Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, o man tas teatrinis variantas kaip ir viskas ok, bet toks link bobiskumo nesa biggrin.gif O miniaka tai man rodos nera tokiu amziaus ribu, kad jau va, nebegaliam nesioti biggrin.gif
Atsakyti
shana pas mus su mėlyna rudeniui sunkiau... bet šiaip jai bus teal spalvos, tai nebus kokios rudos, tarkim visos labiau vasarai, ir panašiai.

na prie - 25 ilgai būti laukia negalima. O prie - 15 mane gelbėja šiltos kepurės, šalikai, batai, šiltos apatinės kelnės... žinia, daugiausiai šilumos prarandama per galvą, ir galūnes, tai jas apšildžius striukės kaip ir nebūtina šiltesnės. Kai slidinėdavau senais laikais, tai svarbiausiai nesušalt rankų ir kojų, o striukę kiek pamenu visai vasarinę maudavausi (slidinėdavau tiesia trasa). Be to kuo šalčiau, tuo greičiau skuodžiu biggrin.gif
Iki šaltos mašinos nubėgt man nešalta, bet joje važiuot tragedija...
paskaitose kiek save pamenu būdavo visada šalta... jei iki +18, tai jau valio, o kai tenka išsedėt po 1,5 val. visai sustirdavau. Tas pats ir didumoje kitų patalpų... išskyrus akropolį... ten nei nusirengsi, nei ką, o šilumos tai negaili, bet aš ten būnu retai... bet seniau kai tekdavo kasdien sedėt... krūva šalikų esu pametus, be to sušildavau ir suprakaituodavau doh.gif ...jai tik yra galimybė, nekišu ten nosies dabar.
baruose būna šilta, bet visada planuoju, kad teks išsirengt vos ne iki apatinių...

man nesuprantama ir kaip vasara LT netenka šiltesnių rūbų mautis. Aš vakarais su mielu noru megztinį šiltą užsimaunu kai diena +20, o kai vos tik iki +16 kartais oras tesušyla ir ką daugiau... pamenu, kai vakare teko spektaklius žiūrėt... pasiėmiau sau ir vaikams šiltas striukes, ir kažkaip jiems vis tiek buvo šalta. Ir ne tik man, šalo visi žiūrovai.

Mano tie paltukai storumo buvo vienodo, abu austi eglute, tik vienas austas iš storesnių siūlų, o kitas iš plonesnių, tokiu sakyčiau 3D formatu. Tai matyt todėl šiltesnis, nes Klaipėdoje kai vejas papučia, tai kiaurai eina. Bet iš pažiūrėjimo jie visai vienodi buvo. Tas šiltesnis tai išvis puikus buvo, nes su juo galima buvo eiti ir kai šilčiau, nekaisdavau. Taip ir nudrožiau devėdama ne tik žiemą, bet ir pavasarį bei rudenį, jei nešlapia. Dabar svarstau ar vėl tokio pat nenusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Nu man kaip ir asmeniškai negražu kreminė (smėlinė, šviesiai ruda žodžiu, nežinau kaip pavadinti, bet man rodo tokią šviesiai rusvą spalvą) kaip ir visos kitos rudos su mėlyna (golfo, švarkelio ir megztinuko spalvomis) 4u.gif gal čia asmeninė antipatija, kurios niekada nepakeisiu. Šiaip manyčiau, kad npaisant to, puikus kapsulės pavyzdys. Ir tas žalias/mėlynas neaiškus sijonas wub.gif
Teatro derinukas žavingas wub.gif tik batai ir rankinė ne mano skonio tongue.gif
O sarafanas mano manymu tikrai per trumpas tongue.gif
Minekai.. nežinau, man išvis toks trumpalaikis dalykas, paauglystėje visoms pacankėms ir tiek. Pati jau keletą metų nenešioju, tik trumpus šortus ir sukneles vienareikšmiškai į pležą ir sodą, kur iš esmės mažai kas mato. Taigi virš 30 išvis griežtai ne.. nu žodžiu išvis paauglėms.. vėliau net ir iki 30 atrodo iššaukiančiai ir kvailai. Tuo labiau jei moteriškė ištekėjusi ar su vaiku eina.. ir dar daug visko aiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 18:55)
Shana, o man tas teatrinis variantas kaip ir viskas ok, bet toks link bobiskumo nesa  biggrin.gif

Ane g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 12 30, 18:56)
man nesuprantama ir kaip vasara LT netenka šiltesnių rūbų mautis. Aš vakarais su mielu noru megztinį šiltą užsimaunu kai diena +20, o kai vos tik iki +16 kartais oras tesušyla ir ką daugiau...

drinks_cheers.gif As prie 10 ir pirstines uzsidedu dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 19:01)

Bet man turbut irgi vidurio amziaus krize, kai bijau bobiskai atrodyt lotuliukas.gif o dar ir apskritai retai randu sau graziu rubu biggrin.gif
Atsakyti
O, pakalbam, kas kam atrodo "bobiska". Isgryninam sita savoka smile.gif
Man, pvz.: buki, pilnapadziai batai atrodo "bobiski". Turiu vienus tokius : zieminius, odinius, su kailiuku, bet kai apsiaunu doh.gif , negaliu i save ziureti lotuliukas.gif
Dar man bobiski yra ilgi, iki vidurio slaunu sijonai, ilgi svarkai, ranku darbo megztiniai.
Prateskit...
Atsakyti
Shana, srafanas man superinis ir spalvos tikrai rudeninės smile.gif Kapsulė labai patiko. O va teatro derinukas visai ne mano skonio ir mano supratimu irgi į bobiškumą neša smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 13:17)
Man irgi keisti žmonės, kurie iki -10 vaikšto su pūkinėmis ir žieminėmis striukėmis  4u.gif

O tai su kuo vaikščiot nuo 0 iki -10 tada? blink.gif taigi šalta...
Šiaip tai išvis man durnas skirstymas - "durnai atrodo prie +5 su pūkine striuke", "durnai atrodo virš 30 su miniaku" - nu kaip galima nustatyt tokia sgriežtas ribas? Mano supratimu su gražiom kojom galima iki mirties su miniaku vaikščiot, o jei šalta - tai ir vasarą kailinius rengtis. Juk viskas labai individualu.

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2011 12 30, 20:36)
Man, pvz.: buki, pilnapadziai batai atrodo "bobiski". Turiu vienus tokius : zieminius, odinius, su kailiuku, bet kai apsiaunu  doh.gif , negaliu i save ziureti  lotuliukas.gif
Dar man bobiski yra ilgi, iki vidurio slaunu sijonai, ilgi svarkai, ranku darbo megztiniai.
Prateskit...

O čia visai negaliu skirstyt atskirai drabužių. Nes tas pats drabužis ant vienos moters atrodo fainai ir stilingai, o ant kitos - bobiškai smile.gif Aš jeigu apsirengiu ir pažiūrėjusį veidrodį atrodau baisi boba - tada tas drabužis jau būna bobiškas.
Nors aišku, būna kai kurie drabužiai jau ant pakabos atrodo bobiški - su drunais raštais, idiotiškais blizgučiais, turgum dvelkiantys, maišo fasono smile.gif
Atsakyti

Gal batelių kam? Kokia spalva graži wub.gif http://www.manodrabu...eberry-bateliai
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 30, 20:36)
Man, pvz.: buki, pilnapadziai batai atrodo "bobiski". Turiu vienus tokius : zieminius, odinius, su kailiuku, bet kai apsiaunu  doh.gif , negaliu i save ziureti  lotuliukas.gif
Prateskit...

Ranku darbo megztiniai, tai dar ziurint kokie, o siaip tie sijonai kaip nupasakpjai ir svarkai, tai taip, man irgi bobiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 30, 18:42)
Koks elegantiškas teatrinis. Man labai labai labai patiko  rolleyes.gif  Papuošalai, švarkelis, suknia.. Grožis.

Miniako klausimas turbūt toks pat neišsemiamas kaip pilkos-rudos biggrin.gif Visokių nuomonių yra.
Maniškė - nėra amžiaus ribos, jei moteris su juo jaučiasi labai gerai, yra sau graži ir sugeba nekreipt dėmesio į nuomones tų, kurie jai tą sijoną su malonumu prailgintų biggrin.gif Mes turim tiek suvaržymų iš savo aplinkos, kad bent jau laisvalaikiu gerai būtų nebijot būt savim
Aš jaučiu čia per giliai užsimąsčiau

Del teatrinio tokios skirtingos nuomones tongue.gif As siaip retai taip apsirengiu, bet man baletas su kazkokiu klasisku nemodernumu asocijuojasi rolleyes.gif Tiesa pasakius ta suknele pirkau prie 6 metus kokius, tai tada iki bobiskumo dar man buvo labai toli biggrin.gif

Labai patiko suformulavimas del miniaku, kad svarbiausia gerai jaustis drinks_cheers.gif
QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 20:29)
Bet man turbut irgi vidurio amziaus krize, kai bijau bobiskai atrodyt  lotuliukas.gif

Rimtai gal tau krize tongue.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 30, 21:02)
Shana, srafanas man superinis ir spalvos tikrai rudeninės smile.gif Kapsulė labai patiko. O va teatro derinukas visai ne mano skonio ir mano supratimu irgi į bobiškumą neša 

"durnai atrodo virš 30 su miniaku" - nu kaip galima nustatyt tokia sgriežtas ribas? Mano supratimu su gražiom kojom galima iki mirties su miniaku vaikščiot,
Papildyta:
O čia visai negaliu skirstyt atskirai drabužių. Nes tas pats drabužis ant vienos moters atrodo fainai ir stilingai, o ant kitos - bobiškai smile.gif

Dekavoju 4u.gif O skoniai tai aisku skirtingi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Del skirstymo grieztai pagal amziaus riba, tai atsiprasau man nuskamba labai "lietuviskai", kad nuo 30 negalima miniako ar dar kazko negalima. O nuo 50 tada reik tik tokius maiso formos ir neaiskios spalvos drabuzius nesioti. O nuo 70 tai jau karstan ruostis doh.gif Neseniai turejau reikalu su nuostabia kliente, virs 70 metu moteris, puikus kirpimas, stambus papuosalai, sviesus graziu spalvu nemaiso formos rubai, batukai su kulniuku, nu pasaka bigsmile.gif

Pvz tokio ilgio sarafano nesideciau prie aukstakulniu, nes man "per daug koju" gaunasi, bet prie kerzu visai kitoks pàveikslas susiformuoja g.gif Nors gal perzengus 30 ir kerzu negalima autis g.gif biggrin.gif

O bobiski tai man butent tokie maiso formos rubai, buna tokie kostiumeliai - sijonas iki puses blauzdos ir toks maisinis virsus, dar spalvu tokiu murzinai bordo, tamsiai melynas, niu va cia bobiskumo virsune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 15:30)
groovy, o kokie atsiliepimai būtų apie tuos paltukus 3/4 rankovėmis?  rolleyes.gif  man labai gražu, bet vis nedrįstu.. kaip dėl šiltumo/šaltumo? Kokiu oru ir laikotarpiu tinkamas? Kaip su derinimu vistik dėl išlendančių rankovių?  g.gif

Normaliai, aišku, išlendančios rankioės turi nors kiek derėti su likusia apranga, ne tik su paltuku, bet normaliai. dėl šalčio tai tas pats, nešiojamas jis jau kai tikrai nelabai šalta, na jausti reikia, kiekvienam individualu. Jau man reikia jį keisti, nes keleri metai jam. Dabar imsiu ilgomis rankovėmis, nes jau nelabai madingi tie 3/4.

QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 19:01)

Man tai tik batelių forma (bet gal išsikraipė) ir rankinukas (ir tai gal čia klasika labiau) į bobiškus, o suknelė ir švarkas tikrai ne schmoll.gif Na, švarkelis gal dėl to, kad susiriša, tai ne mano skonio. Dar papuošalų tokių nesidėčiau, bet papuošalai tai bobiškumo gal neapsprendžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 31 gruodžio 2011 - 01:30
Man bobiška viskas, kas primena mano močiutės (amžius ~80 metų) garderobą. Konkrečiai surašyti neįmanoma, nes skirtumas tarp bobiško ir nebobiško niuansuose rolleyes.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 30, 22:51)
Gal batelių kam? Kokia spalva graži  wub.gif  http://www.manodrabu...eberry-bateliai

Tokios spalvos madingesnio modelio mačiau Deichmane, su nuolaida smile.gif
Atsakyti