Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

Turim jau apžiūros rezultatus, bet nežinau, ar galima jais tikėti...Reiks namuose permatuoti vyresnėlį savo.

Žodžiu mažoji mano 122 cm ir 22 kg
Vyresnysis 137 cm ir 31 kg blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 08 09, 12:11)
Turim jau apžiūros rezultatus, bet nežinau, ar galima jais tikėti...Reiks namuose permatuoti vyresnėlį savo.

Vyresnysis 137 cm ir 31 kg  blink.gif  blink.gif

Sakiau, kad dideli biggrin.gif
Bet jo, pagal viska, tai mazoji 7-mecio parametrus atitinka, didzkis- 10-mecio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 08 09, 11:11)

Vyresnysis 137 cm ir 31 kg  blink.gif  blink.gif

oho panelė, mano mažiausia ir kųdžiausia kaip visada(kaulų vyniotinis doh.gif ) , ūgio dar nežinau , bet sveria 14,6 , o didžioji (9 m.) 26 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 09, 12:36)
oho panelė, mano mažiausia ir kųdžiausia kaip visada(kaulų vyniotinis  doh.gif ) , ūgio dar nežinau , bet sveria 14,6 , o didžioji (9 m.) 26 kg  biggrin.gif

g.gif duok žinot, koks Jūsų ūgis, kai pasimatuosit, įdomu 4u.gif

Mūsų praeitais metais buvo 17 kg beveik tempia dabar 18 kg, o ūgio nuo 108 iki 114 cm priaugo. tai ir matosi - kelnės visos trumpos ir per plačios vėl kaip anksčiau doh.gif
Atsakyti
Fedes, mano zuikiui irgi būdinga prasta nuotaika, kai cukraus kiekis sumažėja kraujyje. Man, mano šešurui irgi tai būdinga. Ar mėginote tirti? Įdomu, gal tai paveldėta? Mes diabeto paieškojom, neradom. Karamelinis cukrus - nuolatinis mūsų palydovas...

Džiu ūgis 120 cm, svoris 22 kg (nekinta jau apie 1,5 - 2 metus). KMI anot gydytojos per mažas, bet kadangi vaikis valgus ir labai judrus, sako, kad normalu.

Kol kas neskaito, nerašo, skaičiuoja, nepiešia ir labai nemėgsta, kai reikia darželyje piešti. Pati nemokau, kiek darželyje moko, tiek. Manau, kad spės. Dievina loginius žaidimus, važiuoja dviračiu dviem ratais, moka plaukti su apsaugomis ant rankų, puikiai naudojasi išmaniuoju telefonu, televizoriumi, planšetiniu ir paprastu kompiuteriu. Turbūt visiškas šiuolaikinis vaikas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 rugpjūčio 2012 - 13:09
QUOTE(Tasira @ 2012 08 09, 12:19)
Sakiau, kad dideli biggrin.gif
Bet jo, pagal viska, tai mazoji 7-mecio parametrus atitinka, didzkis- 10-mecio g.gif

g.gif įdomiai kaip... Nors pagal rūbus jei žiūrėčiau tai ir vyresniams jau 128-134 imu, o mažajai 122 žiūriu g.gif Siaubasm, nepamačiau kaip per vasarą tystelėjo. Bet vistiek dar pati išmatuosiu grįžus, nes per daug man čia atrodo g.gif

Varom šiandien į Trasalį. Atvarys mane iš darbo paimti ir tiesiu taikymu i Trakus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 09 rugpjūčio 2012 - 13:20
QUOTE(dautan @ 2012 08 09, 14:04)
Fedes, mano zuikiui irgi būdinga prasta nuotaika, kai cukraus kiekis sumažėja kraujyje. Man, mano šešurui irgi tai būdinga. Ar mėginote tirti? Įdomu, gal tai paveldėta? Mes diabeto paieškojom, neradom. Karamelinis cukrus - nuolatinis mūsų palydovas...

Tyrėmės, viskas gerai dėl diabeto, tai kaip ir hipoglikemija tiesiog lieka. galima kažkokį tikslesnį tyrimą daryt, bet aš nematau reikalo... man irgi tas pats,. su darželine sveikatos patikra aišku galvom vėl išsitirt dėl diabeto, bet tikiuosi ir vėl viskas bus gerai.

mes irgi be saldžių užkandžių niekur negalim išvažiuot, mašinose nuolatinis arsenalas biggrin.gif beje, anksčiau, kai vengėm tų saldumynų, tai daugiau problemų buvo... dabar kai duodam matydami,tai kaip tik geriau ir valgo, ir jaučias.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2012 08 09, 14:04)
Džiu ūgis 120 cm, svoris 22 kg ( svoris nekinta jau 2 metus ūgis kinta lėtai).

neskaito, nerašo, skaičiuoja, nepiešia ir labai nemėgsta, kai reikia darželyje piešti.  puikiai naudojasi televizoriumi, planšetiniu ir paprastu kompiuteriu.
Va tai tinka ir Pauliui 4u.gif
Bet Džiu toks prie didesnių leliukų buvo, o dabar negaliu patikėt, kad atrodytų kaip P.

Galėtų Ice pasivaident ir apie Jonuką papasakot bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,
Kokie dideli ir gražūs tie gruodinukai ir jų broliai smile.gif
Maniškei visi dantukai vietoj ir net nekliba dar. Skaityt neskaito, skaičiuot neblogai sekasi, be galo mėgsta piešti, atlikt įvairias užduotėles smile.gif
Ir ne iš didžiųjų turbūt esam smile.gif Ūgis 116cm, o svoris 18kg.
Atsakyti
maniškė pažįsta raides, bet neskaito, tik skaičiuoja, dainuoja ir šoka, piešia nedaug

Surašysiu ir aš išmatavimus: biggrin.gif

Vyriausias 11 metų 160 cm ir 47 kg
Mažoji 114 cm ir 19 kg
Mažiausias 2.5 metų 98 cm ir 15 kg (beveik į sesę panašu doh.gif )

Nėra tie mano vaikai stori, bet jau švininiai kokie doh.gif , sunkūs doh.gif

Augustė iki šiol beveik nevalgo, apie mėsą patyliu, jeigu kartą į mėnesį kokios vištienos krūtinėlės suvalgo gabaliuką, tai tada gerai.

Pradėjo abiem vyresniem pirštų "pagalvėlės" labai luptis, įdomu kas tai galėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 08 09, 17:45)
maniškė pažįsta raides, bet neskaito, tik skaičiuoja, dainuoja ir šoka, piešia nedaug

Surašysiu ir aš išmatavimus: biggrin.gif

Vyriausias 11 metų 160 cm ir 47 kg
Mažoji 114 cm ir 19 kg
Mažiausias 2.5 metų 98 cm ir 15 kg (beveik į sesę panašu  doh.gif )

Nėra tie mano vaikai stori, bet jau švininiai kokie  doh.gif , sunkūs  doh.gif

Augustė iki šiol beveik nevalgo, apie mėsą patyliu, jeigu kartą į mėnesį kokios vištienos krūtinėlės suvalgo gabaliuką, tai tada gerai.
Pradėjo abiem vyresniem pirštų "pagalvėlės" labai luptis, įdomu kas tai galėtų būti  g.gif

rankų ar kojų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 08 08, 09:26)
Eriukuxxx vaikinai tik į žurnalo viršelį dėti, kokie stilingi ir taip jau moka pozuoti  4u.gif  FB vis pasižiūriu, tai seilės tik nutysta.
O pati Erikiuxxx fotografuoji ar kažkas kitas?  4u.gif

smagu,kad patinkam 4u.gif

Na jo jis pas mane toks vyrukas neblogas wub.gif tik labai jautrus unsure.gif
ugis jo irgi apie 122cm,sveria 24kg.
Siaip labai jau planuotojas mano tas vaikas biggrin.gif jau ateiti planuoja,kaip jis gerai mokinsis, gera darba tures biggrin.gif gyvens vienas lotuliukas.gif masina be stogo nusipirks lotuliukas.gif ir mamai sake dzipa lexus nupirks biggrin.gif juodos spalvos biggrin.gif
Turi panele gruodinuke rolleyes.gif vienas be kito gyventi negali biggrin.gif
Atsakyti