Visai neblogai renka kol kas tik geriausius ivertinimus, as jau sakiau ivairoves delei galetu ir kitokia raidele parnesti (pas mus vertinama raidelemis) mokslu domisi ir siaip mokykloje patinka
pas mus pupos riešutai, gilės ir šypsenėlės gauna per pamokas kartais, bet šiaip už rašto darbus, dabar trečiasis jau pasaulio pažinimo. tik nežinau, koks gali būti ten kontrolinis? lietuvių ir matematika tai kaip ir viskas aišku
Labukas, Seniai jau čia kas berašė Atėjau pasigirti, kad mes turime trečiąją sesytę Kol kas tik kelios dienelės, tai atsidžiaugt negalim Mano merginos jau tikros pagalbininkės, tiek visur nori padėti Ir šiaip gyvenam neblogai. Pirmokėlei sekasi, nori mokytis, tuo labai džiaugiuosi.
Atėjau pasigirti, kad mes turime trečiąją sesytę Kol kas tik kelios dienelės, tai atsidžiaugt negalim Mano merginos jau tikros pagalbininkės, tiek visur nori padėti
Ir šiaip gyvenam neblogai. Pirmokėlei sekasi, nori mokytis, tuo labai džiaugiuosi.
Labukas,
Seniai jau čia kas berašė
Atėjau pasigirti, kad mes turime trečiąją sesytę Kol kas tik kelios dienelės, tai atsidžiaugt negalim Mano merginos jau tikros pagalbininkės, tiek visur nori padėti
Ir šiaip gyvenam neblogai. Pirmokėlei sekasi, nori mokytis, tuo labai džiaugiuosi.