QUOTE(manjana @ 2011 12 29, 23:01)
O aš noriu paklaust - ką nešiojat tokiu oru?
Paltukus, striukes? Kokio šiltumo? Aš kažkaip nieko tinkamo tokiam orui neturiu...
O ką, gal labai gera striukė
Tiesa, dar klausiams - kur geriausia pirkti džinsus?
Noriu bent kartą gerus nusipirkt... Gal tada pradėsiu juos nešiot
Aš kaistu su pūkiniu... nes nieko plonesnio neturiu. Kaip suprantu visi paltai, kuriuos nurašydavau kaip per šaltus, būtų dabar man pats tas. Planuoju kaip tik įsigyt tokiam orui paltuką. Kažkada senai senai, kai buvau pamiršus kaip atrodo sniegas kaip tik turėjau tokį trumputį, buvo pats tas. Bet kai pliaupiantys lietūs pakeisdavo šlabdriba, o šią dideli šalčiai, kažkaip toks paltukas visai nebereikalingas tapo. Dabar ieškau tokio, kad iš mados neišeitų, jai neduok dieve, vėl ilgai nebebus tokių orų.
Aš džinsus perku turguje arba džinsų parduotuvytėje, kur veža visokių firmų ir jai reikia vietoje patrumpina už dyką. Visose tinkluose tiesiog nerandu normalaus džinso kelnių... o į Wranglerius neįkainu. Šitie man labiausiai patinka.
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 12:22)
Man kokiu Lee ir bershkiniu dzinsu medziaga kaip dangus ir zeme daznai
...ir ne tik medžiaga. Kiek teko nešiot, tai per penkis metus kasdieninio devėjimo, nuo ryto iki vakaro, nenusidevėdavo... o dabartiniai per sezoną išsitrina man specifinėse vietose. Be to visada talija kažkaip nekaip "guli", su diržu garmoškė ties juosmeniu, klynas kažkaip apsmukęs... dar jai puse velnio randi džinsus, tai dar dar... va Tako sūnui pirkti džinsiukai mano akimis išvis popieriniai, vienus nešiau pakeist, per siūles iširo dėl gamyklinio broko... vieni sudilo ties keliais iki skylių per 3 mėn. nešiojimo į mokykla (esam turėję dovanų Lee, tai atlaikydavo visus kritimus nuo dviračio, išaugom veik nenudevėtus, ir palikom pusbroliui, kuris irgi ne iš ramiųjų, ir jis išaugo nesudevėjas).
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 12:22)
Na sukeliau i albuma savo foto teatrine ir su tuo sarafanu del kurio rudeniskumo abejoju
Ir i kapsules sukeliau savo nauja kapsule.
Kad kai kurios cia nereikstu tokio nepasitikejimo mano pazadais
Tiesa iki kolazu dar nedaaugau, bet vistiek mzdg matosi
Labai rudeniškas sarafanas
, ir ilgis man gražus, kai gražiai žiųrisi nematau reikalo ilgesniam
Kapsulė patiko, ypač spalviniai deriniai, užpavydėjau... LT manau sunkoka būtų surinkt tokę kapsulę