Gražių švenčių!
Man patinka Kalėdos, nes ryt nereikia į darbą. Ramus jaukus rytas ir visa šeima namie, visi laimingi. Vaikai džiaugiasi Kalėdų senio dovanomis ir tiek džiugaus klegesio namuose senai jau nebuvo. Man patinka Kalėdos, nes net nekyla mintis, ką šiandien gaminti, valgio užteks dar bent trims dienoms. Man patinka, kad nėra to beprotiško skubėjimo - lėkimo jausmo. Man patinka, kad draugai ir artimieji šiandieną suranda nors minutę kitą laisvo laiko ir susitinka, paskambina vieni kitiems, ar nors parašo žinutę. Man patinka , kad tyliai miega vyro darbo telefonas ir, kad mano brangusis sulaužė mūsų susitarimą vienas kitam nieko dovanoti ir maloniai mane nustebino.
Man patinka ir aš labai džiaugiuosi, kad gimė Kristus ir mūsų namuose, ir mūsų širdyse. Man labai labai patinka Kalėdos!!!
Ramybės ir džiaugsmo visų namams!!!
Didžiausi sveikinimai ir visiems šiuo metu šventusiems ir švenčiantiems savo gimimo dienas!!!
Man patinka ir aš labai džiaugiuosi, kad gimė Kristus ir mūsų namuose, ir mūsų širdyse. Man labai labai patinka Kalėdos!!!
Ramybės ir džiaugsmo visų namams!!!
Didžiausi sveikinimai ir visiems šiuo metu šventusiems ir švenčiantiems savo gimimo dienas!!!
Kad sniegas virstų pinigais,
O šaltis meile ir paguoda,
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek, kiek duota.
Sveikiname Mažulėlės šeimyną sulaukus Kalėdinės dovanėlės
QUOTE(Daina @ 2011 12 26, 19:00)
jungiuosi prie sveikinimų
QUOTE(Daina @ 2011 12 26, 19:00)
Sveikiname ir mes su 6eimynos pagausėjimu. O ką turi? dukrytę ar sūnelį?
QUOTE(Daina @ 2011 12 26, 20:00)
Sveikiname Mažulėlės šeimyną sulaukus Kalėdinės dovanėlės
naujienos, sveikinu ir as
QUOTE(Milituke @ 2011 12 27, 21:33)
Labukas, Su šventėm visas jus ir jūsų šeimynas
Sveikinimai Mažulėlės šeimynai sulaukus Kalėdinio stebuklo
Mano mažoji bitelė
Sveikinimai Mažulėlės šeimynai sulaukus Kalėdinio stebuklo
Mano mažoji bitelė
Jungiuosi prie sveikinmų Mažulėlei
wow kokia Bitutė
Milituke dėl savo bitutės tikrai pasistengė
Ir labai labai sveikinu Mažulėlę
Ir labai labai sveikinu Mažulėlę
Pirmiausiai Sveikinimai Mazulelei susilaukus ,tokios dydeles mergytes
Bitute
o mes po svenciu maratono
23diena, Kevinas svente darziuke gimse ir namie gavo nuo musu su teveliu dovanas
24d, susirinko visa vyro seimyna, trys seses su vyrais,tevai ir t.t., visi keitesi dovanomis tai kiekvienas vaikas gavo po 5 dovanas
25d,kaledu rytas namie pats smagiausias vaikam, tika atsikele iskart bego prie eglutes
26 ilsejomes namie,gulinejom visi lovoi iki pietu pats geriausias poilsis man
o 27d Kevino balius tiek nusikalem visi ..bet buvo smagu..vaikas namie tarp dovanu pasimete ,bet nieko visus metus nereiks zaislu pirkti vel...
Visus vaisinam savo naminiu tortuku
Bitute
o mes po svenciu maratono
23diena, Kevinas svente darziuke gimse ir namie gavo nuo musu su teveliu dovanas
24d, susirinko visa vyro seimyna, trys seses su vyrais,tevai ir t.t., visi keitesi dovanomis tai kiekvienas vaikas gavo po 5 dovanas
25d,kaledu rytas namie pats smagiausias vaikam, tika atsikele iskart bego prie eglutes
26 ilsejomes namie,gulinejom visi lovoi iki pietu pats geriausias poilsis man
o 27d Kevino balius tiek nusikalem visi ..bet buvo smagu..vaikas namie tarp dovanu pasimete ,bet nieko visus metus nereiks zaislu pirkti vel...
Visus vaisinam savo naminiu tortuku