

Bet kaip pasirinkti tokią spalvą, kad visos rankovės tiktų  unsure.gif 

Taikyt kapsulės principą, tada "visos rankovės" tebus 3 spalvų (1 iš kurių sutaps su palto spalva) user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 31, 09:59)
Bet kaip pasirinkti tokią spalvą, kad visos rankovės tiktų  unsure.gif 

Tai jei kapsulė renkama, tai pasirinkus ir šiek tiek daugiau nei 3 minėtas spalvas, garderobas vis tiek nežaižaruoja visomis vaivorykštės spalvomis. Prieš perkant reikia apsvarstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 31 gruodžio 2011 - 11:19
dontstop,o is kokios parduotuves paltas smile.gif ?
Atsakyti
Tai nereikėtų sureikšminti kojų grožio, o atsiminti, kad tam tikrų dalykų tam tikrame amžiuje ir amžius nebeleidžia. Tai va manau ir nebeleidžia. Nepasakyčiau, kad trisdešimtmetė su mineku stilinga ir skoninga  4u.gif

Atsiprašau, bet Jūsų požiūris šiuo klausimu man atrodo "bobiškas", pilnas visokių tabu ax.gif

Shana, labai patiko kapsulė thumbup.gif Kada aš tokiais pasiekimais galėsiu pasigirt unsure.gif Taip pat "teatrinė" suknelė patiko ax.gif

Aš atsižvelgdama į Bytte's pastabas, nutariau paprastesne, bet visgi suknele eiti su vaiku į teatrą pas kalėdų senį. Gal pakomentuosit? Tokia, tik tamsiai raudona suknelė, bandysiu prisiderint pilką diržą, juodų perlų auskariukus (jie tokie į pilkumą),batai ir delninukė juodi (nenoriu kol kas daugiau išlaidų, tai turės tikt), tik dėl pėdkelnių galvoju: pilkos ar juodos su kokiu raudonu akcentu ar geriau išvis vienspalvės g.gif Dar rekia be siūlų gauti. Buta turbūt tokių? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 31 gruodžio 2011 - 11:40
drinks_cheers.gif  su šitais sutinku. Dar pridėčiau visokius raštus, spalvas, modelius, kurių daugybė, tai apibūdinti sunku  rolleyes.gif minėtus blizgaliukus, žvynelius ir t.t. (gali būti išimčių, kai kažkoks kraštelis ar detalė skoningai papuošta).

Na va sita blizgutine palaidine bobiska jusu manymu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 12 31, 12:22)
dontstop,o is kokios parduotuves paltas smile.gif ?

Orsay 4u.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 12:29)
pilkos  ar juodos su kokiu raudonu akcentu ar geriau išvis vienspalvės  g.gif 

Aš taip manau, kad jei pėdkelnės su raštais, tai raštai turi būti akcento spalvos ( t y diržo ar rankinuko ar pan), bet ne suknelės. Čia, žinoma, ne taisyklė, tik šiaip man taip gražiai žiūrisi smile.gif
Antras dalykas, pėdkelnes dabar rekomenduoja derinti prie batų. Tai jei batai juodi, aš už juodas pėdkelnes 4u.gif
QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 12:32)
Na va sita blizgutine palaidine bobiska jusu manymu?

Man tai labai graži, jaunatviška, madinga smile.gif

Dėl rankų darbo megztinių nė nebūčiau pagalvojus, kad kažkam atrodo bobiška ohmy.gif Nieko sau. O jei nesimato, kad tai rankų darbas? g.gif

Įsigijau vilnonį sijoną, tokia patenkinta rolleyes.gif , juda po truputį žiemos kapsulė smile.gif
Atsakyti

Tai nereikėtų sureikšminti kojų grožio, o atsiminti, kad tam tikrų dalykų tam tikrame amžiuje ir amžius nebeleidžia. Tai va manau ir nebeleidžia. Nepasakyčiau, kad trisdešimtmetė su mineku stilinga ir skoninga  4u.gif

Evai Longoriai 36 m., ar ji blogai atrodo su miniaku?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:38)
Aš taip manau, kad jei pėdkelnės su raštais, tai raštai turi būti akcento spalvos ( t y diržo ar rankinuko ar pan), bet ne suknelės. Čia, žinoma, ne taisyklė, tik šiaip man taip gražiai žiūrisi  smile.gif 
Antras dalykas, pėdkelnes dabar rekomenduoja derinti prie batų. Tai jei batai juodi, aš už juodas pėdkelnes  4u.gif

Ačiū 4u.gif O aš mat pagalvojau, kad pilkos lyg būtų perėjimas nuo juodų batų, o raudonas akcentas surištų su suknele g.gif Mokytis, mokytis, mokytis...

Vadinasi prie batų juodos pėdkelnės ir nebent su pilku prie diržo g.gif Turbūt tik juodas geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 12 31, 11:44)
Evai Longoriai 36 m., ar ji blogai atrodo su miniaku?

Man ji beveik visada puikiai atrodo. Dar Jenifer Anniston ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 31 gruodžio 2011 - 11:47
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 12:47)
Ačiū  4u.gif  O aš mat pagalvojau, kad pilkos lyg būtų perėjimas nuo juodų batų, o raudonas akcentas surištų su suknele  g.gif  Mokytis, mokytis, mokytis...

Vadinasi prie batų juodos pėdkelnės ir nebent su pilku prie diržo  g.gif  Turbūt tik juodas geriau  smile.gif
Papildyta:
Man ji beveik visada puikiai atrodo. Dar Jenifer Anniston  ax.gif

Dėl pilkų net nežinau, nelabai įsivaizduoju, kaip atrodo unsure.gif

Aniston drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 gruodžio 2011 - 11:50
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 31, 11:47)
Man ji beveik visada puikiai atrodo. Dar Jenifer Anniston  ax.gif

Nu bet joms virš 30, tai jau nurašytos į vidutinio amžiaus moteriškes ir jokių miniakų joms negalima laugh.gif
Atsakyti
Mergaiciukas1, o batai ilgaauliai ar bateliai? Man visai įdomi mintis derinti pilką dirželį ir pilkas pėdkelnes, tik va, nematant spalvų atspalvių sunku ką drąsiai siūlyt smile.gif

--

Juokingi man apribojimai pagal amžių. Tai nėra vienintelis rodiklis, kuris kažką apsprendžia - bendras stilius, jo laikymasis, kiek žmogus tam skiria laiko ir noro.

QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 22:57)
Del teatrinio tokios skirtingos nuomones tongue.gif As siaip retai taip apsirengiu, bet man baletas su kazkokiu klasisku nemodernumu asocijuojasi rolleyes.gif Tiesa pasakius ta suknele pirkau prie 6 metus kokius, tai tada iki bobiskumo dar man buvo labai toli biggrin.gif

Prisiminiau atvejį, kai padėvėtų parduotuvėje nusipirkau gėlėtą suknelę, kuri savo pasiuvimu, švelniai tariant, neitin maskavo mano trūkumus ir, deja, neišryškino pliusų. Nežinau, kas ten buvo (momentinė meilė?), bet norėjau norėjau norėjau jos. MB aišku sudirbo ją baisulingiausiai - gėlių motyvai jam kažkokią paniką varo. Sudirbo taip, kad po keletos užsidėjimų ją pradėjau ardyti, galvodama, kad bent modelį galėčiau pakeisti. Rankos iki to ir šiai dienai nepakyla, BET - žiūrėjau nuotraukas, kur buvau ja apsivilkusi - privalumų vienas kitas, minusas figūros atžvilgiu didokas, o veidas - veidas švyt, šypsena visur ir spinduliuojama kažkas tokio, ko neapsakysi.

Visko būna..

QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:16)

biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 31, 11:38)
Orsay  4u.gif

Įsigijau vilnonį sijoną, tokia patenkinta  rolleyes.gif , juda po truputį žiemos kapsulė  smile.gif

Kažin Vilniuje yra šių parduotuvių? Žiūrėjau Akropolyje, neradau sąraše. Einu patikrinti dar kartą.

Super smile.gif Aš vienintelė Reserved mačiau, likęs vienas dydis (mano) ir nuostabus nukainojimas nuo 89 Lt iki 79 biggrin.gif Kad juos kur

--

O bet tačiau - už 49 Lt nusipirkau Vila suknelę ir kelias valandas vaikščiojau euforijoje. Už tai, kad jos išformavimas atitiko mano kumpių padėtis - būčiau sumokėjus tris kart daugiau ir taip pat džiūgaučiau, o čia taip nebrangiai.

Kažkaip jaučiuos Jum skolinga už šį pirkinį smile.gif
Rinkaus iš rudos (pardavėja sakė - baklažano) ir juodos. Nežinau ar tas baklažanas man tiks, bet tikiuos geriau nei juoda biggrin.gif

Prašysiu Jūsų pagalbos su aksesuarais. Suknelė labai paprasta "plain", prašos aksesuarų, bet jie itin silpna mano pusė unsure.gif

Viršus jo identiškas šiam modeliui, tik apačioje nėra tų klostavimų, nueina tolygiai prie kūno.
user posted image
http://shop.bestsell...13_BLACK_299746

Teoriškai kiek mąstau - stambus pakabukas tiktų? Šalikėlis? Aktualu sugalvot variantą trigubam gimtadieniui klube smile.gif
Šiaip žaižaruot nemėgstu, patinka kuklumas, bet ja apsivilkus net man matosi, kad akcentų labai trūksta. Bandžiau siaurą dirželį, bet, deja, kažkaip nevykusiai perkerta mane.
Atsakyti