Labas vakaras,
Nebūk kelias dienas, tai kad prirašot. Groovy, man pirmoj vietoj ta gėlėtoji suknelė, paskui VS mėlynoji, jei išeina pakeisti, o tada kitos. Labai gražiai tos pirmosios derinuką aprašei.
Ryt susitikimas su bendradarbėm, eisiu pasipuošusi nauju sarafanu, kurį draugas padovanojo.
Gal kam nors pravers info:
New Yorkery (Megoje) rudeniniai paltukai iki kelių languoti 69 lt
juodi klasikiniai bateliai, nedidelis kulniukas, bantukas iš juostelės ant nosytės 17,90 (36,37, 38 dydžiai)
juodi botiljonai lyg 29
kostiuminės medžiagos ofisinės suknelės trumpom rankovėm, rusva - juoda eglutė 35 lt
Seppaloj kabyklos su 40 % ir 50 % nuolaidomis, dydžiai pagrinde L, yra daug gražių rūbų, suknelių, marškinių
Užėjau į kažkokią džinsų parduotuvę, prie manęs prišoko pardavėjas, diedas ~50 metų su tatuiruotėm ant rankų ( niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis pardavėjas) ir kad pradėjo siūlyt pūkinę striukę už ~1300
Leticija, tokių kelnių, kaip mes abidvi norim , yra Megos Reservery, palei dešinę sieną iškabintos (žiūrint nuo įėjimo) tik kad sudėtis viskozė - elastanas - poliesteris, kainos 60 - 90
New Yorkery (Megoje) rudeniniai paltukai iki kelių languoti 69 lt
juodi klasikiniai bateliai, nedidelis kulniukas, bantukas iš juostelės ant nosytės 17,90 (36,37, 38 dydžiai)
juodi botiljonai lyg 29
kostiuminės medžiagos ofisinės suknelės trumpom rankovėm, rusva - juoda eglutė 35 lt
Seppaloj kabyklos su 40 % ir 50 % nuolaidomis, dydžiai pagrinde L, yra daug gražių rūbų, suknelių, marškinių
Užėjau į kažkokią džinsų parduotuvę, prie manęs prišoko pardavėjas, diedas ~50 metų su tatuiruotėm ant rankų ( niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis pardavėjas) ir kad pradėjo siūlyt pūkinę striukę už ~1300
Leticija, tokių kelnių, kaip mes abidvi norim , yra Megos Reservery, palei dešinę sieną iškabintos (žiūrint nuo įėjimo) tik kad sudėtis viskozė - elastanas - poliesteris, kainos 60 - 90
dontstop, tas vyriškis ne tik pardavėjas, jis savininkas bet šiaip kiek ieškojom gražių striukių ir ne juodų tiek man, tiek vyrui, tiek mamai, radom tik ten.. žinoma nepirkome, nes taip sakant striukės nukainavimas iki 1300Lt vistik nėra dar prieinamas..
Šiandien buvau akropolyje.. visiškai nieko nerasta. Nukainavimų iki normalių kainų dar nerasta, tik kaip visada paprastos maikės.. nieko gražaus ir už pilnas kainas nerasta. Klasikinių sijonų ne juodos spalvos nerasta niekur.. tik išlysk į parduotuves, tai kaip visada grįši be nuotaikos, kad skarmalynas
dontstop, kiek kainuoja siuntimas paštu siuntinukų?
Šiandien buvau akropolyje.. visiškai nieko nerasta. Nukainavimų iki normalių kainų dar nerasta, tik kaip visada paprastos maikės.. nieko gražaus ir už pilnas kainas nerasta. Klasikinių sijonų ne juodos spalvos nerasta niekur.. tik išlysk į parduotuves, tai kaip visada grįši be nuotaikos, kad skarmalynas
O aš noriu paklaust - ką nešiojat tokiu oru? Paltukus, striukes? Kokio šiltumo? Aš kažkaip nieko tinkamo tokiam orui neturiu...
O ką, gal labai gera striukė
Tiesa, dar klausiams - kur geriausia pirkti džinsus? Noriu bent kartą gerus nusipirkt... Gal tada pradėsiu juos nešiot
Buvau šiandien Batų kalne - jau prasidėjo išpardavimai ten, jei kam atkualu. Aš nugriebiau tik "masajų batus" į naminę kapsulę (50 Lt).
Dar kažkokioj neaiškioj parduotuvėlėj nugriebiau šokoladinį geros sudėties kardiganą, puošnesnį tokį. Net ir su blizgučiais (blizgučius aš mėgstu, jei ką, ir nemanau kad virš 30 jų reiktų atsisakyti )
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 21:27)
O ką, gal labai gera striukė
Tiesa, dar klausiams - kur geriausia pirkti džinsus? Noriu bent kartą gerus nusipirkt... Gal tada pradėsiu juos nešiot
Buvau šiandien Batų kalne - jau prasidėjo išpardavimai ten, jei kam atkualu. Aš nugriebiau tik "masajų batus" į naminę kapsulę (50 Lt).
Dar kažkokioj neaiškioj parduotuvėlėj nugriebiau šokoladinį geros sudėties kardiganą, puošnesnį tokį. Net ir su blizgučiais (blizgučius aš mėgstu, jei ką, ir nemanau kad virš 30 jų reiktų atsisakyti )
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 21:27)
ee, bet tai jos ne vilnones
visiskai negaliu niekur istruktiki prekybcentriu, mazius serga antra savaite baisingai
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 29, 18:32)
Aš UŽ pirmąją suknelę.
Kodėl? Nes ji mergaitiška. Gana dažnai dėviu džinsus ir tokia proga norėčiau apsirengti mergaitiškai, garbanom ir blakstienom mosuotis, jaustis moteriška, šventiška Būtent tokias mintis ir kelia man, mėlynoji
Beje, bent jau įsivaizduoju, kad su ja galima jaustis laaabai patogiai, ypač jei avalynė - minėti tapciai
Kodėl? Nes ji mergaitiška. Gana dažnai dėviu džinsus ir tokia proga norėčiau apsirengti mergaitiškai, garbanom ir blakstienom mosuotis, jaustis moteriška, šventiška Būtent tokias mintis ir kelia man, mėlynoji
Beje, bent jau įsivaizduoju, kad su ja galima jaustis laaabai patogiai, ypač jei avalynė - minėti tapciai
Jetus, vsos mano mintys taip taikliai apibūdintos
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 19:22)
Palauk, palauk.. tai turi ir raudona taskuota, ir melyna taskuota?
groovy, ji pirko po ta mėlyna suknele kažkokią juodą nėriniuotą "maikę"
Gėlėtą nurašau visiškai: per vasariška, per pliažinė, netinkama. Net ir modelis man jos negelbsti, vasariškas, lengvas
groovy, ji pirko po ta mėlyna suknele kažkokią juodą nėriniuotą "maikę"
Gėlėtą nurašau visiškai: per vasariška, per pliažinė, netinkama. Net ir modelis man jos negelbsti, vasariškas, lengvas
Ne, mėlyną, bet ten jums atvertė raudoną
O ko ten klausei? Viršuje nėriniai, o kitur slidi medžiaga. Apatinė ji. Pirkau Etam, mokėjau 89,90 Lt lygtais. Nepamenu, ko klausei, bet tikiuosi, kad atsakiau
Kad žinok ėmiau kaip vasarinę, bet jinai apsivilkus tokia balinė Ir medžiaga standoka, ir papūsta, ir liemuo taip išryškintas, ir spalvos tamsesnės, nes ta mėlyna tamsesnė. Tai vat, eisiu su ja.
QUOTE(daite @ 2011 12 29, 20:48)
Groovy, man pirmoj vietoj ta gėlėtoji suknelė, paskui VS mėlynoji, jei išeina pakeisti, o tada kitos. Labai gražiai tos pirmosios derinuką aprašei.
Man ir patiko derinukas, o dar kardiganą navy nusipirkau, pėdkelnes permatomas, pasimatavau, fainai Ir plaukus garbanosiu, būsiu valiūkiška
Ačiū už nuomones
Akropoly skudurai suversti, supurvinti, feee. Kardiganą ir tą būtent navy spalvos radau tik Bershkoj, naujos kolekcijos, gal ir gerai, bent nesuvalkiotas, o ir už 50 Lt tik, kokybė nebloga.
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 29, 12:15)
O bet taciau persiprasau Net paemiau viska ir sufotografavau siandien. Bet pasirodo suinstaliavus naujo kruto fotiko programa kompui, dabar is seno paprastesnio fotiko nekelia nuotrauku Aiskinsiuos rytoj
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 29, 18:32)
Nes ji mergaitiška. Gana dažnai dėviu džinsus ir tokia proga norėčiau apsirengti mergaitiškai, garbanom ir blakstienom mosuotis, jaustis moteriška, šventiška
Labai graziai surasyta.
Nors man is sukneliu asmeniski graziausi su zirniukais, cia tokia mano silpnybe
QUOTE(Shana @ 2011 12 29, 23:04)
Nors man is sukneliu asmeniski graziausi su zirniukais, cia tokia mano silpnybe
Jinai tikrai graži, kai pirmą kartą per mažą atsisiunčiau, lieknesnė draugė net apsidžiaugė Tik ji taip dvelkia elegancija, toks modelis jos, o man tikrai šiek tiek valiūkiškai norisi būti per naujus. Per Kalėdas ji tiktų.
QUOTE(manjana @ 2011 12 29, 22:01)
O aš noriu paklaust - ką nešiojat tokiu oru? Paltukus, striukes? Kokio šiltumo? Aš kažkaip nieko tinkamo tokiam orui neturiu...
Aš tai savo "žieminę" striukę su sinteponu žodžiu įtariu, kad ji tikrai rudeninė. Ir trumpą rudeninę. Žodžiu viską ką turiu rudeniško
QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 22:53)
O ko ten klausei? Viršuje nėriniai, o kitur slidi medžiaga. Apatinė ji. Pirkau Etam, mokėjau 89,90 Lt lygtais. Nepamenu, ko klausei, bet tikiuosi, kad atsakiau
Akropoly skudurai suversti, supurvinti, feee. Kardiganą ir tą būtent navy spalvos radau tik Bershkoj, naujos kolekcijos, gal ir gerai, bent nesuvalkiotas, o ir už 50 Lt tik, kokybė nebloga.
Aš Bershkoje ir dar kažkur nusižiūrėjau naujų kolekcijų kardiganus. Rožinį tokį švelnų ir dar kažkokį, apsisuko galva nuo visko, pamiršau bet 50Lt tai čia man pakenčiamai, aišku kuo mažiau tuo geriau, bet dar apsvarstysiu ir reikės pasiimti. Šiaip labai daug juodo, pilko, tamsiai mėlyno (atsibodusios spalvos ir pilna jų pas mane, tai norisi kažko šviežio, naujo), o kitos ryžos, tokios nudusintos geltonos.. žodžiu spalviškai nieko gero nerandu
Dar labai gailiuosi, nes jei neklystu toje pačioje Bershkoje megztinukas tokios pačios spalvos, tokio pačio modelio ir tokios pačios kainos kaip pirkau Takko, tik kokybė geresnė nei 100% medvilnė. O tokios pačios spalvos, kainos ir gražesnio modelio ir geresnės kokybės dar kažkur.. daugiau niekur neisiu po tokių įspūdžių
Papildyta:
o va čia labai į temą atsiminiau.. brangiausiasis nesenai drėbtelėjo, kad suknelė ir kardiganas/megztinukas bobiškai atrodo
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 23:20)
Dar labai gailiuosi, nes jei neklystu toje pačioje Bershkoje megztinukas tokios pačios spalvos, tokio pačio modelio ir tokios pačios kainos kaip pirkau Takko, tik kokybė geresnė nei 100% medvilnė. O tokios pačios spalvos, kainos ir gražesnio modelio ir geresnės kokybės dar kažkur.. daugiau niekur neisiu po tokių įspūdžių
o va čia labai į temą atsiminiau.. brangiausiasis nesenai drėbtelėjo, kad suknelė ir kardiganas/megztinukas bobiškai atrodo
Na, man reikėjo tik megztuko, gal dar galvojau puošnesnės bliuskutės prie džinsų, jei ne su suknelėmis eisiu. bet nieko gražaus nemačiau, o kitoms tai ten, mačiau gėris
Žiūrint kokie tie drabužiai
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 22:47)
dontstop, tas vyriškis ne tik pardavėjas, jis savininkas bet šiaip kiek ieškojom gražių striukių ir ne juodų tiek man, tiek vyrui, tiek mamai, radom tik ten.. žinoma nepirkome, nes taip sakant striukės nukainavimas iki 1300Lt vistik nėra dar prieinamas..
Na va, mažas pasaulis Na vakar Megoj tų striukių ten buvo kokios 3 - 5 ir visos juodos. Gražumo nekomentuosiu, skonio reikalas
Nuo 2 lt su centais, o toliau priklauso nuo svorio. Jei pakuoju pati ir siunčiu neregistruotu 1 rūbą - 2 lt su centais, registruotu - 4 lt su centais, brangiausiai mokėjau už 2 didelius rūbus 6 lt su centais. Čia viskas Lietuvos ribose.
QUOTE(manjana @ 2011 12 29, 23:01)
Aš tokiu oru šąlu po storu vilnoniu paltu ir labai tikiuosi jau šiandien įsigyti pūkinį
Man atrodo, kad ką jau ką, bet džinsus geriau kuo pigiau... Jų medžiaga tokia patvari, kad visi kokybiški, bet kokio gamintojo. Man tik kartą gyvenime pavyko sunešioti džinsus, tikrąja to žodžio prasme, iki skylės
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 12 29, 23:46)
ee, bet tai jos ne vilnones
visiskai negaliu niekur istruktiki prekybcentriu, mazius serga antra savaite baisingai
Vilnonių kol kas niekur neužmačiau, jau pradedu įtarinėt, kad nerasiu
Nieko tokio, daug kur nuolaidų aplamai dar nėra. Pats gazas bus apie sausio antrą - trečią savaitę. Sveikatos
QUOTE(dontstop @ 2011 12 30, 09:19)
Man atrodo, kad ką jau ką, bet džinsus geriau kuo pigiau... Jų medžiaga tokia patvari, kad visi kokybiški, bet kokio gamintojo. Man tik kartą gyvenime pavyko sunešioti džinsus, tikrąja to žodžio prasme, iki skylės
Man irgi ranka nekyla moket uz dzinsus... Jau antrus sau idealius naujus dzinsius nusiperku kuistuke uz 10-16 lt ir nesioju kokius 2-3 m. Tai kaip paskui gali moket 50 ar 100 lt parduotuvej ? Juolab , kad niekada ir nesu macius man patinkanciu klasikiniu parduotuvese. Tiesa, vienus esu pirkus is "Esprit" parduotuves, bet tai buvo per ispardavimus, ne Lietuvoj ir dar su primygtine vyro pagalba - kitaip irgi buciau atmetus
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2011 12 29, 23:01)
As vaikstau su pagaliau isigyta pukine striuke... ir man ne per silta Nzn, kuo cia reikes "prisidengti, jei ateis tikrieji salciai, turbut storais megztiniais po ta pacia striuke