Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(kumiko @ 2011 12 28, 16:30)
ne, kodel turetu priiminti,jei Mergiona turi du vaikus yra issiskyrusi ir tt.,siaip ta nare yra ir dabar,dalyvauja kitose temose ax.gif

savo rasymo stiliumi biggrin.gif tai reikia, tai nereikia, tai apsisprendzia, tai vel persigalvoja, tai ziemos kapsule sudarineja, tai jau nebereik. tai pavasario susidare, tai jau vel nebereik smile.gif tai kazka pasako, paskui jau ziurek gaunasi, kad taip nesake smile.gif Aisku, nieko cia blogo, tik siaip, kazkaip man panasios asmenybes biggrin.gif
Atsakyti
Leticija,
nu persigalvoju greitai tongue.gif neveltui ir spinta užkišta rūbais, kai perku mirk plyšk man jų reikia ir žiauriai gražūs, o žiūrėk kol parsinešiau namo jau tai tas, tai anas negerai.. lotuliukas.gif bet nieko blogo tame neįžvelgiu, tokia moteriška savybė cool.gif
Žiemos šiltų rūbų nekenčiu, todėl norėjau išvengti žiemos kapsulės unsure.gif

O šiaip išsikeliame gyventi.. tai pagalvojau, kad vistiek draugai bus toli, vyras dirbs iki vakaro, prie geriausių norų, bet nemanau, kad darbą greitai rasiu, tai ką liks tik ėjimas į parduotuves tongue.gif o jei galų gale darbe prisireiks oficialiaus stiliaus, tai išvis beveik visa kapsulė šuniui ant uodegos nueis lotuliukas.gif

Buvau šiandien batų parduotuvėse. Grįžau pikta aggressive.gif nei nuolaidų, nei išvis gražių batų.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 28, 15:28)
O ką, gera iškirptė, juk šventės biggrin.gif

Jinai atviresnė, nei čia parodyta. Gal tada didesnės krūtinės reikia, bet jau ir taip seksualu, tai didesnė gal užpildytų labiau, bet ir atrodytų...

Na gerai, dabar tada liko vienintelis minusas: kad ją matė nemažai žmonių baliuje spalį... Ne taip ir seniai g.gif
Atsakyti
groovy, kaip tik pagalvojau apie krūtinės dydį ir suknelę ar gražiai ten žiūrisi. Bet juk sakei, kad vilkėjai ją be nieko daugiau? Dėl matomumo tai kas čia tokio? Ar negali antrą kartą tos pačios dėtis, tipo ne lygis į antrą balių su ta pačia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 21:53)
groovy, kaip tik pagalvojau apie krūtinės dydį ir suknelę ar gražiai ten žiūrisi. Bet juk sakei, kad vilkėjai ją be nieko daugiau? Dėl matomumo tai kas čia tokio? Ar negali antrą kartą tos pačios dėtis, tipo ne lygis į antrą balių su ta pačia?  biggrin.gif

Na, man lygis, tik gal ne antrą bendrą balių iš eilės g.gif Na, bent jau šukuoseną keisiu, pėdkelnes juodas, gal dar kažką sugalvočiau, tai vis tiek...
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Leticija @ 2011 12 28, 16:25)
Jum melynesne neprimena tokios buvusios nares Mergionos pinigines temoj?  biggrin.gif

Trūksta adrenalino, detektyvo reikia? g.gif biggrin.gif
Mane pencininke tai erzina žmonės neturintys savo nuomonės, negebantys jos argumentuotai pagrįsti ir už ją pastovėti cool.gif O, bet, tačiau - šuo ir kariamas pripranta cool.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 21:53)
Ar negali antrą kartą tos pačios dėtis, tipo ne lygis į antrą balių su ta pačia?  biggrin.gif

Mano akimis su ta pačia, į antrą iš eilės tos pačios kompanijos balių , po ganėtinai trumpo laiko tai kaip ir nelabai lygis smile.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 21:56)
Na, man lygis, tik gal ne antrą bendrą balių iš eilės g.gif Na, bent jau šukuoseną keisiu, pėdkelnes juodas, gal dar kažką sugalvočiau, tai vis tiek...

Aš irgi bandyčiau kažką vizualiai pakeisti. O jei ką ir anos raudonos nenurašyčiau g.gif

Dabar klausimas - kam virš 30 lotuliukas.gif
Sakykit ar tokio amžiaus dar dėvite šventines bliuzeles su visokiais blizgaliukais, žvyniukais ir pan? Nu nes vakar žiūrinėjau, ir taip, ir kitaip ir vis mintis į galvą lindo, kad bandau pabėgusią paauglystę už uodegos nustverti. Kažkodėl ir yva prisiminiau, kuriai pasak psichologų tėvai vaikystėje neleido barbe pabūti, tai ana virš 20 ja patapo biggrin.gif

Dėl pūkinių paltų, vakar Oze jau minėjau DontStop - ir kur ji tų pigių pūkinių paltų randa doh.gif blush2.gif Aš jei tik normalesnis, tai 600lt (nors kaip už geox iki kelių tai gal visai nieko) jei columbia tai žiūrėk ir 800 blink.gif Jei randu pigų, tai toli gražu pukų ten nerasta unsure.gif Alia va užsukau į ta New Yorker nu ir yra ir pūkai ir kaina 200. Aišku ne mano stilius, bet visgi yra...
O šiaip aišku grįžau tuščiomis rankomis, labai reikšmingų nuolaidų neradau, be jų - dabar niekas nedega, neperku cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 gruodžio 2011 - 08:09
...su praėjusiom ir artėjančiom newyear.gif

Babi* man negražu ant I tipo tie visi pūkiniai su diržais... ir man jie nelabai prie kelnių, nebent labai figūringos kojytės (ta prasme ryškių suplonėjimų ir pastorėjimų)... kažkaip praaitais metais daug paauglikių su tokiais po langais į mokyklą eidavo, tai atkreipiau dėmesį kad dar plonesnės ir vaikiškesnės jos su tais paltais atrodo. Tokiai figūrai tai manau nieko ten vizualiai nereik apvalumų priduot šiuo atveju, nes visi pūkiniai ir taip papildomo storio priduoda. Visos atrodom plius minus I tipo, tik vienos storesnės, kitos plonesnės. Mano pūkinis tai nevienodai pūkų prikimštas, per liemenį labai mažai... tai toks variantas manau geras, bet vėl manau kad jis visiems tipams tinkamas. Rinkčiausi paltą labiau kaip atrodo prie kelnių ir sijonų, kad nebūtų jog ilgis probleminis... arba kaip pas mane ... man tinka platėjantys sijonai, o tokio pasivilkt neišeina, nes apačia gana siaura ir lenda kraštas kaip guma rauktas ( beryšio žiauriai).

groovy ištiesų iškirptė kai didesnė krūtinė nebetokia gili gaunas... pastebėjau ant savęs, kai užsidedu... tai visos iškirptės vos ne iki bambos lieka. Man diskomfortas... dar besibaliavojant pasilenksiu per žemai ir pasimatys liemenukas arba dar blogiau (dažnai būnu be jo)... o žiūrėt neypatingai yra į ką lotuliukas.gif . Tai vat dėl to man nepatogu tos iškirptės gilesnė. Aš kažkaip neįžiūrėjau, bet ten man pasirodė ta iškirptė lyg būtų marškinukai prasegti? tokiu kampučiu? gal ties tuo kampu galima kokia sage susegt. Kokia didesne, kad tarpas vis tiek ilgtų, bet tada gerai jausitės ir su iškirpte ir suknia mano akimis kitaip atrodytų. Aš pati tokioje situacijoje pirkausi golfą, tokį pėtkelninį. Tiesa aš tai dariau nes bijojau sušalt... bet ten buvo ir be rankovių, ir ne tik golfų. Jie labai gerai priglunda, būną visokių spalvų (jums matyt pilko reiktų biggrin.gif ). Kadangi ne stori, tai susidaro iliuzija, kad tokia sluoksniuota suknelė. Tik nežinau ar šiuo metu tokių bėra g.gif . Aš pirkau pėdkelnių parduotuvėje... ir minusas, kad brangūs jie, min. po 60 Lt tada buvo... o buvo seniai, prieš 4 metus. čia stilistiškai man neriniuota iš po apačios nelabai, bet jai lygi ir vienspalvė manau visai ok.

...man kaip tik blizgučiai bobiški dažniausiai seniau atrodydavo... pamenu mano paauglystės laikais tokie blizgūs megztiniai buvo doh.gif . Pati būdama paauglė negalėjau išvis į blizgučių pusę pažiūrėt - arba beskonybė arba bobiški. O dabar randu labai nieko blizgučių, nes madoj glamūras, taip kad nemanau kad jis tik iki 30-ties tinkamas. Man blizgučiai jaunas sendina, o tokias balzakinio amžiaus moteris puošia ir jaunina 4u.gif ...aišku jei ne ružavi blizgučiai
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 12 29, 10:36)
Pati būdama paauglė negalėjau išvis į blizgučių pusę pažiūrėt - arba beskonybė arba bobiški.

visiskai pritariu dviems paskutiniams zodziams drinks_cheers.gif
tiek iki, tiek virs 30.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 29, 08:08)
Trūksta adrenalino, detektyvo reikia?  g.gif  biggrin.gif
Mane pencininke tai erzina žmonės neturintys savo nuomonės, negebantys jos argumentuotai pagrįsti ir už ją pastovėti  cool.gif O, bet, tačiau - šuo ir kariamas pripranta  cool.gif

Nesupratau ką buvo norėta pasakyti smile.gif
O kur radai tą kažkokią netikusią nėriniuotą bliuskelę pirkti? Galvoju, kad man apskritai tokios jau senai norisi, bet niekur nematyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos plepes.

QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 27, 22:42)
kokia idomi diskusija apie akrila prasidejo, net nusprendziau ir pati parasyt, nes kaip tik sedziu dabar prie kompo su akriliniu 100% megztiniu biggrin.gif

Apie akrila - sutikciau su keliom cia pasisakiusioms, kad kazkaip skirtingu tu akrilu buna, nes esu turejus pora daiktu su did procentu akrilo ir spebetinai gerai nesiojosi. bet tai daugiau isimtis nei taisykle g.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 12 28, 00:06)
  4u.gif Shana va neseniai gyrėsi sukomplektavusi naują kapsulę šalia jau turimų.

Gyresi ir net zadejo parodyti, gal netgi galvoja siandien, jei gausis biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 12:27)
Man su džinsias vasarą karšta tik ten kur Shana gyvena ir išskirtinėmis lietuviškos vasaros dienomis,

drinks_cheers.gif Cia nuo balandzio/geguzes dzinsai keliauja i spinta, todel mano vasarineje kapsuleje tokio dalyko but negali, tik saltojo sezono kapsuleje smile.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 14:16)
Dar tokią turiu, jinai storesnės medžiagos: http://www.otto.de/K...romSearch=false

Groovy, niu ir nuoroda imetei, man uzsireike bent 3 sukneliu is ten dabar doh.gif O daznai perki, kada didziausios nuolaidos buna?

Trūksta adrenalino, detektyvo reikia?  g.gif  biggrin.gif
Mane pencininke tai erzina žmonės neturintys savo nuomonės, negebantys jos argumentuotai pagrįsti ir už ją pastovėti  cool.gif O, bet, tačiau - šuo ir kariamas pripranta  cool.gif

Dabar klausimas - kam virš 30  lotuliukas.gif
Sakykit ar tokio amžiaus dar dėvite šventines bliuzeles su visokiais blizgaliukais, žvyniukais ir pan?

Prasom nesikabineti prie drauges morkos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Blizgaliukai blizgaliukams nelygus. Turiu pvz toki topa, tai palei iskirpte mazi juodi kaip karoliukai, graziai atrodo, nedaug to blizgio. Bet pvz zvyneliais tai kazi ar rengciausi g.gif

Buvau vakar teatre, liepiau vyrui mane nufotkinti, tai ikelsiu komplekta veliau, galesis apkalbeti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 gruodžio 2011 - 11:48
zinoves ar deep autumn netinka pilka? g.gif
Atsakyti
Mano akimis su ta pačia, į antrą iš eilės tos pačios kompanijos balių , po ganėtinai trumpo laiko tai kaip ir nelabai lygis  smile.gif
Aš irgi bandyčiau kažką vizualiai pakeisti. O jei ką ir anos raudonos nenurašyčiau  g.gif

PAŽIŪRĖKIT VISOS DAR KARTĄ, TIK Į MĖLYNĄ, NES JĄ TURIU, IR JI KITAIP ATRODO NEI RAUDONA 4u.gif Man mat mėlynos Naujakui prisireikė doh.gif
http://www.otto.de/K...romSearch=false

QUOTE(bytte @ 2011 12 29, 10:36)
gal ties tuo kampu galima kokia sage susegt. Kokia didesne, kad tarpas vis tiek ilgtų, bet tada gerai jausitės ir su iškirpte ir suknia mano akimis kitaip atrodytų. Aš pati tokioje situacijoje pirkausi golfą, tokį pėtkelninį. Tiesa aš tai dariau nes bijojau sušalt... bet ten buvo ir be rankovių, ir ne tik golfų. Jie labai gerai priglunda, būną visokių spalvų (jums matyt pilko reiktų  biggrin.gif ). Kadangi ne stori, tai susidaro iliuzija, kad tokia sluoksniuota suknelė. Tik nežinau ar šiuo metu tokių bėra  g.gif . Aš pirkau pėdkelnių parduotuvėje... ir minusas, kad brangūs jie, min. po 60 Lt tada buvo... o buvo seniai, prieš 4 metus. čia stilistiškai man neriniuota iš po apačios nelabai, bet jai lygi ir vienspalvė manau visai ok.

Galvojau dar bespalvę maikutę pabandyt, bet ir tai ne nėriniuotą. Tai aš tą juodą už 90 pirkau doh.gif Ir pėdkelnes juodas pirkau už 30 Lt, tai 120 Lt išleidau, o šnipštas gavosi biggrin.gif Šiandien vėl važiuosiu žiūrėti kažko.

QUOTE(Shana @ 2011 12 29, 11:41)

Perku paprastai kai užsimanau kažko, ne visada į nuolaidas žiūriu, bet kartais būna jos smile.gif Kokybė iš ten gera, net daikto už 20 eurų, nėra priekaištų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 29 gruodžio 2011 - 11:59
QUOTE(kumiko @ 2011 12 29, 12:41)
zinoves ar deep autumn netinka pilka? g.gif

Pilka tinka visiems tipas ir potipiams. Nelygu koks atspalvis. Bytte jau kelis kartus buvo įdėjusi pilkų atspalvių lentelę, kurioje atspalviai buvo sugrupuoti pagal tipus
Atsakyti