Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(Gabriele741 @ 2012 01 15, 17:03)
sudėtis:96 proc. Aloe Vera želė, sorbitolis, askorbo rūgštis, citrinos rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzonatas, ksantano derva, tokoferolis (vit.E).vitaminai (A, visi B grupės, C, D, E) ir mineralai (geležis, kalcis, kalis, fosforas, kt.), taip pat labai retas vitaminas B12,taip pat yra dvidešimt amino rūgščių. smile.gif

man reikia zinoti, kiek dienos sulciu normoje (60ml) yra vit A, D ir E mg (kiek procentu paros normos)
bet kiek suprantu, tokios info ir pats Forever neturiu - isnarsiau ju puslapi ir neradau:(
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 01 15, 23:06)
man reikia zinoti, kiek dienos sulciu normoje (60ml) yra vit A, D ir E mg (kiek procentu paros normos)
bet kiek suprantu, tokios info ir pats Forever neturiu - isnarsiau ju puslapi ir neradau:(

nėra tokios info schmoll.gif
Atsakyti
O neina parašyti laiško, atsakingiems asmenisir sužinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 16, 12:52)
O neina parašyti laiško, atsakingiems asmenisir sužinoti  g.gif

niekada neatkreipiau dėmesio, bet apskritai ant kokių nors sulčių rašo (ne alavijo) vitaminų RPN? g.gif
Atsakyti
nulupkite gražiai nuo alavijo sulčių buteliuko LT etiketę 4u.gif
Atsakyti
Dainulle, dekui uz patarima del probiotiko 4u.gif , pradejom naudot visa seimyna. Pamirstas dalykas buvo, nors geriant antibiotikus visada naudojam ir probiotika, bet turbut reikia panaudot ir ilgesni laika. Be to, kaip ir paaiskejo vyresnelio nesibaigianciu ligu priezastis- adenoidai, teks operuot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2012 01 17, 22:45)
Dainulle, dekui uz patarima del probiotiko  4u.gif , pradejom naudot visa seimyna. Pamirstas dalykas buvo, nors geriant antibiotikus visada naudojam ir probiotika, bet turbut reikia panaudot ir ilgesni laika. Be to, kaip ir paaiskejo vyresnelio nesibaigianciu ligu priezastis- adenoidai, teks operuot...  unsure.gif

4u.gif bigsmile.gif smagu skaityti. Šiaip probiotiką tikslingiau gerti PO antibiotikų, o ne jų gėrimo metu, nes kol geri, gerosios bakterijos šiaip ar taip žudomos antibiotikų...

Dėl adenoidų, tai liūdna... Ale, vat klausimas man kyla: kodėl labai dažnas tarp vaikų reikškinys tie adenoidai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 01 17, 23:52)
4u.gif  bigsmile.gif smagu skaityti. Šiaip probiotiką tikslingiau gerti PO antibiotikų, o ne jų gėrimo metu, nes kol geri, gerosios bakterijos šiaip ar taip žudomos antibiotikų...

Dėl adenoidų, tai liūdna... Ale, vat klausimas man kyla: kodėl labai dažnas tarp vaikų reikškinys tie adenoidai?  g.gif

gal kas zinote atsiliepimu apie Gracinia plius svoriui reguliuoti? veiksmingas idomu jis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2012 01 18, 14:56)
gal kas zinote atsiliepimu apie Gracinia plius svoriui reguliuoti? veiksmingas idomu jis?  blink.gif

aš naudojau. Kai išgeri tikrai veikia ir netraukia valgyti, BET aš gailėjau išleistų litų ir gėriau retai, tai ir poveikio nebuvo smile.gif
Planuoju išbandyti visą CLEAN programą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 01 18, 22:58)
aš naudojau. Kai išgeri tikrai veikia ir netraukia valgyti, BET aš gailėjau išleistų litų ir gėriau retai, tai ir poveikio nebuvo smile.gif
Planuoju išbandyti visą CLEAN programą...  ax.gif

oper ta laika kai gerete nukrito kazkiek svorio g.gif ?juk valgyt tai nesinorejo schmoll.gif ?
as tai visais tais liekninamaisiais produktais nelabai tikiu schmoll.gif
Atsakyti
o kur forever living produktais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 01 19, 13:33)
o kur forever living produktais prekiauja?

Prekiauja tarpininkės, kurioms nevalia garsiai prisipažinti, nes bus užbanintos už reklamą ir platinimą biggrin.gif
Atsakyti