Įkraunama...
Įkraunama...

2006-jų gruodinukai

QUOTE(Ice @ 2012 05 03, 20:15)
Va matai kaip, mes jau šitai baigiame išaugti  g.gif

Ožiai ožiais, jie būna, eina ire praeina. Bet žinot kaip šita situacija mums išsisprendė... Jam buvo užburkusi nosis nuo alergijos, ir neprakvėpuodavo, pradėjom purkštis vaistus, ir jau po kelių dienų vaiko elgesys pasikeitė.
Atsakyti
Dabar klausimas - apklausa. kurios gal jau susidūrėt su vyresniai vaikais, ar pan.

Jei vaikas skaito - rašo - skaičiuoja iki mokyklos, ar yra kokia spec programa, nežinau ar kas pritaikyto, kad jie turėtų ką mokytis?
šiaip tai dzin būtų, tegu būna per lengva, bet iš savo patirties žinau, kad paskui ketvirtoj klasėj atsibundi ir supranti, kad nemoki mokytis, nes niekad nereikėjo....
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 05 04, 17:14)
Dabar klausimas - apklausa. kurios gal jau susidūrėt su vyresniai vaikais, ar pan.

Jei vaikas skaito - rašo - skaičiuoja iki mokyklos, ar yra kokia spec programa, nežinau ar kas pritaikyto, kad jie turėtų ką mokytis?
šiaip tai dzin būtų, tegu būna per lengva, bet iš savo patirties žinau, kad paskui ketvirtoj klasėj atsibundi ir supranti, kad nemoki mokytis, nes niekad nereikėjo....

kiek zinau, tai priklauso nuo mokytojos, ar duos kokiu papildomu uzduociu, ar ne (bet neprivalo mirksiukas.gif ). Paprastai spec.programos sudaromos silpnesniems vaikams, o ne gabiukams ax.gif Arba galit pereit spec.komisijas ir keliauti i aukstesne klase (jei patvirtina, kad turi vaikas reikalingus gebejimus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2012 05 04, 18:49)
kiek zinau, tai priklauso nuo mokytojos, ar duos kokiu papildomu uzduociu, ar ne (bet neprivalo  mirksiukas.gif ). Paprastai spec.programos sudaromos silpnesniems vaikams, o ne gabiukams  ax.gif Arba galit pereit spec.komisijas ir keliauti i aukstesne klase (jei patvirtina, kad turi vaikas reikalingus gebejimus)  ax.gif

na aš irgi tik apie silpnesniems programas žinau... dėl aukštesnės klasės, septynių nesukakus... g.gif g.gif suole dar nemokės sėdėt... bet mes kaip ir nieko nemokom, pats ką daro tą. tai aš galvoju, gal mokykloj kai mokys, tai dar turėsim versti, kad mokytųsi, nes gi ne savo noru jau teks, o ką reikia smile.gif
Atsakyti
Mano Auris prieš mokyklą mokėjo skaičiuot (sudėt ir atimt) ir skaityt, bet net nesistengiau kažką galvot apie aukštesnias klases, kažkaip mūsų klasė visa tokia susirinko, gal tik keli vaikai buvo nemokėję nieko, bet programa stipri buvo visiems vienoda.
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 05, 19:40)
Mano Auris prieš mokyklą mokėjo skaičiuot (sudėt ir atimt) ir skaityt, bet net nesistengiau kažką galvot apie aukštesnias klases, kažkaip mūsų klasė visa tokia susirinko, gal tik keli vaikai buvo nemokėję nieko, bet programa stipri buvo visiems vienoda.

Hm, tikrai gal... dar įdomu, ką priešmokyklinėj veiks smile.gif aš tiesą sakant net nežinau, kokia ten programa ir tikslai, reik pasidomėt smile.gif į klasę tai neaišku kokią pakliūsim, nes manau iš darželio grupės po įvairias mokyklas išsiskirstysim.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 05 03, 20:15)
DAINĄ SVEIKINAME SULAUKUS DUKRYTĖS

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Daina, sveikinimai!!!
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal jau vardą sugalvojot?

Atsakyti
Daina, nuoširdžiai sveikiname sulaukus dukrytės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 05 06, 10:53)
Daina, sveikinimai!!!
  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal jau vardą sugalvojot?

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif na jau profilyje matosi, kad Greta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2012 05 06, 13:12)
Prisidedu prie sveikinimu  4u.gif na jau profilyje matosi, kad Greta  bigsmile.gif

doh.gif ne visi akli mato lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus merginos 4u.gif Jus visas su Motinos diena wub.gif 4u.gif
Man šiemet ji tokia ypatinga wub.gif
Vakar grįžom namo, brolio meilė liejasi per kraštus, sesę užbučiuotų wub.gif doh.gif
Mano vaikas užaugo ne per 5 metus, o per 4 dienas, kol ligoninėj gulėjau unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti