Taip, du skirtingi dalykai. Bet noriu pasakyti, kad dabartiniu oru, kai dažniausiai yra net pliusas, nulis ir nu daugiausiai dar tebuvo pasiekę -10, tai tikrai nėra šalta ir ne žiema net išbūnant lauke daugiau valandų. Nevisada lauke praleidžiu tik nubėgant/parbėgant, kartais tikrai daugiau man įdomu jei jau dabar vaikštoma su pūkinėmis striukėmis ir šiltais paltais, tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 16:11)
Taip, du skirtingi dalykai. Bet noriu pasakyti, kad dabartiniu oru, kai dažniausiai yra net pliusas, nulis ir nu daugiausiai dar tebuvo pasiekę -10, tai tikrai nėra šalta ir ne žiema net išbūnant lauke daugiau valandų. Nevisada lauke praleidžiu tik nubėgant/parbėgant, kartais tikrai daugiau man įdomu jei jau dabar vaikštoma su pūkinėmis striukėmis ir šiltais paltais, tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau
Kaip sakė Groovy, kai šalčiau striukę užsisega Dar galima šilčiau po apačia apsirengt, karštos arbatos termosą pasiimt arba vengti ilgo buvimo lauke, jei prie kažkokios temperatūros to netoleruoji
Asmeniškai aš nuo nulio jau deduosi pūkinę striukę, o žieminius batus priklausomai ar ne šlapia
Nusipirkau pūkinį paltą Pirmadienį matavausi, nukainuota buvo iki 250, šiandien jau 169 Myliu išpardavimus
Prie -15 pasivelkami 2 vilnoniai megztiniai ir termoapatiniai.
Prie -25 vengiama po kelias val praleisti gryname ore.
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 17:11)
tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau
Prie -15 pasivelkami 2 vilnoniai megztiniai ir termoapatiniai.
Prie -25 vengiama po kelias val praleisti gryname ore.
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 16:21)
Nusipirkau pūkinį paltą Pirmadienį matavausi, nukainuota buvo iki 250, šiandien jau 169 Myliu išpardavimus
Aga Aš už dvigubai nusipirkau dar spalio pabaigoj, nes laukiau šaltos žiemos ir neturėjau ką rengtis Jau viena kartą net užsidėjus buvau
gerai, tai imkime ne praleidimą lauke noriu, nenoriu ir pramogas, kurias žinoma galima keisti pagal savo norus. Imkime, kad ir tradicinį ėjimą/važiavimą į darbą, neišvengsi iškišimo nosies į lauką, o darbe sėdėti su tiek vilnonių rūbų sluoksniu keista.. bet kažkaip iki darbo nusigauti tai reikia tai čia tik vienas tradicinis pavyzdys, kaip ir begalės kitų - parduotuvės, svečiai, laisvalaikis uždarose patalpose kažkokiose, renginiai, šventėsvaikų darželiuose ir t.t.
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 17:30)
gerai, tai imkime ne praleidimą lauke noriu, nenoriu ir pramogas, kurias žinoma galima keisti pagal savo norus. Imkime, kad ir tradicinį ėjimą/važiavimą į darbą, neišvengsi iškišimo nosies į lauką, o darbe sėdėti su tiek vilnonių rūbų sluoksniu keista.. bet kažkaip iki darbo nusigauti tai reikia tai čia tik vienas tradicinis pavyzdys, kaip ir begalės kitų - parduotuvės, svečiai, laisvalaikis uždarose patalpose kažkokiose, renginiai, šventėsvaikų darželiuose ir t.t.
Darbe, jeigu ten karšta, galima nusivilkti vieną iš sluoksniu(megztinį)/persirengti kitais rūbais. Kadangi pas mane pernai žiemą darbe buvo +15, tokio noro nekildavo, 2 vilnoniai megztiniai buvo pats tas
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 17:21)
Tikiuosi ir man ryt taip pasiseks
Tokiu oru aš nešioju rudeninį paltuką ir kartais užsidedu žieminius batus (dažniau nešioju rudeninius). Ir, žinoma, pirštines
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 15:40)
Norejau paprasyti, gal Asamam man galetu sudeti kapsulinius rubus i koliaziuka, kaip Femmei, tada cia ikelciau, nes yra pora paneliu, kurios nemato
as tau padariau koliaza is drabuziu ir ikeliau i tavo aplankala kur sukelei kapsules rubus, tai jei nori gali ta koliaza ir i tema ikelt
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 30, 16:48)
as tau padariau koliaza is drabuziu ir ikeliau i tavo aplankala kur sukelei kapsules rubus, tai jei nori gali ta koliaza ir i tema ikelt
Didelis tau aciu
Tiesa, norejau pakomentuoti, kai kurios spalvos kiek issikraipe, nes ruda tai ne tokia tamsi, kaip foto gavosi kelnes ir megztukas
Bytte, del spalvu - pas mus teal labai ant bangos, tai kazkaip nesudetinga surasti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 15:45)
Oi, mes Anglijoj kovo menesi matem merginu gatveje su berankovemis suknelemis, be jokiu striukiu ar paltu
Na aisku yra kazkiek tautines tradicijos, bet ir individualus temperaturos priemimas. As pvz salcmire buvau visad
Teatrine
Papildyta:
O cia "drasusis" sarafanas
O siaip kaip manot - nuo kiek metu jau miniako negalima nesiot?
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 15:40)
Norejau paprasyti, gal Asamam man galetu sudeti kapsulinius rubus i koliaziuka, kaip Femmei, tada cia ikelciau, nes yra pora paneliu, kurios nemato
O teatrine tuoj ikelsiu, tik veida paslepsiu
O teatrine tuoj ikelsiu, tik veida paslepsiu
Nepaspėjau
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 18:10)
Teatrine
Papildyta:
Papildyta:
Koks elegantiškas teatrinis. Man labai labai labai patiko Papuošalai, švarkelis, suknia.. Grožis.
Ir sarafanas mielas, kontrastas savo nuotaika teatriniam.
--
Miniako klausimas turbūt toks pat neišsemiamas kaip pilkos-rudos Visokių nuomonių yra.
Maniškė - nėra amžiaus ribos, jei moteris su juo jaučiasi labai gerai, yra sau graži ir sugeba nekreipt dėmesio į nuomones tų, kurie jai tą sijoną su malonumu prailgintų Mes turim tiek suvaržymų iš savo aplinkos, kad bent jau laisvalaikiu gerai būtų nebijot būt savim
Aš jaučiu čia per giliai užsimąsčiau