QUOTE(Fedes @ 2012 02 14, 20:01)
super, šaunuolė per ansamblį matos, kaip stengias, linkėjimai jai nuo Kosto
o mano vyras dar nesvagsta, sakė iš namų eis, kai grosim... bet aš nusiteikus muzikuot
o kodėl manai, kad Rytės nelavinta klausai? girdi gi sesę grojant, jei muzikuojat, muzikos klausot, tu pataikai į toną dainuodama, tai per tai ir lavinas
o mano vyras dar nesvagsta, sakė iš namų eis, kai grosim... bet aš nusiteikus muzikuot
o kodėl manai, kad Rytės nelavinta klausai? girdi gi sesę grojant, jei muzikuojat, muzikos klausot, tu pataikai į toną dainuodama, tai per tai ir lavinas
žinai kaip pirmus metu sji groji, tiksliau per stygas braukė, tai irgi norėjosi, kad ji tai darytų kai mūsų namuose nėra , bet jai juk klausytojų reikėjo, kentėjom
o db kai groja tai kaifuojam
vakar mokykloje buvo Vasario 16-osios koncertas ji grojo, iš muzikos mokytojo sulaukė pagyrų, tai išviso sparnus užsiaugino
o kas liečia klausą, tai buvau pakvaišusi mamytė auginati pirmagimį tai su Vakare nuo 7 mėn, suzuki lankyti pardėjom ir taip nepertraukiamai iki db muzikuoja
o mažoji tai sąlyginai nuskriausta tuo klausimu, neturiu aš tiek laiko ,
baltai pavydžiu visiems kurių vaikai turi galimybę savarnkiškai pasiekti mokyklas, būrelius, namus