Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Taip, du skirtingi dalykai. Bet noriu pasakyti, kad dabartiniu oru, kai dažniausiai yra net pliusas, nulis ir nu daugiausiai dar tebuvo pasiekę -10, tai tikrai nėra šalta ir ne žiema net išbūnant lauke daugiau valandų. Nevisada lauke praleidžiu tik nubėgant/parbėgant, kartais tikrai daugiau 4u.gif man įdomu jei jau dabar vaikštoma su pūkinėmis striukėmis ir šiltais paltais, tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 16:11)
Taip, du skirtingi dalykai. Bet noriu pasakyti, kad dabartiniu oru, kai dažniausiai yra net pliusas, nulis ir nu daugiausiai dar tebuvo pasiekę -10, tai tikrai nėra šalta ir ne žiema net išbūnant lauke daugiau valandų. Nevisada lauke praleidžiu tik nubėgant/parbėgant, kartais tikrai daugiau  4u.gif  man įdomu jei jau dabar vaikštoma su pūkinėmis striukėmis ir šiltais paltais, tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau  4u.gif

Kaip sakė Groovy, kai šalčiau striukę užsisega biggrin.gif Dar galima šilčiau po apačia apsirengt, karštos arbatos termosą pasiimt arba vengti ilgo buvimo lauke, jei prie kažkokios temperatūros to netoleruoji ax.gif
Asmeniškai aš nuo nulio jau deduosi pūkinę striukę, o žieminius batus priklausomai ar ne šlapia ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau pūkinį paltą smile.gif Pirmadienį matavausi, nukainuota buvo iki 250, šiandien jau 169 clap.gif Myliu išpardavimus wub.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 17:11)
tai ką žmonės tada daro prie -15, jau nekalbant apie -25 ir daugiau  4u.gif

Prie -15 pasivelkami 2 vilnoniai megztiniai ir termoapatiniai.
Prie -25 vengiama po kelias val praleisti gryname ore.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 16:21)
Nusipirkau pūkinį paltą  smile.gif  Pirmadienį matavausi, nukainuota buvo iki 250, šiandien jau 169  clap.gif  Myliu išpardavimus  wub.gif

Aga biggrin.gif Aš už dvigubai nusipirkau dar spalio pabaigoj, nes laukiau šaltos žiemos ir neturėjau ką rengtis biggrin.gif Jau viena kartą net užsidėjus buvau biggrin.gif
Atsakyti
gerai, tai imkime ne praleidimą lauke noriu, nenoriu ir pramogas, kurias žinoma galima keisti pagal savo norus. Imkime, kad ir tradicinį ėjimą/važiavimą į darbą, neišvengsi iškišimo nosies į lauką, o darbe sėdėti su tiek vilnonių rūbų sluoksniu keista.. bet kažkaip iki darbo nusigauti tai reikia 4u.gif tai čia tik vienas tradicinis pavyzdys, kaip ir begalės kitų - parduotuvės, svečiai, laisvalaikis uždarose patalpose kažkokiose, renginiai, šventėsvaikų darželiuose ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 17:30)
gerai, tai imkime ne praleidimą lauke noriu, nenoriu ir pramogas, kurias žinoma galima keisti pagal savo norus. Imkime, kad ir tradicinį ėjimą/važiavimą į darbą, neišvengsi iškišimo nosies į lauką, o darbe sėdėti su tiek vilnonių rūbų sluoksniu keista.. bet kažkaip iki darbo nusigauti tai reikia  4u.gif  tai čia tik vienas tradicinis pavyzdys, kaip ir begalės kitų - parduotuvės, svečiai, laisvalaikis uždarose patalpose kažkokiose, renginiai, šventėsvaikų darželiuose ir t.t.  4u.gif

Darbe, jeigu ten karšta, galima nusivilkti vieną iš sluoksniu(megztinį)/persirengti kitais rūbais. Kadangi pas mane pernai žiemą darbe buvo +15, tokio noro nekildavo, 2 vilnoniai megztiniai buvo pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 17:21)
Nusipirkau pūkinį paltą  smile.gif  Pirmadienį matavausi, nukainuota buvo iki 250, šiandien jau 169  clap.gif  Myliu išpardavimus  wub.gif

Tikiuosi ir man ryt taip pasiseks biggrin.gif

Tokiu oru aš nešioju rudeninį paltuką ir kartais užsidedu žieminius batus (dažniau nešioju rudeninius). Ir, žinoma, pirštines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 15:40)
Norejau paprasyti, gal Asamam man galetu sudeti kapsulinius rubus i koliaziuka, kaip Femmei, tada cia ikelciau, nes yra pora paneliu, kurios nemato 4u.gif

as tau padariau koliaza is drabuziu ir ikeliau i tavo aplankala kur sukelei kapsules rubus, tai jei nori gali ta koliaza ir i tema ikelt smile.gif
Atsakyti
na taip, skiriasi dar ir darbo sąlygos. +15 išvis nesiekia normų 4u.gif nežinau laispniais temperatūros, bet prie tos vidutinės namie, darbe ir t.t. tai man per šilta ir su vienu vilnoniu megztiniu. Čia toms, kurios nesupranta, kodėl aš nenoriu žiemos kapsulės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 30, 16:48)
as tau padariau koliaza is drabuziu ir ikeliau i tavo aplankala kur sukelei kapsules rubus, tai jei nori gali ta koliaza ir i tema ikelt smile.gif

Didelis tau aciu 4u.gif
user posted image

Tiesa, norejau pakomentuoti, kai kurios spalvos kiek issikraipe, nes ruda tai ne tokia tamsi, kaip foto gavosi kelnes ir megztukas g.gif

Bytte, del spalvu - pas mus teal labai ant bangos, tai kazkaip nesudetinga surasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 gruodžio 2011 - 18:03
QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 15:45)
Oi, mes Anglijoj kovo menesi matem merginu gatveje su berankovemis suknelemis, be jokiu striukiu ar paltu  lotuliukas.gif

biggrin.gif Na aisku yra kazkiek tautines tradicijos, bet ir individualus temperaturos priemimas. As pvz salcmire buvau visad smile.gif

Teatrine
user posted image
Papildyta:
O cia "drasusis" sarafanas smile.gif
user posted image

O siaip kaip manot - nuo kiek metu jau miniako negalima nesiot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 gruodžio 2011 - 18:20
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 15:40)
Norejau paprasyti, gal Asamam man galetu sudeti kapsulinius rubus i koliaziuka, kaip Femmei, tada cia ikelciau, nes yra pora paneliu, kurios nemato 4u.gif
O teatrine tuoj ikelsiu, tik veida paslepsiu smile.gif

Nepaspėjau smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 18:10)
Teatrine

Papildyta:
O cia "drasusis" sarafanas smile.gif

O siaip kaip manot - nuo kiek metu jau miniako negalima nesiot? g.gif

Koks elegantiškas teatrinis. Man labai labai labai patiko rolleyes.gif Papuošalai, švarkelis, suknia.. Grožis.

Ir sarafanas mielas, kontrastas savo nuotaika teatriniam.

--

Miniako klausimas turbūt toks pat neišsemiamas kaip pilkos-rudos biggrin.gif Visokių nuomonių yra.
Maniškė - nėra amžiaus ribos, jei moteris su juo jaučiasi labai gerai, yra sau graži ir sugeba nekreipt dėmesio į nuomones tų, kurie jai tą sijoną su malonumu prailgintų biggrin.gif Mes turim tiek suvaržymų iš savo aplinkos, kad bent jau laisvalaikiu gerai būtų nebijot būt savim
Aš jaučiu čia per giliai užsimąsčiau laugh.gif
Atsakyti