Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(Fedes @ 2012 02 14, 20:01)
super, šaunuolė  4u.gif per ansamblį matos, kaip stengias, linkėjimai jai nuo Kosto wink.gif

o mano vyras dar nesvagsta, sakė iš namų eis, kai grosim... bet aš nusiteikus muzikuot smile.gif

o kodėl manai, kad Rytės nelavinta klausai? girdi gi sesę grojant, jei muzikuojat, muzikos klausot, tu pataikai į toną dainuodama, tai per tai ir lavinas wink.gif

žinai kaip pirmus metu sji groji, tiksliau per stygas braukė, tai irgi norėjosi, kad ji tai darytų kai mūsų namuose nėra blush2.gif , bet jai juk klausytojų reikėjo, kentėjom biggrin.gif
o db kai groja tai kaifuojam wub.gif
vakar mokykloje buvo Vasario 16-osios koncertas ji grojo, iš muzikos mokytojo sulaukė pagyrų, tai išviso sparnus užsiaugino smile.gif

o kas liečia klausą, tai buvau pakvaišusi mamytė auginati pirmagimį tai su Vakare nuo 7 mėn, suzuki lankyti pardėjom ir taip nepertraukiamai iki db muzikuoja
o mažoji tai sąlyginai nuskriausta tuo klausimu, neturiu aš tiek laiko blush2.gif ,
baltai pavydžiu visiems kurių vaikai turi galimybę savarnkiškai pasiekti mokyklas, būrelius, namus
Atsakyti
sušalę gruodinukai? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 02 15, 09:06)
žinai kaip pirmus metu sji groji, tiksliau per stygas braukė, tai irgi norėjosi, kad ji tai darytų kai mūsų namuose nėra  blush2.gif , bet jai juk klausytojų reikėjo, kentėjom  biggrin.gif
o db kai groja tai kaifuojam  wub.gif
vakar mokykloje buvo Vasario 16-osios koncertas ji grojo, iš muzikos mokytojo sulaukė pagyrų, tai išviso sparnus užsiaugino smile.gif

o kas liečia klausą, tai buvau pakvaišusi mamytė auginati pirmagimį tai su Vakare nuo 7 mėn, suzuki lankyti pardėjom ir taip nepertraukiamai iki db muzikuoja
o mažoji tai sąlyginai nuskriausta tuo klausimu, neturiu aš tiek laiko  blush2.gif
baltai pavydžiu visiems kurių vaikai turi galimybę savarnkiškai pasiekti mokyklas, būrelius, namus

žinai, nepakvaišusi.. aš skaičiau skaičiau tą suzuki knygą... turbūt ir tu skaitei. viskas tai, ko ir manęs smuiko mokytojas mokė.

mažoji labai mėgsta žiūrėti suzuki pamokėles per youtube. ir riboja vyresniojo pratybas namie, dabar jis iš viso namie grot atsisakė... na , dzin. nors ji gi irgi žymiai mažiau gavo to mamiško entuziazmo ir laiko, bet su broliu jau traukia do re mi iš tele bimbam... kalbėt dar nemoka, o va dainuot jau gerai smile.gif

o tavo mažoji irgi manau pakankamai girdėjo visko, kartu su vyresniąja, jos klausa "nenusiskriaudė" smile.gif tokia jau tų antrųjų dalia...

mes, beje, bandėm kartu vykdyt veiklą, bandysim ir toliau (kai kovos pasibaigia dėl mamos) gerai vaikams, kad ir skirtingo amžiaus kartu mokytis. kitaip nespėčiau ir aš abiejų į skirtingas pamokėles vežiot...
Atsakyti
ir kurgi visos pradingę? blink.gif g.gif
Atsakyti
mes namuose tupim ax.gif bandom galvot, kaip ispresti zaislu dalijimosi problema doh.gif Mazajai reikia visko, ka tik sese pasiima doh.gif Tai Rusne dabar gali zaisti nebet tik viena kur pasislepus, ilindus, nes sese viska istampo arba, jei neleidziu, tai buna daug daug triuksmo
Atsakyti
Aš baigiu nukvakti, vaikas NE sako net tiem dalykams, kas jam patinka. Nebepadeda niekas, tik pats apsimeti tokia pačia šlanga, ir viskas... bet tai nei grafiko, nei į darbą laiku, nei į darželį, nei į būrelį... darkymasis visur doh.gif gal kas nors patyrė ir surado sprendimą?....
Atsakyti
fedes nelabai supratau apie ką tu čia 4u.gif
jei nespėjat į darželį kelkitės anksčiau
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 20, 20:43)
fedes nelabai supratau apie ką tu čia  4u.gif
jei nespėjat į darželį kelkitės anksčiau

Tai turbūt nepatyrėt...
pvz svajojam į kaziuka kelias savaites. ryte keliamės, vaziuot - NIAAAAAA, nevaziuosiu,... skandalas. tempiu per prievarta. nes jei netempsiu bus namie skandalas, kodel nenuvaziavom. tada kita savaitgali skandalas, kodel nevaizuojam i Kaziuko turgu - sakua nebėra, kitais metai. o man - turi buti. padaryk smile.gif i darzeli - neaaaaaaaaa, pavargau nenoriu, atstokit. asaros, riksmai... na, ir visur taip biggrin.gif

bet atrodo jau atkapstėm, dar tik dvi dienos pradėjom antialerginius vaistus... bet jau nuotaikos pagerėjimas ryškus. turbūt tikrai blogai jautės, tai ir varė ant viso svieto, o pasakyt nemokėjo, kad nosis visa užburkus, neprakvėpuoja doh.gif
Atsakyti
va va, kai tiksliai nemoka dar ivardyti, kas yra, darosi, tada visas pasaulis kaltas doh.gif maniske pries susergant visada labai pikta, irzli buna, pykstames tada del visokiu smulkmenu ir niekniekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 03 20, 21:39)
Tai turbūt nepatyrėt...
pvz svajojam į kaziuka kelias savaites. ryte keliamės, vaziuot - NIAAAAAA, nevaziuosiu,... skandalas. tempiu per prievarta. nes jei netempsiu bus namie skandalas, kodel nenuvaziavom. tada kita savaitgali skandalas, kodel nevaizuojam i Kaziuko turgu - sakua nebėra, kitais metai. o man - turi buti. padaryk smile.gif i darzeli - neaaaaaaaaa, pavargau nenoriu, atstokit. asaros, riksmai... na, ir visur taip   biggrin.gif

bet atrodo jau atkapstėm, dar tik dvi dienos pradėjom antialerginius vaistus... bet jau nuotaikos pagerėjimas ryškus. turbūt tikrai blogai jautės, tai ir varė ant viso svieto, o pasakyt nemokėjo, kad nosis visa užburkus, neprakvėpuoja  doh.gif

patyriau, kadangi esu jau du metai viena su dviem vaikais pasidariau labai griežta vaikams, į tokius kaprizus nekreipiu dėmesio, nenori eiti į darželį susakau visas grėsmes-lieki viena namuose, neturėsi ką visą dieną pavalgyti, televizorius neveiks ir t.t, neini kartu į parduotuvę vėlgi tas pats, duodu limitą apsivilkimui, nespėjau tavo problemos, po kelių tokių kartų "ragai" nusilaužia. Aš negaliu sau leisti vėluoti į darbą ar kur kitur kur man reikia, prarasiu darbą, vadinasi prarasiu pajamas ir neturėsiu iš ko auginti vaikus ir tada aiškinu, kad jei aš nedirbsiu, mes būsim nevalgę ir tau miela dukrytę teks keliauti į vaikų namus, o jei nepatinka mano dabartinė tvarka gali keliauti pas geresnę mamą.

Todėl tokių kaprizų pas mus retai būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 23 kovo 2012 - 11:22
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 03 23, 11:22)
patyriau, kadangi esu jau du metai viena su dviem vaikais pasidariau labai griežta vaikams, į tokius kaprizus nekreipiu dėmesio, nenori eiti į darželį susakau visas grėsmes-lieki viena namuose, neturėsi ką visą dieną pavalgyti, televizorius neveiks ir t.t, neini kartu į parduotuvę vėlgi tas pats, duodu limitą apsivilkimui, nespėjau tavo problemos, po kelių tokių kartų "ragai" nusilaužia. Aš negaliu sau leisti vėluoti į darbą ar kur kitur kur man reikia, prarasiu darbą, vadinasi prarasiu pajamas ir neturėsiu iš ko auginti vaikus ir tada aiškinu, kad jei aš nedirbsiu, mes būsim nevalgę ir tau miela dukrytę teks keliauti į vaikų namus, o jei nepatinka mano dabartinė tvarka gali keliauti pas geresnę mamą.

Todėl tokių kaprizų pas mus retai būna.

jooo... Mes anksčiau susitardavom. dabar jau jam dzin. problema tame, kad jam visai gerai vienam namie likt, ir visos kitos "gasdinančios" situacijos, realios pasekmės, kurių gali sulaukt.
Neberandu argumentų, kas veiktų. o fantazijom net nebandau, jis puikiai skiria tikrovę nuo melo, skaityt moka, nesamonių neprišnekėsi. O jei prišnekėsi, tai paskui vykdysi. Vienintelė kol kas situacija, kai "parduotuvė/sporto klubas/etc užsidarys, sargas duris užrakins", tai čia jam viskas suprantama, ir puikiai sutariam. namams ir darželiui nerandu atitikmens biggrin.gif

tai ir tempiu už pakarpos kur reikia, bet galvojau greičiau praeis... bet nepraeina.
Atsakyti
praeis, aš kai kažkas užeina primetu mergaitiškam PMS biggrin.gif
Va dabar jau geras kelias savaites bijo likt viena namuose, džiaugiuosi, kad šis kvailas periodas nebuvo tada kai man teises reikėjo laikytis , ns dažnai nebudavau namuose po drabo. Dabar jai vaidenasi kad ateis vagys su juoda kepure ir kažką iš namų pavogs doh.gif , vieną vakarą ėjau į parduotuvę ir ją palikau su šiais kaprizais, tai ta nupėdino pas kaimynę biggrin.gif
Atsakyti