Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

Nerealiai bigsmile.gif yahoo.gif
Maksas kokia pastabi 4u.gif man akis neužkliuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui už balionėlius, merginos 4u.gif Taip, laukiam stebūklėlio wub.gif, kuris apsigyveno labai labai labai netikėtai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 13 birželio 2013 - 10:07
Labas rytas suraitytas tongue.gif

Prieš darbą planuoju visą savaitę.

Vienas iš planų - kaip švęsti Jonines sekmadienį biggrin.gif Kažkas čia iš mūsų lyg gyvena Jonavoje? rolleyes.gif Nesu tikra, kas, tad prašau atsiliepti. Ar smagios Joninių šventės būna Jonavoje? Seniau visada manydavau, kad tai nelabai kokios reputacijos šventė, turint minty žmonių atsipalaidavimą su alkoholiu. Bet du metus iš eilės Kaune šventėme ir visai mums patiko. Nes kažkaip visai nesinori tik kažkur sode sėdėti ir kepti šašlykus doh.gif Šiemet programa nelabai kokia Kaune, norėtųsi daugiau liaudiškos tradicinės muzikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 17 birželio 2013 - 08:24
Ice sveikinam 4u.gif 4u.gif
kaip šaunu,...aš ir noriu...gal geriau mes norim wub.gif wub.gif
Labai labai džiaugiuosi už Jus smile.gif
Papildyta:
o mes jau laukiam mokyklėlės, pernai sesutė ėjo į pirmą klasę, tai jau svajoja ir mažoji apie mokyklą...
Atsakyti
Anchela, o kur jus dabar gyvenat? Ne LT bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,
Ice, mes aš iš Jonavos ir Spindulka wink.gif Bet tiesa sakant nelabai ką galiu ir patart dėl Joninių. Mes dažniausiai nebūnam visoj šventėj nuo...iki... nes irgi turime Janinų ir Jonų, tad lekiam pabūt sujais, ir tik į pavakarę ar vėlų vakarą grįžtam.
Šiap smagu pabūt su kompanija, o jei ramiau.. tai net nežinau.
Na eitynės, misterija ir pan. įdomu mums suaugusiems, bet astibosta vaikams, šiaip vis tiek daugmaž panaši programa kasmet, tai... vėlgi kiekvienam kitaip atrodo. Mes kadangi gyvenam neitin toli nuo Joninių slėnio (nors čia gi visa Jonava mažas kaimas biggrin.gif) tai nueinam, praeinam, pabūnam, kol visiems įdomu ir noras yra, paskui dar kartelį ateinam jau prieš fejerverkus smile.gif
Na bet čia tik mano mintys, kai aš nesu didelė dalyvė tokiuose renginiuose biggrin.gif
(nors jaunimas ošia, ypač kompanijose )
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2013 06 19, 18:42)
Labukas,
Ice, mes aš iš Jonavos ir Spindulka wink.gif Bet tiesa sakant nelabai ką galiu ir patart dėl Joninių. Mes dažniausiai nebūnam visoj šventėj nuo...iki... nes irgi turime Janinų ir Jonų, tad lekiam pabūt sujais, ir tik į pavakarę ar vėlų vakarą grįžtam.
Šiap smagu pabūt su kompanija, o jei ramiau.. tai net nežinau.
Na eitynės, misterija ir pan. įdomu mums suaugusiems, bet astibosta vaikams, šiaip vis tiek daugmaž panaši programa kasmet, tai... vėlgi kiekvienam kitaip atrodo. Mes kadangi gyvenam neitin toli nuo Joninių slėnio (nors čia gi visa Jonava mažas kaimas biggrin.gif) tai nueinam, praeinam, pabūnam, kol visiems įdomu ir noras yra, paskui dar kartelį ateinam jau prieš fejerverkus smile.gif 
Na bet čia tik mano mintys, kai aš nesu didelė dalyvė tokiuose renginiuose biggrin.gif
(nors jaunimas ošia, ypač kompanijose )

Na, supratau smile.gif Ačiū už komentarą 4u.gif Pasižiūrėjau programą, vis dėlto nebloga ji bus ir Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2013 06 19, 18:38)
Anchela, o kur jus dabar gyvenat? Ne LT  bigsmile.gif

siuo metu Nicoj gyvenam, o seip mokykla lankom LT, tik visos imanomos atostogos, jau cia, vis dar del kalbos barjeras yra, tai kol mokinames kalba, tol per dvi salis gyvenam mirksiukas.gif mirksiukas.gif
bet kadangi dabar atostogos, tai galim gyvent cia smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Jonukui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 06 13, 10:04)
Dėkui už balionėlius, merginos  4u.gif  Taip, laukiam stebūklėlio wub.gif, kuris apsigyveno labai labai labai netikėtai  blush2.gif

Ice sveikinimai wub.gif wub.gif vat tokie tikri stebukleliai,kurie neplanuotai ateina wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, kaip renkate kuprines būsimiems pirmaklasiams?
Atsakyti
mes tai tiesą sakant gavom tokią dovanų:
http://www.rollersna...pack-camo-green

labai lengva, su paminkštinimu nugarai ir pečiams, nesuprantu ar čia mokyklinė ar ne... bet nieko jau ir neberenku blush2.gif
Atsakyti