Labas rytas
QUOTE(Leticija @ 2011 12 28, 16:25)
Jum melynesne neprimena tokios buvusios nares Mergionos pinigines temoj?
Trūksta adrenalino, detektyvo reikia?
Mane pencininke tai erzina žmonės neturintys savo nuomonės, negebantys jos argumentuotai pagrįsti ir už ją pastovėti
O, bet, tačiau - šuo ir kariamas pripranta
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 21:53)
Ar negali antrą kartą tos pačios dėtis, tipo ne lygis į antrą balių su ta pačia?
Mano akimis su ta pačia, į antrą iš eilės tos pačios kompanijos balių , po ganėtinai trumpo laiko tai kaip ir nelabai lygis
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 21:56)
Na, man lygis, tik gal ne antrą bendrą balių iš eilės
Na, bent jau šukuoseną keisiu, pėdkelnes juodas, gal dar kažką sugalvočiau, tai vis tiek...
Aš irgi bandyčiau kažką vizualiai pakeisti. O jei ką ir anos raudonos nenurašyčiau
Dabar klausimas - kam virš 30
Sakykit ar tokio amžiaus dar dėvite šventines bliuzeles su visokiais blizgaliukais, žvyniukais ir pan? Nu nes vakar žiūrinėjau, ir taip, ir kitaip ir vis mintis į galvą lindo, kad bandau pabėgusią paauglystę už uodegos nustverti. Kažkodėl ir yva prisiminiau, kuriai pasak psichologų tėvai vaikystėje neleido barbe pabūti, tai ana virš 20 ja patapo
Dėl pūkinių paltų, vakar Oze jau minėjau DontStop - ir kur ji tų pigių pūkinių paltų randa
Aš jei tik normalesnis, tai 600lt (nors kaip už geox iki kelių tai gal visai nieko) jei columbia tai žiūrėk ir 800
Jei randu pigų, tai toli gražu pukų ten nerasta
Alia va užsukau į ta New Yorker nu ir yra ir pūkai ir kaina 200. Aišku ne mano stilius, bet visgi yra...
O šiaip aišku grįžau tuščiomis rankomis, labai reikšmingų nuolaidų neradau, be jų - dabar niekas nedega, neperku