Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(Daina @ 2012 08 06, 10:54)
Oho vyrai ąžuolai  bigsmile.gif 

Maniškis tai toks nudžiūvęs  doh.gif sliekutis toks  unsure.gif Pagal bendraamžius nėra mažiausias, bet prie mažesnių, o gi gimė visas vyrukas  biggrin.gif  doh.gif  Šiaip į nuotraukas žiūrint tai kitų vaikai man didesni nei mano atrodo  g.gif

Gerai kad Paulius gimti vėlavo ir galime rinktis, bet šiaip aš irgi būčiau iškojus būdų kaip nutęsti paruošiamukus, nes matau kad iki mokyklos jis dar nedaaugęs  schmoll.gif

O pagal ką sprendi, kad nedaaugęs? g.gif
Maniškė jau ir skaito ir rašo, man net minties nebuvo, pasiruošus ji ar ne. Pas mus grupėj gimę tais metais visi eis į priešmokyklinę, nors tie, kurie gimę sausio mėn, tai matosi iš karto biggrin.gif Ir jokių testų pas mus nedaro, nebent yra viena mergytė, kuri į raidos centrą važiuoja, manau ji dar gal palauks metelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2012 08 06, 10:59)
O pagal ką sprendi, kad nedaaugęs? 

Na va pati ir atsakei, kad matosi jog sausį gimę biggrin.gif
Nei rašo , nei skaito, nei raides pažįsta, visiškai nesusikaupia, išsiblaškęs ir grupės auklėtojos sakė, kad jam dar anksti, nes nesusikoncentruoja kažkokiai veiklai, jei visi piešia gėlytes maniškis pieš namus ir iš viso būna gerai jei prikalbina su visais piešt doh.gif
Apie mokymasi namie nei minties nėra, nepasėdi vietoj atrodo klynas kuo kėdės užkaista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 08 06, 11:23)
Na va pati ir atsakei, kad matosi jog sausį gimę  biggrin.gif
Nei rašo , nei skaito, nei raides pažįsta, visiškai nesusikaupia, išsiblaškęs ir grupės auklėtojos sakė, kad jam dar anksti, nes nesusikoncentruoja kažkokiai veiklai, jei visi piešia gėlytes maniškis pieš namus ir iš viso būna gerai jei prikalbina su visais piešt  doh.gif
Apie mokymasi namie nei minties nėra, nepasėdi vietoj atrodo klynas kuo kėdės užkaista  doh.gif

thumbup.gif Gerai pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2012 08 06, 09:29)
Sveikos,

mes dvieju dantuku apacioj jau irgi neturim smile.gif I paruosiamaja eis, manau, pats laikas tam 4u.gif

Pasirodom:

nu nieko sau, čia jau pas mergas tokie bernai gali eit blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Mažulėlė @ 2012 08 06, 09:32)
blink.gif  kur čia darėtės? Pedagoginėje-psichologinėje tarnyboje?

taip, aš pati paprašiau, kad padarytų testą ir jie rekomendavo neleist

QUOTE(*Maja* @ 2012 08 06, 09:59)
Maniškė jau ir skaito ir rašo, man net minties nebuvo, pasiruošus ji ar ne. Pas mus grupėj gimę tais metais visi eis į priešmokyklinę, nors tie, kurie gimę sausio mėn, tai matosi iš karto biggrin.gif  Ir jokių testų pas mus nedaro, nebent yra viena mergytė, kuri į raidos centrą važiuoja, manau ji dar gal palauks metelius  g.gif

mes neskaitom , raideles bandom rašyt, vardą mokam parašyt ir vsio
Atsakyti
Manškė jau svaigsta dėl auskarų hihihi.gif Kažkada pajuokavau, kad kada jau bus 6 metai, galėsim ausis pradurti, tai dabar ramybės nėra, vis primena. Tik galvoju, kad gal dar per maža, gal reiktų laukti, kol supras pati, kas tai yra. Gal kai bus didelė, visai nenorės pradvertų ausų g.gif g.gif
Atsakyti
aš abiems panoms pravėrus, bet mažoji visgi dar galėtu būt be auskarų, nesaugu dar darželyje, užgauna berniukai, ypač kai prasideda meilės trikampio peripetijos - Airidukas manęs nemyli, myli Mildą, mane Airidukas apkabino, bet Milda mane nustumė, paskui jie abu su manim nedraugauja doh.gif ,draugausiu su Jovaru, ryt jam nunešiu mašinytę, kad manęs nemuštų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 06, 14:05)
aš abiems panoms pravėrus, bet mažoji visgi dar galėtu būt be auskarų, nesaugu dar darželyje, užgauna berniukai, ypač kai prasideda meilės trikampio peripetijos - Airidukas manęs nemyli, myli Mildą, mane  Airidukas apkabino, bet Milda mane nustumė, paskui jie abu su manim nedraugauja  doh.gif ,draugausiu su Jovaru, ryt jam nunešiu mašinytę, kad manęs nemuštų  doh.gif

lotuliukas.gif pas mus ir žaidimai namų temomis vyksta. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 06, 13:15)
taip, aš pati paprašiau, kad padarytų testą ir jie rekomendavo neleist

O jie rekomendaciją kokią nors duoda dėl to neleidimo? Nes gi ir vaikų teisėm gali viskas baigtis, jei šiaip sugalvotumei neleisti. doh.gif O bet tačiau - gal čia tik gruodį gimusiems taip kažkaip paprasčiau su ta pedagogine-psichologine tarnyba? (tiesą sakant pirmą kartą girdžiu, kad va taip paprastai nuvedei ir rekomendavo neleisti. Kaune kiek žinau, sunkiai net vaikams su negalia tuos tokius leidimus dar metus neleisti vaiko į mokyklą duoda.)

Tashira, šaunūs vaikinukai auga. thumbup.gif

QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 03, 22:12)
šiandien kaip tik sutikom Amelija Molėtų Maximoje, tai su mano Deimile palyginus atrodo mažiausiai metų skirtumas. Amelija toooooookia DYYYYYYYYYYYDELĖ  thumbup.gif

Bet ir tėtis jos toks nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 06 rugpjūčio 2012 - 13:50
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 08 06, 13:49)
O jie rekomendaciją kokią nors duoda dėl to neleidimo? Nes gi ir vaikų teisėm gali viskas baigtis, jei šiaip sugalvotumei neleisti.  doh.gif  O bet tačiau - gal čia tik gruodį gimusiems taip kažkaip paprasčiau su ta pedagogine-psichologine tarnyba? (tiesą sakant pirmą kartą girdžiu, kad va taip paprastai nuvedei ir rekomendavo neleisti. Kaune kiek žinau, sunkiai net vaikams su negalia tuos tokius leidimus dar metus neleisti vaiko į mokyklą duoda.)

Tashira, šaunūs vaikinukai auga.  thumbup.gif
Bet ir tėtis jos toks nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaažas.  biggrin.gif

pas mus kažkaip labai paprastai, nuėjau pas darželio vedėją, pasakiau, kad noriu testo, ji susisiekė su tarnyba, skyrė laiką, pasidarėm tyrimą, rekomendacinį išrašą atsiuntė į darželį, man beliko nuspręst ar eit į paruošiamą ar ne, aš atsisakiau remdamasi išvadomis, nes iš 4 testų tik vienas atitinka priešparuošiamuko lygį
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 08 06, 10:26)
Geria, bet ne daugiau nei visada  g.gif  Nesvarbu karšta ar šalta, jau kelis mėnesius valgo tik kartą dienoj  verysad.gif
Mūsų dar visi seni vietoj  ax.gif

Bet šiaip kai į darželį neina, tai pastebėjau porcijos mažesnės. Man rodos mūsų naminis maistas kaloringesnis, po darželio tai jis amžinai dabar alkanas,tiesiai nuo stalo prie stalo. g.gif
Nors šiaip mūsų superkūdena visa laiką, tai aš jau gal adaptavusis prie tų svyravimų valgo – nevalgo ir kada kimšt, kad su greitąja neišvežtų.

QUOTE(Mažulėlė @ 2012 08 06, 14:49)
O jie rekomendaciją kokią nors duoda dėl to neleidimo? Nes gi ir vaikų teisėm gali viskas baigtis, jei šiaip sugalvotumei neleisti.  doh.gif  O bet tačiau - gal čia tik gruodį gimusiems taip kažkaip paprasčiau su ta pedagogine-psichologine tarnyba? (tiesą sakant pirmą kartą girdžiu, kad va taip paprastai nuvedei ir rekomendavo neleisti. Kaune kiek žinau, sunkiai net vaikams su negalia tuos tokius leidimus dar metus neleisti vaiko į mokyklą duoda.)

Aš kiek suprantu, reikia leidimo ir komisijų jei nori leisti šešerių arba aštuonerių. O mūsų kai gimę jau po rugsėjo, tai gali eit su tų metų gimimo dar nesukakus septyniems, arba kitais metais septynerių (nes dar aštuonerių mėra sukakę rugsėjo mėn.)
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 08 06, 17:12)

Aš kiek suprantu, reikia leidimo ir komisijų jei nori leisti šešerių arba aštuonerių. O mūsų kai gimę jau po rugsėjo, tai gali eit su tų metų gimimo dar nesukakus septyniems, arba kitais metais septynerių (nes dar aštuonerių mėra sukakę rugsėjo mėn.)

kiek as zinau, tai eina 2006 visi imtinai siais metais i paruosiamaja, nebent turi is tarnybos rasta , kad nepasiruoses mokyklai.
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2012 08 06, 11:23)
Na va pati ir atsakei, kad matosi jog sausį gimę  biggrin.gif
Nei rašo , nei skaito, nei raides pažįsta, visiškai nesusikaupia, išsiblaškęs ir grupės auklėtojos sakė, kad jam dar anksti, nes nesusikoncentruoja kažkokiai veiklai, jei visi piešia gėlytes maniškis pieš namus ir iš viso būna gerai jei prikalbina su visais piešt  doh.gif
Apie mokymasi namie nei minties nėra, nepasėdi vietoj atrodo klynas kuo kėdės užkaista
  doh.gif

Mūsų ir skaito, ir rašo, ir dar daug moka, o ko nemoka to nemokinu, nes ir taip pakankamai vidinės motyvacijos turi, susikaupti puikiai gali, bet tai nereiškia kad bent minutę vietoj išbūna fiziškai, tai apie sėdėjimą suole dar nėr kalbos.

Ir kelia ir gula su knyga, jei atimčiau, būtų pati didžiausia bausmė… o va ką raudonai pabraukiau tai pas mus lygiai kaip ir pas jus. Tai net nežinau, kaip tai vertint, pati savo iniciatyva nuėjau pas psichologę, tai ta tik išdurnino mane ir liepė griežčiau auklėt, mažiau leist savivaliaut. Tfu,kad tokius patarimus .
Atsakyti