Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 11:58)
PAŽIŪRĖKIT VISOS DAR KARTĄ, TIK Į MĖLYNĄ, NES JĄ TURIU, IR JI KITAIP ATRODO NEI RAUDONA 4u.gif

Perku paprastai kai užsimanau kažko, ne visada į nuolaidas žiūriu, bet kartais būna jos smile.gif Kokybė iš ten gera, net daikto už 20 eurų, nėra priekaištų 4u.gif

Nu man tai ji kukliai šventei neatrodo per prasta, aišku kokių sventiškesnių papuošalų norėtūsi g.gif Man pirmoji tai labiau pliažinę priminė.

Aha dar kada galėsit ir instrukcija apie dydžio pasirinkimą pravesti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 11:27)
O kur radai tą kažkokią netikusią nėriniuotą bliuskelę pirkti? Galvoju, kad man apskritai tokios jau senai norisi, bet niekur nematyti  biggrin.gif

O čia manęs klausėte? Nes aš lyg ir neminėjau, mačiusi nėriniuotų bliuskelių g.gif Senatvinei sklerozei man dar per anksti.

QUOTE(Shana @ 2011 12 29, 11:41)
Gyresi ir net zadejo parodyti, gal netgi galvoja siandien, jei gausis biggrin.gif

irnesakyk.gif Mes jau senai viltį praradome sulaukti tos demonstracijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 14:11)
Pilka tinka visiems tipas ir potipiams. Nelygu koks atspalvis. Bytte jau kelis kartus  buvo įdėjusi pilkų atspalvių lentelę, kurioje atspalviai buvo sugrupuoti pagal tipus

aciu 4u.gif vistik as galvoju kad pilka man netinka,kokia ruda,zalia daug geriau atrodo..
Atsakyti
Groovy, aš visgi už naują mėlyną gėlėtą, jei nėra kitų variantų.
Antrą kartą su ta pačia suknia į tą pačią kompaniją neičiau, tuo labiau po tokio trumpo laiko (aš asmeniškai ir po metų neičiau, nejaukiai jausčiausi, juk žmonės atsimena, nuotraukose būna užfiksuota). Nebent neatpažįstamai ją užmaskuoti, pvz ant viršaus užmaunant kokį švarką, topą ar dar ką nors. Nežinau, ar šiuo atveju tai įmanoma.
Antra suknelė su taškais, ar raudona, ar mėlyna, man visai nepuošni, kasdieniškiausia kiek tik įmanoma unsure.gif Galbūt nuotraukose nesimato viso jos grožio, gal gyvai kitaip kas nors unsure.gif
Aš štai ką pagalvojau, jei kompanijoj bus džinsuotų, tai gal rimtai apsvarstyti tokį variantą: džinsai/kelnės/sijonas + kokia puošni palaidinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 29, 12:29)
Aš štai ką pagalvojau, jei kompanijoj bus džinsuotų, tai gal rimtai apsvarstyti tokį variantą: džinsai/kelnės/sijonas + kokia puošni palaidinė? g.gif

Irgi mąstau, gal užmatysiu šiandien kokį topą g.gif

Iš tikrųjų, ta pirmoji suknelė ne tap ir pliažiškai atrodo, jinai taip liemenį prispaudžia ir po to pučiasi, atrodo net kaip iš senesnių laikų, gal ta forma ir suteikia puošnumo. O jei su tamsiai mėlynų kardiganu gal tikrai visai neblogai būtų ir ne vasaros šventei, tuo labiau, kad ten kai kas su maikutėmis būna g.gif

Antroji labai elegantiška, o grožis ir slypi paprastume, bet norėčiau šiek tiek laiau valiūkiškos, todėl apie ją mažiausiai galvoju.

Trečioji turi ir elegančijos, ir valiūkiškumo, tik jau reikia slėpti seksualumą ir maskuoti, kad neatrodyčiau vienodai lotuliukas.gif

Tai va, ketvirtas variantas džinsai ir koks nors viršus biggrin.gif

BALSUOJAM lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 29 gruodžio 2011 - 12:41
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 29, 08:08)

Dabar klausimas - kam virš 30  lotuliukas.gif
Sakykit ar tokio amžiaus dar dėvite šventines bliuzeles su visokiais blizgaliukais, žvyniukais ir pan? Nu nes vakar žiūrinėjau, ir taip, ir kitaip ir vis mintis į galvą lindo, kad bandau pabėgusią paauglystę už uodegos nustverti. Kažkodėl ir yva prisiminiau, kuriai pasak psichologų tėvai vaikystėje neleido barbe pabūti, tai ana virš 20 ja patapo  biggrin.gif

Turbut leisiu sau atsakyti i tavo klausima biggrin.gif Man patinka tie blizgalai su zvyneliais ivairioms progoms, ir pati mielai deveciau tokia palaidine, jei tureciau kur ja apsirengti ziema. I klubus jau nebevaikstau biggrin.gif , bet siaip vasarai galvoju nusipirkt koki toki zvyneliuota puosnesni top'a biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 12 29, 11:27)
visiskai pritariu dviems paskutiniams zodziams  drinks_cheers.gif
tiek iki, tiek virs 30.
Papildyta:

Nesupratau ką buvo norėta pasakyti  smile.gif
O kur radai tą kažkokią netikusią nėriniuotą bliuskelę pirkti? Galvoju, kad man apskritai tokios jau senai norisi, bet niekur nematyti  biggrin.gif

As irgi nesupratau, kas buvo noreta pasakyti sitam poste. Tai jum blizguciai bobiska ir beskonybe, ar vis tik grazu ir norisi isigyti? g.gif
Papildyta:
groovy, as balsuoju uz dzinsus + puosnesnis top'as smile.gif Nei ta melyna geleta, nei ta taskuota ne mano skonio sukneles, bet cia subjektyvi nuomone. Ta VS visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 12:39)
BALSUOJAM lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ta suknelė su taškiukais wub.gif Būtų iš VS pirma, tikriausia, bet kad daug pastangų maskuojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 29, 13:28)
aciu 4u.gif vistik as galvoju kad pilka man netinka,kokia ruda,zalia daug geriau atrodo..

Mano galva pilka tikrai nepabrėžia deep potipio grožio, ir nėra pati ta spalva, bet tikrai tinkama.
ėdedu nuoroda į albumą apie spalvas ir atspalvius... kurį laiks nuo laiko papildau

groovy jei yra tinkama rengtis su džinsais, aš eičiau su džinsais. Dėl to kad jei siausti, tai siausti... o su suknele ant stalo šokti nelabai biggrin.gif ...MB įspūdžiai iš darbovietės baliaus - moterys susiplėšiusios pėtkelnes džiazų dėjo... (kaip suprantu planavo kad visi ramiai pasedės, bet nebuvo direktoriaus ir visi atsipalaidavo). Tai aš naujamečiui tikrai nesirengčiau taip, kad negalėčiau pilnai atsipalaiduot blush2.gif
Atsakyti

man tai kazkaip atrodo irgi butu patogiausia ir smagiausia su dzinsais ir kokiu puosnesniu virsumi, ypac kai svente bus su draugais namuose g.gif
as irgi naujus su kaimyne planuoju svest namuose tai irgi kelnem ir bliuskute kokia puosnesne galvoju rengtis. smile.gif
del tu visokiu blizguciais, zvyneliais puostu maikuciu tai man jau pradeda patikt su metais biggrin.gif anksciau kazkaip irgi schmoll.gif , taigi irgi pritarciau, kad tokius rubus jau suaugusiom panelem nesiot tinka labiau, o ne "pacankem" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 29 gruodžio 2011 - 17:16
Iš tikrųjų, ta pirmoji suknelė ne tap ir pliažiškai atrodo, jinai taip liemenį prispaudžia ir po to pučiasi, atrodo net kaip iš senesnių laikų, gal ta forma ir suteikia puošnumo. O jei su tamsiai mėlynų kardiganu gal tikrai visai neblogai būtų ir ne vasaros šventei, tuo labiau, kad ten kai kas su maikutėmis būna g.gif

Aš UŽ pirmąją suknelę.

Kodėl? Nes ji mergaitiška. Gana dažnai dėviu džinsus ir tokia proga norėčiau apsirengti mergaitiškai, garbanom ir blakstienom mosuotis, jaustis moteriška, šventiška rolleyes.gif Būtent tokias mintis ir kelia man, mėlynoji smile.gif
Beje, bent jau įsivaizduoju, kad su ja galima jaustis laaabai patogiai, ypač jei avalynė - minėti tapciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 13:39)

Aš už šitą variantą (ketvirtą) 4u.gif

bytte, labai ačiū už patarimus dėl palto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 29, 11:58)
PAŽIŪRĖKIT VISOS DAR KARTĄ, TIK Į MĖLYNĄ, NES JĄ TURIU, IR JI KITAIP ATRODO NEI RAUDONA 4u.gif

Palauk, palauk.. tai turi ir raudona taskuota, ir melyna taskuota? lotuliukas.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 29, 12:15)
O čia manęs klausėte? Nes aš lyg ir neminėjau, mačiusi nėriniuotų bliuskelių  g.gif Senatvinei sklerozei man dar per anksti.

groovy, ji pirko po ta mėlyna suknele kažkokią juodą nėriniuotą "maikę" 4u.gif

Eilės tvarka:
1-2 vieta: džinsai, taškuota suknelė.
3 vieta: mėlyna suknelė su iškirpte.
4 vieta: pirma gėlėta suknelė.

Gėlėtą nurašau visiškai: per vasariška, per pliažinė, netinkama. Net ir modelis man jos negelbsti, vasariškas, lengvas schmoll.gif o aš niekada nesiremiu tuo, kad va kažkas ir su maikėmis sėdi. Imu tik gerą pavyzdį, kiti išvis juk visur vaikšto su džinsais ir maikėmis, bet tai nereiškia, kad reikia iš jų mokytis. 4u.gif
Su iškirpte: jeigu suknelę visiškai nesenai matė, tai gal tada tikrai nee.. o šiaip pagalvojau, kad tokia iškirptė neleidžia visiškai atsipalaiduoti ir linksmintis. Na žiūrėk, kad kas neišlystų, neiškristų, o ir ne visomis pozomis drąsiai lankstomasi, sukiojamasi. Tad tikriausiai pritarčiau, kad trukdo šėlti.
Taškuota nėra paprasta ir kasdieninė. Žavi. Bet neapsisprendžiu kas geriau, ar ji ar džinsai + puošnesnis topas. Gal vistik džinsai su puošniu derinuku ax.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 12 29, 14:11)
As irgi nesupratau, kas buvo noreta pasakyti sitam poste. Tai jum blizguciai bobiska ir beskonybe, ar vis tik grazu ir norisi isigyti?  g.gif

Aš nesupratau kito posto ir atrodo Loxxy, nei kam buvo skirta, nei kas pasakyta apie nuomones ir šunis vienu žodžiu tongue.gif
Nežinau kaip buvo suprasta ar gal aš rašydama klaidų privėliau, bet blizgalai/žvyneliai ir t.t. man visiška beskonybė. Išimtini atvejai Shanos minėti, kai kažkokie blizgaliukai/karoliukai labai minimaliai ir skoningai kažkur kažką papuošia. O noriu tai groovy nėriniuotos maikės, ten ne blizgalai 4u.gif
Atsakyti
blizguciai biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

paiimta is cia
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 29 gruodžio 2011 - 20:17