Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

Jungiuosi prie sveikinimų sukaktuvininkams 4u.gif 4u.gif
happybday.gif happybday.gif happybday.gif
sveikinam ne tik Godą bet ir jos sesutę mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(RasuteK @ 2012 12 04, 16:58)
pas mus gruodzio 19d.  ax.gif

Ir pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 12 04, 19:20)
Ir pas mus  4u.gif

Ir pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinam svenciancius wub.gif wub.gif wub.gif

pas muis svente jau gruodzio 11diena..o jau vaidmeni vaikas gavo doh.gif bus -uodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 12 05, 12:59)
Sveikinam svenciancius  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pas muis svente jau gruodzio 11diena..o jau vaidmeni vaikas gavo  doh.gif bus -uodas doh.gif

oho, tai kaip uodą aprengt?
Atsakyti
Mūsų šventė taip pat 19d smile.gif
Paprikute, o kaip jūsų bitutės vaidmuo pasisekė? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milituke @ 2012 12 05, 21:44)

Paprikute, o kaip jūsų bitutės vaidmuo pasisekė? wink.gif

labai gražiai smile.gif tik foto neturiu, filmavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 12 03, 08:46)
Kada pas jus šventė darželyje?

gruodžio 17, per mažėlės gimtadienį wub.gif

tėveliai renkamės 15 val. kartu gaminsime eglutei papuošimus, kartu puošime, paskui ateis Kalėdų senis

už dovanėles atsakinga aš, renkam po 5 Lt. tai dar nesugalvoju ką pirkt

su gimtadieniu švenčiančius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 06 gruodžio 2012 - 13:11
QUOTE(paprikutė @ 2012 12 05, 14:37)
oho, tai kaip uodą aprengt?

galvos skausmas man doh.gif doh.gif galutini rezultata parodysiu biggrin.gif gal labai nesijuoksit tongue.gif

na ryt vaziuoju gimtadieni uzsakineti, svesime jauciu po kaledu doh.gif
Atsakyti
Visus didelius gruodinukus sveikiname su gimtadieniais! 4u.gif wub.gif

Ieškau vertėjo ar vertimų biuro, galinčio kokybiškai išversti MEDICININĮ tekstą į LENKŲ kalbą.
Atsakyti
gal kas turite lentelę kiek turi svert 6 metų vaikas? man jau naktimis sapnuosis vaiko kaulai

ir gal žinote kaip paskatint apetitą? nu nenormalu mano akimis, kad net 15 nesveriam sad.gif, serga dabar 5 dieną, vakar svarstyklės rodė 13,9 unsure.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 12 07, 14:21)
Visus didelius gruodinukus sveikiname su gimtadieniais! 4u.gif  wub.gif
Ieškau vertėjo ar vertimų biuro, galinčio kokybiškai išversti MEDICININĮ tekstą į LENKŲ kalbą.

su gimtadieniu mažąjį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 12 07, 23:40)
gal kas turite lentelę kiek turi svert 6 metų vaikas? man jau naktimis sapnuosis vaiko kaulai

ir gal žinote kaip paskatint apetitą? nu nenormalu mano akimis, kad net 15 nesveriam  sad.gif, serga dabar 5 dieną, vakar svarstyklės rodė 13,9  unsure.gif  blink.gif
Papildyta:

http://eitne.lt/2009...normu-lenteles/ cia yra svoris ir ugis pagal amziu ax.gif
As pati kol augau nelabai i ribas tilpdavau, vis uzribyje likdavau lotuliukas.gif , ir ko tik mama nedare, ir leidziama vitamina C skirdavo, bet tik paauglystej pradejau valgyt ir svoris susinormalizavo mirksiukas.gif
Gal bandykit griezciau savo mityba perziuret 4u.gif gi jau nemaza, galima susitarti, kad suvalgytu ir tai, ka nelabai megsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2012 12 08, 10:17)
http://eitne.lt/2009...normu-lenteles/ cia yra svoris ir ugis pagal amziu  ax.gif
As pati kol augau nelabai i ribas tilpdavau, vis uzribyje likdavau  lotuliukas.gif , ir ko tik mama nedare, ir leidziama vitamina C skirdavo, bet tik paauglystej pradejau valgyt ir svoris susinormalizavo  mirksiukas.gif
Gal bandykit griezciau savo mityba perziuret  4u.gif gi jau nemaza, galima susitarti, kad suvalgytu ir tai, ka nelabai megsta  4u.gif

ji nėra išranki, tik nevalgi, jei pradedu prašyt kad valgytų tada iš vis užsiskleidžia ir pradeda verkt, nes jaučia spaudimą, o tas už mamą už tėtį, už kaimynę ir visus kitus nebepadeda,įsigudrino valgyt pvz už tetę po vieną ryžį
Atsakyti