Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man irgi keisti žmonės, kurie iki -10 vaikšto su pūkinėmis ir žieminėmis striukėmis 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 14:17)
Man irgi keisti žmonės, kurie iki -10 vaikšto su pūkinėmis ir žieminėmis striukėmis  4u.gif

Maža to, aš ir žieminius batus pradedu avėti spalį user posted image Kitaip man šąla kojos user posted image
Atsakyti
Daah, aš tai su pūkine vaikštau kai ne su paltu. Mano rudeninis paltukas iki šiknos ir dar su 3/4 rankovėmis, o striukelė irgi plonytė. Geriau atsisegusi, su plonesniais drabužiais po apačia, bet bent esu užtikrinta, kad jei teks ilgiau pabūti lauke ar ką, galėsiu susisegti, įsisupti ir nesušalsiu.

Tiesą sakant, visų šilumos jautimas kitoks. Aš kai einu pas masažistę greitu žingsniu, atėjusi nusirengiu ir neleidžiu jos mane apkloti, nes labai karšta, o kiti prašosi apmuturiuojami ir dar nori, kad įjungtų atklodės šildytuvą. Taip kad...
Atsakyti
Nu jeigu zmogui salta, tai jis ir rengiasi, kad jam nebutu salta, ir cia temperatura nevaidina jokios roles. Ir juokingo as cia nieko nematau. Kiti visa ziema pravaiksto su plonyte striuke, nes visur su auto vazineja, ir ka? Kiekvienam pagal poreikius.

Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 13:30)
Nu jeigu zmogui salta, tai jis ir rengiasi, kad jam nebutu salta, ir cia temperatura nevaidina jokios roles. Ir juokingo as cia nieko nematau. Kiti visa ziema pravaiksto su plonyte striuke, nes visur su auto vazineja, ir ka? Kiekvienam pagal poreikius.

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu iš kurios vietos matosi paltas žieminis ar rudeninis... man tai matosi tik apsivilkus - šilta ar šalta... turėjau vilnonį paltą ir man su juo žiema buvo šalta, turėjau vilnonį ir buvo šiltą... vizualiai niekuo nesiskyrė... turiu pūkinį, praeitą žiemą buvo su juo šalta... va per užgavėnias taip subimbalėjau, kad nebežinojau kaip atšilt rolleyes.gif nors nebuvo įpatingų speigų. Be to kartais nors ir ne didelis minusas, bet stiprus vėjas ir drėgmė daro savo... labai ryškiai tai pajutau besimokydama Vilniuje, kai važinėdavau namo... grįžusi namo visada jausdavau didelį šaltį, nors Klaipėdoje būdavo kartais pliusas, o Vilniuje žymus minusas. Nesuprantu rūbų skirstymo į žieminius ir rudeninius, jai šalta, tai velkiesi kailinius nors ir vasaros metu. Beja kiek turėjau verstų kailinukų, man su jais visais normalią žiemą šalta būdavo... mane šildo tik kailiniai su padoriu pamušalu... tie turkiški irgi mano kūnui tik rudens orams... Pati šunį vedžioju dabar su vadinama aliaska pūkine... na ir nieko, nekaršta... kartais ir sušalt tenka, jei užsižaidžia šunėkas su kokiu kitu, tenka pastovėt apie pora valandų.
Tiesa aš pūkinė striukė ar ne irgi matau tik iš etiketės... arba bent gerai nučiupinėjus. Tikrai nematau žmogus apsivilkęs kokiu kamšalu kimšta striuke schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 30, 14:47)
O aš nesuprantu iš kurios vietos matosi paltas žieminis ar rudeninis... man tai matosi tik apsivilkus - šilta ar šalta... turėjau vilnonį paltą ir man su juo žiema buvo šalta, turėjau vilnonį ir buvo šiltą... vizualiai niekuo nesiskyrė...

Manieji 2 vilnoniai paltai skiriasi storiu. Plonesnis toks visai visai plonytis, kelių mm storio, aš su juo gerai jaučiuosi prie +15 - +10 (po apačia vilnonis megztinis). Storesnis piršto storio, geriausiai tinka prie +10 - +5, jei tik iki mašinos reikia dabėgt, tai ir prie 0 vilkdavausi smile.gif
Atsakyti
Apziurejau Shanos visus reikalus biggrin.gif nu tai man graziausias tas tealinis svarkelis, bais grazi man ta spalva biggrin.gif
Atsakyti
Aš gana didelė šaltmirė. Bet pasirodo būna ir didesnių biggrin.gif todėl ir nekenčiu žieminių rūbų. Neužtenka vien dabėgti iki mašinos, reikia dar palaukti kol ji sušils, o ir vakare, kai temperatūra dar labiau nukrinta, tai ir tas nubėgimas/parbėgimas/laukimas yra dar šaltesnis. Dar parduotuvė, kad ir maisto reikmėms, gi nevažiuosi dėl duonos ir sviesto poros šimto metrų atstumo ar pas draugę per porą namų. Todėl žiemą tikrai nešioju storas, šiltas striukes ir žieminius batus. Bet šito oro dar nedrįsčiau vadinti žiema, todėl drąsiai vaikščiosiu su ne plonomis, ne storomis, normaliomis rudeninėmis striukėmis.
Tarp kitko todėl ir nekenčiu žieminių rūbų ir nenoriu tos kapsulės, nes man šalta tik iškišus nosį į lauką, kad ir "nubėgimui iki mašinos", o nusirengus darbe, moksluose, parduotuvėje, svečiuose, kavinėse ir t.t. dažniausiai būna per šilta su tais storais megztiniais rolleyes.gif

groovy, o kokie atsiliepimai būtų apie tuos paltukus 3/4 rankovėmis? rolleyes.gif man labai gražu, bet vis nedrįstu.. kaip dėl šiltumo/šaltumo? Kokiu oru ir laikotarpiu tinkamas? Kaip su derinimu vistik dėl išlendančių rankovių? g.gif
Atsakyti
Bytte, aciu. Si kart net nesakei, kad nuobodi biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 30, 12:37)
Shana, teatrinė apranga man super 4u.gif Kapsulė irgi graži thumbup.gif Čia darbinė?

4u.gif
Jo, cia darbine.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 30, 12:50)
O mums nematoma Shanos kapsulė sad.gif

Norejau paprasyti, gal Asamam man galetu sudeti kapsulinius rubus i koliaziuka, kaip Femmei, tada cia ikelciau, nes yra pora paneliu, kurios nemato 4u.gif
O teatrine tuoj ikelsiu, tik veida paslepsiu smile.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 30, 14:02)
Apziurejau Shanos visus reikalus  biggrin.gif nu tai man graziausias tas tealinis svarkelis, bais grazi man ta spalva  biggrin.gif

biggrin.gif Fainas tas svarkiukas, toks su elastanu, tai gula gerai.

O del aprangos kai salta/nesalta - labai individualus reikalas, as pvz buvau isvaziavus dabar, striuke postore uzsidejus, o maciau gatveje pilna anglu ir skandinavu plikom kojom ir trumpom rankoves, nesalta jiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 gruodžio 2011 - 15:41
Oi, mes Anglijoj kovo menesi matem merginu gatveje su berankovemis suknelemis, be jokiu striukiu ar paltu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 30, 16:30)
Neužtenka vien dabėgti iki mašinos, reikia dar palaukti kol ji sušils, o ir vakare, kai temperatūra dar labiau nukrinta, tai ir tas nubėgimas/parbėgimas/laukimas yra dar šaltesnis.

Mėlynesne, bet sutikit su manim, kad nubėgimas iki šaltos mašinos tai ne tas pats, kaip buvimas lauke 3 - 6 valandas iš eilės ax.gif Aš savęs šaltmire neskaitau, iki mašinos buvau išėjusi vien su chalatu dabartiniu oru (paduoti vyrui raktus) ir nesušalau smile.gif Nes trumpam visai kas kita yra mirksiukas.gif
Atsakyti