Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(vasarelele @ 2014 05 20, 15:08)
Tai ir pasidomėkit pradžiuoj prieš pasišaipydama....
Žiedadulkės – tai žiedinių augalų mikrosporos. Sukeliančios alergiją žiedadulkės yra labai lengvos.
Bičių renkamos žiedadulkės yra sunkios. Žiedadulkėse yra gausu B grupės vitaminų, kurie yra labai svarbūs stiprinant nervų sistemą. Todėl žiedadulkės yra natūralus antidepresantas. Šios bičių žiedadulkės tinka vartoti šienligės profilaktikai.
Dažniausiai žmonės, sergantys šienlige, labai nustemba, kad jos profilaktikai rekomenduojamos… žiedadulkės. Tačiau šiuo atveju baimintis tikrai neverta – kompanijos Forever žiedadulkes bitės surenka iš labai švarios gamtos. O kompanija žiedadulkes iš avilių surenka visai kitokiu, patentuotu būdu.

Niekas čia nesišaipo. Tai, ką jūs parašėte-jokia naujiena. Kam aktualu, mintinai žino. Tiesiog buvau FOREVER LIVING produktų pristatyme, foreveriečių sąskrydyje, ar kaip vadinasi. Ten pristatinėjo skaidres apie alergijos gydymą, susidomėjau. Pavaišino mane žiedadulkių tablete... Gerai, kad greit baigėsi ir vaistinė buvo netoli, nes praėjus maždaug dešimt minučių nuo suvartojimo ištino liežuvis, iškilo burnoje kažkokie guzai ir dar biesas žino, kas pradėjo darytis... Tai va, todėl ir manau, kad reikia būti atsargiam ir aklai netikėti viskuo... ax.gif

QUOTE(Para @ 2014 05 20, 15:21)
Va kažkaip čia labai nedraugiškų žmonių "ateina su klausimais'. Aš jums siūliau ne apie žiedadulkes, o apie Bičių surinktas žiedadulkes, kaip apie jau bičių pagamintą produktą, pasidomėti. Gaišti laiką atrašydama, o čia še tau. Niekas čia nesišaipo. Tik kartais ir pačioms reikia įdėti pastangų, kad informaciją susirinkti, paskaityti ir paanalizuoti, kas yra kas. Yra ir ne viena knygelė apie bičių produktus išleista. Prašom, jei rūpi ir domėtis.

O kodėl "nedraugiškų"? Tai taip išeina, jei jau čia FOREVER LIVING tema, tai tik liaupsint reikia? Negi negalima paklausti, jei kyla klausimų? Ar savo nuomonę išsakyti? Jau metus žinau apie šią kompaniją, kai ką naudojau, todėl ir domiuosi. IO apie bičių produktus jau seniai domiuosi, nes man tai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(tinto @ 2014 05 20, 16:27)
Niekas čia nesišaipo. Tai, ką jūs parašėte-jokia naujiena. Kam aktualu, mintinai žino. Tiesiog buvau FOREVER LIVING produktų pristatyme, foreveriečių sąskrydyje, ar kaip vadinasi. Ten pristatinėjo skaidres apie alergijos gydymą, susidomėjau. Pavaišino mane žiedadulkių tablete... Gerai, kad greit baigėsi ir vaistinė buvo netoli, nes praėjus maždaug dešimt minučių nuo suvartojimo ištino liežuvis, iškilo burnoje kažkokie guzai ir dar biesas žino, kas pradėjo darytis... Tai va, todėl ir manau, kad reikia būti atsargiam ir aklai netikėti viskuo... ax.gif

drinks_cheers.gif Na žinoma, kad jūsų atveju, reikia būti labai atsargiai. O naujus produktus bandyti tik tada (arba iš viso nebandyti), kai kitoje rankoje turite vaistų nuo galimos alergijos mirksiukas.gif Čia nejuokai su tomis alergijomis, kas vienam gerai, nebūtinai kitams gerai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 gegužės 2014 - 15:00
Beje, alavijui taip pat šiek tiek alergiška. Kolkas tik kremą veidui naudoju, tai lyg ir nieko, neberia. O sulčių bijau bandyti ax.gif Kol kas tik mamai užsakinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 02, 11:50)
Naivūs argumentai smile.gif Juk viskas, kas yra prekyboje, yra pripažinta, įskaitant net modifikuotus produktus, pilnus dažiklių, stipriklių ir kitokius produktus. Bet jei jums tai  tinka, tai niekas aišku neuždraus vartoti.
Papildai yra gerai, bet reikia atsirinkti tikrai gerus. Aišku, net ir su benzoatais gali padėti, nes visgi pagrindas ne iš jų, bet kokiu tikslu tuomet vartoti papildą, jei jis vistiek tam tikru procentų per laiką, metai iš metų kenks? Jums tai logiška? bigsmile.gif
Papildyta:

Žinoma, yra. Pvz. papildas miltelių pavidalu, skiedžiamas vandeniu ir tik grynas, be jokių priemaišų arba produkas "įpakuotas" tik į želatino ar aug. celiuliozės kapsulę ir daugiau nepridėta jokių stearatų, benzoatų, sorbatų ir pan.
Kaip matote, aš jums specialiai nerašau tų kompanijų pavadinimų (be to jų ne viena), nes jos man už reklamą nemoka cool.gif Jei jums išties rūpi jūsų sveikata, jūs patys jas susirasite, o jei iki galo nerūpi, tai būsite reklamos aukos ir pirksite tik tai, kas išreklamuota, išpūsta, o į sudėtį visko, ko nebūtinai reikia pridėta ax.gif Jei jau tvarkotės sveikatą su papildais (kas aišku yra labai gerai ir pagirtina), bet taip pat susitvarkykite tuomet ir mitybą bei išsirinkite švariausius pasaulyje papildus, tada ir galėsite dž-iaugtis, rodyti rezultatus bei būti pavyzdžiu. Dabar iki to dar trūksta mirksiukas.gif

forever kompanijoje yra būtent tokių produktų - miltelių pagrindu, tik žele apalakale ir apskritai be jokio apvalkalo, tik suspastos žolelės, ar maistinės medžiagos. man atrodo, kad nelabai gerai įsigilinusi į šios kompanijos asortimentą. Siūlau daugiau pasidomėti, prieš teikiant vienokią ar kitokią informaciją mirksiukas.gif mirksiukas.gif O visa info apie produktus yra svetainėje www.foreverliving.lt
Atsakyti
Esu kai ką išbandžiusi, labiausiai musų giminei patinkantis yra šildomas tepalas nuo visokių sanarių skausmų, patempimų, sumušimų thumbup.gif Gal apie 8-9 metus jį naudoju, ilgam užtenka, didelis kiekis -pasiteisina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2014 07 17, 21:42)
Esu kai ką išbandžiusi, labiausiai musų giminei patinkantis yra šildomas tepalas nuo visokių sanarių skausmų, patempimų, sumušimų thumbup.gif Gal apie 8-9 metus jį naudoju, ilgam užtenka, didelis kiekis -pasiteisina smile.gif

pas mus irgi šis tepalas yra būtinas namuose thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ar yra duodanciu vaikams "forever aloe bits n peaches " ?
Mes siandien pradejom pirma kart gerti (vaikui 4 metai) ir iskilo toks klausimas ar kol suduosiu tas sultis dar duoti vitaminus ? Pamasciau kad paskui nebutu visko per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2014 07 05, 22:47)
forever kompanijoje yra būtent tokių produktų - miltelių pagrindu, tik žele apalakale ir apskritai be jokio apvalkalo, tik suspastos žolelės, ar maistinės medžiagos. man atrodo, kad nelabai gerai įsigilinusi į šios kompanijos asortimentą. Siūlau daugiau pasidomėti, prieš teikiant vienokią ar kitokią informaciją mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  O visa info apie produktus yra svetainėje www.foreverliving.lt

g.gif O "kitos sudėtinės dalys" peržiūrite, pasiskaitote kas jos tokios, kiek pašalinių reakcijų kelia ar ignoruojate? Ar jas irgi prie vitaminų priskiriate? mirksiukas.gif
Parodykite pati tuos grynuolius, jei jie tokie geri. Nuoširdžiai - neradau.
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2014 07 21, 09:37)
Sveikos ar yra duodanciu vaikams "forever aloe bits n peaches " ?
Mes siandien pradejom pirma kart gerti (vaikui 4 metai) ir iskilo toks klausimas ar kol suduosiu tas sultis dar duoti vitaminus ? Pamasciau kad paskui nebutu visko per daug  g.gif

mano nuomone, turint omeny, kad dabar vasara, užteks sulčių smile.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: skelbimai skyrelyje draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 27 rugpjūčio 2014 - 18:38
Labas,mano šeima labai dziaugiasi atradusi šią proukciją, kad ir vakarykštė situacija, vaikas parėjo jau su bėgancia nosimi, porą ciobrelio ir cesnako kapsulių sutryniau padukus šildomu tepalu ir super, ryte jokių simptomų smile.gif
Vyras vartoja akims, aš alijošiaus sultis ir svoriui sureguliuot garcinia aisku plius maisto ziurėjimas ir nebėra tokio sunkumo organizme. Bus matyt kaip toliau smile.gif
Atsakyti
sveiki, perskaičiau visą temą, nes jau pati kuris laikas vartoju forever produktus, nuo rudens galvoju gerti sultis.
Man aktualiausia – maistas smegenims, atminties ir/ar akių sustiprinimas, tad aš pradėjau nuo Ginkgo plus. Po mėnesio – nepasakyčiau, kad pajutau poveikį, kad geriau susikaupiu, kad mažiau nuovargio (dar geriu paprastą B vitaminų rinkinį)... Tad norėjau seniau vartojančiųjų nuomonės – ar to poveikio ir būti neturėjo, t. y. reikia vartoti minimum tris mėnesius? Šiuo metu esu kryžkelėje, patarkit smile.gif

Tiesa, dantų pasta irgi didelio įspūdžio nepaliko – gal todėl, kad jau kuris laikas naudoju švelnesnes, pvz. Argital (aišku ši brangoka...).
Atsakyti