Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(simoneta @ 2012 09 09, 09:15)
svepluojam

Gal dar išaugs? g.gif
Maniškis irgi ne visada teisingai žodžius taria, vis taisau doh.gif pvz.: televizorius sako tevizorius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 09 09, 12:02)
Gal dar išaugs?  g.gif
Maniškis irgi ne visada teisingai žodžius taria, vis taisau  doh.gif  pvz.: televizorius sako tevizorius  unsure.gif

Tai kad isaugs net neabejoju, logopede dirba, tik galetu i pirma klase eiti jau su R ir Š garsu .smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 09 06, 19:04)
mūsų 116, berods 18 kg (jei dar nepamiršau nuo TA  biggrin.gif ). kūdas, bet ne pats mažiausias grupėj.

būna ir kūdesnių tongue.gif va dabar dama pasisvėrė arbūzo privalgiusi 14,7 kg, ryt žinosime ir ūgį
Atsakyti
Oi visi kokie dydeli smile.gif

maniskis tai 121cm ir 23kg, nekudas,gero sudejimo biggrin.gif

Ir mes jau iskeliavome i priesmokyklinukus, kolkas patinka thumbup.gif aukletoja gavome jauna, kaip Kevinas ir norejo biggrin.gif nes jau ja pazysta biggrin.gif
Tokia reikli,buvusi pradinuku mokytoja wub.gif

O Oskaras i Kevino grupe keliauja ir su noru ,kolkas tfu tfu tfu 4u.gif
pirma diena, man sako ,patinka viena mergaite labai , graziausia grupeje issirinko vienu zodziu su brolium vienodi,tik mergos galvoi biggrin.gif .Kevinas siandien ryte vede broli i grupe ir sako: nu parodyk ,kuri pana tau patinka
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 09, 20:28)
Oi visi kokie dydeli smile.gif

Ir mes jau iskeliavome i priesmokyklinukus, kolkas patinka  thumbup.gif aukletoja gavome jauna, kaip Kevinas ir norejo biggrin.gif nes jau ja pazysta biggrin.gif
Tokia reikli,buvusi pradinuku mokytoja wub.gif

O Oskaras i Kevino grupe keliauja ir su noru ,kolkas tfu tfu tfu 4u.gif
pirma diena, man sako ,patinka viena mergaite labai , graziausia grupeje issirinko vienu zodziu su brolium vienodi,tik mergos galvoi  biggrin.gif .Kevinas siandien ryte vede broli i grupe ir sako: nu parodyk ,kuri pana tau patinka
lotuliukas.gif

įvertins brolis brolio pasirinkimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Didieji gruodinukai smile.gif O aš jau truputį pergyvenau, kad per dideli esame tongue.gif
Atsakyti
mainiškei irgi kol kas patinka smile.gif

mažius po savaitės lankymo, jau susirgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 09, 20:36)
įvertins brolis brolio pasirinkimą  lotuliukas.gif

biggrin.gif

o mes tai nesvepluojam kalbam gerai 3kalbom,bet logopede rado kalbos sutrikimu. g.gif

O va Oskaras kalbeti nenori, prastai kalba..raidos centre gavvome pazyma i darzeli,kad reikalinga logopedo pagalba. Siandien man darzelio logopede pareiske,kad ji dirba puse etato ir negali priimti, pasiieskokite privataus logopedo blink.gif ziauru, gerai surasiu ir privatu..,bet kodel tureciau moketi,kai mum logopedas priklauso nemokamai g.gif ji labiau linkusi dirbti su vyresniai,bet is oskaro grupes ,jis vienintelis nenori kalbeti..pikta siandien as verysad.gif Kreipsiuos i PPT, idomu kur dar reiktu skustis? unsure.gif

Siandien oras pasaka wub.gif

Sestadieni buvome latvijoi, aplankem muzieju, zoo soda, vakare su gide 2h vaiksciojom po senamiesti, Kevinas taip idemiai visko klausesi,visr paskui gide ejo blink.gif as pati jau pavargau biggrin.gif o ,jis man nei zodzio..Gide ,net nustebus buvo biggrin.gif issiziojas vaikas jos klausesi biggrin.gif

o cia mano jojikas..
user posted image

user posted image
Atsakyti
Super raitelis wub.gif

Mes po gydytojos siandien, tai maniskis irgi isstypes iki 122 cm, sveria 22 kg smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 09 09, 21:28)

Matai g.gif , nes maniskis, ziuriu, panasiu duomenu, nu bet kudas kaip dviratis, vieni kaulai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2012 09 11, 21:43)
Super raitelis wub.gif

Mes po gydytojos siandien, tai maniskis irgi isstypes iki 122 cm, sveria 22 kg smile.gif
Papildyta:

Matai g.gif , nes maniskis, ziuriu, panasiu duomenu, nu bet kudas kaip dviratis, vieni kaulai rolleyes.gif

na ydomiai biggrin.gif nene, mano nekudas,nei vienos kelnes jam nekrenta,bet ir ne storulis, jis tevo sudejimo visas, placiu peciu.
Atsakyti
pokalbis tarp mūsų mergaičių
Didžioji sako
-Mama, man papukus skauda, ką daryt?
Mažoji atsako vietoj manęs
-Peroksidu patepk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 09 12, 19:27)
pokalbis tarp mūsų mergaičių
Didžioji sako
-Mama, man papukus skauda, ką daryt?
Mažoji atsako vietoj manęs
-Peroksidu patepk  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti