QUOTE(Daina @ 2012 08 06, 10:54)
Oho vyrai ąžuolai
Maniškis tai toks nudžiūvęs sliekutis toks Pagal bendraamžius nėra mažiausias, bet prie mažesnių, o gi gimė visas vyrukas Šiaip į nuotraukas žiūrint tai kitų vaikai man didesni nei mano atrodo
Gerai kad Paulius gimti vėlavo ir galime rinktis, bet šiaip aš irgi būčiau iškojus būdų kaip nutęsti paruošiamukus, nes matau kad iki mokyklos jis dar nedaaugęs
Maniškis tai toks nudžiūvęs sliekutis toks Pagal bendraamžius nėra mažiausias, bet prie mažesnių, o gi gimė visas vyrukas Šiaip į nuotraukas žiūrint tai kitų vaikai man didesni nei mano atrodo
Gerai kad Paulius gimti vėlavo ir galime rinktis, bet šiaip aš irgi būčiau iškojus būdų kaip nutęsti paruošiamukus, nes matau kad iki mokyklos jis dar nedaaugęs
O pagal ką sprendi, kad nedaaugęs?
Maniškė jau ir skaito ir rašo, man net minties nebuvo, pasiruošus ji ar ne. Pas mus grupėj gimę tais metais visi eis į priešmokyklinę, nors tie, kurie gimę sausio mėn, tai matosi iš karto Ir jokių testų pas mus nedaro, nebent yra viena mergytė, kuri į raidos centrą važiuoja, manau ji dar gal palauks metelius