QUOTE(vasarelele @ 2014 05 20, 15:08)
Tai ir pasidomėkit pradžiuoj prieš pasišaipydama....
Žiedadulkės tai žiedinių augalų mikrosporos. Sukeliančios alergiją žiedadulkės yra labai lengvos.
Bičių renkamos žiedadulkės yra sunkios. Žiedadulkėse yra gausu B grupės vitaminų, kurie yra labai svarbūs stiprinant nervų sistemą. Todėl žiedadulkės yra natūralus antidepresantas. Šios bičių žiedadulkės tinka vartoti šienligės profilaktikai.
Dažniausiai žmonės, sergantys šienlige, labai nustemba, kad jos profilaktikai rekomenduojamos žiedadulkės. Tačiau šiuo atveju baimintis tikrai neverta kompanijos Forever žiedadulkes bitės surenka iš labai švarios gamtos. O kompanija žiedadulkes iš avilių surenka visai kitokiu, patentuotu būdu.
Žiedadulkės tai žiedinių augalų mikrosporos. Sukeliančios alergiją žiedadulkės yra labai lengvos.
Bičių renkamos žiedadulkės yra sunkios. Žiedadulkėse yra gausu B grupės vitaminų, kurie yra labai svarbūs stiprinant nervų sistemą. Todėl žiedadulkės yra natūralus antidepresantas. Šios bičių žiedadulkės tinka vartoti šienligės profilaktikai.
Dažniausiai žmonės, sergantys šienlige, labai nustemba, kad jos profilaktikai rekomenduojamos žiedadulkės. Tačiau šiuo atveju baimintis tikrai neverta kompanijos Forever žiedadulkes bitės surenka iš labai švarios gamtos. O kompanija žiedadulkes iš avilių surenka visai kitokiu, patentuotu būdu.
Niekas čia nesišaipo. Tai, ką jūs parašėte-jokia naujiena. Kam aktualu, mintinai žino. Tiesiog buvau FOREVER LIVING produktų pristatyme, foreveriečių sąskrydyje, ar kaip vadinasi. Ten pristatinėjo skaidres apie alergijos gydymą, susidomėjau. Pavaišino mane žiedadulkių tablete... Gerai, kad greit baigėsi ir vaistinė buvo netoli, nes praėjus maždaug dešimt minučių nuo suvartojimo ištino liežuvis, iškilo burnoje kažkokie guzai ir dar biesas žino, kas pradėjo darytis... Tai va, todėl ir manau, kad reikia būti atsargiam ir aklai netikėti viskuo...

QUOTE(Para @ 2014 05 20, 15:21)
Va kažkaip čia labai nedraugiškų žmonių "ateina su klausimais'. Aš jums siūliau ne apie žiedadulkes, o apie Bičių surinktas žiedadulkes, kaip apie jau bičių pagamintą produktą, pasidomėti. Gaišti laiką atrašydama, o čia še tau. Niekas čia nesišaipo. Tik kartais ir pačioms reikia įdėti pastangų, kad informaciją susirinkti, paskaityti ir paanalizuoti, kas yra kas. Yra ir ne viena knygelė apie bičių produktus išleista. Prašom, jei rūpi ir domėtis.
O kodėl "nedraugiškų"? Tai taip išeina, jei jau čia FOREVER LIVING tema, tai tik liaupsint reikia? Negi negalima paklausti, jei kyla klausimų? Ar savo nuomonę išsakyti? Jau metus žinau apie šią kompaniją, kai ką naudojau, todėl ir domiuosi. IO apie bičių produktus jau seniai domiuosi, nes man tai aktualu.