Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 22:53)
Tai vat, eisiu su ja.

Jeee good.gif
Man šiais metais nepavyks nieko panašaus, tai labai džiaugiuosi dėl tamstos biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar perėjau kelias parduotuves. Užteko proto nenusipirkti dar vienų džinsų (turiu tikslą susimažint jų iki minimumo), deja nei suknelės, nei sijono niekur neradau, nors iš anksčiau buvau vieną gražuolį nusižiūrėjus Reserved unsure.gif
Pirkiniai - kaip ir Groovy - Bershkiniai biggrin.gif Mini džinsinis sijonas vasarai (30Lt), laisvalaikio stiliaus marškinėliai švelniai rožiniai (35 Lt). Grįžus namo pradėjau galvoti apie abiejų grąžinimą doh.gif Reiks bandyt pasifotkint su marškiniais, sunku pereit prie tokių šviesumų, po ilgų metų juodos dėvėjimo. Nors, turiu pastebėti, užsidėjus analogiškus marškinėlius tamsiai žalios spalvos - niekaip jų nesinorėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 23:33)
Na, man reikėjo tik megztuko, gal dar galvojau puošnesnės bliuskutės prie džinsų, jei ne su suknelėmis eisiu. bet nieko gražaus nemačiau, o kitoms tai ten, mačiau gėris smile.gif

Skonio reikalas.. bet tada geriau jau kuistuke pirkti ir pigu, ir gražu. Arba nusipirkti vieną tikrai gražu daiktą už to nevertą sumą, bet bent padoru, o ne bile pigus ir daugiau nėra ką rinktis.. 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 08:19)
Na va, mažas pasaulis  smile.gif  Na vakar Megoj tų striukių ten buvo kokios 3 - 5 ir visos juodos. Gražumo nekomentuosiu, skonio reikalas  smile.gif

Pasaulis tai didelis, bet visas parduotuves kaip nuluptas žinau tongue.gif juk lankausi, dirbau ir t.t.
Nu aš kaip visada ir visur iš visų striukių mačiau tik kokią vieną gražią. Ir buvome senai, dabar išpardavimai, likučiai, tai faktas, kad ir likusios visos neperkamos, nedailios. Man kaip tik ten atrodytų jūsų stiliui. O šiaip kai ieškojome vyrui striukės tamsiai raudonos, bordo arba gražios mėlynos, bet ne žydros, ne tamsios, tai vieną radome tik ten, kaina buvo virš 1000Lt su nuolaida. O jam tikrai neįkištų niekas nei blizgančios, nei su užrašais, žodžiu kuo mažiau visokio š, kuo labiau klasikinė ir labiau paprasta, be jokių ten.. Mamai ieškojome ne juodos striukės, žinoma stilius jos kaip metuose paprastas, kuklus. Radome vieną dailią paprastą. Dar draugė ieškojo paauglei dukrai kokios spalvingos, ryškios, tai matė tik ten. Tik pažiopsojo žinoma irgi. Bet čia buvo viskas rudenį, kažkur lapkričio mėnesį, kai buvo pats sezonas tokių daiktų pirkimo ir naujos prekės visur, todėl tikiu, kad nieko nebeliko 4u.gif

Visą naktį galvojau apie tą megztuką.. labai bijau, kad eilinį kartą spalva neatitiks išsinešus iš parduotuvės unsure.gif
Atsakyti
Leticija, radau vieną porą vilnonių kelnių, reikiamo fasono, tiesą, jos pilkos eglute unsure.gif Parduotuvė Ravel, nuolaidų dar nėra, kainos nebuvo blink.gif , bet analogiškos medvilninės šalia kabojo po 119 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 12 30, 08:50)
Man irgi ranka nekyla moket uz dzinsus... Jau antrus sau idealius naujus dzinsius nusiperku kuistuke uz 10-16 lt ir nesioju kokius 2-3 m. Tai kaip paskui gali moket 50 ar 100 lt parduotuvej  biggrin.gif ? Juolab , kad niekada ir nesu macius man patinkanciu klasikiniu parduotuvese. Tiesa, vienus esu pirkus is "Esprit" parduotuves, bet tai buvo per ispardavimus, ne Lietuvoj ir dar su primygtine vyro pagalba - kitaip irgi buciau atmetus  biggrin.gif
Papildyta:

Itariu del to, kad tos visos papigiaja parduotuves, a lia bershkos, dzinsus siuva labiau pagal mados bangas, ir jose rasti klasikiniu, jei patinka- sunku. Kokie Levisai, Lee klasikinius visad turi, bet tai ir kaina nebershkine biggrin.gif Ir as nesutikciau, kad medziaga vienoda. Man kokiu Lee ir bershkiniu dzinsu medziaga kaip dangus ir zeme daznai smile.gif Siuo metu turiu dzinsus - vienus Lee, vienus is Stradivariaus, vienus Diesel, ir dar vienus nepamenu, tai sakyciau uzristom akim is apciuopimo audinio galeciau atspeti kurie yra kurie smile.gif

Na sukeliau i albuma savo foto teatrine ir su tuo sarafanu del kurio rudeniskumo abejoju tongue.gif Ir i kapsules sukeliau savo nauja kapsule.
Kad kai kurios cia nereikstu tokio nepasitikejimo mano pazadais lotuliukas.gif
Tiesa iki kolazu dar nedaaugau, bet vistiek mzdg matosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 gruodžio 2011 - 11:30
QUOTE(Shana @ 2011 12 30, 12:22)

Na sukeliau i albuma savo foto teatrine ir su tuo sarafanu del kurio rudeniskumo abejoju tongue.gif  Ir i kapsules sukeliau savo nauja kapsule.

Sarafanas pagal mane rudeniškas kaip reikia smile.gif Bet ilgis toks, hoho biggrin.gif Drąsu blush2.gif
Teatrinio derinuko švarkas platina pečius unsure.gif
Kapsulei priekaištų neturiu, viskas patiko good.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 11:29)
Sarafanas pagal mane rudeniškas kaip reikia  smile.gif Bet ilgis toks, hoho  biggrin.gif Drąsu  blush2.gif
Teatrinio derinuko švarkas platina pečius  unsure.gif
Kapsulei priekaištų neturiu, viskas patiko  good.gif

Jaunyste prisiminiau tongue.gif Sita sarafana budama 20 metu pasisiuvau is sijono, kuri nesiojo mano mama, kai jai buvo 20 rolleyes.gif jis toks su istorija. Bet ilgiui daugiau medziagos nebuvo lotuliukas.gif
Kazkiek platina, bet man vistiek graziai ziurejosi smile.gif
Sarafanas irgi uzpakali platina biggrin.gif

Oho, gavau gera ivertinima is pagrindines kapsulistes thumbup.gif
Atsakyti
Maudymuko paieškos irgi velniop.. spec. parduotuvėse kainos kosminės, net vasarą tiek už maudymkę nemoku unsure.gif bazėse kainos mažesnės, bet tokios kaip ir sezono metu, pigūs visokie bobiški tik unsure.gif
O dar naktinių arba pižamų kur pigių rast? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 29, 23:01)
O aš noriu paklaust - ką nešiojat tokiu oru?  g.gif  Paltukus, striukes? Kokio šiltumo? Aš kažkaip nieko tinkamo tokiam orui neturiu...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O ką, gal labai gera striukė biggrin.gif

Tiesa, dar klausiams - kur geriausia pirkti džinsus?  g.gif  Noriu bent kartą gerus nusipirkt... Gal tada pradėsiu juos nešiot smile.gif

Aš kaistu su pūkiniu... nes nieko plonesnio neturiu. Kaip suprantu visi paltai, kuriuos nurašydavau kaip per šaltus, būtų dabar man pats tas. Planuoju kaip tik įsigyt tokiam orui paltuką. Kažkada senai senai, kai buvau pamiršus kaip atrodo sniegas kaip tik turėjau tokį trumputį, buvo pats tas. Bet kai pliaupiantys lietūs pakeisdavo šlabdriba, o šią dideli šalčiai, kažkaip toks paltukas visai nebereikalingas tapo. Dabar ieškau tokio, kad iš mados neišeitų, jai neduok dieve, vėl ilgai nebebus tokių orų.

Aš džinsus perku turguje arba džinsų parduotuvytėje, kur veža visokių firmų ir jai reikia vietoje patrumpina už dyką. Visose tinkluose tiesiog nerandu normalaus džinso kelnių... o į Wranglerius neįkainu. Šitie man labiausiai patinka.
Man kokiu Lee ir bershkiniu dzinsu medziaga kaip dangus ir zeme daznai smile.gif

drinks_cheers.gif ...ir ne tik medžiaga. Kiek teko nešiot, tai per penkis metus kasdieninio devėjimo, nuo ryto iki vakaro, nenusidevėdavo... o dabartiniai per sezoną išsitrina man specifinėse vietose. Be to visada talija kažkaip nekaip "guli", su diržu garmoškė ties juosmeniu, klynas kažkaip apsmukęs... dar jai puse velnio randi džinsus, tai dar dar... va Tako sūnui pirkti džinsiukai mano akimis išvis popieriniai, vienus nešiau pakeist, per siūles iširo dėl gamyklinio broko... vieni sudilo ties keliais iki skylių per 3 mėn. nešiojimo į mokykla (esam turėję dovanų Lee, tai atlaikydavo visus kritimus nuo dviračio, išaugom veik nenudevėtus, ir palikom pusbroliui, kuris irgi ne iš ramiųjų, ir jis išaugo nesudevėjas).
Na sukeliau i albuma savo foto teatrine ir su tuo sarafanu del kurio rudeniskumo abejoju tongue.gif  Ir i kapsules sukeliau savo nauja kapsule.
Tiesa iki kolazu dar nedaaugau, bet vistiek mzdg matosi blush2.gif

Labai rudeniškas sarafanas 4u.gif , ir ilgis man gražus, kai gražiai žiųrisi nematau reikalo ilgesniam ax.gif
Kapsulė patiko, ypač spalviniai deriniai, užpavydėjau... LT manau sunkoka būtų surinkt tokę kapsulę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 30 gruodžio 2011 - 12:12
Shana, teatrinė apranga man super 4u.gif Kapsulė irgi graži thumbup.gif Čia darbinė?
Atsakyti
Dontstop, Jums šalta su vilnoniu paltu, nes tik vienas megstukas po apačia smile.gif Aš kai rengiuosi palaidinę ir dar megstuką ant jos tai nešalta ir su plona striuke, sintetikos prikimšta. Nors šiaip šaltmirė esu. Kaip žinia, oro tarpai šildo smile.gif

O mums nematoma Shanos kapsulė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 30, 13:50)
Dontstop, Jums šalta su vilnoniu paltu, nes tik vienas megstukas po apačia smile.gif Aš kai rengiuosi palaidinę ir dar megstuką ant jos tai nešalta ir su plona striuke, sintetikos prikimšta. Nors šiaip šaltmirė esu. Kaip žinia, oro tarpai šildo smile.gif

Gali būti. Bet tas megztukas piršto storio, 100 % vilnos. Šiltesnio megztuko neįsivaizduoju, 2 iškart nenešiosiu (netilps paltas ant viršaus, nekalbant apie estetinį vaizdą nusivilkus paltą biggrin.gif ). Išeitis - šiltesnis viršutinis rūbas smile.gif
Atsakyti