Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 23, 20:38)
Jei vaikuciui, kuriam 3 metukai gydytoja leidzia, duokit eziuole, padejo man.

As pati nenoreciau ekperimentuoti nebandytais papildais su vaikuciu.
O  kuo daznai  vaikas serga?

drinks_cheers.gif

Visą laiką visiems papildams (ir ne tik) būna pirmas kartas g.gif
Atsakyti
Mamytes, ar teko girdeti ir susidurti su berimais geriant Aloe vera sultis. Mes geriame su persikais. Mano 5 metuku suneli pradejo berti po 2-ieju savaiciu siu sulciu vartojimo sad.gif sad.gif Bėrimas po lupytėm, tokie raudoni plėmukai, išsausėję, tikrai matosi kad alerginiai, ar tikrai gali alergizuoti šios sultys???? Labai būtų gaila, nes daug tikėjausi iš šių sulčių...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretutia @ 2013 08 30, 10:15)
Mamytes, ar teko girdeti ir susidurti su berimais geriant Aloe vera sultis. Mes geriame su persikais.  Mano 5 metuku suneli pradejo berti po 2-ieju savaiciu siu sulciu vartojimo sad.gif sad.gif Bėrimas po lupytėm, tokie raudoni plėmukai, išsausėję, tikrai matosi kad alerginiai, ar tikrai gali alergizuoti šios sultys???? Labai būtų gaila, nes daug tikėjausi iš šių sulčių...sad.gif

Ar tikrai esate įsitikinusi, kad nuo sulčių jį beria?
Nenoriu tikėti, kad alavijui alergiškas - būtų bėrimas nuo pirmų vartojimo dienų g.gif
pabandykit duoti su spanguolėmis ir stebėkite. Gal nuo kažko kito alergizuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2013 08 30, 13:06)
Ar tikrai esate įsitikinusi, kad nuo sulčių jį beria?
Nenoriu tikėti, kad alavijui alergiškas - būtų bėrimas nuo pirmų vartojimo dienų  g.gif
pabandykit duoti su spanguolėmis ir stebėkite. Gal nuo kažko kito alergizuoja  g.gif

Dėkui labai Dainulle už atsakymą 4u.gif

Na net nežinau nuo ko dar galėtų berti, tiesiog toks sutapimas, iš pradžių būdavo tokie nežymus spuogiukai, kai pradėjome vartoti, na bet nekrisdavo į akis, poto plėmukai atsirado šiurkštūs, tada susimąsčiau kad sutapo pradėjus vartoti sultytes. Gal jis persikų nekarui alergiškas, nors nepastebėdavau valgant persikus. Bijau net pagalvoti jei nebegalėsime jų vartoti, tiesiog dar bandysiu pastebėti ir sugerti tą buteliuką, jei niekas nesikeis, teks atsisveikinti su šiomis sultimis doh.gif Dėl spanguolių irgi bijosiu pirkti jau dabar unsure.gif o skonis persikų mums labai patinka, labai noriai visada geria.
Atsakyti
Sveiki, ja patartumet vartoti, dukrytei 8 metai. Turim elergine astma . Kiek kas sako reikia valyti zarnyna. Tai ka reiketu vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 03, 15:16)
Sveiki, ja patartumet vartoti, dukrytei 8 metai. Turim elergine astma . Kiek kas sako reikia valyti zarnyna. Tai ka reiketu vartoti?

3 mėn alavijo sultis be sustojimo, po pirmo butelio sulčių įvedam mėnesiui laiko probiotiką. O vėliau geriam žiedadulkes smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

o ką patartumėte vartoti 60 metų moteriai organizmo pastiprinimui? Nuo darbų tirpsta rankos, šokinėjantis kraujospūdis. Ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti ar yra forever kokie nors vitaminai nuo streso,kad butu b grupes vitaminu? ir dar reiktu vyrui vitaminu tik nezinau kokiu,daug dirba,pavargsta labai ,truksta energijos.ka patartumet? ir dar klausimelis vaikam 2,5 m ir 4,5 m ka geriau duoti sultis ar kramtomus vaikiskus vitaminus.lauksiu patarimu.pati siaip naudoju sildomaji tepala,tai buvo vienintelis tepalas kuris man nuimdavo baisius nugaros skausmus ir labai patinka lupu balzamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2014 01 29, 15:07)
sveikos,norejau paklausti ar yra forever kokie nors vitaminai nuo streso,kad butu b grupes vitaminu?  ir dar reiktu vyrui vitaminu tik nezinau kokiu,daug dirba,pavargsta labai ,truksta energijos.ka patartumet?  ir dar klausimelis vaikam 2,5 m ir 4,5 m ka geriau duoti sultis ar kramtomus vaikiskus vitaminus.lauksiu patarimu.pati siaip naudoju sildomaji tepala,tai buvo vienintelis tepalas kuris man nuimdavo baisius nugaros skausmus ir labai patinka lupu balzamas thumbup.gif

Multimineralai ! smile.gif

Sultis mažais kiekiais ir vitaminus smile.gif
Atsakyti
B grupės vitaminų gausu bičių žiedadulkėse ir bičių pienelyje. Pienelis labai gerai, kai energijos trūksta, išbandyta. Gerti tik pirmoje dienos pusėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bigare @ 2013 12 10, 17:42)
o ką patartumėte vartoti 60 metų moteriai organizmo pastiprinimui? Nuo darbų tirpsta rankos, šokinėjantis kraujospūdis. Ačiū už atsakymus smile.gif

Visi Forever produktai skirti organizno pastiprinimui. Tiek sultys, tiek įvairūs papildai - ar tai būtų vitaminai ar žoliniai preparatai. Tik rezultatas taip greitai su pirmomis tabletėmis ar keliais gurkšniais sulčių neateis. Jeigu į organizmą krauname kelis dešimtis metų viską negalvodami, tai ir rezultatas nėra toks greitas, kaip dažnas nori. Vis tik, tai natūralūs produktai, ne cheminiai. Taip, kad pasirinkimas didelis. mirksiukas.gif

Panašaus amžiaus mano uošvienė gėrė ARG+. Buvo labai patenkinta, savijauta pagerėjo. Kraujo tyrimai buvo labai geri (cholesterolis).
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bigare @ 2013 12 10, 15:42)
Laba diena,

Laba diena,
visų pirma alavijų sultys, tada argi+, tikrai puikiai atgausite jėgas.
O spaudimo reguliavimui gerai česnakas čiobrelis kapsulės ir žiedadulkės.

sėkmės.

Papildyta:
QUOTE(ir_mute227 @ 2014 01 29, 14:07)
sveikos,norejau paklausti ar yra forever kokie nors vitaminai nuo streso,kad butu b grupes vitaminu?  ir dar reiktu vyrui vitaminu tik nezinau kokiu,daug dirba,pavargsta labai ,truksta energijos.ka patartumet?  ir dar klausimelis vaikam 2,5 m ir 4,5 m ka geriau duoti sultis ar kramtomus vaikiskus vitaminus.lauksiu patarimu.pati siaip naudoju sildomaji tepala,tai buvo vienintelis tepalas kuris man nuimdavo baisius nugaros skausmus ir labai patinka lupu balzamas thumbup.gif

Stresui mažinti, kai jausdavau didžiulį nerimą kiekvieną rytą man labai padėjo alavijų sultys ir žalumynų laukai.
Alavijų sultyse natūralūs, visų rūšių B grupės vitaminai, o žalumynų laukai suteikė energijos, kėlė nuotaiką.

Vyrui, nuovargiui mažinti reikėtų gerti žuvų taukų ir argi + - bus kaip naujutėlis ir žinoma alavijų sulčių su spanguolėmis smile.gif
Atsakyti