RasuteK, 01 Vas 2012 - 14:55, parašė:
RasuteK, 01 Vas 2012 - 14:55, parašė: ![]()
Gal zinot kokiu veiksmingu budu, kaip kovoti ar taikytis su penkiameciu neklausymu?
sureaguoja tik tuomet, kai jau uzreki
o jei grazai sakai, tai neklauso visiskai, toks jausmas, kad jei dar nerekia mama ar tetis, tai dar galima neklausyti ir daryti savo

maniskis irgi neklauso,

labiausiai tai erzina jo jautrumas, toks nervingas pasidare

Kevino dabartinis uzsiemimas

erikiuxxx, 03 Vas 2012 - 23:03, parašė:
erikiuxxx, 03 Vas 2012 - 23:03, parašė: Kevino dabartinis uzsiemimas
![]()

RasuteK, 04 Vas 2012 - 10:43, parašė:
RasuteK, 04 Vas 2012 - 10:43, parašė: ![]()
ar greit pradejo vienas jot?

pradzioi siek tiek lankem kitus zirgynus, su sportiniais arklaisi, ten vos kelis kartus vaziavome
Tada buvo pertrauka puse metu, ir papuole i si nuostabu zirgyna,iskart nuo pirmo karto jojo jau pats per miskus

Daina, 31 Sau 2012 - 15:38, parašė:
Daina, 31 Sau 2012 - 15:38, parašė: ![]()
Apie ką tylim?

Šalta, vaikai namie - taigi pilna užsiėmimų

Nors šiandien, jau po savaitės pertraukos, išleidau į darželį...Tiesiog išskrido mano vaikas, kaip pasiilgus

RasuteK, 01 Vas 2012 - 14:55, parašė:
RasuteK, 01 Vas 2012 - 14:55, parašė: ![]()
Gal zinot kokiu veiksmingu budu, kaip kovoti ar taikytis su penkiameciu neklausymu?
sureaguoja tik tuomet, kai jau uzreki
o jei grazai sakai, tai neklauso visiskai, toks jausmas, kad jei dar nerekia mama ar tetis, tai dar galima neklausyti ir daryti savo

Jei turi laiko, tai rekomenduočiau Kaip klabėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai klabėtų
Aš tiesiog kalbėjausi apie tai kas nepatinka...
erikiuxxx, 04 Vas 2012 - 11:16, parašė:
erikiuxxx, 04 Vas 2012 - 11:16, parašė: ![]()
pradzioi siek tiek lankem kitus zirgynus, su sportiniais arklaisi, ten vos kelis kartus vaziavome
Tada buvo pertrauka puse metu, ir papuole i si nuostabu zirgyna,iskart nuo pirmo karto jojo jau pats per miskus

Nuostabu, drąsuolis Kevinas

saulytuke, 07 Vas 2012 - 07:54, parašė:
saulytuke, 07 Vas 2012 - 07:54, parašė: ![]()
Šalta, vaikai namie
rekomenduočiau kabėti su vaikais
rekomenduočiau kabėti su vaikais
Nors ir šalta, bet maniškis sėkmingai į darželį keliauja

Aš irgi patarčiau tą patį. Mums kol kas niekas taip nepasiteisino kaip pasikalbėjimai, tik reikia rasti laiką ir priėjimą prie vaiko tam pokalbiui. Aš lankiau kursus pagal PET programą, tai labai patiko ir daug praktikos buvo ir po jų daug tvirčiau psichologiškai jaučiausi. Kartais nežinai kaip prisibelsti iki to vaiko, kaip savo jausmus ne tik parodyti bet ir išreikšti žodžiais

Aciu, saulytuke, uz pasiulyma, bandysiu pasiieskot ir paskaityt
RasuteK, 07 Vas 2012 - 10:04, parašė:
RasuteK, 07 Vas 2012 - 10:04, parašė: ![]()
Kalbames ir atrodo, kad tikrai supranta, ko as is jos tikiuosi, supranta, kas butent man nepatinka jos elgesy, bet kita diena trukt uz vadziu ir vel is pradziu...
Nors va vakar is tikro buvo gera diena, tikrai stengesi ji ir girdeti, ir klausyti, ir vakare abi pasidziaugem tuom
![]()

Žinok Godai ta „krizė“ ilgokai tęsėsi, bet praėjo. Praeis ir R, tik kantrybe apsiginkluokit

Dabar Goda pusiausvyroj

Daina, 07 Vas 2012 - 09:36, parašė:
Daina, 07 Vas 2012 - 09:36, parašė: ![]()
Nors ir šalta, bet maniškis sėkmingai į darželį keliauja
![]()

Na, kai dirbdavom, mes irgi vesdavom, nes neturėdavom kam palikt...aplamai nelabai tų šalčių bijom. Jei vaikai sveiki, tai iki -20 ir į lauką eidavom valandėlei kitai. Tik kai aš namie, vyriausioji namie, tai ir Goda su mumis, kaip atostogos gavosi

O tau žiūriu jau nedaug liko iki didžiojo susitikimo