Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(saulytuke @ 2012 02 07, 12:13)
4u.gif  4u.gif Bet taigi, ar negali būti, kad R tas neklausymas dabar, kaip dėmesio sau kovojimas...Juk natūralu, sesė dar mažytė, ir R dar nespėjo susigyventi su tuo, kad dėmesio jai savaime gaunasi mažiau.
Žinok Godai ta „krizė“ ilgokai tęsėsi, bet praėjo. Praeis ir R, tik kantrybe apsiginkluokit smile.gif

drinks_cheers.gif as ir taip galvoju, tik noretusi, kad klausydama ji to demesio issikovotu ax.gif ir nori nenori visa diena sukasi aplink sese...
Atsakyti
Maksas

Girdėjom, komplimentai Vakarei muzikoj:4u: kaip dėl spalvoto smuiko, ar neapsiprendėt?
Mano spirgas kartais nori, kartais nenori, bet vakar stygas pabraukė pamokoj, tai net apsalau. kiek mažai mamoms reikia iki laimės smile.gif

O mano mažoji šalčio bijo, negalim vest visai kai žemiau -5. tai sėdim namuose... ech

Daina

o kas ta PET programa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 09 vasario 2012 - 10:09
QUOTE(Fedes @ 2012 02 09, 10:08)
Maksas

Girdėjom, komplimentai Vakarei muzikoj:4u: kaip dėl spalvoto smuiko, ar neapsiprendėt?
Mano spirgas kartais nori, kartais nenori, bet vakar stygas pabraukė pamokoj, tai net apsalau. kiek

Dėkui 4u.gif

pas mus banguotai su tuo smuiku, kartais į dieną po kelis kartus ima smuiką į rankas, o kartasi tai įdomesnių užsiėmimų randa smile.gif

dėl balto smuiko, tai dar ji vis svaigsta, planuojam gal vasrą jį pirkti, kaip tik sesė važiuos į usa, tai tuo pačiu parvežtų

kaip suprtau ir Jūs ryt koncerte dalyvausit bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pirma ilgųjų atostogų diena, tai man dar tik rytas biggrin.gif
QUOTE(saulytuke @ 2012 02 07, 11:30)
O tau žiūriu jau nedaug liko iki didžiojo susitikimo. Ir kaip jaučiatės?
Jaučiamės visaip 4u.gif
Visi gyvenam laukimu wub.gif Paulius laukia brolio, vyras dukters, o aš mėgaujuosi nestuke.gif Jau nedaug beliko, o atrodo tik prasidėjo ax.gif Labai greitai man šį kartą laikas eina unsure.gif Dar nieko nesusiruošus blush2.gif bet jau beveik kiekvieną naktį skirtingus gimdymo variantus sapnuoju doh.gif

QUOTE(Fedes @ 2012 02 09, 10:08)
Daina
o kas ta PET programa?
Tėvų efektyvumo programa - P.E.T. 4u.gif
Atsakyti
Daina - sveikinimai pradėjus atostogauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 02 09, 12:02)
Labas rytas  4u.gif
Pirma ilgųjų atostogų diena, tai man dar tik rytas  biggrin.gif

thumbup.gif kaip smagu, o susiruosti dar spesi, dar turi pakankamai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 02 09, 10:29)
Dėkui  4u.gif

pas mus banguotai su tuo smuiku, kartais į dieną po kelis kartus ima smuiką į rankas, o kartasi tai įdomesnių užsiėmimų randa smile.gif

dėl balto smuiko, tai dar ji vis svaigsta, planuojam gal vasrą jį pirkti, kaip tik sesė važiuos į usa, tai tuo pačiu parvežtų

kaip suprtau ir Jūs ryt koncerte dalyvausit  bigsmile.gif

tai natūralu.. pas mus irgi tiek viskas įdomu, kad nespėja visiškai, reikia jam 30 valandų paroj, ir be miego..
o dėl koncerto ne, dar anksti mums. bet ir nieko nesakė. ar ten žiūrovų bus, mes visai ateitume paklausyt g.gif

QUOTE(Daina @ 2012 02 09, 11:02)

Tėvų efektyvumo programa - P.E.T.  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 02 09, 23:11)
tai natūralu.. pas mus irgi tiek viskas įdomu, kad nespėja visiškai, reikia jam 30 valandų paroj, ir be miego..
o dėl koncerto ne, dar anksti mums. bet ir nieko nesakė. ar ten žiūrovų bus, mes visai ateitume paklausyt  g.gif
ačiū 4u.gif

tai jeigu turit noro žiūrovai ten visda kviečiami, skelbimas kabojo hole, "Valso ritmu"
šiandien 17,30 val Trakų g. Marcinkevičiaus bibliotekos salėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 02 10, 08:25)
tai jeigu turit noro žiūrovai ten visda kviečiami, skelbimas kabojo hole, "Valso ritmu"
šiandien 17,30 val Trakų g. Marcinkevičiaus bibliotekos salėje  mirksiukas.gif

ačiū už info, jau spėjau ir mokytojai paskabint smile.gif Valso ritmu antraštę mačiau, bet vat kad toliau paskaityt doh.gif doh.gif bandysim patekt, nes maniškiui tokie ir yra įdomiausi.
Atsakyti
Maksas,

kaip jums sekėsi koncerte?
aš saviškį pasirodo iš darželio alkaną pasiėmiau, nesusigaudžiau pamaitint, tai teko plautis jau po pirmų dviejų mažųjų atlikėjų sad.gif o tai paskui arba isterika ištinka, arba alpsta jis man doh.gif

o dėl vaikų auklėjimo, beje, įsiprašiau kelis psichologės poliklinikoj vizitus, tai buvo visa naudinga, ko ji nepataria, tai pats bešnekėdamas su protingu žmogumi pradedi suvokt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 02 13, 23:36)
Maksas,

kaip jums sekėsi koncerte?
aš saviškį pasirodo iš darželio alkaną pasiėmiau, nesusigaudžiau pamaitint, tai teko plautis jau po pirmų dviejų mažųjų atlikėjų sad.gif o tai paskui arba isterika ištinka, arba alpsta jis man  doh.gif

Dėkui 4u.gif , gerai,
Vakarės bene geriausias pasiroymas buvo wub.gif , o ir koncertu likom sužavėti thumbup.gif
Kai tik paskiua vyrui, kad Vakarė gros smuiku, pirmoji jo reakcija buvo atmetamoji, tipo nu jau ne
Dabar jis svaigsta, kad ir Rytę į smuiką leisim biggrin.gif , bet mažosios juk klausa nelavinta, kur jau ten jai smuiku groti, bandysim nuo rudens klavišiniais smile.gif

na čia alkanas, tai nebasas, aš Rytei savaitgalį padėjau ruoštis į lauką ant kalno , tai vos vaiko be batų per duris neišstūmiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 02 14, 09:57)
Dėkui  4u.gif , gerai,
Vakarės bene geriausias pasiroymas buvo  wub.gif , o ir koncertu likom sužavėti  thumbup.gif
Kai tik paskiua vyrui, kad Vakarė gros smuiku, pirmoji jo reakcija buvo atmetamoji, tipo nu jau ne
Dabar jis svaigsta, kad ir Rytę į smuiką leisim  biggrin.gif , bet mažosios juk klausa nelavinta, kur jau ten jai smuiku groti, bandysim nuo rudens klavišiniais  smile.gif

super, šaunuolė 4u.gif per ansamblį matos, kaip stengias, linkėjimai jai nuo Kosto wink.gif

o mano vyras dar nesvagsta, sakė iš namų eis, kai grosim... bet aš nusiteikus muzikuot smile.gif

o kodėl manai, kad Rytės nelavinta klausai? girdi gi sesę grojant, jei muzikuojat, muzikos klausot, tu pataikai į toną dainuodama, tai per tai ir lavinas wink.gif

QUOTE(maksas @ 2012 02 14, 09:57)
na čia alkanas, tai nebasas, aš Rytei savaitgalį padėjau ruoštis į lauką ant kalno , tai vos vaiko be batų per duris neišstūmiau  doh.gif

biggrin.gif čia maniškis irgi yra sustojęs prie durų ir užsižliumbęs... kol išssiaškinau, kad dėl to, kad be batų stumiu lauk doh.gif
Atsakyti