Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

aha, labai temukė rami unsure.gif

manajai kazkaip visai nieko. Kartais kai turi noro pasprendzia tas pratybeles, o jeigu nenori, tai ir neverciu. Darzelyje zinau, kad daro ta ka reikia, eis i mokykla irgi darys ka reikia. Lai dar dziaugiasi vaikyste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2013 01 10, 15:54)
[b]MAŽAJAI URTEI REIKALINGA PAGALBA

Prisidėjom. Tikiuosi, nedaug liko iki reikalingos sumos.
Atsakyti
Pritilo temelė, jau net buvau pagalvojusi, kad gal jau nauja sukurta ir pamečiau iš favourites biggrin.gif

Mes užsirašėm į pora mokyklų, nekantriai laukiu, kada galėsiu susipažinti su pirmokėlių mokytojom, labai tikiuosi, kad rasim bendrą kalbą...

Pasirgom pora savaičių namuose, tai galų gale K į darželį išėjo ramus ir, atrodo, visai neblogai praleido laiką (prieš tai jau galvojau visai atsisakys ten eit).

aij ir beje, klausimas - ar jūsų ikimokyklinėse buvo susirinkimai? aš jau kalbėjau, akd reiktų, žadu vėl eit primint, nes dar nebuvo (atseit jau ikimokyklinukai, tai jiems nereik blink.gif ). man kažkaip jau norėtųsi žinot, ko jie tikisi iš tų vaikų per šiuos metus, jau pusė laiko gi praėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2013 02 02, 01:53)
aij ir beje, klausimas - ar jūsų ikimokyklinėse buvo susirinkimai? aš jau kalbėjau, akd reiktų, žadu vėl eit primint, nes dar nebuvo (atseit jau ikimokyklinukai, tai jiems nereik  blink.gif ). man kažkaip jau norėtųsi žinot, ko jie tikisi iš tų vaikų per šiuos metus, jau pusė laiko gi praėjo  doh.gif

pas mus buvo lapkricio men. 4u.gif
Atsakyti
Pas mus buvo rugsėjo ir gruodžio mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaari @ 2013 01 28, 01:10)
Prisidėjom. Tikiuosi, nedaug liko iki reikalingos sumos.

kaari, AČIŪ 4u.gif surinkome prašytą sumą ir dar daugiau thumbup.gif

Jeigu kam nors įdomi šios mergytės istorija, daug informacijos ČIA ir ČIA .
Atsakyti
Na, reik mum dar pralaukti tą gripo etapą turbūt ir "griebti jautį už ragų" smile.gif kažkaip keistai šiemet su ta ikimokykline, darželyje kol buvom, tai daugiau aiškumo ir informacijos buvo...

Mažulėle, dideliausi linkėjimai Urtelei, labai džiugu, kad pavyko surinkti reikiamą sumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2013 02 02, 01:53)
aij ir beje, klausimas - ar jūsų ikimokyklinėse buvo susirinkimai? aš jau kalbėjau, akd reiktų, žadu vėl eit primint, nes dar nebuvo (atseit jau ikimokyklinukai, tai jiems nereik  blink.gif ). man kažkaip jau norėtųsi žinot, ko jie tikisi iš tų vaikų per šiuos metus, jau pusė laiko gi praėjo  doh.gif

Kaip keista, kad nebuvo nei vieno susirinkimo g.gif Gal nepranešė, jei sirgot? g.gif Šiap pirmąjį susirinkimą juk turėtų auklėtojos uspažindinti su programa pagal kurią dirbs, sužinoti ko tikisi tėveliai, pristatyti savo darbo metodiką, metų planus, planuojamus renginius ir pan.
Po naujųjų jau dažniausiai antras susirinkimas planuojamas, o gale metų trečiasis.
Bent pas mus taip smile.gif Ir, manau, nesvarbu ar tai ikimokyklinė ar priešmokyklinė grupė, nes net ir mokykloj pradinėse klasėse tiek pat susirinkimų yra. smile.gif
Atsakyti
manoji smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2013 02 04, 12:24)

Nereali, kai pasakų princesė wub.gif

gal ir mažiuką parodysi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2013 02 04, 12:24)

Vajezau, kokia grazi!!! wub.gif
Atsakyti
mažiuko nelabai yra, nelindo jis į kadrą hihihi.gif