Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(kaari @ 2013 09 07, 08:48)
Mes keliamės nesunkiai, tačiau dar patys tėveliai turi pereiti į kitą režimą, nes vis susivėlinam su ėjimu miegoti.
Buvo mokykloje susirinkimas, tai galva sukasi, kiek iki kada už ką sumokėti, reikėjo galutinai apsispręsti dėl prailgintos grupės, visokių organizacinių reikalų. Šią savaitę turėjo po tris pamokas, nuo kitos savaitės jau 4-5 ir prasideda maitinimas. Būreliai nuo spalio mėnesio. Vaikų klasėje - visos 28 burnytės. Kokio dydžio pas jus klasės?

kurią mokyklą lankot g.gif

mūsų klasėje taip pat 28 mokiniai
šią savaitę buvo po 4 pamokas, šiandien gavau pastovų tvarkaraštį tai visomis dienomis po 5 pamokas tik pentadienį 4

o su kėlimusi, tai pas mane jos "išdresiruotos" kaip kareivėliai viens du ir pasiruošusios biggrin.gif
penktadienį sugebėjau pramiegoti doh.gif , prabudau, o jau 7.01, kai mes iš namų 7.10 išeidinėjam, na ką viskas gerai 7.12 jau mašinoje sėdėjom. Tik klausimas buvo: kodėl mes taip skubam lotuliukas.gif
Atsakyti
maksas,

o tai kelintą val pas jus pusryčiai? man gerai, ne aštuntai į darbą, tai šiaip taip septintą pavalgom, nors net pas mane dar skrandis nepabudęs. bet vat jei reiktų dar anksčiau doh.gif

QUOTE(kaari @ 2013 09 07, 09:48)
Mes keliamės nesunkiai, tačiau dar patys tėveliai turi pereiti į kitą režimą, nes vis susivėlinam su ėjimu miegoti.
Buvo mokykloje susirinkimas, tai galva sukasi, kiek iki kada už ką sumokėti, reikėjo galutinai apsispręsti dėl prailgintos grupės, visokių organizacinių reikalų. Šią savaitę turėjo po tris pamokas, nuo kitos savaitės jau 4-5 ir prasideda maitinimas. Būreliai nuo spalio mėnesio. Vaikų klasėje - visos 28 burnytės. Kokio dydžio pas jus klasės?

aš tai tiek naujos info ir lakstymo, kad pati lūždavau po devynių. ir vaikai greit įsivažiavo į ankstyvą gulimąsi - kėlimąsi.

gavom arbatėles ir mes jau, pietūs nuo kitos savaitės, susitarėm dėl spec. dietos, tfu 3 k. kad tik viskas taip ir pasisektų, kaip tarėmės. nes kitaip tektų remosais gamint ir nešiot
Papildyta:
ir negalvojau, kad po 28 formuoja, daug g.gif pas mus 24.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2013 09 07, 20:57)
maksas,

o tai kelintą val pas jus pusryčiai? man gerai, ne aštuntai į darbą, tai šiaip taip septintą pavalgom, nors net pas mane dar skrandis nepabudęs. bet vat jei reiktų dar anksčiau  doh.gif

nėra pas mus psuryčių blush2.gif

vyras atsikėlęs padaro po vieną sumuštinį, vienai su sviestu ir dešra, Rytei be sviesto, tai mažoji per prievarta suvalgo pusė, bet jeigu labai prieštarauja ir tos pusės nevalgo, didžioji kartais visą suvalgo, bet ji mokyklos valgykloje kąnors nusiperka biggrin.gif

Rytei į mokyklą dėjau puse obuolio ir tai ne visą suvalgė doh.gif , kitą dieną bandelės prašė, suvalgę visą, ketvirtadienį irgi bandelę nešėsi, bet neturėjo laiko ją valgyti parsinešė į namus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiemet Vilniuje daug mokyklų, kurios formavo klases pagal maksimumą, kurį leidžia įstatymai. Mes lankome didžiausią pagal mokinių skaičių Lietuvoje mokyklą - Gabijos gimnaziją, nes ji mums arčiausiai namų, kad reikalui esant, galėtų pati pareiti namo.
Kokį įspūdį mokytojos paliko?
Atsakyti
QUOTE(kaari @ 2013 09 07, 22:17)

man kai pirmas įspūdis buvo prieš 5 metus, tai nelabai prisimenu smile.gif

bet mano lūkesčius pateisino, tad nebuvo nė menkiausios abejonės kur leisti Rytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2013 09 07, 22:21)
nėra pas mus psuryčių  blush2.gif

vyras atsikėlęs padaro po vieną sumuštinį, vienai su sviestu ir dešra, Rytei be sviesto, tai mažoji per prievarta suvalgo pusė, bet jeigu labai prieštarauja ir tos pusės nevalgo, didžioji kartais visą suvalgo, bet ji mokyklos valgykloje kąnors nusiperka  biggrin.gif

Rytei į mokyklą dėjau puse obuolio  ir tai ne visą suvalgė  doh.gif , kitą dieną bandelės prašė, suvalgę visą, ketvirtadienį irgi bandelę nešėsi, bet neturėjo laiko ją valgyti parsinešė į namus  lotuliukas.gif

Na, mano šeimynai, kadangi pripratę didžiąją maisto dalį gauti ryte - per pietus, tai noriu išlaikyt tą režimą. Tai kadangi košės mažiau susivalgo ryte kai anksti valgom, prie arbatos per pertrauką dedu ir sumuštinių, ir sausainių. jie ir į darželį eidami pusantrų ar dvejus pusryčius valgydavo. aišku, man gaminti šeštą ryto tai doh.gif kaip nors pripasiu...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 08 30, 17:10)

ooo Ice KOKIOS NAUJIENOS PARAŠE nestuke.gif , SVEIKINIMAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(kaari @ 2013 09 07, 08:48)
Kokio dydžio pas jus klasės?

Pradėjom su 24, dabar vienas pabėgo tai liko 14 mergaičių ir 9 berniukai

QUOTE(kaari @ 2013 09 07, 22:17)

Puikų, kiekvieną penktadienį bus susirinkimai aptart savaitės veiklai , informacijos pateikia daug ir išsamiai. Pirmą dieną man teko būt su mažąja , nes labai verkėm, o kitas dienas ėjom puikiai, net skundėsi vaikas, kad pamokos per trumpos, bet matau pavargo jau ketvirtadienį, tai muzikos mokykloje daugiau užuolaidas tampė nei dainavo biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų klasėje 26 vaikai, iš jų tik 8 mergaitės. Dalis vaikų pažįstami nuo darželio, mano zuikis naujokas, bet jam tai ne problema. Nuo šiandien lanko pailgintą grupę (10 Lt/diena), maitinimas geras - po 2 pamokų valgo bandelę su sultimis (2 Lt), vėliau pietus (4 Lt). Už maistą mokame mokytojai, ji derina su valgykla. Mokytoja kol kas mums abiems patinka. Į mokyklą keliaujam su noru, keltis kartais sunkoka, kartais atsikelia pats. Pusryčius visada valgome sočius, bet nevalgome vakare, apetitas ryte būna žvėriškas abiems ax.gif Kol kas mokykla esam patenkinti. Jei nors per pusę taip gerai bus ir toliau, bus šaunu.
Atsakyti
O kaip pas jūs reikalai su papildomomis išlaidomis į klasę? Be maitinimo, pratybų.
Atsakyti
QUOTE(kaari @ 2013 09 09, 16:44)
O kaip pas jūs reikalai su papildomomis išlaidomis į klasę? Be maitinimo, pratybų.

pas mus dar nebuvo susirinkimo, nors 4 metus prieš tai nerinkom jokių pinigėlių klasei

klasės fondas buvo, bet minimalus, pirmus tris metus pirkom vandenį , tai jam ir dar visokioms kitokioms smulkioms išlaidoms užtekdavo surinktų po 10 Lt.
Atsakyti
Susirinkimas rugsėjo 19 dieną, tada bus aišku, kokios rinkliavos nusimato.
Atsakyti
Sveikos,

kaip sekasi pirmokėliams? smile.gif
Atsakyti