Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 23, 13:54)
praeis, aš kai kažkas užeina primetu mergaitiškam PMS  biggrin.gif
Va dabar jau geras kelias savaites bijo likt viena namuose, džiaugiuosi, kad šis kvailas periodas nebuvo tada kai man teises reikėjo laikytis , ns dažnai nebudavau namuose po drabo. Dabar jai vaidenasi kad ateis vagys su juoda kepure ir kažką iš namų pavogs  doh.gif , vieną vakarą ėjau į parduotuvę ir ją palikau su šiais kaprizais, tai ta nupėdino pas kaimynę  biggrin.gif

Pas mus berniukiškas PMS biggrin.gif žinau, kad praeis, bet visad noris greičiau. rolleyes.gif
o mes dar nepaliekam ilgam, tik bandomiesiems po 10 min ar pan. tai gal dėlto jam ir noris visai pabūti. Dar truputį per išradingas... sugebėjo ištiestos rankos atstumu nuo mūsų vos elektra nenusitrenkt, tai aš dar galvoju, spėsim ...
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 03 23, 14:59)
Pas mus berniukiškas PMS  biggrin.gif žinau, kad praeis, bet visad noris greičiau.  rolleyes.gif
o mes dar nepaliekam ilgam, tik bandomiesiems po 10 min ar pan. tai gal dėlto jam ir noris visai pabūti. Dar truputį per išradingas... sugebėjo ištiestos rankos atstumu nuo mūsų vos elektra nenusitrenkt, tai aš dar galvoju, spėsim ...

tokiu atveju jums rizikinga palikinėt,mano damutė nelenda niekur, žino kad negalima
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 23, 15:30)
tokiu atveju jums rizikinga palikinėt,mano damutė nelenda niekur, žino kad negalima

maniškis irgi žino... bet užsifilosofuoja, paskęsta savo fantazijose ir visai nebežiūri ką daro... gyventume šalia bedugnės krašto, tai jau būtų išmokęs skraidyt. pats pastoviai atsiprašinėja - atsiprašau, netyčia biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinote Vilniuje kokį gerą vaikų stomatologą ir aišku nebrangininką biggrin.gif kuris deda spalvotas plombas biggrin.gif Augustei reikia jau vieną dantuką paplombuot, reikalauja spalvotos plombos biggrin.gif, nes darželyje yra mergaitė su spalvotom. Pati nežino kas jos laukia, bet zyzia kiekvieną dieną, kad greičiau ją užrašyčiau taisyt dantuko. Oi nežinau kaip su ja reiks išbūt stomatologiniam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 03 25, 16:50)
Gal kas žinote Vilniuje kokį gerą vaikų stomatologą ir aišku nebrangininką biggrin.gif kuris deda spalvotas plombas biggrin.gif Augustei reikia jau vieną dantuką paplombuot, reikalauja spalvotos plombos biggrin.gif, nes darželyje yra mergaitė su spalvotom. Pati nežino kas jos laukia, bet zyzia kiekvieną dieną, kad greičiau ją užrašyčiau taisyt dantuko. Oi nežinau kaip su ja reiks išbūt stomatologiniam  doh.gif

mes Vilniuje taisėme pas Vidą Kalkienę Laisvės prospekte , sumokėjom už ružavą bliombą berods 40lt, laiko jau tikrai ilgai, Molėtuose kai Augustei įdėdavo tai po mėnesio iškrisdavo, o čia gal jau metai kaip laiko tik vat antram kartui jau nebeįkalbėjau , pas mus tiesa jau vienas dantukas iškritęs krūminis, ne priekinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 25, 17:48)
mes Vilniuje taisėme pas Vidą Kalkienę Laisvės prospekte , sumokėjom už ružavą bliombą berods 40lt, laiko jau tikrai ilgai, Molėtuose kai Augustei įdėdavo tai po mėnesio iškrisdavo, o čia gal jau metai kaip laiko tik vat antram kartui jau nebeįkalbėjau , pas mus tiesa jau vienas dantukas iškritęs krūminis, ne priekinis  unsure.gif

o tai visai ne daug. O kaip ji, švelniai su vaikais dirba? na bijau, kad Augustė labai neišsigąstu.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 03 25, 18:08)
o tai visai ne daug. O kaip ji, švelniai su vaikais dirba? na bijau, kad Augustė labai neišsigąstu.

ilgai kalbėjo, pasakojo, rodė kaip kas veikia, kur pučia vėjelis , kur vandeniukas bėgs į burnytę, aiškino kodėl reikia piktus mikrobus varyt iš burnytės, kaip jie graužia dantukus
Atsakyti

Šilumos ir jaukumo, geros saulėtos nuotaikos (pro langą žiūrėti nebūtina), artimųjų meilės, draugų šypsenų!!!
SU ŠV. VELYKOM !!!
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 25, 18:48)
mes Vilniuje taisėme pas Vidą Kalkienę Laisvės prospekte , sumokėjom už ružavą bliombą berods 40lt, laiko jau tikrai ilgai, Molėtuose kai Augustei įdėdavo tai po mėnesio iškrisdavo, o čia gal jau metai kaip laiko tik vat antram kartui jau nebeįkalbėjau , pas mus tiesa jau vienas dantukas iškritęs krūminis, ne priekinis  unsure.gif

A. turi jau du naujus priekinius dantukus (tai senuosius pieninukus reikėjo rauti, nes vietos naujiesiems neužleido) ir du naujus krūminukus. visi kiti krūminukai plombuoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Įdarbinau vaiką į radiją
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 04 17, 13:08)

Čia D? wub.gif
Drąsi mergina biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kolekcioniere, thumbup.gif nerealu, vos gerumo ašara neištryško beklausant.
Atsakyti